-
[B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו טוני באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה לצאת מן הבילבול אך לא מצליח ומפגע מהתקפות של עצמו.גולדק תוקף באקדח מים את טרטויג.טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטויג עדין מופשע מהבילבול של גולדק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
ארון לא מצליח להתחמק מהזנב ברזל של פיצ'ו.ארון נפגע מהזנב ברזל אך לא קשה ממש.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל פיצ'ו.פיצ'ו מצליח להתחמק מהפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף עולה על עץ שהיה לידו וכך מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר.נזליף נשאר על העץ ויורה קליע זרעים על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757239][B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו טוני באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה לצאת מן הבילבול אך לא מצליח ומפגע מהתקפות של עצמו.גולדק תוקף באקדח מים את טרטויג.טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטויג עדין מופשע מהבילבול של גולדק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
ארון לא מצליח להתחמק מהזנב ברזל של פיצ'ו.ארון נפגע מהזנב ברזל אך לא קשה ממש.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל פיצ'ו.פיצ'ו מצליח להתחמק מהפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף עולה על עץ שהיה לידו וכך מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר.נזליף נשאר על העץ ויורה קליע זרעים על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר
-
[QUOTE=monster;757239][B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Teal"]דניס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף עולה על עץ שהיה לידו וכך מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר.נזליף נשאר על העץ ויורה קליע זרעים על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן פרוספסור,בחרתי בסינדקוויל".
-
[quote=monster;757239][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מנסה לצאת מן הבילבול אך לא מצליח ומפגע מהתקפות של עצמו.גולדק תוקף באקדח מים את טרטויג.טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטויג עדין מופשע מהבילבול של גולדק[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומרלטרטויג: "בבקשה טרטויג, תצא מהבילבול הזה ואז תשתמש בדחיפה ואז בלימה על גולדג בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Red"]טוני
פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה טוני" .אוק הולך אל שוחלן שמונך עליו פוכדור.הוא לוקח את הפוכדור ואז הולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של סינדקוויל תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של סינדקוויל ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מהקליע זרעים של זנליף .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותה על נזליף שנמצא על העץ.נזליף קופץ לענף אחר וכך מתחמק מהחימם יתר של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]ג'ון
טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757284][B][COLOR="Red"]טוני
פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה טוני" .אוק הולך אל שוחלן שמונך עליו פוכדור.הוא לוקח את הפוכדור ואז הולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של סינדקוויל תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של סינדקוויל ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מהקליע זרעים של זנליף .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותה על נזליף שנמצא על העץ.נזליף קופץ לענף אחר וכך מתחמק מהחימם יתר של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]ג'ון
טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בגחלת
-
[QUOTE=monster;757284][B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="red"]ג'ון
טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה פרופסור,נראה לי שאתחיל במסע שלי" אני אומר לו בעודי יוצא מהמעבדה ומתכוון ללכת בדרך 1 ולהתחיל את המסע
-
[quote=monster;757239][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ארון לא מצליח להתחמק מהזנב ברזל של פיצ'ו.ארון נפגע מהזנב ברזל אך לא קשה ממש.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל פיצ'ו.פיצ'ו מצליח להתחמק מהפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ כשהוא קרוב אליך!" אני מורה לארון
-
[quote=monster;757284]
[B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהאקדח מים של גולדק ואז תשתמש בשוטי גפן ואז תשתמש בנשיכה עליו כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=monster;755129][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תראה לו מה זה!תתחמק ופצצת בוץ!"
[B][COLOR=red]טורצ'יק קופץ הצידה וכך מתחמק מהעלי טער של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש בניקור.אודישזריז ומתחמק מהר מהניקור של טורצ'יק.טורצ'יק במהירות משתמש בגחלת על אודיש.אודיש גם מהגחלת של טורצ'יק מתחמק.אודיש משתמש באבקת שינה שעומדת להרדים את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תורצ'יק מהר תשתמש בניקור ותסתובב כדי שהאבקה לא תפגע בך ואז תתקוף בגחלת קדימה!"
-
[quote]לוקאס
לפתע אתה רואה להביור שיוצא מן העשן.אתה מבין מכך שצ'ימצ'אר שלך בסדר גמור.מה תעשה[/quote]
"צ'ימצ'אר תשתמש במגן התנגדות אש כדי להסיר את העשן ואז חפירה לכל מקרה..."
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.ומסתובב וכך מעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.אודיש שוב משתמש באבקת שינה [/COLOR][/B].
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ראיצ'ן.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע קשה.לפתע ראיצ'ו מתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את ראיצ'ו שלו לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]טוני
אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ומתחיל ללכת בדרך 1.כשאתה הולך בדרך 1 אתה רואה אודיש קטן שעובר בדרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.נזליף נופל מענף שלו על אדמה מעולף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש במנגן אש היתנגדות וכך מעליםם את העשן שהיה סביבו.צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה אךמכיון שהיא עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור.לירון תוקף בקצה כפול.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757867][B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.ומסתובב וכך מעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.אודיש שוב משתמש באבקת שינה [/COLOR][/B].
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ראיצ'ן.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע קשה.לפתע ראיצ'ו מתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את ראיצ'ו שלו לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה[/COLOR][/B]
ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ומתחיל ללכת בדרך 1.כשאתה הולך בדרך 1 אתה רואה אודיש קטן שעובר בדרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.נזליף נופל מענף שלו על אדמה מעולף[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר כל הכבוד עכשיו תתקוף אותו בחימום יתר
-
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש במנגן אש היתנגדות וכך מעליםם את העשן שהיה סביבו.צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה אךמכיון שהיא עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור.לירון תוקף בקצה כפול.
"צ'ימצ'אר זנב ברזל על קצה כפול ואז אגרוף אש!!!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
נליף מעולף לא יכול יותר להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל על קצה כפול.שני המתקפות מתנגשות זה בזה וגם שני הפוקימונים נפגעים מזה.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מהאגרוף האש של צ'ימצ'אר ולכן נפגע קשה.לפתע לירון מתעלף .2 0 לך.אלכס מחזיר בחזרה את לירון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757877][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל על קצה כפול.שני המתקפות מתנגשות זה בזה וגם שני הפוקימונים נפגעים מזה.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מהאגרוף האש של צ'ימצ'אר ולכן נפגע קשה.לפתע לירון מתעלף .2 0 לך.אלכס מחזיר בחזרה את לירון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זורק עליו פוכדור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה זורק פוכדור עלנזליף.נזליף נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר ברכותי לכדת נזליף[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757879][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה זורק פוכדור עלנזליף.נזליף נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר ברכותי לכדת נזליף[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר שכדי לחפש לו עוד קרב כדי שהיתפתח
-
[QUOTE=monster;757877][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל על קצה כפול.שני המתקפות מתנגשות זה בזה וגם שני הפוקימונים נפגעים מזה.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מהאגרוף האש של צ'ימצ'אר ולכן נפגע קשה.לפתע לירון מתעלף .2 0 לך.אלכס מחזיר בחזרה את לירון[/COLOR][/B][/QUOTE]
" בכמה פוקימונים משתמשים בקרב הזה?"
-
[QUOTE=monster;757867][B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.נזליף נופל מענף שלו על אדמה מעולף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש במנגן אש היתנגדות וכך מעליםם את העשן שהיה סביבו.צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה אךמכיון שהיא עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור.לירון תוקף בקצה כפול.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ואוו,בוא לכאן חמוד" אני אומר לו בנחמדות בעודי מחליט לבדוק עליו בפוקידע.
אני גם מחליט להוציא את סינדקוויל מן הפוכדור בכדי להכיר אותו
-
אתה בודק על אודיש בפוקידע ורואה שאודיש הוא פוקימון מושלם לאימון סינדקוויל שלך.אתה מוציא את סינדקוויל להיכרות איתך.סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
3 אם שכחת
אלכס מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG] פרינפלאפ ואומר לו"פרינפלאפ תשתמש בטופר מתכת על הצימצ'אר הזה"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההולך וממשיך לחפש אימון לצ'רמנדאר שלך כדישיתפח.אתה רואה לו סנובר שהלך לאיבוד ולא מוצא את חבריו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757894][B][COLOR="DarkOrange"]טוני
אתה בודק על אודיש בפוקידע ורואה שאודיש הוא פוקימון מושלם לאימון סינדקוויל שלך.אתה מוציא את סינדקוויל להיכרות איתך.סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
3 אם שכחת
אלכס מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG] פרינפלאפ ואומר לו"פרינפלאפ תשתמש בטופר מתכת על הצימצ'אר הזה"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההולך וממשיך לחפש אימון לצ'רמנדאר שלך כדישיתפח.אתה רואה לו סנובר שהלך לאיבוד ולא מוצא את חבריו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לסנובר ושואל אותו עם הוא רוצה להילחם
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
3 אם שכחת
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההולך וממשיך לחפש אימון לצ'רמנדאר שלך כדישיתפח.אתה רואה לו סנובר שהלך לאיבוד ולא מוצא את חבריו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה יהיה קצת קשה... אבל בוא נראה מה יש לי... אוקיי ננסה איתך אלקיד צא!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
3 אם שכחת
[B][COLOR="Red"]יגאל
"אוקיי סינדקוויל הגיע הזמן" אני אומר ברוח ניצחון.
"סינדקוויל תשתמש בערפיח ולאחר מכן בדחיפה!"
-
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בערפיח ומוציא מפיו ערפיח שמכסה אתכול אודיש וגורם לו לא לראות כלום.סינדקוויל רץ אל אודיש ודוחף אותו בחוזקה.אודיש נפגעמזה ויצא מהערפיח.ערפיח נעלם.אודיש משתמש בעלי טער על סינדקוויל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סנובר עושה כן עם הראש ואתה מבין שהא רוצה להילחם נגדך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לא יכול אלקיד.נשלישיה שלך היא"קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757905][B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בערפיח ומוציא מפיו ערפיח שמכסה אתכול אודיש וגורם לו לא לראות כלום.סינדקוויל רץ אל אודיש ודוחף אותו בחוזקה.אודיש נפגעמזה ויצא מהערפיח.ערפיח נעלם.אודיש משתמש בעלי טער על סינדקוויל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לא יכול אלקיד.נשלישיה שלך היא"קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו יופי ואחר כך מוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף בגחלת
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"סינדקוויל תשתמש בגחלת בכדי לשרוף את העלים ולאחר מכן דחיפה!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"אז גלאיסקור... תשתמש בסופת חול איך שאתה יוצא אל הקרב!"
-
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ומוציא את גליסקור לקרב.גלייסקור משתמש בסופת חול וגורם לפרינלאפ לא לראות כלום[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על עלי הטער.הגחלת שורפת את העלי טער לגמרי.סינדקויל רץ ודוחף את אודיש חזק.אודיש משתמש באבקת שינה על סינדקווויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנובר.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ומשתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757935][COLOR="Blue"][B]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ומוציא את גליסקור לקרב.גלייסקור משתמש בסופת חול וגורם לפרינלאפ לא לראות כלום[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על עלי הטער.הגחלת שורפת את העלי טער לגמרי.סינדקויל רץ ודוחף את אודיש חזק.אודיש משתמש באבקת שינה על סינדקווויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנובר.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ומשתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור תתפוס אותו ותעיף אותו למעלה עם מספרי אקס ואז תנחית עליו ניב ברק רצחני!"
-
[B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנובר.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ומשתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר וחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Red"]יגאל
"סינדקוויל מהר! תתחמק!" אני צועק לו בדאגה לפני שיהיה מאוחר מידי
-
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל במהירות מתחמק מהאבקת שינה של אודיש.אודיש תוקף בעלי טער את סינדקוויל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהזרע עלוקה של סנובר .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותו על סנובר.בנובר לא מספיק מהיר בשבילך הצ'רמנדאר שלך.ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.סנובר משתמש ברוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757950][B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל במהירות מתחמק מהאבקת שינה של אודיש.אודיש תוקף בעלי טער את סינדקוויל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהזרע עלוקה של סנובר .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותו על סנובר.בנובר לא מספיק מהיר בשבילך הצ'רמנדאר שלך.ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.סנובר משתמש ברוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את סנובור בשריטה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזו מהירות" אני מחמיא לסינדקוויל בכדי להכניס לו מוטיבציה,"תתחמק שוב סינדקוויל ותפגע בו ישירות עם גחלת!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"גלייסקור תשתמש בזנב שלך כדי להפיל את פרינפלפ ואז גליוטינה!"
*רק שתדע שגיליוטינה זה נוקאווט
-
[quote=monster;757867][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג, תתחמק מהר מהבילבול ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;757867][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש!" אני אומר לארון ולצ'יקו בשמחה "עלינו ואנחנו נלך לאי המאוחד"
-
[QUOTE=monster;757867][B][COLOR="DarkRed"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
. [/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי טריפנאץ' !אני גאה בך,לא התפתחת פעם אחת וניצחת ריצ'ו בקלות !" אני אומרת לו .
"טוב אלכס ,מה הפוקימון הבא?"