-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 05:39 PM
[b] מקס
לרביטר מתחיל לזרוק אבנים מהאדמה לעבר ספירו בזמן הצלילה אך מחטיא, ולאחר מכן מתחמק מהניקור של ספירו. לרביטר מתכוון להשתמש בזריקת אבנים. [/b][/quote]
"ספירו, רוח עד שהוא יעוף מהמקום ואז צלילה וניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 05:39 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג מעיף את טוטודייל לכיוון מגבי ומגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף מכל הקרבות האלה, אך הוא לא מוותר ומשתמש באקדח מים ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,ליקוק שוב,מגבי,להביור!"
-
מקס
הרוח מעיפה חזרה את האבנים על לרביטר והוא נפגע מהם, מה שגורם לו לזוז קצת. אחר כך ספירו יורד עם ניקור, אבל לרביטר נושך את ספירו ובכך עוצר את הניקור שלו. לרביטר נראה קצת עייף.
ניתאי
טוטודייל שמח על ההזדמנות לקפוץ על הלשון של ליקטיטונג, וכשהוא בא לנשוך אותו, טוטודייל נושך את הלשון של ליקטיטונגו מחרפן אותו, וכך גורם למגבי להחטיא אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 06:41 PM
[b] מקס
הרוח מעיפה חזרה את האבנים על לרביטר והוא נפגע מהם, מה שגורם לו לזוז קצת. אחר כך ספירו יורד עם ניקור, אבל לרביטר נושך את ספירו ובכך עוצר את הניקור שלו. לרביטר נראה קצת עייף.
[/b][/quote]
"ספירו, תשתמש ברוח ותגרום לו להתעייף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 06:41 PM
[b] ניתאי
טוטודייל שמח על ההזדמנות לקפוץ על הלשון של ליקטיטונג, וכשהוא בא לנשוך אותו, טוטודייל נושך את הלשון של ליקטיטונגו מחרפן אותו, וכך גורם למגבי להחטיא אותו. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,תנסה לחבוט אות בעץ עם הלשון שלך,מגבי,תשתמש בגלגל להבה על טוטודייל ועל ליקטיטונג אם תצטרך
-
מקס
?? להתעייף רק הוא יכול לגרום לעצמו, אף אחד לא יכול לעייף אותך אם אתה לא עושה שום דבר פ.ם
--
לרביטר מפנה את הגב לרוח ומתחיל לרוץ כשהרוח של ספירו תומכת בו מאחורה. לרביטר מתרחק ממך.
ניתאי
ליקטיטונג מנער מעט את הלשון שלו ולבסוף מעיף ממנו את טוטודייל שנפגע בעץ, ולאחר מכן מגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף, אבל עדיין יש בו כח והוא משתמש בזעם ופוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 07:33 PM
[b] מקס
?? להתעייף רק הוא יכול לגרום לעצמו, אף אחד לא יכול לעייף אותך אם אתה לא עושה שום דבר פ.ם
--
לרביטר מפנה את הגב לרוח ומתחיל לרוץ כשהרוח של ספירו תומכת בו מאחורה. לרביטר מתרחק ממך.
[/b][/quote]
"חזור ספירו" אני אומר ומחזיר אותו מהר
"צא טריקו! קפוץ בעצים מהר עד שתגיע אליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 07:33 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג מנער מעט את הלשון שלו ולבסוף מעיף ממנו את טוטודייל שנפגע בעץ, ולאחר מכן מגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף, אבל עדיין יש בו כח והוא משתמש בזעם ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי,גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 08:33 PM
[b] דודי
"פוכדורים? כמה אתה רוצה? שים לב שאם אין לך תעודת מאמן אתה יכול להחזיק עד עשרה פוכדורים בתיק" אומר לך המוכר. [/b][/quote]
"אני רוצה רק 6 פוקדורים לא יותר"
-
מקס
טריקו במהרה משיג את לרביטר, וחובט בו ומפיל אותו. לרביטר מתאושש, ומשתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
ניתאי
מגבי פוגע בטוטודייל, ולאחר מכן טוטודייל משתמש בנשיכה ופוגע. הוא נראה די עייף כבר.
דודי
"בבקשה" הוא אומר ונותן לך 6 פוכדורים. אתה שילמת לו. מיד יעדוכן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:32 PM
[b] מקס
טריקו במהרה משיג את לרביטר, וחובט בו ומפיל אותו. לרביטר מתאושש, ומשתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
[/b][/quote]
אני רץ עד איפה שהם הגיעו
"טריקו! מכת זנב!"
--
השגתי את טריקו עם מתקפות מיוחדות?
-
[b] ניתאי
מגבי פוגע בטוטודייל, ולאחר מכן טוטודייל משתמש בנשיכה ופוגע. הוא נראה די עייף כבר. [/b][/quote]
"מגבי,להביור!"
-
[b] דודי
"בבקשה" הוא אומר ונותן לך 6 פוכדורים. אתה שילמת לו. מיד יעדוכן. [/b][/quote]
אני הולך לחפש קרב לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:05 AM
[b] תמיר
תזכור שאחרי הכל, כל הפוקימונים נשלטים על ידי, אז ההתנהגות של הפוקימונים כמעט תמיד זהה, וההתנהגות הזאת היא בדרך כלל ההתנהגות שלי. כל הדמויות שנשלטות על ידי לרוב מתנהגות כמוני.
ולא שחכת מישהו כשהוצאת את הפוקימונים שלך?
--
הם אומרים לו משהו בפוקימונית, ואז פאנפי מביט בהם, ולאחר מכן עדיין מביע פקפוק. במתמטיקה הרוב לא בהכרח קובע. [/b][/quote]
שחכתי שתפסתי דרטיני ><"
תתייחס כאילו הוצאתי אותו,אוקיי?
--
"אתה רוצה להלחם,ואז תראה עד כמה הפוקימונים שלי חזקים?" אני שואל בחיוך זדוני
-
מקס
יריית זרע, שאיבה
--
טריקו פוגע בלרביטר, ולאחר מכן לרביטר מתרחק מעט ומשתמש בזריקת סלע שפוגעת בטריקו.
ניתאי
טוטודייל משתמש באקדח מים, והלהביור גובר באיטיות על אקדח המים ולבסוף פוגע בטוטודייל. טוטודייל מתחיל לרוץ במהירות לעבר הנהר ונוגח במהירות בלאודרד, ונכנס למים.
דודי
היכן? בתוך העיר? מחוץ לעיר? היכן מחוץ לעיר?ומה זה קרב לשינקס? איך אתה יכול לדעת שהקרב יהיה לשינקס? יש יותר מדי אי וודאות בהודעה שלך.
תמיר
אקיי
--
פאנפי מהרהר מעט, ולבסוף מחליט שזה יהיה תנאי מספיק לטענה שלך. לאחר מכן הוא נעמד בעמידה קרבית.