[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."[/color]
Printable View
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .[/color]
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:42 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .[/color] [/b][/quote]
"כן אני רוצה שתסביר לי איך יוצרים את הלהבה השחורה ובנוסף תאמר לי איזה טכניכות מלמדים אחרי קרן צל" אומר לו..
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:09 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
הן לא יודעות על מה אתה מדבר " אתה מה נעשה אחר כך ?" הן שואלות ומתעלמות
"אנחנו בנוק B2" הן עונות על שאלתך .[/color]
[/b][/quote]
''יפה..'' אומר בקול חושני ואקרב אותן אליי למיטה, ואז אנשק אותן.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אם להזכיר לך זה היה מאוחר בלילה אחרי 23:00
אז עשיתם את זה טוב נהינתם ואחר כך שכבתם לישון .
אתה קם בבוקר כרגיל וארווין הכין לך ולג'ני ארוחת בוקר מפנקת ונפלאה .[/color]
[/b][/quote]
"תודה,ארווין ברר לי אם יש חדשות מהבכירים אחרי המשימה שנתתי להם אתמול."
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:42 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."[/color] [/b][/quote]
" אז תביא אותם לפה ! " אני אומר לו
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .[/color]
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 04:25 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "[/color] [/b][/quote]
" אוקי יופי, עכשיו תסביר לי מאיפה ג'רוד ואנשיו יכולים להיכנס לממלכה שלי ? "
[b]
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .[/color] [/b][/quote]
"טוב" אומר לו בזמן שאעשה את מה שהוא אמר ואז אומר:"טוב מה שנוגע לשאלה השנייה?"
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .[/color]
"אף אחד לא יודע ,הוא מופיע משום מקום , מאין השתגרות מיוחדת ממש לאן שהוא רוצה . אבל שלא תחשוב שהוא יכול לעשות את זה כל יום הוא חייב להתכונן ולדעת שזה יכול להיות מסוכן למרות שהם חזקים ."[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 05:04 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .[/color]
[/b][/quote]
אחשוב שאני מפורר את גופי להרבה חלקים בגודל שווה ואכניס לתוך המחשבה אנרגיית אופל. ואז אחשוב ביחד עם ריכוז האנרגייה שהחלקים זזים לצד השני של החדר.
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .[/color] [/b][/quote]
''מי מפריע לי ככה?'' אומר בקצת עצבים ואנשק את שתיהן יחד עם ליטוף חזה וכ*ס, ואז אני אלך למרכזיה.
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .[/color]
[/b][/quote]
אני הולך אל האימונים בכדי לגלות איך מתקדמים חיילי הממלכה.
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><[/color]
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 07:31 PM
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><[/color] [/b][/quote]
אני עונה לטלפון ושואל מי זה.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 07:31 PM
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .[/color] [/b][/quote]
"אתן לך להחליט את זה."