-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618992][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אייס מסמן בראשו לכיוון של פול. "אנחנו צריכים לגרום לפול להתיישר. אם נצליח לשכנע אותו להתעשת ולעשות את הדבר הנכון, נוכל לקבל את המאגר כבני ברית."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז יש לך רעיון ?"אומר.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אנחנו צריכים לראות מה לריימונד הזה יש להגיד." אומר אייס. "ואולי כן כדאי שנשקול ללכת לTUT. אולי שרה בכל זאת צודקת לגביהם..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619011][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אנחנו צריכים לראות מה לריימונד הזה יש להגיד." אומר אייס. "ואולי כן כדאי שנשקול ללכת לTUT. אולי שרה בכל זאת צודקת לגביהם..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
ריימונד ?
כאילו ריי ?
----------------
"כה הם ממש ישמחו לראות אותנו, פעם קודמת שראיתי את סטן הוא היה על הריצפה עם שלוש כדורים "אומר ואגחח טיפה .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אם מה שסיפרת לי נכון, אז סטן לא בדיוק שפוי בכל מה שקשור לאינפרנלים... הוא רודף אחריי הרבה יותר זמן מאשר אחריך.. אבל לפחות עכשיו אני יודע שזה לא אישי, הוא פשוט מקנא..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619023][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אם מה שסיפרת לי נכון, אז סטן לא בדיוק שפוי בכל מה שקשור לאינפרנלים... הוא רודף אחריי הרבה יותר זמן מאשר אחריך.. אבל לפחות עכשיו אני יודע שזה לא אישי, הוא פשוט מקנא..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"יש בזה משהו אבל אני חושב שאחריי שאתה יורה במישהו 3 כדורים לא יהיה כל כך כיף לפגוש אותו "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אוקי, זה לא כאילו שהוא מנהל את TUT.. זה ארגון ענק.. יש להם אי משלהם לפי מה שסיפרו לי פה." אומר אייס. "סטן הוא רק חלק מהסיבה שהם לא אוהבים כאן את TUT"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619030][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אוקי, זה לא כאילו שהוא מנהל את TUT.. זה ארגון ענק.. יש להם אי משלהם לפי מה שסיפרו לי פה." אומר אייס. "סטן הוא רק חלק מהסיבה שהם לא אוהבים כאן את TUT"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"יש בזה משהו "אומר.
-----
לא ענית לי ריי זה ריימונד ?\:
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]מן הסתם...
---------------------
"יש בזה משהו? איזה מין תשובה זאת?" אומר אייס וקם ברוגז. "בוא נלך לריימונד הזה ונראה מה יש לו לומר לנו. אלא אם יש לך רעיון אחר?"[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619035][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]מן הסתם...[/COLOR]
[COLOR=gray]---------------------[/COLOR]
[COLOR=gray]"יש בזה משהו? איזה מין תשובה זאת?" אומר אייס וקם ברוגז. "בוא נלך לריימונד הזה ונראה מה יש לו לומר לנו. אלא אם יש לך רעיון אחר?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"זאת תשובה של בנאדם שרק קם לפניי חצי שעה"אומר ואפהק.
"לא אין לי עוד רעיון "אומר ואחפש את ריי בחדר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]החדר כמעט וריק מאדם. יש רק עוד כמה אנשים שישנים עד מאוחר וילדים שמשחקים תופסת במרחב הגדול. ריי לא שם. אתם הולכים לעבר היכל הכניסה, עד שיד נוגעת בכתף שלך. "אתה." נשמע קול של אישה מאחוריך. אתה מסתובב ואתה רואה את הבחורה שהפכה אותך לאינפרנל, אשלי.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619043][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]החדר כמעט וריק מאדם. יש רק עוד כמה אנשים שישנים עד מאוחר וילדים שמשחקים תופסת במרחב הגדול. ריי לא שם. אתם הולכים לעבר היכל הכניסה, עד שיד נוגעת בכתף שלך. "אתה." נשמע קול של אישה מאחוריך. אתה מסתובב ואתה רואה את הבחורה שהפכה אותך לאינפרנל, אשלי.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אותך לא ראיתי הרבה זמן "אומר .
"אז מה קרה אחריי שפגשת את סטן ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אני חושבת שאנחנו צריכים לדבר." היא אומרת, שוב מתעלמת ממך. "יש לך כמה דקות?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619054][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אני חושבת שאנחנו צריכים לדבר." היא אומרת, שוב מתעלמת ממך. "יש לך כמה דקות?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
'יכול להיות שהיא תגיד לי משהו מועיל 'אחשוב לעצמי ואז אומר "כן יש לי כמה דקות ".
"אייס תמשיך אני עוד מעט יבוא "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray] אייס עומד מבולבל בזמן שאתה והיא הולכים במסדרון אחר שמוביל לחדר מלבני וגדול. זה נראה כמו חדר האוכל. היא יושבת בשולחן עגול ליד הכניסה ואתה מתיישב מולה. היא נראית חסרת שקט. "יש לך שאלות?" היא שואלת, כאילו לא ממש איכפת לה.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;618992][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתם יוצאים מהחדר הגדול של האסירים והולכים במסדרון צר עם תקרה מאוד גבוהה. הוא מואר היטב, וכולו לבן ונקי. אתה מרגיש כאילו אתה בדרך לגן עדן מרוב הלבן. בסופו המסדרון מתפצל לשתי דרכים. אתם פונים לדרך השמאלית ומשם המקום נראה יותר כמו בניין משרדים. מימינכם ומשמאלכם יש עמדות עם שולחנות עבודה ומחשבים ופקידים עייפים עוסקים במגוון פעולות, ממשחק פינג פונג עד כתיבת מאמרים. אתם הולכים לסוף המתחם הגדול ומגיעים לדלת ברזל כבדה. אתם נכנסים. אתה רואה שהמבנה שנכנסתם אליו מזכיר מגרש כדורסל בסימון ובגודל, רק שאין בו סלים. קיידן ממשיך ללכת עד לצד השני של המגרש ואומר לך. "הכוחות של האינפרנלים נקראים מתנות. הם פועלים בהתחלה כאינסטינקט, בד"כ אם האינפרנל בסכנה." [/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן בראשו לכיוון של פול. "אנחנו צריכים לגרום לפול להתיישר. אם נצליח לשכנע אותו להתעשת ולעשות את הדבר הנכון, נוכל לקבל את המאגר כבני ברית."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ואיזה סכנה אתה מתכנן להפיל עליי?" אשאל את קיידן בחשדנות.[/SPOILER]