[quote=Naruto;690873]בוקר טוב[/quote]
מה קורה?
Printable View
[quote=Naruto;690873]בוקר טוב[/quote]
מה קורה?
[QUOTE=Naruto;690873]בוקר טוב[/QUOTE]
בוקר טוב שקד
הכל טוב
אבי, נכון?
[quote=Naruto;690876]הכל טוב
אבי, נכון?[/quote]
נכון, אתה מחכה לפרק מחר של נארוטו?.
[QUOTE=Damond_Pearl;690863]21:10, אלי גוטמן אמר שהם לא מורדים את הרגל מהגז אז יש סיכוי גדול שנראה תבוסה.[/QUOTE]
אם אלי גוטמן אומר הוא בד''כ מקיים,בניגוד לאחרים שאני מכיר..
רק תראה בטבלת הליגה כמה מקצועי הבן אדם הזה.
הפועל ת''א:25 נצ,9 תיקו,[B]1[/B] הפ, יחס 26-87,הפרש 61,נק' 49
לעומת זאת חיפה:
28 נצ,4 תיקו,3 הפ,יחס 16-72,הפרש 56,נק' 49.
הפועל ת''א הבקיעה הכי הרבה בליגה,גם יש לה רק הפסד אחד.
עזוב את ה9 תיקו,זה סתם שולי..
חחחח אני זוכר שיום אחד הייתי במפגש אצל הדודים ואז אני רואה 1-0 לנתניה על הפועל אומר אה,זה כלום.. ואז 2-0 מתחיל קצת להלחץ,3-0 ממש מבואס,3-1 מתחיל לשמוח,3-2 אומר כל הכבוד להפועל,יש עוד סיכוי ואז הגיעה דקה 90,אני בדקתי כל הזמן מהטלפון בלחץ ולא ידעתי אם נעשה תיקו או נפסיד,בסוף יצא 3-3 איך שמחתי,למרות שזה תיקו,לא חייבים לנצח בשביל שיהיה משחק מצוין,
קח עוד דוגמא:
פעם היה משחק באפריקה לא זוכר מי נגד מי(באליפות אפריקה לא מזמן) קבוצה אחת הובילה 4-0 דקה 70. דקה 90 נגמר 4-4...
[quote=Damond_Pearl;690877]נכון, אתה מחכה לפרק מחר של נארוטו?.[/quote]
יוצא מחר פרק? O:
לא שמתי לב XD
[quote=Captain_Charisma;690878]אם אלי גוטמן אומר הוא בד''כ מקיים,בניגוד לאחרים שאני מכיר..
רק תראה בטבלת הליגה כמה מקצועי הבן אדם הזה.
הפועל ת''א:25 נצ,9 תיקו,[B]1[/B] הפ, יחס 26-87,הפרש 61,נק' 49
לעומת זאת חיפה:
28 נצ,4 תיקו,3 הפ,יחס 16-72,הפרש 56,נק' 49.
הפועל ת''א הבקיעה הכי הרבה בליגה,גם יש לה רק הפסד אחד.
עזוב את ה9 תיקו,זה סתם שולי..
חחחח אני זוכר שיום אחד הייתי במפגש אצל הדודים ואז אני רואה 1-0 לנתניה על הפועל אומר אה,זה כלום.. ואז 2-0 מתחיל קצת להלחץ,3-0 ממש מבואס,3-1 מתחיל לשמוח,3-2 אומר כל הכבוד להפועל,יש עוד סיכוי ואז הגיעה דקה 90,אני בדקתי כל הזמן מהטלפון בלחץ ולא ידעתי אם נעשה תיקו או נפסיד,בסוף יצא 3-3 איך שמחתי,למרות שזה תיקו,לא חייבים לנצח בשביל שיהיה משחק מצוין,
קח עוד דוגמא:
פעם היה משחק באפריקה לא זוכר מי נגד מי(באליפות אפריקה לא מזמן) קבוצה אחת הובילה 4-0 דקה 70. דקה 90 נגמר 4-4...[/quote]
הגנה של נתניה חלשה והשוער שלה היה גרוע, דוגמא גם באר שבע עם אותו שוער שהיה מולכם ניצחה 4-0.
אלי תמיד מקיים את מה שהוא אומר ונקווה שהוא יעמוד גם היום בהבטחה.
שקד נכון?,
האמת הפרק הודלף כבר אבל הוא באיכות ירודה, מחר יום חמישי הוא ישודר.
אבי אתה רואה נארוטו
יצאו כבר הספוילרים לוואן פיס?
[quote=Damond_Pearl;690881]הגנה של נתניה חלשה והשוער שלה היה גרוע, דוגמא גם באר שבע עם אותו שוער שהיה מולכם ניצחה 4-0.
שקד נכון?,
האמת הפרק הודלף כבר אבל הוא באיכות ירודה, מחר יום חמישי הוא ישודר.[/quote]
כן זה שקד
קראתי עכשיו בנארוטו פאן האנגלי אבל לא היה כתוב מתי ייצא איפה ראית?
[QUOTE=SexStyle;690884]יצאו כבר הספוילרים לוואן פיס?[/QUOTE]
אתה מתכון למנגה או לאנימה
[quote=Naruto;690886]כן זה שקד
קראתי עכשיו בנארוטו פאן האנגלי אבל לא היה כתוב מתי ייצא איפה ראית?[/quote]
מחר ביום חמישי הוא תמיד יוצא לא?, הפרק הודלף יחד עם פרק 168 ששוחרר יום חמישי הקודם.
כן Eustass Kid אני רואה נארוטו.
[QUOTE=Damond_Pearl;690881]הגנה של נתניה חלשה והשוער שלה היה גרוע, דוגמא גם באר שבע עם אותו שוער שהיה מולכם ניצחה 4-0.
שקד נכון?,
האמת הפרק הודלף כבר אבל הוא באיכות ירודה, מחר יום חמישי הוא ישודר.[/QUOTE]
אכן..
אבל איזה קטע יפה זה אם מכבי עפה,
היא גם סיכוי קטן מאוד שהיא תחזיר לגולדהאר קמצוץ מההשקעה שלו השנה וגם מודחת בידי קבוצה אדומה..
[quote=Damond_Pearl;690890]מחר ביום חמישי הוא תמיד יוצא לא?, הפרק הודלף יחד עם פרק 168 ששוחרר יום חמישי הקודם.
כן Eustass Kid אני רואה נארוטו.[/quote]
אני לא יודע לפעמים יש דחייות ובעיות שידור אז משדרים אחר כך, אבל רוב הסיכויים שכן..
אני פשוט בימים האחרונים לא קראתי את העדכונים של נארוטו פאן לראות מה קורה, ויש לי אתר לצפייה שהוא אחד מאלה שלא מתעסק עם ההדלפות האלה, אז לא ידעתי.
[QUOTE=Damond_Pearl;690890]מחר ביום חמישי הוא תמיד יוצא לא?, הפרק הודלף יחד עם פרק 168 ששוחרר יום חמישי הקודם.
כן Eustass Kid אני רואה נארוטו.[/QUOTE]
אחלה עוד לא ראיתי את החדשים אבל אנייוריד בתרגום לעברית אותם