דיברתי על ליר
רותם תענה~
Printable View
דיברתי על ליר
רותם תענה~
לליר לא היו שתי נסיונות. אמרת שיהיו לו 2 נסיונות כמו איזה שהוא מנהל אחר
ערב טוב רותם..
שבוע טוב
[QUOTE=Viva La Resistance;1022309]דיברתי על ליר
רותם תענה~[/QUOTE]
בהסתכלות קצרה על האזהרות שלך אני לא רואה שחל שיפור בגישה שלך... אז אני לא יודע איזה תשובה לתת לך. כמו הסיפור עם איתי, מה אתה מעדיף שאני אגיד לך לא מראש? או שאני אגיד לך שאתה יכול לנסות ונדון עליך במנהלים כמו שצריך?
[QUOTE=YoRt3m;1022308]יש מקרים שהתשובה ידועה מראש, זה לא אומר שאנחנו צריכים להגיד לאותו משתמש "אל תשלח בקשה כי אתה בטוח לא תהיה".. אנחנו נותנים לאותו אחד לשלוח בקשה, ודנים עליה בכל זאת.. זה שהרבה תגובות נגד או שיש סיבה ממש בולטת לא לקבל אותו לניהול זה לא אשמתנו >< ובמקרים מסויימים זה גם לא אשמתו של אותו משתמש.[/QUOTE]
ניקח אותי לדוגמה, אני יכול להשקיע את הנשמה שלי באיזה פורום ולתת את כל הנשמה שלי בנושאים שם ואם יש שאלות לענות תשובות מורחבות. אבל בגלל העבר שלי בפורום ובעיקר בהנהלה מה שקרה בימים האחרונים לפני הבאן זה די ברור שאני לא יהיה חלק מההנהלה, אותו דבר היה עם ארוין.
למה שלו תקראו לנו"ד דיוני הנהלה וזהו?! יאללה לעביר נושא.
[QUOTE=Randy Orton;1022314]ניקח אותי לדוגמה, אני יכול להשקיע את הנשמה שלי באיזה פורום ולתת את כל הנשמה שלי בנושאים שם ואם יש שאלות לענות תשובות מורחבות. אבל בגלל העבר שלי בפורום ובעיקר בהנהלה מה שקרה בימים האחרונים לפני הבאן זה די ברור שאני לא יהיה חלק מההנהלה, אותו דבר היה עם ארוין.[/QUOTE]
ממש ממש לא.
תתפלא, אבל אם ארווין ירצה לנהל אני לא אהסס ומיד אפתח דיון במנהלים על הניהול שלו וגם אהיה בעדו, כי רואים שהוא השתנה.
אבל אתה עושה בעיות מהרגע שירדת מניהול + אפילו לפני יומיים עשית פה סוג של מרד. אז איך אתה מצפה שאני אכניס אותך לניהול?
[QUOTE=PikaRevulotion;1022311]לליר לא היו שתי נסיונות. אמרת שיהיו לו 2 נסיונות כמו איזה שהוא מנהל אחר[/QUOTE]
לא אמרתי את זה
אמרתי שצריך לתת לו עוד ניסיון
ורותם, עבר זמן מהאזהרה האחרונה שלי, אני מנסה לשנות גישה ולהשקיע~
אגב, מצטער מי שזה מבאס אותו, פוקימון השבוע יפורסם מחר עקב יום מפרך מאוד שהיה לי היום
[QUOTE=YoRt3m;1022316]ממש ממש לא.
תתפלא, אבל אם ארווין ירצה לנהל אני לא אהסס ומיד אפתח דיון במנהלים על הניהול שלו וגם אהיה בעדו, כי רואים שהוא השתנה.
אבל אתה עושה בעיות מהרגע שירדת מניהול + אפילו לפני יומיים עשית פה סוג של מרד. אז איך אתה מצפה שאני אכניס אותך לניהול?[/QUOTE]
סוג של מרד?
א' עד שאלכס לא פרש לא הייתי בפורום, וגם שהפקח הזה פתח את הנושא לא הייתה שום תגובה נגד אכלס אמרתי לו שישנה את הגישה שלו, נדב ביקש שאני אפתח נושא בשמו פתחתי את הנושא כחבר.
ב' התגובות בנו"ד היו בגלל שסוף סוף נגמר "השלטון" שלו בפורום.
[QUOTE=Viva La Resistance;1022318]לא אמרתי את זה
אמרתי שצריך לתת לו עוד ניסיון
ורותם, עבר זמן מהאזהרה האחרונה שלי, אני מנסה לשנות גישה ולהשקיע~
אגב, מצטער מי שזה מבאס אותו, פוקימון השבוע יפורסם מחר עקב יום מפרך מאוד שהיה לי היום[/QUOTE]
לא צריך לפתוח את זה לפני כולם אבל 2 מהאזהרות שלך עדיין בתוקף.
לילה טוב. אני הולך.
[QUOTE=YoRt3m;1022322]לא צריך לפתוח את זה לפני כולם אבל 2 מהאזהרות שלך עדיין בתוקף.[/QUOTE]
אבל הן עדיין ניתנו לפני כמה שבועות~
עידוס אשכרה מחפש את הרגע לפתוח משוב על כל שטות
עומר די ספרייטים זה כאב ראש
רותם זה היה נגד גישה לא נגד אלכס פשוט לפעמים נראה שהגישה משתנה כאשר הוא ירד והנה הגישה שלו השתנת
בסוף הכל חזר לקדמותו לא ככה :)
[QUOTE=Ilan;1022329]עידוס אשכרה מחפש את הרגע לפתוח משוב על כל שטות
עומר די ספרייטים זה כאב ראש[/QUOTE]
חלאס לצאת נגדו בחייאת רבאק
רותם תענה לי