[quote=Alfasi;1123617][SIZE=7][COLOR=Red]רמה[/COLOR][/SIZE][/quote]
[COLOR=Red][SIZE=7]שקר.[/SIZE][/COLOR]
Printable View
[quote=Alfasi;1123617][SIZE=7][COLOR=Red]רמה[/COLOR][/SIZE][/quote]
[COLOR=Red][SIZE=7]שקר.[/SIZE][/COLOR]
ניר אנן לא אסלח לך לעולם שסגרת את המשחק ><''
[QUOTE=LordAbizi;1123619][COLOR=Red][SIZE=7]שקר.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
[SIZE="7"][COLOR="Red"][B]תוכיח[/B][/COLOR][/SIZE]
ליאור כי ככה Xd
[quote=LordAbizi;1123609]המטרה שלי זה לעזור לפורום לתפקד.
כדי שהפורום יתפקד, הוא צריך משחקי תפקידים חיים.
כדי שמשחק תפקידים יחיה, הוא צריך הן שמנהל המשחק, והן ששחקני המשחק יהיו מרוצים ממנו.
מה הטעם במנהל שמח אם אין לו שחקנים, ומה הטעם בשחקן שמח אם אף משחק אינו לרוחו?
אם שחקן ומנהל שניהם מרוצים מאיך שהמשחק מתנהל, הכל בסדר.[/quote]
אני בתור שחקן ומנהל לא יכול להיות מרוצה מעצמי כשמשהו כזה קורה..
במשחק שלי אני מצפה מעצמי לרמה גבוהה ושומר עליה, אם אנשים לא אוהבים את זה זאת בעיה שלהם בלבד, אבל אני רוצה שהמשחק שלי יתאים לציפיות שלי.
אם אני משחק במשחק של מישהו אני מצפה ממנו לרמה גבוהה יחסית, להשקעה בעלילה, השקעה בבנייתה במהלך הסיפור ואפילו לתגובות רציניות ולא כמו מה שכתבתי לך קודם.
[quote=Alfasi;1123622][SIZE=7][COLOR=Red][B]תוכיח[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני לא צריך להוכיח שום דבר, כי אני לא דורש שום דבר אני אומר שהכל בסדר כל עוד כולם שמחים. חוץ מזה, שבכלל לא העלת כאן טענה, אז אי אפשר בכלל להוכיח\ להפריך אותה.
@Naruto
אוקיי, אז זה אתה. אין לי בעיה עם זה. כל אחד רשאי לחיות לפי אילו סטנדרטים שהוא רוצה.
שקד תגיב במשחק
אבי פה?
[quote=Real Spartan;1123627]שקד תגיב במשחק[/quote]
אני לא מגיב היום, אני לא מרגיש טוב כל כך, מחר יהיה רצף (:
שמתם לב שאין שום משחק
שהוא עושה תגובה של 2 שורות
רק מכיוון ששורה וחצי זה להעתיק את התגובה של השחקן ?
שמתם לב שאין משחק אחד
שלא היה שחקן שאמר 'לפני זה אני עושה'
אני הולך בתיאוריה שכבר הדבר קורה, [COLOR="Red"]אתה לא יכול לשנות אותו, אתה רק יכול למנוע אותו .[/COLOR]
[quote=Alfasi;1123633]שמתם לב שאין שום משחק
שהוא עושה תגובה של 2 שורות
רק מכיוון ששורה וחצי זה להעתיק את התגובה של השחקן ?
שמתם לב שאין משחק אחד
שלא היה שחקן שאמר 'לפני זה אני עושה'
אני הולך בתיאוריה שכבר הדבר קורה, [COLOR=Red]אתה לא יכול לשנות אותו, אתה רק יכול למנוע אותו .[/COLOR][/quote]
יכול להיות שזו השעה, אך אין לי מושג מה רצית לאמר הרגע.
[quote=LordAbizi;1123625]אני לא צריך להוכיח שום דבר, כי אני לא דורש שום דבר אני אומר שהכל בסדר כל עוד כולם שמחים. חוץ מזה, שבכלל לא העלת כאן טענה, אז אי אפשר בכלל להוכיח\ להפריך אותה.
@Naruto
אוקיי, אז זה אתה. אין לי בעיה עם זה. כל אחד רשאי לחיות לפי אילו סטנדרטים שהוא רוצה.[/quote]
בתור מנהל משחק, כשאתה מצפה מעצמך לפחות (לפחות לדעתי) אתה גם תקבל פחות, אתה תקבל שחקנים ברמה של השקעה נמוכה יותר, ואני ממש לא רוצה את זה במשחק שלי, מי שלא מוכן לקחת ברצינות משחק ולהשקיע בכל תגובה ותגובה שלו לא ראוי להראות במשחק שלי, וכן אני עוקב אחר הרמה של השחקנים. זה בדיוק מה ש"רמה" של שחקן אומרת.
[QUOTE=LordAbizi;1123625]אני לא צריך להוכיח שום דבר, כי אני לא דורש שום דבר אני אומר שהכל בסדר כל עוד כולם שמחים. חוץ מזה, שבכלל לא העלת כאן טענה, אז אי אפשר בכלל להוכיח\ להפריך אותה.
[/QUOTE]
[QUOTE=Real Spartan;1123620]ניר אנן לא אסלח לך לעולם שסגרת את המשחק ><''[/QUOTE]
[SIZE="7"][COLOR="red"][B]תתפלא [/B][/COLOR][/SIZE]. הנה, דניס יצא עצוב משסגרתי את המשחק בכלל [SIZE="7"][COLOR="Red"]הרמה [/COLOR][/SIZE]הנמוכה של השחקנים
[QUOTE=Naruto;1123641]בתור מנהל משחק, כשאתה מצפה מעצמך לפחות (לפחות לדעתי) אתה גם תקבל פחות, אתה תקבל שחקנים ברמה של השקעה נמוכה יותר, ואני ממש לא רוצה את זה במשחק שלי, מי שלא מוכן לקחת ברצינות משחק ולהשקיע בכל תגובה ותגובה שלו לא ראוי להראות במשחק שלי, וכן אני עוקב אחר הרמה של השחקנים. זה בדיוק מה ש"רמה" של שחקן אומרת.[/QUOTE]
כפרהעליך♥
חזרתי,ואני הולך להישתלט על הנו"ד הבא.
דודי הוא כאן אני חושב
למרות שהוא אמר שהוא הולך