-
שקד זה פשוט עובד עם אימולטור המדמה סביבת עבודה של ווי על המחשב יש כזה גם לפלייסטישן 2 וpsp ודיאס וכל אלה
והגנה אני לא יודע אבל להתחמק כלומר לזוז הצדה אני יודע
עם E ו Q
ועם נגיד תוקפים אותך אז תנסה לחרבש עם מקש ה B שלך אני לא יודע איך הגדרת את זה ועכשיו אני יוריד שוב וימחק תאוליטמייט 4
-
[quote=סאסקה קון;1142164]שקד זה פשוט עובד עם אימולטור המדמה סביבת עבודה של ווי על המחשב יש כזה גם לפלייסטישן 2 וpsp ודיאס וכל אלה
והגנה אני לא יודע אבל להתחמק כלומר לזוז הצדה אני יודע
עם E ו Q
ועם נגיד תוקפים אותך אז תנסה לחרבש עם מקש ה B שלך אני לא יודע איך הגדרת את זה ועכשיו אני יוריד שוב וימחק תאוליטמייט 4[/quote]
לא הורדתי אימולטור זה בא לי עם המשחק S:
אולטימייט 4 חרא תוריד את הספיישל O:
-
[QUOTE=KillerBee;1142163]ליאור אתה מגיב?[/QUOTE]
טוב כן אבל יקח קצת זמן
-
כן אני יודע אני מוריד אותו עכשיו מחדש ואם אתה רוצה לדעת איך משיגים שחקנים אבל לא במסלול הזה במשהו שסתם נחמים צוברים נקודות ומקבלים שחקנית אז במקום להכנס לזה של המסלול תרד אחד למטה יהיה לך לבחור שחקן אחד ואז תנצח 10 קרבות ותקבל שחקן ויהיה לך גם מתחת אפשרות של 2 על 2 שאתה מחליף ביניהם בz
-
הגבתי במשחק שלי קילרבי כמו שרצית
עוד 5 עמ' הנוד שלי
-
[quote=סאסקה קון;1142174]כן אני יודע אני מוריד אותו עכשיו מחדש ואם אתה רוצה לדעת איך משיגים שחקנים אבל לא במסלול הזה במשהו שסתם נחמים צוברים נקודות ומקבלים שחקנית אז במקום להכנס לזה של המסלול תרד אחד למטה יהיה לך לבחור שחקן אחד ואז תנצח 10 קרבות ותקבל שחקן ויהיה לך גם מתחת אפשרות של 2 על 2 שאתה מחליף ביניהם בz[/quote]
חח אני עושה עכשיו את העשר קרבות ברצף P:
כל פעם שאני מסיים עשר קרבות כאלה אני מקבל שחקן?
-
זה אמור להיות ככה אבל זה תלוי בכמות הקומבואים והגוטסואים שאתה עושה ככה אתה מקבל יותר ניקוד וככל שיש לך יותר ניקוד אתה מקבל שחקן שדורש תניקוד הזה אני השיא שלי זה 250000 כלומר השחקן שהיה צריך ניקוד כזה אחרי זה לא הצלחתי להגיע ל 300 אלף אבל בהתחלה יהיה לך יחסית קל לקבל שחקנים
בגלל שזה עשר קרבות אז אמור לצאת לך ניקוד טוב כי מחברים את הניקוד של כל הקרבות ביחד וואז מה שיוצא בסוף אתה מקבל לפעמים זה סתם שטויות שאני לא יודע מה הם(אני לא מבין יפנית) ולפעמים זה שחקנים
אתה יכול להביא לי טורונט להורדה כי מה שיש לי לא עובד
-
[quote=סאסקה קון;1142184]זה אמור להיות ככה אבל זה תלוי בכמות הקומבואים והגוטסואים שאתה עושה ככה אתה מקבל יותר ניקוד וככל שיש לך יותר ניקוד אתה מקבל שחקן שדורש תניקוד הזה אני השיא שלי זה 250000 כלומר השחקן שהיה צריך ניקוד כזה אחרי זה לא הצלחתי להגיע ל 300 אלף אבל בהתחלה יהיה לך יחסית קל לקבל שחקנים
בגלל שזה עשר קרבות אז אמור לצאת לך ניקוד טוב כי מחברים את הניקוד של כל הקרבות ביחד וואז מה שיוצא בסוף אתה מקבל לפעמים זה סתם שטויות שאני לא יודע מה הם(אני לא מבין יפנית) ולפעמים זה שחקנים[/quote]
כן קיבלתי עכשיו שחקנים
סאסקה הרג אותי בקרב השביעי חחח
למה הייתי עם נארוטו, הוא זבל S:
אני אהיה עם סאסקה עכשיו D:
-
-
-
[QUOTE=Naruto;1142187]עוד 10 הודעות[/QUOTE]
יאי
למה?
-
חחח נכון באמת לנארוטו לא מצב סנין הוא גרוע שמה אבל אמרו לי שיש שם סוסנו לאיטאצי ואף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו תגיד לי אם אתה מצליח ואם אתה רוצה לדעת איך נכנסים למצב קיובי או מצב שארינגן אצל אוציהא או קאקאשי אז סתכל אתה רץ לוחץ על B לא המקש במקלדת B אלא המקש של האימולטור זה שעושה טכניקות וישר אחרי זה על A שוב כמו עם B רק שזה שנותן מכות רגילות ואז לוחץ X ואחורה קודם אחורה וישר ביחד X הפעאם במקש של המקלדת אבל זה חייב צאקרה מלאה
נ.ב. תביא לי לינק טורונט להורדה שלי לא טוב
-
[quote=סאסקה קון;1142189]חחח נכון באמת לנארוטו לא מצב סנין הוא גרוע שמה אבל אמרו לי שיש שם סוסנו לאיטאצי ואף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו תגיד לי אם אתה מצליח ואם אתה רוצה לדעת איך נכנסים למצב קיובי או מצב שארינגן אצל אוציהא או קאקאשי אז סתכל אתה רץ לוחץ על B לא המקש במקלדת B אלא המקש של האימולטור זה שעושה טכניקות וישר אחרי זה על A שוב כמו עם B רק שזה שנותן מכות רגילות ואז לוחץ X ואחורה קודם אחורה וישר ביחד X הפעאם במקש של המקלדת אבל זה חייב צאקרה מלאה
נ.ב. תביא לי לינק טורונט להורדה שלי לא טוב[/quote]
אני פשוט לוחץ C על המקלדת ואחורה וזה מכניס למצב הזה
ולא הצלחתי סוסאנו, הצלחתי צ'ידורי וקירין, עכשיו את הקירין, קרעתי עם זה לנארטו סייג' את הצורה חח
הנה טורנט:
[url]http://www.torrenthound.com/torrent/434e99f8f4305fbadc36146420e5fb73556a3fec[/url]
-
אוקי אם תמצא מתקפות שוות תגיד איך עושים אותם ואיך עושים קירין?
-
[quote=סאסקה קון;1142193]אוקי אם תמצא מתקפות שוות תגיד איך עושים אותם ואיך עושים קירין?[/quote]
אוקיי
ואין לי מושג איך עשיתי היה לי ממש קצת חיים והוא התקרב אליי אז ניסיתי לעשות צ'ידורי נאגה (השדה החשמלי הזה) ויצא קירין חח