לא לכולם יש מסן..
Printable View
לא לכולם יש מסן..
אני רואה את פרק 9 עכשיו
זה הפרק שהוא משתמש בפעם הראשונה בכרומסטון..
[QUOTE=buizel שולט;1144561]ליאור, לאיזה רמז אתה מתכוון (כתבתי את המשחק הזה מלפני הרבה זמן אז קצת שכחתי...)[/QUOTE]
כשאתה כותב תרצח אז ברצח אמורים להיות רמזים שיכלו לעזור לנו לדעת מי הרוצח
השיר של רחוב סומסום יפה 0_ס
עריכה: תגיבו כבר אני רוצה להגיב לליאור ואני שונא לערוך!
[QUOTE=buizel שולט;1144563]לא לכולם יש מסן..[/QUOTE]
אם תשלח ה.פ אז אולי אז מישהו יראה שאתה שולח למישהו ה.פ ובמישהו יכול לנחש שלמי שלחת הוא הרוצח
ליאור, אתה תגיב על הסיפור שלי היום או שאתחיל כבר לעבוד על הפרק הבא?
[QUOTE=Druddigon man;1144571]ליאור, אתה תגיב על הסיפור שלי היום או שאתחיל כבר לעבוד על הפרק הבא?[/QUOTE]
לא בטוח שאיב לך היום בסיפור
[QUOTE=Woodpecker;1144570]אם תשלח ה.פ אז אולי אז מישהו יראה שאתה שולח למישהו ה.פ ובמישהו יכול לנחש שלמי שלחת הוא הרוצח[/QUOTE]
מי אמר ששלחתי דווקא לרוצח? בקיצור אני חשבתי על הכל אל תדאג...
ובקשר לרמז, התכוונתי שתסתכלו בסגנון כתיבה של הרוצח כי אולי זה יתן רמז... למשל פעם שעברה הבאתי לדן להיות קירא וכולם יודעים שיש לו שגיאות כתיב... אז אם הם מספיק חכמים הם יבינו שזה הוא....
[QUOTE=Naruto;1144565]אני רואה את פרק 9 עכשיו
זה הפרק שהוא משתמש בפעם הראשונה בכרומסטון..[/QUOTE]
עוד פרק אחד אתה תבין יותר טוב מי הוא ALIEN X.
[QUOTE=cladino;1144575]עוד פרק אחד אתה תבין יותר טוב מי הוא ALIEN X.[/QUOTE]
זה השחור ההוא שיכול לשלוט בזמן... אני זוכר שהיה מלך אחד שרצה לפוצץ את כדור הארץ... והייתה לו בת... אני לא ממש זוכר...
[QUOTE=buizel שולט;1144573]מי אמר ששלחתי דווקא לרוצח? בקיצור אני חשבתי על הכל אל תדאג...
ובקשר לרמז, התכוונתי שתסתכלו בסגנון כתיבה של הרוצח כי אולי זה יתן רמז... למשל פעם שעברה הבאתי לדן להיות קירא וכולם יודעים שיש לו שגיאות כתיב... אז אם הם מספיק חכמים הם יבינו שזה הוא....[/QUOTE]
טוב נרראה לי זה היה קשה למצוא רוצח אם הרמזים שלך
[quote=cladino;1144575]עוד פרק אחד אתה תבין יותר טוב מי הוא ALIEN X.[/quote]
בעשר מדברים עליו?
[QUOTE=buizel שולט;1144577]זה השחור ההוא שיכול לשלוט בזמן... אני זוכר שהיה מלך אחד שרצה לפוצץ את כדור הארץ... והייתה לו בת... אני לא ממש זוכר...[/QUOTE]
לא מדויק... הוא יכול לשנות את המציאות, לא לשלוט בזמן.
[QUOTE=Woodpecker;1144578]טוב נרראה לי זה היה קשה למצוא רוצח אם הרמזים שלך[/QUOTE]
אתה ציני?
[QUOTE=buizel שולט;1144582]אתה ציני?[/QUOTE]
אפשר להגיד כך