-
האמת שקצת הרתעת אותי... מתמטיקה היא הדבר הרחוק ממני ביותר[מוזר לי גם כן שאתה אוהב לכתוב ואוהב מתמטיקה, מבחינתי שני דברים שלא עובדים יחדיו. עיסוק במספרים וצורות הוא מבחינתי הדבר הרחוק ביותר מדמיון שהוא מופשט לחלוטין.]
זה נשמע כאילו ומתמטיקה משולבת בחוזקה בסיפור שלך ^^
וסיזור, מבוכים ודרקונים...אני לא כל כך בטוח איך זה אמור להיראות אבל אולי אנסה, אני כמעט לא קורא דברים כי לרוב אין דבר שמרצה אותי אז אומר את זה מראש
-
אביב!!!@#!@#!@#!@#!
מה קורה
-
אז מה יצא,מישהו יקרא את הסיפור שלי?
אם מישהו רוצה להגיד לי משהו אז עכשיו כי אני לא אהיה עד יום חמישי.
-
אתה צריך לטפל דחוף[ממבט ראשון] בעיצוב, אין רווחים בין שורות וכו', זה נראה כמו גוש מילים אחד גדול ולא כמו סיפור.
---
ליאור צ'ונה המפורסם, לא יצא לנו לדבר במסן ורציתי לפנות אליך היום אבל כל הזמן אני מרגיש עסוק חחחחחחחחחחח אבל מה קורה
-
[quote=Blackbeard;1181095]האמת שקצת הרתעת אותי... מתמטיקה היא הדבר הרחוק ממני ביותר[מוזר לי גם כן שאתה אוהב לכתוב ואוהב מתמטיקה, מבחינתי שני דברים שלא עובדים יחדיו. עיסוק במספרים וצורות הוא מבחינתי הדבר הרחוק ביותר מדמיון שהוא מופשט לחלוטין.]
זה נשמע כאילו ומתמטיקה משולבת בחוזקה בסיפור שלך ^^
וסיזור, מבוכים ודרקונים...אני לא כל כך בטוח איך זה אמור להיראות אבל אולי אנסה, אני כמעט לא קורא דברים כי לרוב אין דבר שמרצה אותי אז אומר את זה מראש[/quote]
אין שם באמת מתמטיקה. למה שהתכוונתי בהוכחה לכאורה מתמטית בהמשך זה משהו בסגנון:
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תגידו, מטיילים, האם ראיתם איפה שהוא ביער הזה, כמה יטים שהלכו לאיבוד?" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יטים?" אמר מרטין, כשהוא מנסה להזכר. אז הוא נזכר ביטים מלפני שבוע. "אה! הם לא בדיוק הלכו לאיבוד, הם יותר ניסו להרוג אותנו!"[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"כן כן, איפה הם?" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מפורקים. למה אתה שואל?" אמר ברנז[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה?! מי עשה להם את זה?!" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תחשוב בהגיון:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני אמרתי לך שהם כמעט הרגו אותי (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ברנז אמר לך שהם בחתיכות מאחור (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ברנז איתי בקבוצה (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]||[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]V[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אנחנו הרגנו אותם (מתוך הגנה עצמית), מ.ש.ל" הסביר מרטין.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [/RIGHT]
לזה אני מתכוון ב"מתמטיקה".
בכל מקרה, המתמטיקאי הדגול קרל וויירשטראס אמר פעם משהו בסגנון: מתמטיקאי שאינו קצת משורר אינו באמת מתמטיקאי.
-
אבל תקרא ותגיד לי מה דעתך.
-
טוב עכשיו בדקתי והציטוט הנכון של ויירשטראס הוא:
"מתמטיקאי שאינו גם קצת משורר לעולם לא יהיה מתמטיקאי מושלם"
טוב בכל מקרה, הנה הקישור לסיפור: [URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27934[/URL] , אם תחליט שאתה בכל זאת מעוניין לעלעל בו.
-
הכל טוב אביב, גם אני עסוק, הינה בדיוק עוד 6 דקות אני יוצא לעבודה.
חחח אל תדאג יצא לנו עוד להתעדכן אחד בשני.
-
-
-
בסדר גמור
סיזור קראתי אותו ברפרוף.. פשוט לא הגבתי..
-
בסדר גמור
סיזור קראתי אותו ברפרוף.. פשוט לא הגבתי..
-
דניס, באיזה שעה יגמר לי הווינר מחר?
-
-