אולי תעדכנו אותי למי נפל האינטרנט ועל מה מדובר יא מבונבאנים...
Printable View
אולי תעדכנו אותי למי נפל האינטרנט ועל מה מדובר יא מבונבאנים...
[quote=Machine X;1186359]שייתנו,לא מעניין אותי. זה בדרך להיות תקופת טרור אלכס,גרסת הפקחים.[/quote]
האמת שאם אני רואה את המקרה, אתם צודקים, אבל הכל תלוי במה כתבתם.
[QUOTE=Druddigon man;1186360]אצלי אחלה, יותר מעוצבן מיואב כי הוא לא היה שם כי האינטרנט נפל לו..
אני שקד וראול הכי מעוצבנים![/QUOTE]
יורת מעוצבן הא? על איזה דבר בדיוק הוא נתן לך אזהרה? לי הוא נתן אזהרה על זה ששאלתי את אחד מהשתמשים אם מישהי היא כוסית...אז אני מעוצבן לא פחות ממך!!
[QUOTE=Imperia;1186362]האמת שאם אני רואה את המקרה, אתם צודקים, אבל הכל תלוי במה כתבתם.[/QUOTE]
שאלתי מישהו אם מישהי שהוא מכיר כוסית,וחטפתי על זה אזהרה.זה נראה לך צודק?
אני בר מזל שמתערב...
[quote=Machine X;1186363]יורת מעוצבן הא? על איזה דבר בדיוק הוא נתן לך אזהרה? לי הוא נתן אזהרה על זה ששאלתי את אחד מהשתמשים אם מישהי היא כוסית...אז אני מעוצבן לא פחות ממך!![/quote]
סתכל למעלה,
אם זה רק זה, באמת זה מספיק אזהרה בע"פ.
[QUOTE=Imperia;1186365]סתכל למעלה,
אם זה רק זה, באמת זה מספיק אזהרה בע"פ.[/QUOTE]
אני ועומד מדברים על זה כל הזמן,ליד דניס,והוא אפילו לא נתן אזהרה בע"פ. אבל לעמית זה גס מדי!!
קמתי אתמול בשתיים... :o
שקד הגיע
[QUOTE=ShockoMan;1186367]קמתי אתמול בשתיים... :o
שקד הגיע[/QUOTE]
למה אתה מסתכל אם הגעתי? O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186369]למה אתה מסתכל אם הגעתי? O:[/QUOTE]
כי אין לו מה לעשות בחיים...
[quote=Machine X;1186366]אני ועומד מדברים על זה כל הזמן,ליד דניס,והוא אפילו לא נתן אזהרה בע"פ. אבל לעמית זה גס מדי!![/quote]
עומד? עומר חח, אלא אם יש משתמש חדש שנקרא עומד.
חכו לרותם, הוא זה שיחליט למרות שאני חושב שאתם צודקים, אבל אני אשמח לשמוע גם את הצד של עמית בעניין (כי לא הייתי פה).
[QUOTE=Picho;1186361]אולי תעדכנו אותי למי נפל האינטרנט ועל מה מדובר יא מבונבאנים...[/QUOTE]
אתה מוזמן להכנס לאשכול שלי במשוב, שם תבין הכל O:
[QUOTE=Machine X;1186371]כי אין לו מה לעשות בחיים...[/QUOTE]
האמת שיש לי לא פחות מכל הפורום, אבל אין לי כח עכשיו.. P:
[QUOTE=ShockoMan;1186374]האמת שיש לי לא פחות מכל הפורום, אבל אין לי כח עכשיו.. P:[/QUOTE]
וטענתי הוכחה :)
[QUOTE=Imperia;1186372]עומד? עומר חח, אלא אם יש משתמש חדש שנקרא עומד.
חכו לרותם, הוא זה שיחליט למרות שאני חושב שאתם צודקים, אבל אני אשמח לשמוע גם את הצד של עמית בעניין (כי לא הייתי פה).[/QUOTE]
לא קוראים לו עומד,קוראים לו השמוליק XD
ועמית פשוט בא לפה והתחיל לחלק אזהרות.
[quote=Machine X;1186376]וטענתי הוכחה :)[/quote]
אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.
[QUOTE=Machine X;1186376]וטענתי הוכחה :)
לא קוראים לו עומד,קוראים לו השמוליק XD
ועמית פשוט בא לפה והתחיל לחלק אזהרות.[/QUOTE]
יפה אמרת.
אבל באמת אני רוצה לראות פה התייחסות מצד ארווין, דניס, ושאר האחראיים.