-
דווקא אם מדלגים על הפילרים בליץ' זה סבבה רצח טוב עד שהם מתחילים עם היום הזה שהם הולכים לוואקו מונדו ומורחים את זה 160 פרקים... למרות שיש קרבות ממש טובים
והמנגה די מעניינת עכשיו
עומר תתחיל לראות וואן פיס אם תראה 5 פרקים ביום תוך חודשיים תגיע לאקטואליים וואן פיס זה ממש מעניין
-
[QUOTE=Primo;1207373]שיט!
התאהבתי בדמות מיוגי הו זקסל :cry:
ההיא מפרק 9 הקאטוומן הזו
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110801124061/yugioh/images/thumb/0/01/Cathy.png/300px-Cathy.png[/IMG] צורת תלמיד
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110606105122/yugioh/images/thumb/0/07/Cathy_in_her_cat_costume.jpg/180px-Cathy_in_her_cat_costume.jpg[/IMG] צורת קרב
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110516235006/yugioh/images/thumb/0/00/Manga_Kathy.jpg/180px-Manga_Kathy.jpg[/IMG] צורת תלמיד במנגה [תקלטו את הריבוע XD]
אבל היא די חמודה [נראה לי באמת אני מאוהב :oing:][/QUOTE]
יופי יוגי הו המנגה הפכה לאנימת אצ'יXD
-
-
[QUOTE=Ilan;1207392]דווקא אם מדלגים על הפילרים בליץ' זה סבבה רצח טוב עד שהם מתחילים עם היום הזה שהם הולכים לוואקו מונדו ומורחים את זה 160 פרקים... למרות שיש קרבות ממש טובים
והמנגה די מעניינת עכשיו
עומר תתחיל לראות וואן פיס אם תראה 5 פרקים ביום תוך חודשיים תגיע לאקטואליים וואן פיס זה ממש מעניין[/QUOTE]
שיראה גם גינטאמה זה גם אנימה שווה
במנגה לא הכי משהו מעניין[SPOILER]
מצאים כוח חדש לאיצ'יגו ואז לאיצ'יגו חוזרים כוחות השינגאמי.מה הקטע המפגר[/SPOILER]
-
[quote=Ilan;1207392]דווקא אם מדלגים על הפילרים בליץ' זה סבבה רצח טוב עד שהם מתחילים עם היום הזה שהם הולכים לוואקו מונדו ומורחים את זה 160 פרקים... למרות שיש קרבות ממש טובים
והמנגה די מעניינת עכשיו
עומר תתחיל לראות וואן פיס אם תראה 5 פרקים ביום תוך חודשיים תגיע לאקטואליים וואן פיס זה ממש מעניין[/quote]
[SIZE=3][COLOR=red]שונא וואן פיס ניסיתי לראות את זה,מעדיף יוגי הו [/COLOR][/SIZE]
-
גינטאמה זאת ה-אנימה למרות שוואן פיס עדיין מספר 1
וואן פיס מתחיל להיות טוב אחרי סאגת אייס בלו לפני זה זה יכול להיות טיפה משעמם (למרות שזה חלק שדי אהבתי)
-
[QUOTE=Primo;1207398][SIZE=3][COLOR=red]שונא וואן פיס ניסיתי לראות את זה,מעדיף יוגי הו [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
WTF
תעבור לגינטאמה אז לראות
-
זו דעתך לדעתי יוגי הו זה מספר אחת
-
[QUOTE=Ilan;1207399]גינטאמה זאת ה-אנימה למות שוואן פיס עדיין מספר 1[/QUOTE]
צודק
זה ככה גם אצלי גם
-
בואו נסכם את זה ככה לכול אחד הראשון הוא משהו אחר אבל פוקימון האנימה זה מקום אחרון,צודק?
-
[QUOTE=Primo;1207405]בואו נסכם את זה ככה לכול אחד הראשון הוא משהו אחר אבל פוקימון האנימה זה מקום אחרון,צודק?[/QUOTE]
מה פתאום ל90% זה האנימה הכי אהובה עליהם וזאת האנימה יחדה שהם רואים בכלל בפורום
אתה מעליב פה אנשים(לא אותי)
-
מי יכול לשנוא את וואן פיס
שיחה בין ג'ינביי ללופי על עתיד אי אנשי הדג (טוב זה ספוילר שג'ינביי ולופי לא מתו אבל WHATEVER)
"אני לא רוצה להיות גיבור כי גיבורים לוקחים את הבשר ומחלקים אותו אני לא רוצה לחלק אותו ולאכול הכל בעצמי"
"אם אני אתן לך בשר אתה תשתף איתי פעולה?"
"כן"
"wtf זה הסתדר?!?!"
לול
זה היה קטע אדיר
עומר אתה מוזר יוגיהו זה נחמד כזה אבל אין כמו וואן פיס גינטאמה יש שם מלא הומור וזה אדיר
-
עומר אני בדיוק כמוך יוגיהו ראשון ופןקימון אחרון
-
[QUOTE=Ilan;1207408]מי יכול לשנוא את וואן פיס
"אני לא רוצה להיות גיבור כי גיבורים לוקחים את הבשר ומחלקים אותו אני לא רוצה לחלק אותו ולאכול הכל בעצמי"
"אם אני אתן לך בשר אתה תשתף איתי פעולה?"
"כן"
"wtf זה הסתדר?!?!"
לול
זה היה קטע אדיר
עומר אתה מוזר יוגיהו זה נחמד כזה אבל אין כמו וואן פיס גינטאמה יש שם מלא הומור וזה אדיר[/QUOTE]
הדבר שאני שונא בגינטאמה זה האצ'י גברים שם
חבל שאין אצ'י נשי
כול מי שהגיע לפרק העדכני באנימה יודע שלופי וג'ימבי לא מתו
-