מה קורה מה קורה איתי??
Printable View
מה קורה מה קורה איתי??
[QUOTE=Tigraro;1236348]ער"ט[/QUOTE]
היי פרנסיס השני מה קורה?
בסדר, מה איתך?
[QUOTE=Tigraro;1236355]בסדר, מה איתך?[/QUOTE]
סבבה
אני לא מוצא ממש מה לעשות
למי יש מסן?
היי דניס ממצב?
אני עוד מעט יגיב במשחק שלי, אני רק מחכה שמישהו כנראה עומד להירשם, מכיוון שהעפתי מהמשחק את totodail שלא הגיב.
[QUOTE=Sandshrew;1236363]היי דניס ממצב?
אני עוד מעט יגיב במשחק שלי, אני רק מחכה שמישהו כנראה עומד להירשם, מכיוון שהעפתי מהמשחק את totodail שלא הגיב.[/QUOTE]
אני יכול להירשם??
מצטער עמית, אני לא רושם משתמשים עם שגיאות כתיב.
[QUOTE=Sandshrew;1236370]מצטער עמית, אני לא רושם משתמשים עם שגיאות כתיב.[/QUOTE]
He just got PWND!!!!
תגיב במ"ת שלי ותקרא את מה שאני כותב [B]לכולם[/B] כאן:
[COLOR=red][U][B]תקראו ותגיבו בסיפור שלי[/B][/U][/COLOR]
[QUOTE=Vanguard;1236375]He just got PWND!!!![/QUOTE]
שזה אומר...
נקטלת!!(משהו בסגנון.זה כשיורדים על מישהו אז אומרים לו Pwnd!.זה כמו OWNED אבל בלי o וe ועם p :))
פשש יש לך סיפור?
תן קישור
ד"א שים לב למה שכתוב למטה
[SIZE="5"][COLOR="Red"]לכל הגיבורים שרשומים למ"ת שלי, Into the pokemon world, ברצוני להודיע לכם על בשורה מרגשת:
קיבלתי השראה ממ"תים אחרים(ובנינו, הרבה פחות טובים :wink: ) שפתחו סיפורים בעקבות המשחקים שלהם.
בזכות רעיון שעלה לי בחג עקב שיעמום בלי מחשב, אני החלטתי לכתוב סיפור שיקרא "שבעת הגיבורים", סיפור שמבוסס על המ"ת שלי.
כל מי שמשחק במ"ת שלי מומלץ מאוד שיקרא, וגם מי שלא רשום יכול לקרוא וליהנות.
סתם לידע כללי, הסיפור ידבר על שישה גיבורים(שהם פוקימונים) שלא הסכימו לסנדשרו, פוקימון קטן שלא רצה להתאמן במתקפות חול(בעיקר מכיוון שסוג חול הוא הסוג הכי נדוש לפי טעמי) להצטרף לצוות שלהם. סנדשרו החליט, שהעובדה שבני האדם אמרו שהוא "פוקימון חול", לא אומרת שהוא חייב להישאר כזה. הוא יוצא למסע במטרה להוכיח לששת הגיבורים שהוא יכול להיות מי שהוא רוצה, ואף אחד לא יחליט מי הוא חוץ ממנו.[/COLOR][/SIZE]
יש לי מלפני שאתה רשום לפורום, קוראים לו "עידן הפסים"
טוב, אתה תקרא את הסיפור שלי?