[QUOTE=Aichi Sendou;1271094]יש!
אם קצת מזל ואישורו של אביזי המ''ת שלי יפתח בעוד מקסימום 10 ימים.
עריכה:
אוף איזה באסה,לחכות עד שני :([/QUOTE]
זה של דיג'ימון? אם כן אפשר גם?
Printable View
[QUOTE=Aichi Sendou;1271094]יש!
אם קצת מזל ואישורו של אביזי המ''ת שלי יפתח בעוד מקסימום 10 ימים.
עריכה:
אוף איזה באסה,לחכות עד שני :([/QUOTE]
זה של דיג'ימון? אם כן אפשר גם?
אוקיי,שלח לי ה''פ שאתה בוחר דיג'ימון התחלתי [יש אפשרות לגאומון או קודמון]
היי כולם אני צריכה עצה-
התחלתי (לפני איזה חודשיים) להכין מ''ת מיוחד של פוקימון שנקרא ''amber return'' (כן כן אמבר מהספיישל ''זכרונות אבודים של מיוטו'' נכון שבספיישל היא מתה אבל תבינו איך היא חוזרת על פי המ''ת) קיצר חשבתי שייקח לי הרבה זמן לסיים את המ''ת אז אימצתי אחד אחר, הבעיה היא שסיימתי כבר את המ''ת ואני ממש רוצה לקבל אישור ולפתוח אותו אבל כבר יש לי מ''ת אחד! אני אוהבת את שניהם ולא יכולה לוותר על אף אחד מהם, מה לעשות?!
תעקבי אחרי הצעדים הבאים שלי:
תתפללי שאביזי במצב רוח טוב,תוכיחי לו שאת:
א' משקיעה במ''ת שלך.
ב' יש לך זמן פנוי.
ג' יכולה לתפקד בשני מ''תים בו זמנית.
אם יש לך את כול ארבעת אלה ביחד,יש לך סיכוי של 50% לקבל כן.
תנהלי את שניהם..
[QUOTE=ttrrtte;1271101]היי כולם אני צריכה עצה-
התחלתי (לפני איזה חודשיים) להכין מ''ת מיוחד של פוקימון שנקרא ''amber return'' (כן כן אמבר מהספיישל ''זכרונות אבודים של מיוטו'' נכון שבספיישל היא מתה אבל תבינו איך היא חוזרת על פי המ''ת) קיצר חשבתי שייקח לי הרבה זמן לסיים את המ''ת אז אימצתי אחד אחר, הבעיה היא שסיימתי כבר את המ''ת ואני ממש רוצה לקבל אישור ולפתוח אותו אבל כבר יש לי מ''ת אחד! אני אוהבת את שניהם ולא יכולה לוותר על אף אחד מהם, מה לעשות?![/QUOTE]
תבקשי אישור לפתוח 2 משחקים
היתי מצטרף למשחק רק בשביל להרוג שוב את אמבר
נראה לי היא לא תיתן לך Xd
[QUOTE=Aichi Sendou;1271105]נראה לי היא לא תיתן לך Xd[/QUOTE]
זה מה שטוב בי בתור שה'ם אני נותן לעשות לשחקנים שלי כל מ שהם רוצים נראה לי גם להתאבד ולהגיע לעולם הבא במשחק ,לחזור לחחיים
[quote=monster;1271107]זה מה שטוב בי בתור שה'ם אני נותן לעשות לשחקנים שלי כל מ שהם רוצים נראה לי גם להתאבד ולהגיע לעולם הבא במשחק ,לחזור לחחיים[/quote]
נחמד XD
אני חבר קרוב (מאוד) של טל, היא תרשה לי להתאבד D= אבל לא נראה לי לחזור לחיים Xd
החלק הראשון מבטל את השני.
מצד אחד אתה חבר קרוב לטל,מצד שני אתה טוען שהיא תיתן לך להתאבד?
טיפה מוזר,בתור חברה היא אמורה לעצור אותך בנוגע לזה Xd
טל, ממתי אסור להיות שה"ם לשני משחקים?
אם אני אפתח משחק של כאוטיק, מי יירשם?
מנהלי חת''מ מעדיפים שזה לא יקרה
אני אולי,יהיה צריך לרשום רקע או לא?
[quote=ttrrtte;1271101]היי כולם אני צריכה עצה-
התחלתי (לפני איזה חודשיים) להכין מ''ת מיוחד של פוקימון שנקרא ''amber return'' (כן כן אמבר מהספיישל ''זכרונות אבודים של מיוטו'' נכון שבספיישל היא מתה אבל תבינו איך היא חוזרת על פי המ''ת) קיצר חשבתי שייקח לי הרבה זמן לסיים את המ''ת אז אימצתי אחד אחר, הבעיה היא שסיימתי כבר את המ''ת ואני ממש רוצה לקבל אישור ולפתוח אותו אבל כבר יש לי מ''ת אחד! אני אוהבת את שניהם ולא יכולה לוותר על אף אחד מהם, מה לעשות?![/quote]
אביזי לא מאמין שצריכה להיות הגבלה למשחק אחד בלבד. אם את מסוגלת להתמודד עם ניהול של שני משחקים בו זמנית אז שלחי לו את המשחק לאישור, אם הוא יאשר תפתחי, זה הכל.