-
אם אתה תמשיך לדבר על הניהול...רק יראו אותך כאדם שמנסה לעלות דרגה רק בשביל הניהול ולא מתוך רצון...בינתיים אפשר להגיד שאתה מתקדם אבל אתה רק בהתחלה.אתה צריך להשקיע יותר..לפתוח מדריכים,להגיב בכל הסיפורים,לתת עצות...
אני מציע לך גם לקרוא מדריכים שיש כבר...וללמוד מהם...לכתוב סיפורים ללא שגיאות כתיב...
בינתיים,אדם עבר אותך בכל זה והוא המועמד הכי מתאים לפורום ספרות כרגע...אבל הוא עדיין צריך עוד להשקיע...
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1317498]אם אתה תמשיך לדבר על הניהול...רק יראו אותך כאדם שמנסה לעלות דרגה רק בשביל הניהול ולא מתוך רצון...בינתיים אפשר להגיד שאתה מתקדם אבל אתה רק בהתחלה.אתה צריך להשקיע יותר..לפתוח מדריכים,להגיב בכל הסיפורים,לתת עצות...
אני מציע לך גם לקרוא מדריכים שיש כבר...וללמוד מהם...לכתוב סיפורים ללא שגיאות כתיב...
בינתיים,אדם עבר אותך בכל זה והוא המועמד הכי מתאים לפורום ספרות כרגע...אבל הוא עדיין צריך עוד להשקיע...[/QUOTE]
אני קורא מדריכים ואני בודק בכל סיפור,אני זוכר שמדריכים אפשר לעשות בלי אישור, נכון?(אם כן אז אני אפתח אחרי שאסיים לאכול) אני עומד להגיב בכולם עכשו ולספרות מגיע להיות מוחייה,ובקשר למנהל זה רק כדי לראות לאיזה צנצנת שקד יהפוך...
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1317494]תיזהר במילים שלך,אולי זה באמת יקרה P:[/QUOTE]
עוד נראה (:
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317499]אני קורא מדריכים ואני בודק בכל סיפור,אני זוכר שמדריכים אפשר לעשות בלי אישור, נכון?(אם כן אז אני אפתח אחרי שאסיים לאכול) אני עומד להגיב בכולם עכשו ולספרות מגיע להיות מוחייה,ובקשר למנהל זה רק כדי לראות לאיזה צנצנת שקד יהפוך...[/QUOTE]
צנצנת ריבת אוכמניות כמובן
אבל זה קרוב לוודאי שלא יקרה..
-
[QUOTE=~prinny;1317497]עמית לא עשה לי את החישוב שלי...
ליאור, נארוטו שיפודן עכשיו בפרק 259?[/QUOTE]
לא פרק 260 .
-
מותר להגיב בקטע שאביב פרסם? וליאור, מותר לפתוח מדריך בספרות בלי אישור?
-
דקסטר שדיבר איתי בפרטי היה אלכס חתול כל הזמן הזה? ם0
שמח שאתם מגיבים בסיפורים כמו בזה של אדם. כל הכבוד לכם.
לצערי אחת הסיבות שלא אפרסם כאן סיפור היא כי כל רעיון טוב שיהיה לי אקח למציאות לספרים שאוציא לאור ולא אבזבז על סיפור בפורום ם:
-
[QUOTE=Blackbeard;1317507]דקסטר שדיבר איתי בפרטי היה אלכס חתול כל הזמן הזה? ם0
שמח שאתם מגיבים בסיפורים כמו בזה של אדם. כל הכבוד לכם.
לצערי אחת הסיבות שלא אפרסם כאן סיפור היא כי כל רעיון טוב שיהיה לי אקח למציאות לספרים שאוציא לאור ולא אבזבז על סיפור בפורום ם:[/QUOTE]
אתה לא יכול לעשות את שניהם ?
-
כן,חחחח מצחיק שלא ידעת שזה אני אביב Xd
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1317511]כן,חחחח מצחיק שלא ידעת שזה אני אביב Xd[/QUOTE]
מותר להגיב בקטע של אביב? ומדריכים אפשר לפתוח בלי אישור?
-
תשלח לי את המדריך ואאשר לך.
-
היית צריך להגיד לי היי אביב זה אלכס מה קורה בחום ואהבה :(
---
החלום שלי הוא להצליח בחול ברמה שתבנה לי ביטחון כלכלי, לא יודע כיצד זה ילך וכמה ספרים אצטרך להוציא כדי שזה יקרה, לכן כרגע שומר את המאמצים רק לזה ם:
-
-
-
<< עכשיו מאוחר מדי. אני עדין כמו אישה ופגעת בי.
-
[QUOTE=Blackbeard;1317515]היית צריך להגיד לי היי אביב זה אלכס מה קורה בחום ואהבה :(
---
החלום שלי הוא להצליח בחול ברמה שתבנה לי ביטחון כלכלי, לא יודע כיצד זה ילך וכמה ספרים אצטרך להוציא כדי שזה יקרה, לכן כרגע שומר את המאמצים רק לזה ם:[/QUOTE]
זה מאמץ לכתוב דברים פה ממה שאתה בכל מקרה כותב?