אתה מוכן להגיב למה שכתבתי? טוב לא משנה שמתי את הפיש ריין פעמיים ואת השני פעם אחת והוצאתי את השניים האלו של ה"אומי" ואני מתלבט מה עוד להוציא..
Printable View
אתה מוכן להגיב למה שכתבתי? טוב לא משנה שמתי את הפיש ריין פעמיים ואת השני פעם אחת והוצאתי את השניים האלו של ה"אומי" ואני מתלבט מה עוד להוציא..
משעמם כל כך .
[quote=ワンピース;1320054]אני אסתכל שם, נראה מה אני יכול להגיב
יא שמן תכתוב
ואתה עשית ספאם בפעם המיליון, שמת לב?
מי שם זין על דאבל..[/quote]
חחח אני אכתוב תכף
[quote=The Sir;1320056]משעמם כל כך .[/quote]
תראה או תקרא וואן פיס ולא תשתעמם D=
[quote=Chopper;1320057]חחח אני אכתוב תכף
תראה או תקרא וואן פיס ולא תשתעמם D=[/quote]
אני קורא נארוטו .
ותרשם למ"ת אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי, מילה שלי שלא תשתעמם.
הלכתי לראות נארוטו
[URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=26803[/URL]
[URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=27697[/URL]
זה רק אני או שיש להם כינויים ממש אבל ממש דומים?
[quote=The Sir;1320063]אני קורא נארוטו .
ותרשם למ"ת אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי, מילה שלי שלא תשתעמם.[/quote]
יש רק דבר אחד שבגללו אני לא מתכוון להרשם- "פוקימון"
[quote=Chopper;1320068]יש רק דבר אחד שבגללו אני לא מתכוון להרשם- "פוקימון"[/quote]
אבל זה שלי, זה לא שמנה שזה מ"ת פוקימון משנה מי שמנהל ותאמין לי שאיתי יהיה מעניין גם אם זה יהיה מ"ת על הדבר הכי טיפשי בעולם, אני לא מצליח לחשוב על משהו טיפשי חחח.
לא עומר, אין להסתיר את הקלף שמורחק בסרקו.
איתי,אם אתה לא מאמין לי,תאמין לאביב
זה לא משנה לא השתמשתי בדארק הול הזה..
אבל בסדר.
נארוטו ג'נוראשיון ביום ראשון!!
אני מכריז רשמית בזאת, ואתם יכולים גם לצטט אותי, אביזי הוא המתווכח הטוב ביותר של הפורום (לא החשבתי את עצמי בדירוג שנתתי כי אני לא ניטראלי לגבי עצמי).
איחולי, אין לי מה לתת לך כפרס ניצחון.
שקד הרגת אותי עם הדתי ההוא
הלכתי לאתר של הפוקימון שבוחר לי פוקימונים ראנדומלים והחלטתי לשלב את אותם ראנדומליים.. עכשיו זה נתן לי שילוב שאני מפחד ממנו אבל אנסה בכל[FONT=Arial Black] זאת OOOOO:[/FONT]
[QUOTE=~Donphan~;1320088]הלכתי לאתר של הפוקימון שבוחר לי פוקימונים ראנדומלים והחלטתי לשלב את אותם ראנדומליים.. עכשיו זה נתן לי שילוב שאני מפחד ממנו אבל אנסה בכל[FONT=Arial Black] זאת OOOOO:[/FONT][/QUOTE]
איזה שילוב?