סיימתי את הבגרות הראשונה שלי^^
הלכתי לקרוא נארוטו..
Printable View
סיימתי את הבגרות הראשונה שלי^^
הלכתי לקרוא נארוטו..
אולי בזכות בוסטר 6 אוכל לבנות גראנבלו מגניב וזול!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=The Sir;1324900]סבבה.
אביזי צדק, הוא אמר שהקטע של ההיתמחויות יהיה מסבך.[/QUOTE]
יכול להיות שבמקום התמחויות היית צריך לכתוב "סגנון לחימה". לפי דעתי זה נותן קצת יותר הסבר לגבי למה חילקתי את האחוזים בצורה כזו או אחרת.
[QUOTE=Blackbeard;1324905]אולי בזכות בוסטר 6 אוכל לבנות גראנבלו מגניב וזול!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
זול? אני בספק גדול שזה יהיה זול
[quote=Pooh;1324906]יכול להיות שבמקום התמחויות היית צריך לכתוב "סגנון לחימה". לפי דעתי זה נותן קצת יותר הסבר לגבי למה חילקתי את האחוזים בצורה כזו או אחרת.[/quote]
עדיין אחי בגלל טכניקה אחת אתה דופק את המערכת, לא שווה את זה במיוחד שכל שאר הגנג'וטסואים פועלים בלי מגע פיזי בכלל אז מה הטעם להקשות על עצמך.
אביזי, ראית את מה שערכתי במשחק?
[QUOTE=The Sir;1324909]עדיין אחי בגלל טכניקה אחת אתה דופק את המערכת, לא שווה את זה במיוחד שכל שאר הגנג'וטסואים פועלים בלי מגע פיזי בכלל אז מה הטעם להקשות על עצמך.[/QUOTE]
כן, הכוונה שלי הייתה להתיש את היריב בעזרת גנג'וטסו ואז לתקוף בעזרת טאיג'וטסו, חוץ מהטכניקה שהמצאתי.
בכל מקרה אני עורך, מקווה שטכניקות משחרור קרח זה בסדר...
[quote=סת' קינגלר;1324910]אביזי, ראית את מה שערכתי במשחק?[/quote]
העפתי מבט. זה כנראה כבר תקין.
אממ, אני חושב להרשם למשחק של אביזי. אולי. אבל מטרתי היא להיות חכם, ולעשות שנהיה 5 קוסמים שמתמחים באותו דבר חוץ מאחד שנדפק (נגד דברים שאנחנו לא אפקטיבים נגדו). הבעיה שאם אני רוצה 4 חברי צוות, אני צריך לעשות 4 רקעים, ואם זה שאני חייב ללכת בעוד 10 דקות לא בא לעזרתי.
[quote=Pooh;1324911]כן, הכוונה שלי הייתה להתיש את היריב בעזרת גנג'וטסו ואז לתקוף בעזרת טאיג'וטסו, חוץ מהטכניקה שהמצאתי.
בכל מקרה אני עורך, מקווה שטכניקות משחרור קרח זה בסדר...[/quote]
לא אתה לא יכול לשחרור קרח ועדיף שלא לציין אלמנטים
[spoiler]קאבוטו משקר, בטוח יש איזה סיכון בטכניקה של הזמין מתים.. (שכחתי איך קוראים לזה..)[/spoiler]
מה הפרק הכי עדכני במנגה? אני ב521..
[QUOTE=The Sir;1324915]לא אתה לא יכול לשחרור קרח ועדיף שלא לציין אלמנטים[/QUOTE]
אה שיט כבר ערכתי חח
טוב אז אני אערוך שוב...
בלי אלמנטים איזה התמחויות אני לכתוב חוץ מג'וטסואים ונשקים בסיסיים?
אביזי, האם אני אצטרך להשתמש במשוואות דירפנציאליות במשחק שלך כדי להצליח יותר בתור קוסם?
[quote=דור רמאי;1324919]אביזי, האם אני אצטרך להשתמש במשוואות דירפנציאליות במשחק שלך כדי להצליח יותר בתור קוסם?[/quote]
התשובה כתובה במפורש במשחק עצמו.
ואסור שכולם יהיו מאותו מקצוע.
[quote=Pooh;1324917]אה שיט כבר ערכתי חח
טוב אז אני אערוך שוב...
בלי אלמנטים איזה התמחויות אני לכתוב חוץ מג'וטסואים ונשקים בסיסיים?[/quote]
כאילו אתה יודע סגנון לחימה, לדוגמה יש פופטר, לחימה יחד עם חייה, שימוש בחרב\נשק אחר, הרבה נינג'וטסואים כמו קאקאשי, משולב נינג'וטסו וטאיג'וטסו או נינג'וטסו וגנג'וטסו, משולב נשק שאתה מרכז לתוכו צ'אקרה יחד עם טאיג'וטסו או נינג'וטסו.