-
[QUOTE]ניל~
בעודה מכסה את עיניה מהאור המסנוור, קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ונעים, והיא מתחילה לזהור בורוד בהיר, אשר האור מתפשט ויוצר אווירה הרמונית לחלוטין יחד עם השיר שלה.
לדיאן נעצרת ומשפשפת את עיניה עם ארבעת ידיה הקטנות, ובעודה באוויר, נרדמת במהירות לצלילי הקול החלומי של קלפרי.
"אוי לא!" קוראת אלכסיס בזעם. קלפרי מפסיקה לשיר, ואז קופצת באוויר, ואגרופה זוהר באור לבן ובהיר, אבל עיניה עדיין מסונוורות מהאור והיא מפספסת את לדיאן, הישנה בנעימים על הדשא הרך.
"קדימה לדיאן התעוררי! צאי תקפי אותה באגרוף קרח!" קוראת בזעם.[/QUOTE]
איך אפשר לפספס מישהו שישן :nose_pick:
------------------------
"קלפרי תרגעי היא לא זזה, תשתמשי באגרוף בלבול ותורידי אותה !"
-
[QUOTE]אדם~
וואי אחרי תגובה כזאת חופרת שלי, שורה? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארלה מהנהנת ועוצמת את עיניה ומתרכזת. אתה רואה את להבת זנבה גדלה ומחילה להתפרץ בעצמה מסחררת, אשר גורמת לך להניף את ידך מול פניך, כדי לחסום את עצמת החום. אתה מציץ מבעד ידך ורואה את צ'ארמנדר עומדת במרכזה של להבה אדירה, ואז בהנפת זנב היא מעיפה את האש לעברו של סמירגול, אשר מועף לאחור, שרוף כולו.
קרוליין מסתכלת מופתעת "טוב, זה לא היה להביור, אבל אין ספק שמתקפה שימושית במיוחד! זאת הייתה מתקפת 'הסתערות אש' (Flame Charge)! ולא רק זה המתקפה גם מחזקת את המהירות של צ'ארמנדר שלך!" אומרת בחיוך.
צ'ארלה למדה הסתערות אש!
[/QUOTE]
"צ'ארלה מעולה!" אקרא לעבר השותפה שלי ואלטף את ראשה. "קרוליין אין לך מושג כמה אני אסיר תודה! אני כבר התחלתי לאבד את הביטחון שלי לאחר שמאמן אחד תמיד זילזל בי וצחק עלי. תגידי, את חושבת שצ'ארלה מוכנה כבר למכון הפעוטות? ומה עוד עלי לעשות כדי להתכונן למכון?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1369067
[B]פלינט~[/B]
D:
מתי אתה חוזר? X3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אנחנו רק יודעים שהוא נמצא בסוג של גינה ביער איליין. הבעיה היחידה עם זה, שהגינה מוסתרת והכניסה אליה אף פעם לא באותו מקום פעמיים" אומר הפרופסור. "הסיכוי להכנס לשם גם ככה אפסית, ולפי הממצאים שידועים לנו. הגינה מוגנת מרוע בעזרת פוקימונים חזקים" מוסיף. "כרגע, כל מה שאנחנו יודעים שזו אגדה. אבל אל תתמקד בזה יותר מידי. כבר 500 שנה שאף אחד לא ראה את הגינה הזאת. הכל בגדר השמועות"[/QUOTE]
ביום רביעי
"אם אין כניסה לרוע אז מצבנו בינתיים טוב" אומר לפרופסור, "השגנו את חתיכת הנייר הזאת במהלך מאבק באמצע הלילה ביער איליין,ישנו אצל בחורה נחמדה שבמהלך הלילה פרץ אליה מאמן ששמו קול,מתנועת הצללים,אחרי מאבק ובעזרתו של מאמן נוסף הצלחנו לחסל אותו ואת הפוקימונים שלו" אספר לפרופסור איווי ברצינות, "אנחנו נחושים לעזור,אנחנו רק שואפים להתחזק יותר ויותר כדי לחסל את התנועות!" אומר לו בנחישות רבה, "יש משהו שנוכל לעזור בו?" אשאל את הפרופסור, "וכפרופסור אתה בטח יודע דבר או שניים על פוקימונים,אם תוכל לתת לנו עזרה באיך לחזק את הפוקימונים שלנו יותר או לספר דברים שיוכלו לעזור לנו זה יעזור" אוסיף בביטחון ואחכה לתשובתו
-
[B]ניל~[/B]
הסברתי לך :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי מנערת את ראשה ואז משפשפת את עיניה, מתמקדת ואז קופצת לאוויר ואגרופה הזעיר מתחיל לזהור באור צהבהב והיא מרסקת אותו בכוח אדיר ישירות בלדיאן.
"לדיאן אינה מסוגלת להלחם! קלפרי היא המנצחת!" קוראת השופטת השמנה. אלכסיס מחמיצה את פניה ומחזירה את לדיאן.
"אין בעיות אם היא לא הצליחה, בוא נראה אותה מתעסק עם זה!" היא צועקת ומשחררת פוקדור אדום ונוצץ למגרש.
מתוכו קופצת פוקימון כחולה, המזכירה לך חיפושית זבל ענקית [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/214-f.png[/IMG]/
"הרקרוס! בואי נראה להם מה אנחנו שוות! שבירת לבנים! ומיד אחרי זה אגרוף דינאמיט!" קוראת אלכסיס בזעם.
הרקרוס שלה מרימה את קרנה, ומנגיחה אותה באדמה, וכתוצאה מזה, עשרות אבנים מתפזרות באוויר. הרקרוס מתחילה להעיף אותם עם קרנה לעברה של קלפרי הקטנה.
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה מחבקת אותך בחום, והכוונה באמת בחום כי היא עדיין בוערת מהמתקפה. קרוליין מחניקה צחוק, בזמן שאתה מנסה לקרר את עצמך.
"אין ספק שהיא התחזקה. ואם אתה מתכוון למכון בראשית, אני באמת שלא יודעת. אני יודע שסיבולת הפוקימונים שלו מאוד גבוה." מתחילה לומר ומשלבת את ידיה, לפני שממשיכה "אני חושבת, שכדאי שתנסה. מקסימום תפסיד ותוכל להתאמן עוד קצת לפני שאתה נכנס".
[B]פלינט~[/B]
הפרופסור מקשיב בשתיקה לסיפור שלך והוא מהנהן בסופו. "ובכן, הדבר היחידי שכרגע תוכל לעשות הוא באמת להתחזק כמה שאתה יכול. יש בעיר מכון, ושם תוכל עוד יותר להתחזק" אומר בקול רגוע "יש לכם גם אחרי העיר הזאת את פרדס התפוחים. יש שם כמה וכמה פוקימונים חזקים שתוכלו להתאמן, או לחלופין ללכוד. כרגע אל תתעסקו עם זה יותר מידי. תאמינו לי יש כבר אנשים שמטפלים בזה" הוא אומר בחיוך "אתם כבר תפגשו אותם, במידה והם ירצו." מוסיף כשרואה שאתה פותח את פיך לשאול.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1369376][B]ניל~[/B]
הסברתי לך :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי מנערת את ראשה ואז משפשפת את עיניה, מתמקדת ואז קופצת לאוויר ואגרופה הזעיר מתחיל לזהור באור צהבהב והיא מרסקת אותו בכוח אדיר ישירות בלדיאן.
"לדיאן אינה מסוגלת להלחם! קלפרי היא המנצחת!" קוראת השופטת השמנה. אלכסיס מחמיצה את פניה ומחזירה את לדיאן.
"אין בעיות אם היא לא הצליחה, בוא נראה אותה מתעסק עם זה!" היא צועקת ומשחררת פוקדור אדום ונוצץ למגרש.
מתוכו קופצת פוקימון כחולה, המזכירה לך חיפושית זבל ענקית [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/214-f.png[/IMG]/
"הרקרוס! בואי נראה להם מה אנחנו שוות! שבירת לבנים! ומיד אחרי זה אגרוף דינאמיט!" קוראת אלכסיס בזעם.
הרקרוס שלה מרימה את קרנה, ומנגיחה אותה באדמה, וכתוצאה מזה, עשרות אבנים מתפזרות באוויר. הרקרוס מתחילה להעיף אותם עם קרנה לעברה של קלפרי הקטנה.
[/QUOTE]
"קלפרי חזרי,פיגיוטו צא השתמש במתקפה מהירה על מנת להתחמק ולאחר מכן עבור לחיתוך אוויר"
-
[quote=Ritsuka kun;1369067]
[B]אוסטין~[/B]
וואו אם היא מעצבנת אותך, אז השני בכלל XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הקרן העל חושית של ספינראק יוצאת כנגד לאש הקופחת של איגליבאף, ופורצת דרכה, עד שהיא מגיעה לעברה של איגליבאף ופוגעת בה ישירות.
"איגליבאף אינה מסוגלת להלחם! ספינראק הוא המנצח!" קורא השופט.
דני מחייך ומחזיר את איגליבאף "היית נהדרת! אבל הגיע הזמן למשחק הטוב!" הוא קורא בחיוך ומשחרר פוקדור חדש.
מתוך הפוקדור יוצא פוקימון ורוד וקטן, המזכיר לך מעט ליצן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG].
"תכיר את מיים ג'וניור!" אומר דני בחיוך "אוקי בוא נתחיל מיים ג'וניור התחל בריקוד מנדנד ואז עבור לקרן טעינה!" מכריז ברישמיות דני.
הפוקימון שלו מתחיל לרקד ומזיז את הידיים שלו מצד לצד, ותווים ורודים זוהרים מתחילים לצאת ממנו ועופפים את ספינראק במהירות.
[/quote]
"ספינראק תתרכז חבר! תיהיה רציני, אל תלך שולל!" אצעק עליו בכוונה שהיבהל ויצא מזה.
"עכשיו תשתמש בירי חוט, התחמק והתרחק ממיים ג'וניור..." אומר בתחכום בשביל להרוויח זמן עד למתקפה.
"ספינראק הבט לתקרע, שלח קרן על חושית על חצי (אם יש 6 אז על 3 אם יש 8 אז על 4)
מהמנורות שמאירות את המכון וצור קצת חושך וצל באולם!"
ואז אוסיף לסיום "עכשיו אגור את כמות הצל הרבה שיצרת יחד עם צילך שלך, שלי של מיים ג'וניור.. חפש כמה שיותר ותירה צל לילה על מיים ג'וניור!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1369376]
[B]פלינט~[/B]
הפרופסור מקשיב בשתיקה לסיפור שלך והוא מהנהן בסופו. "ובכן, הדבר היחידי שכרגע תוכל לעשות הוא באמת להתחזק כמה שאתה יכול. יש בעיר מכון, ושם תוכל עוד יותר להתחזק" אומר בקול רגוע "יש לכם גם אחרי העיר הזאת את פרדס התפוחים. יש שם כמה וכמה פוקימונים חזקים שתוכלו להתאמן, או לחלופין ללכוד. כרגע אל תתעסקו עם זה יותר מידי. תאמינו לי יש כבר אנשים שמטפלים בזה" הוא אומר בחיוך "אתם כבר תפגשו אותם, במידה והם ירצו." מוסיף כשרואה שאתה פותח את פיך לשאול.[/QUOTE]
"אוקיי.." אומר לו, "אני רוצה שיהיה איך ליצור קשר" אומר ואתן לו את מספר הפלאפון שלי אם יש לי ואבקש את שלו,אם אין לי אביט בו בפנים נחושות, "אל תדאג,אנחנו נתחזק הכי שאפשר!" אומר לו בחיוך בטוח, "תודה רבה על הכל,אני יישמח אם הם ייצרו איתנו קשר" אומר לפרופסור ואלחץ את ידו ואצא ליחוץ למוזיאון, "לפני המכון אני רוצה להתאמן,במכון אני ישתמש במונפרנו וטיילו,אני לא כל כך סגור על הפוקימון האחרון" אומר לה, "נחפש מקום שקט שאפשר לעשות בו אימון" אומר לתמי וכשנגיע אשחרר את כל הפוקימונים שלי, "שלום לכם,אתם יכולים לראות שני חברי צוות חדשים,פינסיר ובלבזור. פינסיר ובלבזור תכירו את חבריכם לצוות,עכשיו אנחנו מתחילים באימונים! מונפרנו,טיילו וסנובול תתאמנו כמו שהתאמנו בעיר ג'נטה,קרב חופשי,בלבזור ופינסיר בינתיים נתאמן לבד" אומר להם ונלך כמה מטרים מהקבוצה בכדי שאוכל לצפות בהם, "אזוריל יש לי משהו בשבילך" אומר לו בחיוך ואתן לו לאכול את הסוכריה הנדירה
-
[QUOTE]אדם~
צ'ארלה מחבקת אותך בחום, והכוונה באמת בחום כי היא עדיין בוערת מהמתקפה. קרוליין מחניקה צחוק, בזמן שאתה מנסה לקרר את עצמך.
"אין ספק שהיא התחזקה. ואם אתה מתכוון למכון בראשית, אני באמת שלא יודעת. אני יודע שסיבולת הפוקימונים שלו מאוד גבוה." מתחילה לומר ומשלבת את ידיה, לפני שממשיכה "אני חושבת, שכדאי שתנסה. מקסימום תפסיד ותוכל להתאמן עוד קצת לפני שאתה נכנס".
[/QUOTE]
הבטתי לעבר צ'ארלה. היא באמת התחזקה בזמן האחרון. לא רק אני עובר שינוי. הבטתי גם לעבר קרוליין היפה. זאת ההזדמנות שלי להרשים אותה. למה לא בעצם? למה לא להתמודד נגד מאמן המכון. מקסימום אנסה שוב. אני חייב זאת למען צ'ארלה. אני חייב זאת למען קרוליין ובעיקר, אני חייב זאת למעני.
"Ill do it!" אקרא לעבר קרוליין. "הגיע הזמן להוכיח למכון בראשית שאדם, לא עשוי מחומר קל לפיצוח. צ'ארלה את מוכנה למכון?" אשאל אותה בטון מעודד ואצא לעבר מרכז הפוקימונים ואז אצעד לעבר המכון. מוכן לקרב.
-
[B][COLOR="Red"]טוב, שחר גם אתה בחוץ XP[/COLOR][/B]
מה שזה אומר, שנשארו ארבעה שחקנים- כלומר במקום זוגות תהיו אחד על אחד עם הרביעייה האיליט! D:
ומצטער שלא הייתי הכי פעיל בזמן האחרון.. זה יסתדר בקרוב! (:
[B]ניל~[/B]
בצעד חכם, אתה מחזיר את קלפרי שלך במהירות ומשחרר את פידג'יוטו בחזרה למגרש, ונראה שהוא התאושש מהקרב עם לדיאן. פידג'יוטו יוצא עם מתקפה מהירות, ומתחמק מהסלעים הענקיים שהרקרוס שולחת לעברו, והוא מתקיל אותה בחוזקה ומעיף אותה אחורה.
"לא הרקרוס קדימה המשכי עם האגרוף על חיתוך אוויר!" קוראת אלכסיס במהירות. הרקרוס שלה קופצת בחזרה על רגליה, ואגרופה מתחיל לזהור באור בהיר, והאגרוף ניפגש יחד עם כדור האוויר של פידג'יוטו, ומפוצץ אותו. הפיצוץ גורם לשני הפוקימונים לסגת אחורנית.
"אוקי, הוא מעופף! זה לא אמור לשנות לנו! הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" קוראת אלכסיס בביטחון.
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק המבולבל, אינו מקשיב לך לגמרי ומתנדנד מצד לצד על החוט, כמו טרזן, ופוגע בהמון צלילים ורודים קטנים, וסופג את כולם. לבסוף הוא מסובב לגמרי, ונופל על גבו מסוחרר. "קדימה אל תותר שגר את הקרן שלך!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו, מרים את ידו הקטנות ומשלב אותם בצורת- איקס, ואז מפיו משלח קרן צהובה וחשמלית לעברו של ספינראק, ומטיח אותו בעצמה על קיר המכון.
ספינראק מנער את ראשו ושולח מיזמתו קרן על חושית, אבל מים ג'וניור פשוט שולח קרן זהה משלו, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
"קדימה אוסטין!" מעודדת אותך מהיציע פיבי. "אתה מסוגל לנצח!" ממשיכה בקול מרגיע ובטוח.
דני מחייך אליך, ואז הבעת פניו משתנה בחזרה לרצינות שלו "אוקי מים ג'וניור בוא השתמש בהבזק ומיד אחרי זה בלבול!" מכריז בביטחון.
[B]פלינט~[/B]
אחרי כמה היסתגויות, הפרופסור מחליף איתך את הטלפונים, ומבטיח שיתקשר במידה ויצטרך בעתיד. אתה מודה, ואתה ותמי יוצאים מהמוזיאון ומהלכים בעיר הגדולה והיפה הזאת.
אחרי כרבע שעה, אתם מתיישבים בפארק קטן, שכל עציו הם עצי דקל גדולים. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך, ומציג את כולם. הפוקימונים מדברים בינם ובין עצמם, ואתה מושך את אזוריל לרגע משם, והוא מסתכל עליך בחיבה. אתה מביא לו את הסוכרייה, והוא אוכל אותה בתיאבון- ואז מתחיל לזהור באור כחלחל. ואז הוא קופץ לידך ומחטיף לך נשיקה קלה.
בינתיים, אתה מפצל את הפוקימונים שלך, ומורה להם להתאמן. מונפרו, סנובול וטיילו מתאמנים כהרגלם בשמחה- ואילו פינסר ובאלבאזור מסתכלים עליך בחוסר מעש.
[B]אדם~[/B]
"בהצלחה!" אומרת לך קרוליין בחיוך "ניפגש" היא מוסיפה בחיוך והולכת לכיוון הנגדי, אחרי שאתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז ומתחיל ללכת לכיוון המכון.
-
[quote]אדם~
"בהצלחה!" אומרת לך קרוליין בחיוך "ניפגש" היא מוסיפה בחיוך והולכת לכיוון הנגדי, אחרי שאתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז ומתחיל ללכת לכיוון המכון.[/quote]
אני מתרגש. מעולם לא חשבתי שאתרגש כך. אני סומך על הפוקימונים שלי, אני משוכנע שאצליח לתת את כל כולי. אני יודע שגם הפוקימונים שלי יעשו זאת. אגש היישר לעבר המכון, בכוונה להיכנס פנימה.
-
[quote=Ritsuka kun;1372731]
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק המבולבל, אינו מקשיב לך לגמרי ומתנדנד מצד לצד על החוט, כמו טרזן, ופוגע בהמון צלילים ורודים קטנים, וסופג את כולם. לבסוף הוא מסובב לגמרי, ונופל על גבו מסוחרר. "קדימה אל תותר שגר את הקרן שלך!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו, מרים את ידו הקטנות ומשלב אותם בצורת- איקס, ואז מפיו משלח קרן צהובה וחשמלית לעברו של ספינראק, ומטיח אותו בעצמה על קיר המכון.
ספינראק מנער את ראשו ושולח מיזמתו קרן על חושית, אבל מים ג'וניור פשוט שולח קרן זהה משלו, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
"קדימה אוסטין!" מעודדת אותך מהיציע פיבי. "אתה מסוגל לנצח!" ממשיכה בקול מרגיע ובטוח.
דני מחייך אליך, ואז הבעת פניו משתנה בחזרה לרצינות שלו "אוקי מים ג'וניור בוא השתמש בהבזק ומיד אחרי זה בלבול!" מכריז בביטחון.
[/quote]
אחייך אל פיבי בחום ואמשיך בקרב "ספינראק לא נורא, תתעשט... עכשיו הקשב היטב שלח קרן על חושית רבת עצמה ל-3 מהפנסים שמאירים את המכון, ונפץ אותם!"
ואחשוב לעצמי 'האורות שנשארו יגרמו לצללים להראות גדולים יותר, בדיוק מה שאני צריך!' ואחייך לעצמי במסתוריות.
לאחר מכן אומר לספינראק "ספינראק שלח חוטים אל עבר מים ג'וניור וקשור אותו קלות, אנחנו רק צריכים לסבך אותו קצת ולהרוויח זמן... מיד אחריי ירי החוטים טען צל לילה כמה שתוכל ושגר ישירות על מיים ג'וניור!"
ואקווה שהמהלך המתחוכם הזה יצליח לי (רמז רמז)
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1372731][B][COLOR="Red"]
[B]פלינט~[/B]
אחרי כמה היסתגויות, הפרופסור מחליף איתך את הטלפונים, ומבטיח שיתקשר במידה ויצטרך בעתיד. אתה מודה, ואתה ותמי יוצאים מהמוזיאון ומהלכים בעיר הגדולה והיפה הזאת.
אחרי כרבע שעה, אתם מתיישבים בפארק קטן, שכל עציו הם עצי דקל גדולים. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך, ומציג את כולם. הפוקימונים מדברים בינם ובין עצמם, ואתה מושך את אזוריל לרגע משם, והוא מסתכל עליך בחיבה. אתה מביא לו את הסוכרייה, והוא אוכל אותה בתיאבון- ואז מתחיל לזהור באור כחלחל. ואז הוא קופץ לידך ומחטיף לך נשיקה קלה.
בינתיים, אתה מפצל את הפוקימונים שלך, ומורה להם להתאמן. מונפרו, סנובול וטיילו מתאמנים כהרגלם בשמחה- ואילו פינסר ובאלבאזור מסתכלים עליך בחוסר מעש.[/QUOTE]
'עכשיו נראה אם פינסיר שווה את ההישארות שלו בצוות' אחשוב לעצמי ביוך ואביט בו, "אוקיי,כפוקימונים חדשים אצלי בצוות אני רוצה שתראו לי למה אתם מסוגלים,בלבזור,את רואה את עץ ההוא שם?" אומר לה בחיוך בעודי מלטף את ראשה כדי שתרגיש בטוחה, "תתקיפי אותו בגפן מצליפה כמה פעמים,קדימה בלי חשש! פינסיר רואה את האבן הזאתי?" אשאל אותו, "אני רוצה שתנסה לשבור אותו!" אדריך את פינסיר טאביט באזוריל, "גם אתה רוצה קצת להתאמן נגד חפץ דומם? הוא לא עושה כלום,אם אתה לא רוצה תרגיש חופשי לשחק ולהנות,רק בלי להתרחק!" אומר לו בחיוך,אולי הסוכריה שינתה את התפיסה שלו לקרבות
-
[B]אדם~[/B]
רק בגלל שאתה בפיגור רציני, אני מוותר לך על לחפש אותו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נושם בכבדות ופותח את דלת המכון הירוקה. אתה נכנס למבואה גדולה, המזכירה לך גן ילדים. הכל פרוותי ורך. שם יושב לו על פוף בצורה פנדה, בחור שחום ונמוך וקורא ספר [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG]. הוא מרים את מבטו, ומסתכל עליך במעט חשדנות וסוגר את הספר "אתה צריך משהו ילד?" הוא שואל בקול רציני, למרות שעל פניו חיוך.
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק מנער את ראשו, ואז גופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, ומשגר אותו מקרנו ומצליח לנפץ כמה מנורות גדולות בתקרת המכון, וחושך כבד מכסה חצי מהזירה. דני ומיים ג'וניור, באופן מפתיע נראים נכוחים לגמרי, ונותנים לספינראק לקשור את גופו הקטן של מיים ג'וניור עם החוט שלו.
אתה מורה לו להשתמש בצל לילה, והאפלה מתחילה להספג בספינראק הקטן, ובדיוק כשהוא שולח את הקרן האפלה שלו, מיים ג'וניור מתחיל לזהור באור לבן ובהיר- מתקפת ההבזק שלו. הקרן האפלה של ספינראק, נעלמת לגמרי משאירה אותך ואת ספינראק חשופים לגמרי, עומדים חסרי עונים בזמן שמיים ג'וניור זוהר כולו בורוד בהיר, והחוטים מתירים את עצמם, ואז ספינראק נהדף לאחור בעצמה בעזרת מתקפת הבילבול של מיים ג'וניור.
"ספינראק אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט ומרים דגל לעברו של דני "על המאתגר להחליף פוקימון!" מכריז.
דני משבח את הפוקימון שלו, ואז מסתכל עליך בנחישות.
[B]פלינט~ [/B]
בזמן שהפוקימונים הוותיקים שלך, מתאמנים כהרגלם, אתה מדריך את בולבאזור ואת פינסר אשר מהנהנים בראשם ויוצאים. בולבאזאור נעמדת כנגד עץ גדול, ושולחת שני גפנים ירוקים לעבר הגזע, ומתחילה להצליף בו בחוזקה- בזמן שהוא רועד לכל מתקפה.
מהצד השני, פינסר מרימה את אחת מהאבנים הגדולות שהוא מוצא, בעזרת הצבתות שלו ומרסק אותה בקלות בעזרתן.
אתה מחייך, ופונה לאזוריל, שנראה מעט חושש- אבל לבסוף מחייך ונראה שהוא מוכן לנסות והוא שולח בועות קטנות לעבר אבל קטנה ומעיף אותה מעט באוויר- ונראה מרוצה בעצמו.
אתה מבחין בתמי שמחניקה חיוך קטן למראה של אזוריל- אשר הצליח להעיף אבן בגודל של מישמש.
-
אדם~[quote]
רק בגלל שאתה בפיגור רציני, אני מוותר לך על לחפש אותו Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נושם בכבדות ופותח את דלת המכון הירוקה. אתה נכנס למבואה גדולה, המזכירה לך גן ילדים. הכל פרוותי ורך. שם יושב לו על פוף בצורה פנדה, בחור שחום ונמוך וקורא ספר . הוא מרים את מבטו, ומסתכל עליך במעט חשדנות וסוגר את הספר "אתה צריך משהו ילד?" הוא שואל בקול רציני, למרות שעל פניו חיוך.
[/quote]
"שלום." אומר בביישנות. בקושי הרגשתי את רגליי והגרון שלי נעשה לפתע יבש מאוד. צעדתי לעברו בחוסר נוחות. לפתע הביטחון העצמי שלי נעלם. איך אני אמור לנצח מנהיג מכון?
פתאום הכל נראה לי שגוי. הרגשתי כאילו עליי לוודא שוב או שמאע עלי לאמן את צ'ארלה שוב. נינקדה לא עבר אימונים כבר תקופה די ארוכה ואולי צ'ארלה תשכח את ההתקפה החדשה שלמה. אולי בכלל לא לימדתי אותה דבר. "אני מחפש את מנהיג המכון." לא יכולתי להגיד לו מה אי עושה פה. עדיין לא הרגשתי בטוח לספר לו שאני מעוניין לאתגר את מנהיג המכון.
הבטתי סביב. הכל נראה כה ילדותי ומצועצע. ידעתי שזה עשוי להטעות. מנהיג מכון זה מנהיג מכון והוא ללא ספק יכול לגרום לי להפסיד בקרב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1373137]
[B]פלינט~ [/B]
בזמן שהפוקימונים הוותיקים שלך, מתאמנים כהרגלם, אתה מדריך את בולבאזור ואת פינסר אשר מהנהנים בראשם ויוצאים. בולבאזאור נעמדת כנגד עץ גדול, ושולחת שני גפנים ירוקים לעבר הגזע, ומתחילה להצליף בו בחוזקה- בזמן שהוא רועד לכל מתקפה.
מהצד השני, פינסר מרימה את אחת מהאבנים הגדולות שהוא מוצא, בעזרת הצבתות שלו ומרסק אותה בקלות בעזרתן.
אתה מחייך, ופונה לאזוריל, שנראה מעט חושש- אבל לבסוף מחייך ונראה שהוא מוכן לנסות והוא שולח בועות קטנות לעבר אבל קטנה ומעיף אותה מעט באוויר- ונראה מרוצה בעצמו.
אתה מבחין בתמי שמחניקה חיוך קטן למראה של אזוריל- אשר הצליח להעיף אבן בגודל של מישמש.[/QUOTE]
"משהו מצחיק אותך?!" אומר לתמי בציניות בזמן שאביט האזוריל ואחייך אליו, "כל הכבוד! אל תדאג גם החזקים ביותר התחילו בקטן! את תהיה לוחם דגול! אני מבטיח לך!" אומר לאזוריל ואתן לו נשיקה בלחיו, "אם אתה רוצה אתה יכול להמשיך עם הבועות,כשאתה מתעייף תרגיש חופשי לשחק רק בלי להתרחק!" אומר לאזוריל בחיוך.
"אוקיי בלבזור זה היה טוב! עכשיו אני רוצה שתנסי לנתמודד בקרב!" אומר לבלבזור בחיוך ואסמן לסנובול לבוא, "את וסנובול תנהלו קרב,תנסי להשתמש בגפנייך בכדי להכות בה,סנובול תנסה להתחמק,זה יהיה אימון מצוין! תוכלו להשתמש גם במתקפות אחרות" אסביר לשתיהן, "ואתה פינסיר" אומר לו, "אתה תחליף את סנובול ותתאמן עם טיילו ומונפרנו" אומר לו, 'זה ייבחן את הכישורים שלו' אחשוב לעצמי