[quote=Reborn;1357562]ממה שאני ראיתי זה היה הכי קורע.
זה וריבורן.
בוא נראה.
אם יצא השבוע פרק 2 של SAO, ופרקים של אנימה בד"כ יוצאים כל שבוע, אז מתי יצא הפרק הבא של SAO?[/quote]
מצטער להיות מגעיל אבל..איך מינו אותך להיות מנהל אמ''מ?
Printable View
[quote=Reborn;1357562]ממה שאני ראיתי זה היה הכי קורע.
זה וריבורן.
בוא נראה.
אם יצא השבוע פרק 2 של SAO, ופרקים של אנימה בד"כ יוצאים כל שבוע, אז מתי יצא הפרק הבא של SAO?[/quote]
מצטער להיות מגעיל אבל..איך מינו אותך להיות מנהל אמ''מ?
[QUOTE=Reborn;1357562]ממה שאני ראיתי זה היה הכי קורע.
זה וריבורן.
בוא נראה.
אם יצא השבוע פרק 2 של SAO, ופרקים של אנימה בד"כ יוצאים כל שבוע, אז מתי יצא הפרק הבא של SAO?[/QUOTE]
אני עדין לא מבין למה אתה מבזבז את הזמן שלך על פיירי טיל- אנימה שאתה יכול לגמור אותה תוך שבוע שבועיים. הכי רצוי וואן פיס/גינטאמה.
ריברן לא כזה מצחיק.
מה קורה כולם?
הלכתי לשחק אססין קרייד
[QUOTE=Salamander;1357564]מצטער להיות מגעיל אבל..איך מינו אותך להיות מנהל אמ''מ?[/QUOTE]
אני משקיע בפורום הזה ואני מבין בתחום.ואני נעלבתי ממך :-(
[QUOTE=Rias Gremory;1357565]אני עדין לא מבין למה אתה מבזבז את הזמן שלך על פיירי טיל- אנימה שאתה יכול לגמור אותה תוך שבוע שבועיים. הכי רצוי וואן פיס/גינטאמה.
ריברן לא כזה מצחיק.[/QUOTE]
טסונא וריבורן קורעים אותי.
[QUOTE=קוברת המשקפיים;1357566]מה קורה כולם?[/QUOTE]
כלום.
עמיתבתוכנה מיץ מילא דמות מפיירי טייל, אבל האפס הזה?
ופיירי טייל בחיים לא הכי מצחיקה, אולי אם תראה יותר מעשר אנימות ותקרא מנגות תדע
[QUOTE=Salamander;1357568]הלכתי לשחק אססין קרייד[/QUOTE]
תהנה להיות מגעיל.
[QUOTE]עמיתבתוכנה מיץ מילא דמות מפיירי טייל, אבל האפס הזה?
ופיירי טייל בחיים לא הכי מצחיקה, אולי אם תראה יותר מעשר אנימות ותקרא מנגות תדע[/QUOTE]
האפי שמעקסי, אתה בחיים לא תדע כמה.
[QUOTE=Salamander;1357568]הלכתי לשחק אססין קרייד[/QUOTE]
ביי
עמית באמת שאתה לא מתאים להיות המנהל של הפורום הזה.
איך אתה מנהל של פורום אנימה מנגה ומצויירים כשלא קראת מנגות ואתה רוה אולי 10 אנימות וזה גם הגזמה
בעצם אין לי כוח -_- ועמית,מה מגעיל,2-3 סיקורים,פירסום של איזה 2 פרקים ראשונים,ראית פחות מ-20 [נארוטו+שיפודן,פיירי טייל,כנראה ארבעת היוגי הו,פיירי טייל,ריבורן,דיג'ימון קרוס וורס עד האנטרס זה 3 ואולי עוד כמה שאני לא יודע] אנימות כל החיים שלך,מנגות אתה לא ממש קורא אלה העובדות
עמית נבחר לניהול, סימן שמגיע לו.
ואני בהחלט חושב ככה, וגם השאר. אין לכם מה להרוויח מלערער על הכבוד שלו, קיבל את התפקיד וכל הכבוד לו על זה.
אבל אלון,תראה את זה ככה,אתה קיבלת מינוי צמ''ח אחרי חודשים של השקעה,ליאור קיבל 3 פעמים אמ''מ בזכות ההשקעה וההבנה,איתי המציא את פורום ירוק,והוא פתח את רוב הנושאים ששם,אדם וארווין קיבלו מינוי לספרות בזכות זה שהם הבינו בנושא
אם רותם בוחר מנהלים לפי סיקורים,אני אמור להיות מנהל יוגי הו ואמ''מ [לא שאני רוצה]
[QUOTE=snivy~;1357580]עמית נבחר לניהול, סימן שמגיע לו.
ואני בהחלט חושב ככה, וגם השאר. אין לכם מה להרוויח מלערער על הכבוד שלו, קיבל את התפקיד וכל הכבוד לו על זה.[/QUOTE]
אבל אין לו ידע בנושאים של הפורום
במצויירים אין לי מושג אם הוא מבין, לא ראיתי הבעה של ידע בנושא
במנגה הוא לא קורא
ואנימות הוא רואה אולי עשר סך הכל
תודה רבה לכם שאתם כאלה חברים טובים.באמת.
אלה שמעליבים אותי זה החברים הטובים שלי בפורום?באמת?
עומר-אני לא חושב שכדאי לך להצטער על זה שאתה מגעיל.אל תגיד לי שאתה צוחק איתי, כי זה בכלל לא יפה.
אני תומך בך כל הדרך כשפרשת ניסיתי להחזיר אותך כי היית חבר ממש טוב שלי בפורום וזה היחס שלך אליי בחזרה?
אם היה לי את היכולת הייתי פשוט נותן לך בוקס בפנים עכשיו, באמת כי זה מגיע לך.
תודה רבה לכם שאתם מגעילים.תודה שאתם ממש "נחמדים" אליי.אפילו בפורום שאני רוצה לברוח מהחיים וקצת להנות עם אנשים שמכבדים אותי ויודעים שאני שם בשבילם ותמיד נחמדים אליי מעליבים אותי ככה?
תודה על שהרסתם את היום שלי.תודה.
תודה על שאתם שוב מעלים מחדש את סוגיית הפרישה מהפורום לראש שלי.
[QUOTE=Brook;1357585]אבל אין לו ידע בנושאים של הפורום
במצויירים אין לי מושג אם הוא מבין, לא ראיתי הבעה של ידע בנושא
במנגה הוא לא קורא
ואנימות הוא רואה אולי עשר סך הכל[/QUOTE]
'סך הכל'???
תקשיב, עמית הוא מנהל מעולה, והוא מבין באנימות טוב מאוד. מה הבעיה אתו?