[QUOTE=Dr. Pizza;1416374]מגל
גנב
של
הריגות
ש
חושב
[i]חושב[/i]
[b]חושב[/b]
שהוא Op
גנב
גנב
גנב[/QUOTE]
כרגע הוא סתם בוכה.
Printable View
[QUOTE=Dr. Pizza;1416374]מגל
גנב
של
הריגות
ש
חושב
[i]חושב[/i]
[b]חושב[/b]
שהוא Op
גנב
גנב
גנב[/QUOTE]
כרגע הוא סתם בוכה.
בוקר טוב
עמית [מנהל פורום אנימה] אתה לא מחובר במסן אז רציתי להגיד לך את זה כאן,בניתי דק שנראה לי מאוד תאהב לראות,מתי שתרצה אתה מוזמן לדואל
[quote=火拳のエース;1416405]עמית [מנהל פורום אנימה] אתה לא מחובר במסן אז רציתי להגיד לך את זה כאן,בניתי דק שנראה לי מאוד תאהב לראות,מתי שתרצה אתה מוזמן לדואל[/quote]
חחח יוגיהו חחחח
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GA85IsVR6Zo[/YOUTUBE]
עומר,מה הבעיה שלך עם יוגי הו?
אנשים!!!!!
יש 2 פעילויות בפורום מוסיקה ואתם לא שם?!?!?
קדימה!
תגיבו תשתתפו והעיקר תהנו!!!
[quote=火拳のエース;1416411]עומר,מה הבעיה שלך עם יוגי הו?[/quote]
אין לי.
פשוט הרבה זמן לא שמעתי את זה בפורום.
נכון שלא הייתי ממש פעיל לאחרונה אבל כל יוגיהו וגם אנימה ומנגה שקטים פה לאחרונה
בגלל שאני וליאור פרשנו מהפורום,וגם בגלל שמי שכן נשאר בפורום ומדבר על אנימה בבאן [לא יודע מי בדיוק]
Signed פשוט Op רצח עד היום לא היה משחק שהוצאתי בו יותר מ20 קילים (וזה לא בוטים) ופה עשיתי 20 קילים ו20 אסיסטים עם רק 6 מוותים (וגם כל אלה היו בלייט גיים ורק בגלל אש המעצבנת :( )
[QUOTE=Ilan;1416415]Signed פשוט Op רצח עד היום לא היה משחק שהוצאתי בו יותר מ20 קילים (וזה לא בוטים) ופה עשיתי 20 קילים ו20 אסיסטים עם רק 6 מוותים (וגם כל אלה היו בלייט גיים ורק בגלל אש המעצבנת :( )[/QUOTE]
עכשיו אתם מבינים למה אני משחק איתו?
די לקחת לי דמויות
[quote=Birds;1416416]עכשיו אתם מבינים למה אני משחק איתו?
די לקחת לי דמויות[/quote]
אתמול שיחקתי ASHE הייתי רצחני הורדתי SINGED וDARIUS בכמה מכות, היינו עושים אולט של אמומו ואז שלי.. אבל עומר, גם כן הוא, היה AFK והרס את המשחק :O
[QUOTE=~BrAnD~;1416418]אתמול שיחקתי ASHE הייתי רצחני הורדתי SINGED וDARIUS בכמה מכות, היינו עושים אולט של אמומו ואז שלי.. אבל עומר, גם כן הוא, היה AFK והרס את המשחק :O[/QUOTE]
אתה חושב שאיתה אני לא משחק?
"די לקחת לי דמויות" אין לך בעלות על שום דמות די .. קניתי את סינגד :p
למישהו פה השעון לא מכוון כמו שצריך בפורום או שצריך לכוון אותו לפי השעון של ישראל?