-
[QUOTE=itayQT;1439203]ניצחתי אותך עמיית חחח :)[/QUOTE]
[B][SIZE=5][COLOR=#0000ff]"התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו"[/COLOR][/SIZE][/B]
תמיד אמרו לי שאני לא יכול לגעת בלשון עם האף והצלחתי לעשות את זה בארוחת שישי אתמול.
אבל לא הרגשתי כלכך תענוג...
[SIZE=3]What's the fuck is wrong with me, Doctor?![/SIZE]
-
מישהו מוכן להסביר לי למה אני שבוע בחו''ל ועדיין בחו''ל וכל האנשים פה פתאום נהפכו לפאנגירלס של בידופים עם פאנים)pun( על בונים?
-
-
[quote=divilon~;1439205][b][size=5][color=#0000ff]"התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו"[/color][/size][/b]
תמיד אמרו לי שאני לא יכול לגעת בלשון עם האף והצלחתי לעשות את זה בארוחת שישי אתמול.
אבל לא הרגשתי כלכך תענוג...
[size=3]what's the fuck is wrong with me, doctor?![/size][/quote]
מה הבעיה בזה?
אם היית יודע על מה המשפט תאמין לי שלא היית חושב על להגיב את התגובה המטופשת הזו.
-
-
-
אתה עשית דבר ענק בחיים... כל הפצלופים פה לעולם לא יבינו...
-
[QUOTE=itayQT;1439203]ניצחתי אותך עמיית חחח :)[/QUOTE]
במה ניצחת אותי?
-
[QUOTE=PeterPan;1439242]אתה עשית דבר ענק בחיים... כל הפצלופים פה לעולם לא יבינו...[/QUOTE]
מה הוא עשה?
-
[quote=fluffy beard;1439245]מה הוא עשה?[/quote]
רציתי להגיד את אמאשך' אבל לא מתחשק לי היום..
בכ"מ-אדם איזה ירידות אתה מביא על ליאון!אם תרצה יש לי חומרים xd
-
אני לא יורד עליו... הוא פשוט שאל. הרמה שלו לא מקצועית זה הכל.. זה לא אומר שהוא לא יכול להשתפר...
-
[quote=peterpan;1439249]אני לא יורד עליו... הוא פשוט שאל. הרמה שלו לא מקצועית זה הכל.. זה לא אומר שהוא לא יכול להשתפר...[/quote]
:d
מה לעשות, הוא צריך לקרוא קצת מדריכים, לא ענית לי, מה איתי עשה בדיוק כל כך גדול?
-
[QUOTE=Fluffy beard;1439245]מה הוא עשה?[/QUOTE]
לא מעוניין להיכנס לזה...
ו-ArmorBoy, התייחסתי לעמית השני..
-
[QUOTE=itayQT;1439252]לא מעוניין להיכנס לזה...
ו-ArmorBoy, התייחסתי לעמית השני..[/QUOTE]
לא אוהבים אותי פה :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
-
[quote=armorboy;1439253]לא אוהבים אותי פה :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/quote]
חחח סתכל בעמוד הראשון תראה על מה התערבתי איתו שהנו"ד הסתיים בחודש הראשון של החופש הגדול