רמז:
תכתוב בגוגל משרן ותמצא את התשובה שלך d:
Printable View
רמז:
תכתוב בגוגל משרן ותמצא את התשובה שלך d:
אוף עוד חמישה עמודים :-(
[quote=hellknighti;1442031]רמז:
תכתוב בגוגל משרן ותמצא את התשובה שלך d:[/quote]
לא, זו התשובה שלי:
[quote=lordabizi;1442029]המממ אני זוכר שמשרן זה רכיב במעגל חשמלי ושהוא קשור להשראה. [b]אני יכול כמובן לבדוק באינטרנט אבל איזה מן ערך חינוכי יש בכך...[/b]
אם היה לי את הספר של דוד זינגר על חשמל הייתי בודק בו, כי אני זוכר איזשהי כותרת "האנרגיה האגורה במשרן". אבל אין לי כבר את הספר הזה. אז נשאיר לשאר משתמשי הפורום את השאלה הזו.
וקדימה, בתגובה הקודמת פצחתי בסדרת שאלות ברמת כמעט עולה. נסו את כוחכם. ניתן לשאול שאלות לצורך הבהרת המושגים הרשומים בהודעה ההיא. ברור לי לגמרי שאף אחד לא יעשה את זה גם. אבל אני כמו הג'מוזה, אני אוהב לוודא שכולם תמיד מבינים את ההוראות שלי.
יודעים מה? בכל מקרה, בסוף השבוע הזה אני אכתוב דף מפורט עם התשובות לשאלות האלו בפורום לימודים.[/quote]
ככה אתה מוותר על התואר של מלך ארכימדוס?
מבלי להעליב, אבל התואר שלך לא מעניין אותי בכלל. המטרה שלי היא ערך חינוכי.
חחחחח אוקיי חח
אתה אחלה בחור...
עד לרגע שבו אני "reveal my true colors" ואהרוג את כולכם.
זה בלתי נמנע.
אפילו מישהו בטירונות שלי זרק לפתע באוויר באחד הלילות את הרעיון שביום האחרון אני ארצח את כולם. זרמתי עם זה, וכבדיחה אמרתי שאני אכין אחר כך מצב"ה בה ארשום מצל 60 מצנ 1 חסרים 59 פירוט כולם חסרים כי טבחתי בהם באכזריות (גם הכנתי את רוב המצב"ות בשביל הצוות שלי, מה שהקנה לי את הכינוי "מצבה"). משום מה מה שאמרתי לא הצחיק אף אחד.
נו טוב.
בנושא המצבה אחלוק איתכם סיפור חביב. היה מישהו, לא מהצוות שלי, שכל פעם מהרגע שהייתי נכנס לשדה הראייה שלו עד שהוא היה מוצא תעסוקה אחרת היה אומר "היי הנה מצבה! מצבה! תרשום אותי!". באחת ההפסקות חלקתי את האבחנה הזו עם חברי לצוות בזמן שהייתי באוהל. הבחור דנן היה בחוץ במרחק מה מהאוהל. מישהו הציע לעשות ניסוי, שאני אצא מהאוהל ונבדוק מה יקרה. יצאתי מהאוהל. עמדתי במקום. לא עבר זמן רב, הוא הפנה את המבט שלו אליי, והתחיל לקרוא "מצבה! מצבה!".
מיותר לציין שנשפכנו מצחוק.
[QUOTE=LordAbizi;1442041]עד לרגע שבו אני "reveal my true colors" ואהרוג את כולכם.
זה בלתי נמנע.
אפילו מישהו בטירונות שלי זרק לפתע באוויר באחד הלילות את הרעיון שביום האחרון אני ארצח את כולם. זרמתי עם זה, וכבדיחה אמרתי שאני אכין אחר כך מצב"ה בה ארשום מצל 60 מצנ 1 חסרים 59 פירוט כולם חסרים כי טבחתי בהם באכזריות (גם הכנתי את רוב המצב"ות בשביל הצוות שלי, מה שהקנה לי את הכינוי "מצבה"). משום מה מה שאמרתי לא הצחיק אף אחד.
נו טוב.[/QUOTE]
למה כתבת 'מצב"ה'?
[quote=deadpool;1442042]למה כתבת 'מצב"ה'?[/quote]
כי זה ראשי תיבות, "מצב הכח".
כי הוא היה הקורבן של המפקדים חח
מה? הכנת המצב"ות הייתה 100% יוזמה שלי, שכנראה נבעה מכך שלעתים תכופות היה עליי פנקס וכלי כתיבה... בשבוע שלישי כבר באתי עם דגם של מצב"ה מודפס מראש בבית...
הם עשו אותך אחראי מצבה,הם נופלים על אדם כלשהו שימסור להם את הרשימה...בכוונה..חח
כל אחד הוא אחראי משהו אחר...
[quote=hellknighti;1442046]הם עשו אותך אחראי מצבה,הם נופלים על אדם כלשהו שימסור להם את הרשימה...בכוונה..חח
כל אחד הוא אחראי משהו אחר...[/quote]
ואני אחראי על להגיד..
"לא משנה מה ייצא מאביזי.. יצא לי להכיר את ד' בשנותיו הראשונות כבן אדם נורמלי(בערך.. :p ) עוד לפני שהוא נהיה מתמטיקאי דגול וזאת למרות שהנ''ל לא זוכר אותי בכלל.."
לילה טוב d:
היה כיף בפעילות,נתראה מחר
[QUOTE=KittyM;1442048]לילה טוב d:
היה כיף בפעילות,נתראה מחר[/QUOTE]
לילה טוב אלכס