אל תדאג עמית,גם ככה לא שומעים את מגל בסרטון הזה כמעט
Printable View
אל תדאג עמית,גם ככה לא שומעים את מגל בסרטון הזה כמעט
[quote=alien;1453808][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/37/oryctolagus_cuniculus_tasmania_2.jpg/250px-oryctolagus_cuniculus_tasmania_2.jpg[/img]ארנב
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4f/klippschliefer_suedafrika_hermanus.jpg/230px-klippschliefer_suedafrika_hermanus.jpg[/img]שפן
שני דברים שונים לגמרי[/quote]
אני יודע אבל שהיה לו שפן הוא התייחס אליו כארנב וזה שיגע אותי הוא אפילו קרא לו נאבי!!!
אין לי מושג מה קרה לשפן אבל אחרי הרבה זמן הם לקחו ארנב.
[quote=togfi;1453813]אני יודע אבל שהיה לו שפן הוא התייחס אליו כארנב וזה שיגע אותי הוא אפילו קרא לו נאבי!!!
אין לי מושג מה קרה לשפן אבל אחרי הרבה זמן הם לקחו ארנב.[/quote]
אחי אם הוא ראה שפן והוא אומר שזה ארנב אז הוא סתם דפוק בראש... הוא בטח יודע שזה שפן ופשוט בא לו לקרוא לו נאבי, זה כמו שיהיה לי דג זהב ואני אקרא לו רקסי, מותר לי נכון?
וואו הנו''ד הזה נשרף די מהר
או שאני אקרא לסינדווקויל שלי יוסי הקיפוד
[quote=cho'gath;1453814]אחי אם הוא ראה שפן והוא אומר שזה ארנב אז הוא סתם דפוק בראש... הוא בטח יודע שזה שפן ופשוט בא לו לקרוא לו נאבי, זה כמו שיהיה לי דג זהב ואני אקרא לו רקסי, מותר לי נכון?[/quote]
לא שאלתי אותו למה הוא קרא לו ככה(לשפן) הוא אמר בגלל שהוא ארנב מתאים לו נאבי
הוא לא הבדיל כי הוא היה ילד קטן
רק לי יש תחושה שזאת שיחת ה"יש לי חבר" קלאסי שהחבר זה הדובר בעצם?
[quote=alien;1453815]וואו הנו''ד הזה נשרף די מהר
או שאני אקרא לסינדווקויל שלי יוסי הקיפוד[/quote]
היי יוסי הקיפוד לסינדקוויל זה שלי!!
[quote=alien;1453818]רק לי יש תחושה שזאת שיחת ה"יש לי חבר" קלאסי שהחבר זה הדובר בעצם?[/quote]
זה מזכיר לי את מופע שנות השבעים,ה"חבר" של פז הוא פז ואז הוא מחליף שם ל"ג'וני שולחן"
למה זאת חייה או שאלה?
[quote=togfi;1453821]למה זאת חייה או שאלה?[/quote]
כי ככה החליטו.
*יבין מי שיבין*
[quote=odin borson;1453820]זה מזכיר לי את מופע שנות השבעים,ה"חבר" של פז הוא פז ואז הוא מחליף שם ל"ג'וני שולחן"[/quote]
ואז הוא כל הזמן מנסה להיזכר בשם משפחה שלו xd
[quote=togfi;1453821]למה זאת חייה או שאלה?[/quote]
תלוי מה המשפט אם זה "למה זה קורה לי?" הלמה זה שאלה,אם זה "ראיתי למה מאוד גדולה" הלמה היא חיה
יווו אלוהים איזה שוונץ!
ישנתי מ5:00 עד 14:00 כמו אח ):
חחחחח זה יוצא כמעט 9 שעות (:
[quote=pקוקי;1453825]יווו אלוהים איזה שוונץ!
ישנתי מ5:00 עד 14:00 כמו אח ):
חחחחח זה יוצא כמעט 9 שעות (:[/quote]
הרגע הזה כשאתה מתעורר באמצע היום ואתה כזה "וואו כמה זמן ישנתי?", ואז אתה נזכר מתי הלכת לישון...
אני הגעתי פעם לשלב "איזה יום היום?"
[quote=alien;1453827]אני הגעתי פעם לשלב "איזה יום היום?"[/quote]
אני חי בשלב הזה..