-
איי איי איי, והפייבוריטית שלי לזכייה הודחה. מי הפייבוריטית הבאה שלי? כל נבחרת לא דרום אמריקנית אני מניח... בהולנד קוסטה ריקה, עד כמה שאני רוצה לתמוך בצפון אמריקה, אני כנראה רוצה לרצות נצחון של הולנד, כי להם יש סיכוי יותר טוב לנצח את ארגנטינה, ואז לפגוש בדרבי גרמני את גרמניה בגמר.
-
ברזיל אולי תעלה לגמר :) (לא................... :punch: )
-
הסיכוי של ברזיל ירד כשניימאר פצוע..
-
[QUOTE=ShadowBall;1469687]הסיכוי של ברזיל ירד כשניימאר פצוע..[/QUOTE]
מסכים =\
הוא די סחב אותם...
אין להם מישהו בכזאת רמה של דומיננטיות...
אפשר לאמר שברזיל סיימו :)
-
[QUOTE=ShadowBall;1469687]הסיכוי של ברזיל ירד כשניימאר פצוע..[/QUOTE]
+1
הולנד נצחו בפנדלים נגד קוסטה ריקה. הולנד שיחקו יותר טוב. עריכה : בעצם קוסטה בקושי שיחקו.........המשחק היה של הולנד בכיס
המשחקים הבאים :
ארגנטינה-גרמניה
ברזיל-הולנד
ומקווה שאני לא כותב שטויות מהעייפות ,לא ישנתי טוב אתמול................
-
לא בדיוק charmanderthe1,
זה יותר ככה:
ברזיל-גרמניה
ארגנטינה-הולנד
גמר לדעתי: ארגנטינה-גרמניה.
גמר שאני רוצה? ברזיל-ארגנטינה.
-
וואי אני לא זוכר שנכנס לי ככה משהו לעין היא אדומה בטירוף ואני לא מפסיק לדמוע )))))))))))):
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469698]וואי אני לא זוכר שנכנס לי ככה משהו לעין היא אדומה בטירוף ואני לא מפסיק לדמוע )))))))))))):[/QUOTE]
מכיר את ההרגשה :(
[QUOTE=itayQT;1469697]לא בדיוק charmanderthe1,
זה יותר ככה:
ברזיל-גרמניה
ארגנטינה-הולנד
גמר לדעתי: ארגנטינה-גרמניה.
גמר שאני רוצה? ברזיל-ארגנטינה.[/QUOTE]
שיט הייתי קרוב.............
חוץ מזה הצחקת אותי. ארגנטינה תהיה בגמר? הם טובים אבל לא כמו הולנד. הם לא ברמה שלהם.
לדעתי הגמר זה גרמניה והולנד
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469699]מכיר את ההרגשה :(
שיט הייתי קרוב.............
חוץ מזה הצחקת אותי. ארגנטינה תהיה בגמר? הם טובים אבל לא כמו הולנד. הם לא ברמה שלהם.
לדעתי הגמר זה גרמניה והולנד[/QUOTE]
הברקה אחת-שתיים של מסי וארגנטינה גם אלופת העולם :)
-
[QUOTE=itayQT;1469700]הברקה אחת-שתיים של מסי וארגנטינה גם אלופת העולם :)[/QUOTE]
אני אוהד ברצלונה ומכיר את יכולותיו של מסי אבל נגד הולנד? ראית את המשחק אתמול הולנד וקוסטה ריקה? קוסטה ריקה בקושי תקפו...........המשחק היה של הולנד והשוער של קוסטה ריקה.
-
הכל תלוי בשיטת המשחק של הקבוצה. אני מאמין שאם סקולארי יתפקד את אוסקר בתור "עושה המשחק" של הקבוצה, יהיה להם סיכוי לעלות. אני מקווה לראות גמר של ברזיל-הולנד.
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469701]אני אוהד ברצלונה ומכיר את יכולותיו של מסי אבל נגד הולנד? ראית את המשחק אתמול הולנד וקוסטה ריקה? קוסטה ריקה בקושי תקפו...........המשחק היה של הולנד והשוער של קוסטה ריקה.[/QUOTE]
צ'ארמנדר לארגנטינה יש סיכוי טוב לעלות לגמר, גם בלי אגוארו.. אני מקווה שמסי יראה להולנדים מי זאת ארגנטינה.
-
קוסטה ריקה שיחקה בונקר.. היא באה כאנדרדוג מראש.. לא היה לה טעם לנסות להתקיף, היא לא איכותית כמו הולנד, אתה משווה פה בעצם את קוסטה ריקה לארגנטינה.
אני אומר שביום רביעי, יהיה משחק מאוד מעניין בין הולנד לארגנטינה.
-
[QUOTE=itayQT;1469704]קוסטה ריקה שיחקה בונקר.. היא באה כאנדרדוג מראש.. לא היה לה טעם לנסות להתקיף, היא לא איכותית כמו הולנד, אתה משווה פה בעצם את קוסטה ריקה לארגנטינה.
אני אומר שביום רביעי, יהיה משחק מאוד מעניין בין הולנד לארגנטינה.[/QUOTE]
תאמין לי , גם ארגנטינה צריכה לשחק בונקר , כדיי לא להפסיד מהר................. ארגנטינה לא תשרוד את המשחק. הם לא משחקים בונקר אז כנראה לא נגיע לפנדלים , רק להפסד של ארגנטינה.
[QUOTE=ShadowBall;1469703]צ'ארמנדר לארגנטינה יש סיכוי טוב לעלות לגמר, גם בלי אגוארו.. אני מקווה שמסי יראה להולנדים מי זאת ארגנטינה.[/QUOTE]
ממש לא. 15% שהם מנצחים. או ואת השם שלי כותבים צ'רמנדר
-
מהלך דומה לזה שואן חאל עשה עם השוער אני עשיתי בפוטבול מנג'ר פעם... רק שאצלי זה היה אחרת, היה לי שוער שהוא בועט פנדלים טוב אבל כשוער ראשון הוא כבר עבר את השיא, אז במחצית השנייה של ההארכה הכנסתי את השוער הזה בתור שחקן שדה, ואז השוער האמיתי יעצור את הפנדלים, והשוער המחליף יבעט פנדל. לא זוכר איך זה נגמר.