-
[U][B]אייס | מרכז העיר רסטבורו | 14:47 | @TOTODILE |
[/B][/U]רק כי היה לך יומהולדת. מזל טוב ילדון
---
שלום האחות ג'וי תוכלי לרפא לי את הפוקימונים?" אתה שואל, ומודה לה בחיוך. "כמובן!", היא אומרת לוקחת ממך את הפוכדורים. "גם אני אשמח!", "כן גם אני", מצטרפים חברך ומביאים לה את הפוכדורים. היא מרפאת את כולם במכונה, ואז מחזירה לכם אותם בחיוך. אליסון בינתיים מסבירה לכם שאין סיבה לכך שלא תפסה שום פוקימון, לא משהו מיוחד. "אני לא רוצה לתפוס כל פוקימון, רק כשסילבר וגולד מבקשים."
[U][B]
דניס |ליד הליגה | 12:25 | @דניס^זה^אני |[/B][/U]
אתה זורק את הפוכדורים, כל אחד מהם פוגע בפוקימון אליו כיוונת, בעוד השאר בורחים במהרה.
הפוקימונים נשאבים אל תוך הפוכדורים, ומתחילים להסתובב..
בום! שניים מהפוכדורים מתנפצים, ומהם יוצאים קלפייבל וקקטורן. הם בורחים בצעקות.
לעומתם, הפוקימון האחרון נתפס! ברכותיי, תפסת [B]טייראנטרום![/B][CENTER][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/697-3.gif[/IMG][/CENTER]
[U][B]
לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:18 |@alice |[/B][/U]
את מאשרת, "זה ייתן לקירליה הזדמנות להוכיח את עצמה ולשחרר אנרגיה."
פרל מביטה על קירליה, שמביטה בה חזרה. "קירל קירליה!", היא קוראת בקול בטוח, ומהנהנת. "אוקיי.. בוא ננסה", אומרת פרל בקול נורא לא בטוח ומהסס.
אתן עומדות זו מול זו, במרחק של כ10 מטרים. לצידך צ'רי ולצידה קירליה, צ'רי מחייכת ומדלגת לה בשמחה.
"צ'רובי בהחלט פוקימון מאושר" מאיר שון בחיוך, מביט בקרב עם באטרפרי וקאיטו.
"עלים קסומים!", את מורה לצ'רובי. פרל נוטה אחורה בקצת בהלה מההתחלה של הקרב, וצ'רובי יוצאת סביבה מספר עלים ורדרדים שזוהרים בשלל ניצוצות. "קירליה, תגני על עצמך עם בלבול!" מורה פרל, וקירליה מחכה להתקפה של צ'רובי.
"מה?", שואלת פרל באי הבנה לאחר מספר רגעים בהם צ'רי פשוט עסוקה בלשחק עם העלים סביבה, מעיפה אותם סביבה בחיוך ורוקדת לצדם. היא שולחת חיוכים לכל כיוון, ומרקדת לה על הזירה כאילו הייתה במה.
[U][B]מליפאן | מרכז העיר ורדנטורף | 05:57 |
[/B][/U]אתה מודה לספנסר ולוחץ את ידו, אתם נפרדים ואתה נשאר לדקה נוספת בחדר ליד סינדקוויל.
הוא נשכב על הרצפה בעייפות, אך מחוייך לאור הנצחון. אתה מודה לו, ונראה שהוא נלהב מהרעיון שמחר תלחמו במכון.
אתה לחדרך: מתלבש, מצחצח שיניים, עושה כל התארגנות של בנאדם בגילך המתאימה לסיטואציה, וכמובן ששולח את המסרון לאמא- ואז הולך לישון. קרני הבוקר הראשונות מעירות אותך, אתה מביט בשעה: 05:20, ובוחר לחזור לישון.
אתה שוכב במיטתך במשך זמן מה, משתדל.. אך רואה כי אין טעם, אתה לא מצליח להירדם.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500087]
[U][B]מליפאן | מרכז העיר ורדנטורף | 05:57 |
[/B][/U]אתה מודה לספנסר ולוחץ את ידו, אתם נפרדים ואתה נשאר לדקה נוספת בחדר ליד סינדקוויל.
הוא נשכב על הרצפה בעייפות, אך מחוייך לאור הנצחון. אתה מודה לו, ונראה שהוא נלהב מהרעיון שמחר תלחמו במכון.
אתה לחדרך: מתלבש, מצחצח שיניים, עושה כל התארגנות של בנאדם בגילך המתאימה לסיטואציה, וכמובן ששולח את המסרון לאמא- ואז הולך לישון. קרני הבוקר הראשונות מעירות אותך, אתה מביט בשעה: 05:20, ובוחר לחזור לישון.
אתה שוכב במיטתך במשך זמן מה, משתדל.. אך רואה כי אין טעם, אתה לא מצליח להירדם.[/QUOTE]
אתה עוקב אחריי במציאות או משהו? כי חזרתי היום מחגיגות יום המגבת בערך ב-2, והתעוררתי ב-5:55 ולא הצלחתי לישון. coincidence? I don't think so
--
'טוב נראה שאישן אני כבר לא, אז בוא נעיף מבט.' אני אאסוף את כל הדברים שלי ואחזיר את החדר שלי. אני אלך למכון לראות את שעת הפתיחה שלו, ומכיוון שזה ככל הנראה עדיין לא יהיה פתוח, אניאסתובב בעיר ללא מטרה מוגדרת, כשאני נהנה מהשקט של ערים בבוקר, ואם אני אראה מישהו בחוץ, אנסה לראות אם הוא עושה משהו מעניין.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500087][U][B]אייס | מרכז העיר רסטבורו | 14:47 | @TOTODILE |
---
שלום האחות ג'וי תוכלי לרפא לי את הפוקימונים?" אתה שואל, ומודה לה בחיוך. "כמובן!", היא אומרת לוקחת ממך את הפוכדורים. "גם אני אשמח!", "כן גם אני", מצטרפים חברך ומביאים לה את הפוכדורים. היא מרפאת את כולם במכונה, ואז מחזירה לכם אותם בחיוך. אליסון בינתיים מסבירה לכם שאין סיבה לכך שלא תפסה שום פוקימון, לא משהו מיוחד. "אני לא רוצה לתפוס כל פוקימון, רק כשסילבר וגולד מבקשים."
[U][B][/QUOTE]
תודה רבה, חבל שלא באת למרות הזמנתי הפומבית
---------------
"והם לא ביקשו עד עכשיו?" אשאל אותה ואתקדם לעבר היציאה ממרכז הפוקימונים. בתום השיחה אוציא את סנייבי וטוטודייל: "איך אתם מרגישים? אתם מרגישים שאתם יכולים לנצח את רוקסן?" אשאל
-
[QUOTE=just a Popplio;1500087]
[U][B]
אתה זורק את הפוכדורים, כל אחד מהם פוגע בפוקימון אליו כיוונת, בעוד השאר בורחים במהרה.
לעומתם, הפוקימון האחרון נתפס! ברכותיי, תפסת [B]טייראנטרום![/B][CENTER][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/697-3.gif[/IMG][/CENTER]
.[/QUOTE]
״דיג'ימון צא!״ אזרוק את הפוקדור כמו בלייבלייד
ואז ארדוף בצהלות אינדיאניות אחרי קקטורן ואזרוק עליו אבנים ופוקדורים
-
[U][B]מליפאן | מרכז העיר ורדנטורף | 06:17 |
[/B][/U][I]אוי שיט, הוא גילה. ABORT MISSION. אני חוזר. ABORT MISSION.
אגב- אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך את הטלפוו של רוב האנשים שפגשת בדרך. אז אתה חופשי להשתמש בזה[/I]
--
אתה אוסף את דבריך, והולך לכיוון חדר המרכז המרכזי. להפתעתך האחות ג'וי כבר שם, עוד מסדרת מספר דברים לקראת היום החדש ומירב המאמנים שעתידים לבוא. "תודה", אתה אומר ומגיש לה את המפתח, "תודה לך!", היא מוסרת חזרה ולוקחת אותו בשמחה. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, עדיין מעט חשוך בחוץ. השמש מתחילה לעלות, אבל זה מרגיש כאילו לוקח לה הרבה יותר זמן מהרגיל.
אתה מביט אל עבר הגבעה הגדולה, ומתקדם לכיוונה.
לאחר כ10 דקות הליכה שקטות, בהן הדבר היחיד שזז היה פוקימוני בוקר עייפים, ואנשים שפתחו את החנויות שלהם - אתה מגיע אל המדרגות, שמובילות אל הגבעה- בה נאמר כי קרב המכון מתנהל. אתה מתחיל לעלות, ולאחר מספר דקות מגיע אל הפסגה. אתה מביט על הפסגה הגדולה והשטוחה - והיא נראת לך לגמרי.. טבעית. קשה להאמין כי זו הזירה בה אתם נלחמים. הזירה עצמה מעוגלת, כששני עיגולים נוספים הם אלו המסמנים את מקום עמידתם של המאמנים.
עצי פרי נמוכים ופורחים ניצבים להם בראנדומליות על היקף העיגול הגדול, ומחוצה לו, ופרות רבים מכסים את האזור סביבם.
הזירה עצמה צבעונית מאוד, קשה למצוא פיסה של מקום שלא מכוסה בפרחים, שלא לדבר על עשב ירקרק ובריא.
אתה מתקדם לך, מביט על כל שאר השיחים, האבנים, והאזור הנורא חי שמאפיין את המקום.
לפתע אתה שומע קולות של פוקימונים. "שיהיה בתאבון!", אתה שומע קול של בחורה, מאותו הכיוון. אתה מביט קדימה, ורואה את בחורה צעירה בשנות ה20 לחייה מאכילה מספר פוקימונים. לצדה עומד לו פוקימון אשר ידיו הן זוג גבעולים שבקציהן ורדים, האחד ורוד השני כחול. [I]"רוז רוזליה!"[/I], הפוקימון קורא בעודו מבחין בך.
הבחורה מרימה את ראשה ומבחינה בך גם כן, היא ממשיכה להאכיל את הפוקימונים.
"רק רגע", היא אומרת להם בחיוך ורגע לאחר מכן קמה. "בוקר טוב!", היא אומרת לך בחיוך גדול.
[B][U]אייס | מרכז העיר רסטבורו | 14:49 | @TOTODILE |[/U][/B]
[I]מי אמר שלא הייתי?
יו אגב אל תיתן לי להחליט לך אם אתה רוצה להילחם או לא אחרת אני אפסיד לך בכוונה[/I]
----
אתה מוציא את סנייבי וטוטודייל, הם מביטים זה על זה, ואז אתה שואל האם הם מוכנים.
סנייבי שותקת, בעוד טוטודייל מקפץ במקום [I]"טוטוטוטוטו!"[/I], ומשפריץ עליך אקדח מים נחמד. ניתן לראות שטוטודייל התחזק מאז שקיבלת אותו. [I]"דיי!"[/I] הוא צועק שוב, ומרים את ידו למעלה.
[B][/B][B][U]דניס |ליד הליגה | 12:35 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
הפוקימון ברח ואתה לא מוצא אותו, עכשיו אין לך מה עוד לעשות - אלא להיכנס אל הליגה, כמו בנאדם.
אתה מתקדם לכיוון הליגה, ואיכשהוא, כנראה מג'יק טריק, מופיע בתוכה.
מולך עומד לו גיי עם שיער בלונדיני. "בונז'ור!", הוא צועק, "לוטונ קונטר מוי!", ואז זורק פוכדור.
מהפוכדור יוצא פוקימון צב ענק, עם שריון כביר.
--
[I]אני נותן לך הזדמנות פה לנצח את הליגה, תשתמש בה[/I]
[IMG]http://orig01.deviantart.net/4346/f/2016/038/b/8/mega_blastoise_sprite_animated__request__by_diegotoon20-d9qxjil.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/81/VSSiebold.png/150px-VSSiebold.png[/IMG]
-
[QUOTE=just a Popplio;1500121][U][B]מליפאן | מרכז העיר ורדנטורף | 06:17 |
אגב- אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך את הטלפוו של רוב האנשים שפגשת בדרך. אז אתה חופשי להשתמש בזה[/I]
--
אתה אוסף את דבריך, והולך לכיוון חדר המרכז המרכזי. להפתעתך האחות ג'וי כבר שם, עוד מסדרת מספר דברים לקראת היום החדש ומירב המאמנים שעתידים לבוא. "תודה", אתה אומר ומגיש לה את המפתח, "תודה לך!", היא מוסרת חזרה ולוקחת אותו בשמחה. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, עדיין מעט חשוך בחוץ. השמש מתחילה לעלות, אבל זה מרגיש כאילו לוקח לה הרבה יותר זמן מהרגיל.
לאחר כ10 דקות הליכה שקטות, בהן הדבר היחיד שזז היה פוקימוני בוקר עייפים, ואנשים שפתחו את החנויות שלהם - אתה מגיע אל המדרגות, שמובילות אל הגבעה- בה נאמר כי קרב המכון מתנהל. אתה מתחיל לעלות, ולאחר מספר דקות מגיע אל הפסגה. אתה מביט על הפסגה הגדולה והשטוחה - והיא נראת לך לגמרי.. טבעית. קשה להאמין כי זו הזירה בה אתם נלחמים. הזירה עצמה מעוגלת, כששני עיגולים נוספים הם אלו המסמנים את מקום עמידתם של המאמנים.
עצי פרי נמוכים ופורחים ניצבים להם בראנדומליות על היקף העיגול הגדול, ומחוצה לו, ופרות רבים מכסים את האזור סביבם.
הזירה עצמה צבעונית מאוד, קשה למצוא פיסה של מקום שלא מכוסה בפרחים, שלא לדבר על עשב ירקרק ובריא.
לפתע אתה שומע קולות של פוקימונים. "שיהיה בתאבון!", אתה שומע קול של בחורה, מאותו הכיוון. אתה מביט קדימה, ורואה את בחורה צעירה בשנות ה20 לחייה מאכילה מספר פוקימונים. לצדה עומד לו פוקימון אשר ידיו הן זוג גבעולים שבקציהן ורדים, האחד ורוד השני כחול. [I]"רוז רוזליה!"[/I], הפוקימון קורא בעודו מבחין בך.
"רק רגע", היא אומרת להם בחיוך ורגע לאחר מכן קמה. "בוקר טוב!", היא אומרת לך בחיוך גדול.
[/QUOTE]
כן, גם אני מניח שיש לי אותם, פשוט אין לי כל כך מה לעשות איתם כרגע, כי אני מניח שזואי היא לא פסיכית כמוני. (פסיכית = מתעוררת ב-5 בבוקר בלי סיבה)
--
"יום טוב לך, אני מליפאן אביזי. את נראית מרוצה מאוד ביחס למישהי שמאכילה פוקימונים בשש בבוקר, just sayin'. האם זהו המכון של העיר?"
-
[QUOTE=just a Popplio;1500121]
[B][U]דניס |ליד הליגה | 12:35 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
הפוקימון ברח ואתה לא מוצא אותו, עכשיו אין לך מה עוד לעשות - אלא להיכנס אל הליגה, כמו בנאדם.
מולך עומד לו גיי עם שיער בלונדיני. "בונז'ור!", הוא צועק, "לוטונ קונטר מוי!", ואז זורק פוכדור.
--
[IMG]http://orig01.deviantart.net/4346/f/2016/038/b/8/mega_blastoise_sprite_animated__request__by_diegotoon20-d9qxjil.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/81/VSSiebold.png/150px-VSSiebold.png[/IMG][/QUOTE]
חבל, רציתי לקרוא לקקטורן קקה תורן
מה ההתקפות של הדיגימון?
--
״צא פוקדור!״ אבלבל אותו ואז אשמיע מגוון צהלות וקולות ״@&#%₪?!״
״צא פנפי! קרן סולארית!״
-
[QUOTE=just a Popplio;1500121][U][B]מליפאן | מרכז העיר ורדנטורף | 06:17 |
--
[B][U]אייס | מרכז העיר רסטבורו | 14:49 | @TOTODILE |[/U][/B]
[I]מי אמר שלא הייתי?
יו אגב אל תיתן לי להחליט לך אם אתה רוצה להילחם או לא אחרת אני אפסיד לך בכוונה[/I]
----
אתה מוציא את סנייבי וטוטודייל, הם מביטים זה על זה, ואז אתה שואל האם הם מוכנים.
סנייבי שותקת, בעוד טוטודייל מקפץ במקום [I]"טוטוטוטוטו!"[/I], ומשפריץ עליך אקדח מים נחמד. ניתן לראות שטוטודייל התחזק מאז שקיבלת אותו. [I]"דיי!"[/I] הוא צועק שוב, ומרים את ידו למעלה.
[B][/B][B][U]דניס |ליד הליגה | 12:35 ||[/U][/B]
--
[IMG]http://orig01.deviantart.net/4346/f/2016/038/b/8/mega_blastoise_sprite_animated__request__by_diegotoon20-d9qxjil.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/81/VSSiebold.png/150px-VSSiebold.png[/IMG][/QUOTE]
תפסיק להיות קטנוני
------
"אז אני לוקח את זה בתור כן" אומר ואתקדם לצד סנייבי טוטודייל תומאס ואליסון לעבר המכון לקרב חוזר.
-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 06:17 |[/B][/U]
היא מחייכת, "זה נכון."
אתה מביט על הרוזליה הקטנה שניגשת אליך, [I]"רוזרוז"[/I], היא מצייצת ומצביעה על הזירה המלבנית.
"כמו שכבר יכולת לשים לב, זוהי לא זירה רגילה" אומרת הבחורה, "ברצונך לאתגר את מכון העיר?" היא שואלת בעניין, ואתה מהנהן.
"המאמנים שבאים להילחם בדרך כלל מופתעים מכך, אבל מכיוון שאתה פה מוקדם אני מניחה שתוכל להכין את עצמך לכך. הלחימה מתבצעת כאן, באוויר הפתוח, בתור הזירה המעוגלת. מסביב לזירה כמו שאתה יכול לראות חיים להם פוקימונים, ומידי פעם אפילו מאמנים באים להתרשם. אז אין מה להיות מופתע אם פתאום אתה רואה פרצופים מסביב. בכל מקרה הם לא יפריעו לקרב" היא מסכמת. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
[B][U]דניס |ליד הליגה | 12:47 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
פאנפי מביט בך, נראה מעט כעוס לאור העובדה שהנחת לו להשתמש במתקפה שהוא כלל לא יודע!
פאנפי הזעום עסוק בלהביט עליך, וחוטף נחשול מים רותחים שפוגעים בו פגיעה ישירה.
פאנפי הקטן מתגלגל אחורנית, חוטף נזק כביר.
[I]"phan phanpy!"[/I] הוא כועס, ובינתיים אתה בודק את מתקפותיו של טייראנטרום:
[I]-ניב רעל - Poison Fang
-ניב רעם - Thunder Fang
-זנב דרקון - Dragon Tail
-אבני תער - Stone Edge[/I]
[B][U]אייס | מכון העיר רסטבורו | 15:14 | @TOTODILE |[/U][/B]
אתם הולכים אל עבר המכון, בינתיים משתפים זה את זה בפרטים על אוכל אהוב, סתם כדי להפיג את הלחץ.
בעודכם נכנסים למכון, טוטודייל פתאום נהיה מעט סהרורי. [I]"טוד?"[/I] הוא ממלמל, [I]"טודייל!"[/I], הוא צועק שוב בעודו שם לב למאמנת ולפוקימון שלה. [I]"טודייל טודייל!"[/I] הוא קורה, וניגש אל הפוקימון עם חיוך גדול והמון תשוקה.
הפוקימון לא מבין מה טוטודייל רוצה, [I]"פיונה?"[/I], הפוקימון שואלת, וקופצת אל הידיים של המאמנת שלה בבהלה.
נראה כי באותו רגע הלב של טוטודייל מעט נשבר.
"פיונה הכל בסדר?", שואלת המאמנת, ומבחינה בטוטודייל- סורקת אותו בפוקידע שלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/489.gif[/IMG]
-
[quote=just a popplio;1500254][u][b]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 06:17 |[/b][/u]
היא מחייכת, "זה נכון."
אתה מביט על הרוזליה הקטנה שניגשת אליך, [i]"רוזרוז"[/i], היא מצייצת ומצביעה על הזירה המלבנית.
"כמו שכבר יכולת לשים לב, זוהי לא זירה רגילה" אומרת הבחורה, "ברצונך לאתגר את מכון העיר?" היא שואלת בעניין, ואתה מהנהן.
"המאמנים שבאים להילחם בדרך כלל מופתעים מכך, אבל מכיוון שאתה פה מוקדם אני מניחה שתוכל להכין את עצמך לכך. הלחימה מתבצעת כאן, באוויר הפתוח, בתור הזירה המעוגלת. מסביב לזירה כמו שאתה יכול לראות חיים להם פוקימונים, ומידי פעם אפילו מאמנים באים להתרשם. אז אין מה להיות מופתע אם פתאום אתה רואה פרצופים מסביב. בכל מקרה הם לא יפריעו לקרב" היא מסכמת. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
[/quote]
"אה, זה מגניב. באיזה שעה המכון נפתח? מה הסוג של המכון?" אני אשאל את הבן אדם הנחמד, ואני חושב שלשאול את הסוג זה שאלה לגיטימית כי הnpc במכון שמקדמים את פניך בכל משחק תמיד אומרים לך במה המכון מתמחה.
-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 06:34 |[/B][/U]
לשאול זה לגיטימי
---
"המכון ייפתח בשעה 7 ועשרים", היא עונה על השאלה הראשונה.
"וסוג המכון?", היא שואלת, ואז מגחכת מעט. "אני מניחה שתיאלץ לראות בעצמך כדי להבין. מנהיגות המכון לא משתמשות בסוג מסוים, כלל לא. הן משתמשות בפוקימונים שמתאימים לעונה" היא מספרת. "ומכיוון שעכשיו אביב..", היא ממלמלת, וזה מסכם לך את העניין.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500254][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 06:17 |[/B][/U]
היא מחייכת, "זה נכון."
אתה מביט על הרוזליה הקטנה שניגשת אליך, [I]"רוזרוז"[/I], היא מצייצת ומצביעה על הזירה המלבנית.
[B][U]דניס |ליד הליגה | 12:47 | |[/U][/B]
פאנפי מביט בך, נראה מעט כעוס לאור העובדה שהנחת לו להשתמש במתקפה שהוא כלל לא יודע!
-ניב רעם - Thunder Fang
-זנב דרקון - Dragon Tail
[B][U]אייס | מכון העיר רסטבורו | 15:14 | @TOTODILE |[/U][/B]
אתם הולכים אל עבר המכון, בינתיים משתפים זה את זה בפרטים על אוכל אהוב, סתם כדי להפיג את הלחץ.
בעודכם נכנסים למכון, טוטודייל פתאום נהיה מעט סהרורי. [I]"טוד?"[/I] הוא ממלמל, [I]"טודייל!"[/I], הוא צועק שוב בעודו שם לב למאמנת ולפוקימון שלה. [I]"טודייל טודייל!"[/I] הוא קורה, וניגש אל הפוקימון עם חיוך גדול והמון תשוקה.
הפוקימון לא מבין מה טוטודייל רוצה, [I]"פיונה?"[/I], הפוקימון שואלת, וקופצת אל הידיים של המאמנת שלה בבהלה.
נראה כי באותו רגע הלב של טוטודייל מעט נשבר.
"פיונה הכל בסדר?", שואלת המאמנת, ומבחינה בטוטודייל- סורקת אותו בפוקידע שלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/489.gif[/IMG][/QUOTE]
"טוטודייל הכל בסדר?" אשאל ואתנצל בפני המאמנת של פיונה. לאחר מכן אסרוק את פיונה בפוקידע "מצטער על זה שטוטודייל הבהיל את הפיונה שלך, אני אייס, המאמן שלו." אציג את עצמי ואז את שותפיי ואחכה לשמה.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500258][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 06:34 |[/B][/U]
לשאול זה לגיטימי
---
"המכון ייפתח בשעה 7 ועשרים", היא עונה על השאלה הראשונה.
"וסוג המכון?", היא שואלת, ואז מגחכת מעט. "אני מניחה שתיאלץ לראות בעצמך כדי להבין. מנהיגות המכון לא משתמשות בסוג מסוים, כלל לא. הן משתמשות בפוקימונים שמתאימים לעונה" היא מספרת. "ומכיוון שעכשיו אביב..", היא ממלמלת, וזה מסכם לך את העניין.[/QUOTE]
"טוב, תודה רבה לך על המידע." אומר ואציץ בשעון, "אחזור בעוד שעה, אפוא." אעזוב את הגבעה ואלך לרגע מחוץ לעיר / לאזור פתוח שבו אני לא מפריע לאף אחד, ואוציא את הפוקימונים. "בוקר טוב וקסום לך פוקימונים יקרים. היום אנחנו נלחמים במכון ונרדנטורף! איזה צחוקים זה. יש לנו בערך עוד שעה עד שנוכל להילחם, אז לדעתי כדאי לעשות חימום קצר. אני מעריך שהפוקימונים יהיו מסוג עשב, אז רהיהורן - אני לא יודע עד כמה אתה תראה אקשן. סינדקוויל - אתה הבאנקר שלי. אז אני רוצה שנעשה דבר כזה. סינדקוויל, אתה תתקוף את רהיהורן במתקפות אש. גלגל להבה בעיקר. רהיהורן, אתה טאנק, אז המטרה שלך זה לספוג את הנזק שהוא עושה. כשהוא מתקרב כדי לתקוף נסה מהר להגיב בתגובת נגד להתקפה שלו, למשל רקיעה. סינדקוויל, לפעמים אני רוצה שתתרגל את הטריק של מסך העשן עם גחלת. רהיהורן, כשהוא עושה את זה, נסה לפגוע בו עם גלישת סלע. סרסקיט וצ'ינגלינג, לכם אין הרבה כח אבל יש לכם יכולות אחרות. תעשו קרבות קצרים אחד נגד השני ואני רוצה שתהיו כמה שיותר יצירתיים. אני רוצה שהדגש בקרב יהיה לא לפגוע ביריב, אלא להפתיע אותו. אני מדבר על דברים כמו ניחוח מתוק, התקפה מהירה, כפיל, בלבול, תנצלו את כל ההתקפות התומכות שלכם.
תזכרו, כל זה חימום. אל תתישו את עצמכם יותר מדי. אל תתקפו חזק מדי. העיקר שתתרגלו את ההרגשה שאתם עושים מה שצריך נכון. אם תעשו את מה שצריך היום במכון, אז זה יקדם אותנו לרבע מהדרך לליגה, אז תאמינו בעצמכם ואני מאמין שאתם מסוגלים להכל. קדימה, צאו לדרך." אשחרר את הפוקימונים שלי לאימון, בזמן שאני עוקב אחרי הזמן ואחרי הביצועים שלהם. אם אני רואה שאחד מהם לא בדיוק מבצע את מה שאמרתי אז אני אעצור אותו ואנסה להסביר את זה אחרת, או משהו.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500087][U][B]אייס | מרכז העיר רסטבורו | 14:47 | @TOTODILE |
---
[U][B]
[U][B]
לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:18 |@alice |[/B][/U]
את מאשרת, "זה ייתן לקירליה הזדמנות להוכיח את עצמה ולשחרר אנרגיה."
פרל מביטה על קירליה, שמביטה בה חזרה. "קירל קירליה!", היא קוראת בקול בטוח, ומהנהנת. "אוקיי.. בוא ננסה", אומרת פרל בקול נורא לא בטוח ומהסס.
אתן עומדות זו מול זו, במרחק של כ10 מטרים. לצידך צ'רי ולצידה קירליה, צ'רי מחייכת ומדלגת לה בשמחה.
"צ'רובי בהחלט פוקימון מאושר" מאיר שון בחיוך, מביט בקרב עם באטרפרי וקאיטו.
"עלים קסומים!", את מורה לצ'רובי. פרל נוטה אחורה בקצת בהלה מההתחלה של הקרב, וצ'רובי יוצאת סביבה מספר עלים ורדרדים שזוהרים בשלל ניצוצות. "קירליה, תגני על עצמך עם בלבול!" מורה פרל, וקירליה מחכה להתקפה של צ'רובי.
"מה?", שואלת פרל באי הבנה לאחר מספר רגעים בהם צ'רי פשוט עסוקה בלשחק עם העלים סביבה, מעיפה אותם סביבה בחיוך ורוקדת לצדם. היא שולחת חיוכים לכל כיוון, ומרקדת לה על הזירה כאילו הייתה במה.
אצחקק מעט ואשים את ידי על פניי (Face palm). "צ'רי... אף לא הייתה הסגנון הלוחמני. היא אוהבת יותר תחרויות יופי. קירליה, מה דעתך לנסות לגרום להתקפות שלך להיראות כמה שיותר יפות גם?" אציע לקירליה. "צ'רי, את יודעת שאם תשתמשי בעלים קסומים ותעיפי אותם תוך כדי ריקוד לעבר קירליה, ההתקפה תיראה ממש יפה!" אנסה לומר לצ'רי, בתקווה שזה יעזור לה להילחם. 'אני לא אכריח אותה לעשות מה שהיא לא רוצה. נראה איך זה ילך' אחשוב במוחי, עדיין משועשעת.
-
[QUOTE=just a Popplio;1500254]
[B][U]דניס |ליד הליגה | 12:47 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
-ניב רעם - Thunder Fang
-זנב דרקון - Dragon Tail
[/QUOTE]
ומה סוגיו?
--
״תחזור פנפי?!?!?!״ אצעק בפאניקה ואוציא את הדיגימון ״דיגימונים מפלצות דיגיטליות הם האלופים כן!״
״ניב רעם!״ אגיד ״שסף את השרמוט!!״