-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 10:01 AM
[b] [b]עמרי[/b] - נחמד שיש כאן בנאדם עם חשיבה נבונה ביותר ^^
----
הרקרוס מתעצבן אבל מצד שני גם מאוד נלחץ, ולבסוף הוא נכנס בקליידול לבטן שלו עם כל הכוח בקרן מגה קטלנית. קליידול מתמוטט על הריצפה, אך לאחר מכן קם בקושי ונופל שוב, הוא שולח קרן על חושית מהריצפה ופוגע בקרן של הרקרוס. היא נסדקת קצת! [/b][/quote]
"זה קבר מחוץ לקרב!" אני צועק עליו "הרקרוס, תקוף בגרן מגה בלי הפסקה! גם אם הוא יתעלף, תמשיך בכל זאת!" אני צועק להרקרוס בעצבים.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 09:01 AM
[b] [b]רון[/b] - "איך שאתה רוצה. אבל תזכור לא להתבכיין, אני רוצה שתבטיח לי!"
הוא ממשיך להשתחצן. "קדימה אילומיס, צאי ותראי לו מזה נקרא להיות מאמן!"
הוא אומר ומוציא אילומיס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa314.png[/img].
"שלחי עלה קסום!" הוא מצווה באופטימיות.
[/b][/quote]
"סקוירטל צא
אקדח מים בכל הכוח ואז משאבת הידרו"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 11:01 AM
[b] [b]מייקל[/b] - מותר להחליף פוקימון בקרב נגד פוקימון פראי, אבל אתה נגד מאמן.
----
טראפינץ' המסכן מצליח לעמוד אבל בקושי, רועד כולו. הוא שולח מתקפת חול שפוגעת במאסקריין קשה, ומורידה את מספר חייו בהרבה. "מאסקריין אל תשבר לי כאן! תקוף אותו ברוח כסופה!" הבמאי צועק, מאסקריין שולח רוח כסופה אבל לא מצליח, עקב הצלקות שבכנפיו. [/b][/quote]
"טראפינץ' המשך בסופת החול עד שהוא יפול ואז נשיכה"אני צועק
-
[b]
[b]קורן[/b] - לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, אתה מסתובב והולך משם.
"חכה" אתה שומע אותה אומרת. "יכול להיות שאתה יכול לעזור לי... הפוקימון שלי יודע רק לצייר" היא אומרת ומוציאה סמירגל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa235.png[/img].[/b][/quote]
"והפוקימונים שלי טובים רק בלהלחם..." אשיב לה בביישנות, "אז מה דעתכם?" אשאל אותה.
-
[b][b]גיל[/b] - "מזעזע כמה שזה לא אנושי" היא אומרת ומכניסה את הגופה של סקיטי לתוך שק. "אני מצטערת בשבילך שאתה צריך ליראות את המחזות האלה... זה זוועתי". "מצטערת אבל כבר לילה, אני נאלצת לסגור את המקום" היא אומרת ומתחילה לטאטא שם.
[/b][/quote]
יש לי אוהל או משהו שאני ישן בו?
--------------------------------------------------
"אין בעיה" אני אגיד מעט בעצב ואצא מהמקום. "אין ברירה, צריך להמשיך להתאמן למחר" אני אומר בחוץ "צאו כולם!" אני אגיד "היום אנחנו עושים אימון לילי, בלילה יש פוקימונים מעניינים יותר מאשר ביום" אני אגיד להם בחיוך "אתם מוכנים לאימון?"
-
[b] [b]מייקל[/b] - מותר להחליף פוקימון בקרב נגד פוקימון פראי, אבל אתה נגד מאמן.
----
טראפינץ' המסכן מצליח לעמוד אבל בקושי, רועד כולו. הוא שולח מתקפת חול שפוגעת במאסקריין קשה, ומורידה את מספר חייו בהרבה. "מאסקריין אל תשבר לי כאן! תקוף אותו ברוח כסופה!" הבמאי צועק, מאסקריין שולח רוח כסופה אבל לא מצליח, עקב הצלקות שבכנפיו.
[b]גיל[/b] - "מזעזע כמה שזה לא אנושי" היא אומרת ומכניסה את הגופה של סקיטי לתוך שק. "אני מצטערת בשבילך שאתה צריך ליראות את המחזות האלה... זה זוועתי". "מצטערת אבל כבר לילה, אני נאלצת לסגור את המקום" היא אומרת ומתחילה לטאטא שם.
[b]יוסי[/b] - ריולו תוקף את שינקס בלקיחה למטה, שינקס מנסה להתנגד בכל הכוח, אבל ריולו שולח פיצוץ ממוקד ומחסל אותו.
[b]בובי[/b] - טורטרה שולח זרע עלוקה ותופס את פלאסל, ומצבו של פלאסל קשה. פלאסל מצליח להתנגד ולצאת מזה, ואז הוא תוקף את טורטרה ברעם, ושולח מספר ניצוצות לעיניו. טורטרה לא מצליח ליראות כלום והוא שולח פצצות סיד לכל עבר, ופיצוצים ירוקים נוצרים בכל מקום בזירה, אמנם אף אחד לא פוגע בפלאסל. טורטרה טוען סופת עלים אך פלאסל משתמש בחבטה ומפסיק את הטעינה.
[b]רון[/b] - "איך שאתה רוצה. אבל תזכור לא להתבכיין, אני רוצה שתבטיח לי!"
הוא ממשיך להשתחצן. "קדימה אילומיס, צאי ותראי לו מזה נקרא להיות מאמן!"
הוא אומר ומוציא אילומיס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa314.png[/img].
"שלחי עלה קסום!" הוא מצווה באופטימיות.
[b]עמרי[/b] - נחמד שיש כאן בנאדם עם חשיבה נבונה ביותר ^^
----
הרקרוס מתעצבן אבל מצד שני גם מאוד נלחץ, ולבסוף הוא נכנס בקליידול לבטן שלו עם כל הכוח בקרן מגה קטלנית. קליידול מתמוטט על הריצפה, אך לאחר מכן קם בקושי ונופל שוב, הוא שולח קרן על חושית מהריצפה ופוגע בקרן של הרקרוס. היא נסדקת קצת!
[b]קורן[/b] - לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, אתה מסתובב והולך משם.
"חכה" אתה שומע אותה אומרת. "יכול להיות שאתה יכול לעזור לי... הפוקימון שלי יודע רק לצייר" היא אומרת ומוציאה סמירגל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa235.png[/img]. [/b][/quote]
"קדימה עוד הפעם סופת עלים ואז ישתמש בעלי תער"
-
[b]בובי[/b] - טורטרה יוצר סופת עלים ומצליח לכלוא בתוכה את פלאסל, הוא שולח עלי טער אבל פלאסל מתחמק מהם בקושי, פלאסל מצליח לפגוע בטורטרה עם ברק מהיר אך לבסוף סופת העלים מתחזקת, ופלאסל מתעלף. "אוי לא פלאסל! חזור!" אלקטג אומר ומחזיר אותו לפוכדור. "יפה יפה, ניצחון ראשון לך..." אלקטג משבח אותך. "אבל ניראה אם תוכל להתמודד עם אחיו אל פלאסל, קבל את מיינון!" הוא אומר ומוציא מיינון.
[b]גיל[/b] - יש לך אוהל ושק שינה, אתה יכול לשכור דירה באכסנייה.
----
שאתה שואל את הפוקימונים שלך את השאלה הזאת, כולם קופצים במקום עשרות פעמים ומראים לך שזאת שאלה רטורית. לפתע להקה ענקית של זובאט [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] יורדת מהעצים ותוקפה את פוקימונייך באכזריות, שלושה מהם מנסים לקחת לך את התיק!
[b]קורן[/b] - "מצוין" היא אומרת ולוחצת את ידך. "אגב, לי קוראים מאי" היא אומרת בחביבות. "מה שמך?" היא שואלת. "בקיצור, אם יש לך פוקימון אש, אז אתה יכול מאוד לעזור לי!" היא אומרת והולכת לכיוון החוף.
[b]מייקל[/b] - טראפינץ' שולח מתקפת חול ( לא סופת חול! יש הבדל) ופוגע במאסקריין, מאסקריין מתכונן להחזיר עם כנף פלדה כפולה, אך לפתע אתה שומע קול של מישהו מההפקה במגפון "חוזרים לעבוד! כולם להגיע לאתר הצילומים!". במהירות הבמאי מחזיר את המאסקריין שלו לפוכדור. "מצטער ילד, יש לי פרנסה לעשות" הוא אומר לך וקורץ. "היה נחמד להילחם נגדך!" הוא מוסיף מרחוק.
[b]רון[/b] - סקווירטל שולח אקדח מים אך אילומיס מתעופפת לה בקלות ומתחמקת בלי להרגיש אפילו. "נו באמת!? זה כל מה שיש לך!?" הוא אומר וצוחק. "קדימה אילומיס! תראי לו מזה עם זרע עלוקה!" באגלון צועק ואילומיס יורה זרע עלוקה שסובך את סקווירטל ושואב ממנו חיים וכוח, שעובר לאילומיס בכל שנייה!
[b]עמרי[/b] - הרקרוס בהתחלה מהסס, אך לפתע הוא פוגע בקליידול עם קרן מגה, ואז שוב, ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב! הרקרוס לא מפסיק! קליידול מתמוטט מעולף, אך הרקרוס ממשיך לפצוע אותו! "מה לעזאזל אתה עושה!?" טומפסון צועק עלייך ונכנס לזירת הקרב, מתחיל לחבוט בהרקרוס עם מקל ההליכה שלו. "לך מכאן נבל!" הוא צועק על הרקרוס ומכניס לו מכות רצח עם המקל. לבסוף הרקרוס מתעלף, אבל הרבה אחרי קליידול המדמם.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 12:21 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "מצוין" היא אומרת ולוחצת את ידך. "אגב, לי קוראים מאי" היא אומרת בחביבות. "מה שמך?" היא שואלת. "בקיצור, אם יש לך פוקימון אש, אז אתה יכול מאוד לעזור לי!" היא אומרת והולכת לכיוון החוף.
[/b][/quote]
"יש לי טורקול" אשיב לה בחיוך ואוציא אותו.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 10:21 AM
[b] [b]רון[/b] - סקווירטל שולח אקדח מים אך אילומיס מתעופפת לה בקלות ומתחמקת בלי להרגיש אפילו. "נו באמת!? זה כל מה שיש לך!?" הוא אומר וצוחק. "קדימה אילומיס! תראי לו מזה עם זרע עלוקה!" באגלון צועק ואילומיס יורה זרע עלוקה שסובך את סקווירטל ושואב ממנו חיים וכוח, שעובר לאילומיס בכל שנייה!
[/b][/quote]
"סקוירטל משבאת הידרו על האדמה ואז אקדח מים לאוויר"
-
[b] [b]מייקל[/b] - טראפינץ' שולח מתקפת חול ( לא סופת חול! יש הבדל) ופוגע במאסקריין, מאסקריין מתכונן להחזיר עם כנף פלדה כפולה, אך לפתע אתה שומע קול של מישהו מההפקה במגפון "חוזרים לעבוד! כולם להגיע לאתר הצילומים!". במהירות הבמאי מחזיר את המאסקריין שלו לפוכדור. "מצטער ילד, יש לי פרנסה לעשות" הוא אומר לך וקורץ. "היה נחמד להילחם נגדך!" הוא מוסיף מרחוק. [/b][/quote]
"פחדן",אני אומר בליגלוג ואז אני ממשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 11:21 AM
[b] [b]עמרי[/b] - הרקרוס בהתחלה מהסס, אך לפתע הוא פוגע בקליידול עם קרן מגה, ואז שוב, ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב! הרקרוס לא מפסיק! קליידול מתמוטט מעולף, אך הרקרוס ממשיך לפצוע אותו! "מה לעזאזל אתה עושה!?" טומפסון צועק עלייך ונכנס לזירת הקרב, מתחיל לחבוט בהרקרוס עם מקל ההליכה שלו. "לך מכאן נבל!" הוא צועק על הרקרוס ומכניס לו מכות רצח עם המקל. לבסוף הרקרוס מתעלף, אבל הרבה אחרי קליידול המדמם. [/b][/quote]
"עכשיו תלמד שאיתי לא מתעסקים, שנמשיך?" אני שואל אותו בנעימות ומתכונן להוציא את הפוכדור הבא.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 11:21 AM
[b] [b]בובי[/b] - טורטרה יוצר סופת עלים ומצליח לכלוא בתוכה את פלאסל, הוא שולח עלי טער אבל פלאסל מתחמק מהם בקושי, פלאסל מצליח לפגוע בטורטרה עם ברק מהיר אך לבסוף סופת העלים מתחזקת, ופלאסל מתעלף. "אוי לא פלאסל! חזור!" אלקטג אומר ומחזיר אותו לפוכדור. "יפה יפה, ניצחון ראשון לך..." אלקטג משבח אותך. "אבל ניראה אם תוכל להתמודד עם אחיו אל פלאסל, קבל את מיינון!" הוא אומר ומוציא מיינון.
[b]גיל[/b] - יש לך אוהל ושק שינה, אתה יכול לשכור דירה באכסנייה.
----
שאתה שואל את הפוקימונים שלך את השאלה הזאת, כולם קופצים במקום עשרות פעמים ומראים לך שזאת שאלה רטורית. לפתע להקה ענקית של זובאט [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] יורדת מהעצים ותוקפה את פוקימונייך באכזריות, שלושה מהם מנסים לקחת לך את התיק!
[b]מייקל[/b] - טראפינץ' שולח מתקפת חול ( לא סופת חול! יש הבדל) ופוגע במאסקריין, מאסקריין מתכונן להחזיר עם כנף פלדה כפולה, אך לפתע אתה שומע קול של מישהו מההפקה במגפון "חוזרים לעבוד! כולם להגיע לאתר הצילומים!". במהירות הבמאי מחזיר את המאסקריין שלו לפוכדור. "מצטער ילד, יש לי פרנסה לעשות" הוא אומר לך וקורץ. "היה נחמד להילחם נגדך!" הוא מוסיף מרחוק.
[b]רון[/b] - סקווירטל שולח אקדח מים אך אילומיס מתעופפת לה בקלות ומתחמקת בלי להרגיש אפילו. "נו באמת!? זה כל מה שיש לך!?" הוא אומר וצוחק. "קדימה אילומיס! תראי לו מזה עם זרע עלוקה!" באגלון צועק ואילומיס יורה זרע עלוקה שסובך את סקווירטל ושואב ממנו חיים וכוח, שעובר לאילומיס בכל שנייה!
[b]עמרי[/b] - הרקרוס בהתחלה מהסס, אך לפתע הוא פוגע בקליידול עם קרן מגה, ואז שוב, ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב! הרקרוס לא מפסיק! קליידול מתמוטט מעולף, אך הרקרוס ממשיך לפצוע אותו! "מה לעזאזל אתה עושה!?" טומפסון צועק עלייך ונכנס לזירת הקרב, מתחיל לחבוט בהרקרוס עם מקל ההליכה שלו. "לך מכאן נבל!" הוא צועק על הרקרוס ומכניס לו מכות רצח עם המקל. לבסוף הרקרוס מתעלף, אבל הרבה אחרי קליידול המדמם. [/b][/quote]
"אוקיי טורטרה תחזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור
"קדימה מנקי צא החוצה" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו
"תישתמש מהר במתקפה מהירה ואז בשבירת לבנים" אני אומר לו ומוסיף
"ואז תישתמש בטיפוס"
-
[b] [b]גיל[/b] - יש לך אוהל ושק שינה, אתה יכול לשכור דירה באכסנייה.
----
[/b][/quote]
"מצטער זובטים אבל אני צריך להתנהג באכזריות" אני אומר בסוג של התנצלות "סווינב תקפיא אותם בקרן קרח! באדו תתקוף בעלה קסום! מרוואק בומגרנג! סוויפר נשיכה!" אני אומר ו"אנצח" על הפוקימונים שלי.
-
[b]
[b]יוסי[/b] - ריולו תוקף את שינקס בלקיחה למטה, שינקס מנסה להתנגד בכל הכוח, אבל ריולו שולח פיצוץ ממוקד ומחסל אותו.
[/b][/quote]
''עכשיו זה יצליח , צא פוקדור !''
אני אומר וזורק את הפוקדור על שינקס .
-
[b]יוסי[/b] - אתה זורק על שינקס את הפוכדור .
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת שינקס!
[b]גיל[/b] - סווינב מקפיא חלק עם קרן קרח, אך סובל מכות כנף מרובות מזובאטים שעוברים מאחוריו, באדו מציל את סווינב עם עלה קסום אך נתקף אף הוא עם מכות כנף, מרוואק שולח בומרנג ומחסל את הרב, סוויפר תופס שלושה בפיו, ולפתע ה10 שנשארו משתמשים במתקפת על קולי כולם ביחד, והמקום שאתם נמצאים בו רועד.
[b]בובי[/b] - מנקי פוגע במיינון עם מתקפה מהירה ומנסה שבירת לבנים אך מיינון זז וידו של מנקי נתקעת באדמה. הוא מנסה להשתחרר אך אינו מצליח, ובינתיים מאחורה מיינון תוקף אותו עם מספר מכות זנב, והוא לא מפסיק.
[b]עמרי[/b] - "אני מציע לך לא להשתחצן" הוא אומר וזורק את כובעו על הריצפה, ולאחר מכן גם דורך עליו בזעם. "אני מאמן מסוכן" הוא מוסיף ובינתיים מחזיר את קליידול לפוכדור. "קדימה היפופודאון! צא! סופת חול!" הוא אומר ומוציא היפופודאון, והיפופודאון הופך את הזירה לזירת דיונות חול. "אז את מי תוציא?" הוא שואל במבט מלחיץ מעט.
[b]מייקל[/b] - אתה ממשיך ויוצא מאתר הצילומים, מטייל לך ביער.
לפתע כל המקום מתחיל לרעוד...
[b]רון[/b] - סקווירטל שולח משאבת הידרו לאדמה ומשתחרר מזרע העלוקה, הוא יורה אקדח מים קטלני לאילומיס והיא נפגעת מעט, אך היא לא נשארת חייבת ומחזירה לו על כך בפשטות עם רצף התקלות מהיר.
[b]קורן[/b] - "טורקול!?" היא שואלת בתדהמה. "זה מצוין!" היא אומרת ורצה במורד הצוק אל עבר חוף מאנקרה.
אתה ממהר לעקוב אחריה, ולבסוף אתם מגיעים לים. "אני צריכה שטורקול יכנס למים עמוק, ואז ירה את מתקפת האש החזקה ביותר שלו לכיוון מעלה, ככה שזה יראה כמו פיצוץ באמצע המים!"