עומר-
אתה מחפש אבל כולם בחדר ילדים, לפתע אתה מסתכל לאחור ורואה לוח זמנים ועליו כתוב:" 12:15-שעת אימון לילדים"
Printable View
עומר-
אתה מחפש אבל כולם בחדר ילדים, לפתע אתה מסתכל לאחור ורואה לוח זמנים ועליו כתוב:" 12:15-שעת אימון לילדים"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:05 PM
[b] עומר-
אתה מחפש אבל כולם בחדר ילדים, לפתע אתה מסתכל לאחור ורואה לוח זמנים ועליו כתוב:" 12:15-שעת אימון לילדים" [/b][/quote]
אני יוצא משם ומחפש דרך לצאת מהעיר הזאת.
עומר-
אתה מתקדם לכיוון היציאה אך לפתע מישהו תופס את כתפך, "היי בחור! לאן אתה הולך?" נשמע קול עבה וגאוותן. אתה מסתכל לאחור ורואה איש בבגדי קרטה-[img]http://i42.tinypic.com/2zei87c.jpg[/img]
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:20 AM
[b] ניב-
אתה ממשיך בדרך, לבינתיים הכל הולך חלק. לפתע אתה רואה שההמשך לפסגה הוא קיר ישר ולא מורד שאפשר ללכת דרכו [/b][/quote]
"טוב גבייט צא. אני מקווה שנחת מספיק, אני צריך שתחפור לי דרך לעלות, זה מסע שדורש שכל הפוקימונים שלי יפעלו בו יחד"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:33 PM
[b] עומר-
אתה מתקדם לכיוון היציאה אך לפתע מישהו תופס את כתפך, "היי בחור! לאן אתה הולך?" נשמע קול עבה וגאוותן. אתה מסתכל לאחור ורואה איש בבגדי קרטה-[img]http://i42.tinypic.com/2zei87c.jpg[/img] [/b][/quote]
"רציתי לראות מה העיניין של המקום הזה" אני אומר לו.
ניב-
גבייט מקפץ בסימן שהוא בסדר גמור, הוא יוצא בתנופה בכל הכוח ורץ אל הקיר, כאשר הוא מגיע לקיר הוא מנסה לחפור אבל מתנגש בקיר. לא ברור מאיזה סוג אבן הוא עשוי אבל הקיר קשה מדי לחפירה
עומר-
"פה יש אימון לילדים, מבחן רוח הקרב וגם אתגר מול מאסטר ג'דן" אומר האיש "היית רוצה לנסות איזה משהו, להוכיח שבאחד מפוקימוניך יש רוח של פוקימון לוחם אמיתי?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:42 PM
[b]
עומר-
"פה יש אימון לילדים, מבחן רוח הקרב וגם אתגר מול מאסטר ג'דן" אומר האיש "היית רוצה לנסות איזה משהו, להוכיח שבאחד מפוקימוניך יש רוח של פוקימון לוחם אמיתי?" [/b][/quote]
"בהיתחשב בעובדה שיש לי שניים כאלה.. אני מניח שכן" אני אומר לו
עומר-
"לא נערי" אומר האיש "הקטע במבחן רוח הלחימה הוא להישתמש בפוקימון אחר לא מסוג לוחם אבל שיכול לדעת מתקפות לוחם ואז לראות אם יש בו את רוח הלוחם"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:42 PM
[b] ניב-
גבייט מקפץ בסימן שהוא בסדר גמור, הוא יוצא בתנופה בכל הכוח ורץ אל הקיר, כאשר הוא מגיע לקיר הוא מנסה לחפור אבל מתנגש בקיר. לא ברור מאיזה סוג אבן הוא עשוי אבל הקיר קשה מדי לחפירה [/b][/quote]
"טוב, אני מניח שנצתרך לעוף. הונצקרוו צא וגבייט חזור! הונצקרו תעוף צמוד לקיר האבן, אני לא רוצה להסתבך עם סטארפטור"
בטעות דאבל, להתעלם
[b] עומר-
"לא נערי" אומר האיש "הקטע במבחן רוח הלחימה הוא להישתמש בפוקימון אחר לא מסוג לוחם אבל שיכול לדעת מתקפות לוחם ואז לראות אם יש בו את רוח הלוחם" [/b][/quote]
"אני מניח שפלוצל שלי יתאים, לא?"
ניב-
אתה מוציא את הונצ'קרוו ומתחיל לעוף איתו, בגלל המקרה של אתמול הוא עף שמהירות איטית מהרגיל. הונצ'קרוו ממשיך בדרכו למעלה ולפתע אתה רואה את אותו סטראפטור שחסם את דרכך בפעם הקודמת שעפת על הונצ'קרוו, הסטראפטור מתקדם יותר מהר מהונצ'קרוו והוא מתקרב אליכם יותר ויותר.
Norg Man-
אני לא יודע מי אתה או למה אתה מגיב כאן, אבל פעם הבאה אני מדווח :P
עומר-
"כן" אומר האיש "אני מאמין שפלוצל יהיה מצויין זה, אז להסביר לך את חוקי הקרב או שאתה יודע?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:45 PM
[b]
עומר-
"כן" אומר האיש "אני מאמין שפלוצל יהיה מצויין זה, אז להסביר לך את חוקי הקרב או שאתה יודע?" [/b][/quote]
"אני לא מכיר את החוקים, תסביר בבקשה"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:45 PM
[b] ניב-
אתה מוציא את הונצ'קרוו ומתחיל לעוף איתו, בגלל המקרה של אתמול הוא עף שמהירות איטית מהרגיל. הונצ'קרוו ממשיך בדרכו למעלה ולפתע אתה רואה את אותו סטראפטור שחסם את דרכך בפעם הקודמת שעפת על הונצ'קרוו, הסטראפטור מתקדם יותר מהר מהונצ'קרוו והוא מתקרב אליכם יותר ויותר. [/b][/quote]
הבדיחה מצחיקה מאוד :angry: :angry: :angry: :angry:
ניב-
אני יכול להסיר הודעות ואתה לא :P
--------------------------------
הונצ'קרוו מנסה לתקוף, אבל אתה על גבו וזה די מפריע לו. סטרפטור כבר ממש קרוב אליכם
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:57 PM
[b] עומר-
"למאסטר ג'דן יש אחד מפוקימון לוחם, אתם תצטרך אם פלוצל לנצח כמה שיותר פוקימונים. ברור?" שואל האיש [/b][/quote]
"אני מניח שכן" אני אומר.
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:57 PM
[b] ניב-
אני יכול להסיר הודעות ואתה לא :P
--------------------------------
הונצ'קרוו מנסה לתקוף, אבל אתה על גבו וזה די מפריע לו. סטרפטור כבר ממש קרוב אליכם [/b][/quote]
אז?
[b] ארתור-
מה יעזור לך ביל?
------------------
אתה במהירות אל העיר סרולין, אתה מתקדם ולמזלך כעת מצעד הוובפט לא מתרחש, אתה ממשיך ומגיע לסרולין, כולך מותש ומיוזע. "מה כל הלחץ?" נשמע קול מוכר, אתה מסתכל לאחור ורואה את ביל [/b][/quote]
"אמרתה שתביא לי אבן זריחה על פוקפון לא?אז הנה קח פוקפון" אני אומר ומביא לו את הפוקפון של מנהל מרכז הרבייה
עומר-
אתה מתקדם לזירה ואז האיש עומד מולך, "נעים מאוד, אני מאסטר ג'דן" הוא אומר. "למאסטר ג'דן יש 15 פוקימוני לחימה, השיא בלנצח הכי הרבה פוקימונים עם פוקימון אחד הוא 7-על ידי ילד בשם רובי" מסביר השופט "התחילו". "צא טופי" אומר ג'דן ומוציא היטמונטופ-[img]http://i27.tinypic.com/258z59y.png[/img]
ניב-
אז לי אין דאבלים כאלה :P
-------------------------
כאשר אתה מסיים לדבר סטראפטור צוחק, כנראה הוא לא מאמין שנמצאת אצלך לוגיה
ארתור-
:o , מרושע!
-----------------
"בסדר" אומר ביל "קח" ואז הוא לוקח ממך את הפוק'פון ונותן לך אבן נוצצת. "אתה צריך עוד משהו? או שיש לך להביא לי עוד משהו?" הוא שואל
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 06:20 PM
[b] עומר-
אתה מתקדם לזירה ואז האיש עומד מולך, "נעים מאוד, אני מאסטר ג'דן" הוא אומר. "למאסטר ג'דן יש 15 פוקימוני לחימה, השיא בלנצח הכי הרבה פוקימונים עם פוקימון אחד הוא 7-על ידי ילד בשם רובי" מסביר השופט "התחילו". "צא טופי" אומר ג'דן ומוציא היטמונטופ-[img]http://i27.tinypic.com/258z59y.png[/img]
[/b][/quote]
"פלוצל מוכן? אקדח מים ואז בום קולי!"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 06:20 PM
[b] ניב-
אז לי אין דאבלים כאלה :P
כאשר אתה מסיים לדבר סטראפטור צוחק, כנראה הוא לא מאמין שנמצאת אצלך לוגיה [/b][/quote]
כן כן, כיף לך
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 10:16 PM
[b] עומר-
ארבוק מנסה שוב, יוצאת לו שאיבת ג'יגה מושלמת מהפה-ארבוק למד שאיבת ג'יגה. "כל הכבוד" אומרת אריקה
ארתור-
אתה לא יכול לשלם או להשאיר שם פוקימונם אם אין אף אחד במרכז הפוקימונים, תצטרך לקחת איתך את מטנג בלי לשלם, אבל יש לך שבעה פוקימונים.
ניב-
דוטריו לא מקשיב לך הוא יוצר סופת חול חזקה שמעיפה את כל מה שקרוב אליה, כולל אותך ואת הוויגורטים, אתה מנסה להישתחרר ממנה אבל לא מצליח, לבסוף אתה מתעלף. אתה מתעורר ורואה שכבר בוקר, אתה מסתכל סביבך ורואה חולות בכל מקום, וויגורטים מעולפים וגם את ודוטריו ישן-נראה שהוא התעייף סוף סוף
מיכה-
גלייסכור מתאפס על עצמו, הוא שולח הקשה עילית, "מהר! תתחמק בחפירה" אומר ווטסון. ראיצ'ו מזנק לחפירה אבל גלייסכור תופס את זנבו ולא נותן לא להיתחמק, בסופו של דבר ראיצ'ו מתעלף [/b][/quote]
"תודה גלייסקור"
ניב-
אבל תכלס זו האופציה הכי שימושית שיש
------------------------------------
סטראפטור מסתכל על הלוגיה ונרגע, הוא מנסה לקחת אותכם לקצה השני של ההר, יכול להיות שהוא צודק?
עומר-
"תגן בבעיטות מתגלגלות את שני ההתקפות ואז נקמה" אומר מאסטר ג'דן. פלוצל שולח אקדח מים אבל היטמונטופ עומד על הראש ובעזרת בעיטות מתגלגלות הוא הודף את ההתקפה. פלוצל מנסה שנית בבום קולי אבל היטמונטופ שוב מצליח להדוף בבעיטות מתגלגלות, פלוצל מפסיק ואז היטמונטופ מזנק בנקמה ופוגע בפלוצל
מיכה-
"אני צריך ללכת עכשיו" אומר ווטסון "היה נעים להכיר אותך" ואז הוא הולך לו. מה תעשה כעת?
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 06:57 PM
[b] ניב-
סטראפטור מסתכל על הלוגיה ונרגע, הוא מנסה לקחת אותכם לקצה השני של ההר, יכול להיות שהוא צודק? [/b][/quote]
יש בזה משהו, אבל גם עריכת כותרת והגדלת מקום בתיבת הודעות הם דברים יעילים
[b] עומר-
"תגן בבעיטות מתגלגלות את שני ההתקפות ואז נקמה" אומר מאסטר ג'דן. פלוצל שולח אקדח מים אבל היטמונטופ עומד על הראש ובעזרת בעיטות מתגלגלות הוא הודף את ההתקפה. פלוצל מנסה שנית בבום קולי אבל היטמונטופ שוב מצליח להדוף בבעיטות מתגלגלות, פלוצל מפסיק ואז היטמונטופ מזנק בנקמה ופוגע בפלוצל [/b][/quote]
"פלוצל סילון אקווה ואז בום קולי!" אני מצווה
ניב-
לי יש מקום ל9999 הודעות פרטיות, זו אופציה מיוחדת של פרוייקטים
----------------------------------------
הונצ'קרוו עוקב אחרי סטראפטור, אחרי שעה שלמה של תעופה אתם מגיעים לקצה ההר, אבל אין שם אף אחד. אתה מתחיל להיתייאש ולאבד תקווה, ולפתע מגיעים שתי לוגיות גדולות במהירות הבזק ועוצרות לידך. "הילד שלנו אצלך?" נשמע קול בראשך, זה כנראה אחד הלוגיות שמתקשר איתך
עומר-
מצווה? איזה רוע לב
------------------
"בעיטה משולשת ובעיטות מסתובבות" אומר ג'דן. פלוצל מזנק בסילון אקווה, היטמונטופ מנסה לעצור אותו בבעיטה משולשת אבל ההדף חזק מדי ואינו מצליח להדוף אותו-היטמונטופ נדבק לריצפה ונפגע. פלוצל ממהר לשלוש בום קולי, אך היטמונטופ הודף בבעיטות מסתובבות, שוב
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:07 PM
[b] ניב-
לי יש מקום ל9999 הודעות פרטיות, זו אופציה מיוחדת של פרוייקטים
----------------------------------------
הונצ'קרוו עוקב אחרי סטראפטור, אחרי שעה שלמה של תעופה אתם מגיעים לקצה ההר, אבל אין שם אף אחד. אתה מתחיל להיתייאש ולאבד תקווה, ולפתע מגיעים שתי לוגיות גדולות במהירות הבזק ועוצרות לידך. "הילד שלנו אצלך?" נשמע קול בראשך, זה כנראה אחד הלוגיות שמתקשר איתך [/b][/quote]
"כן." אני מוציא את לוגיה ואומר לה "לכי, ההורים שלך מחכים והם יעזרו לך"
[b] ניב-
סטראפטור מסתכל על הלוגיה ונרגע, הוא מנסה לקחת אותכם לקצה השני של ההר, יכול להיות שהוא צודק?
עומר-
"תגן בבעיטות מתגלגלות את שני ההתקפות ואז נקמה" אומר מאסטר ג'דן. פלוצל שולח אקדח מים אבל היטמונטופ עומד על הראש ובעזרת בעיטות מתגלגלות הוא הודף את ההתקפה. פלוצל מנסה שנית בבום קולי אבל היטמונטופ שוב מצליח להדוף בבעיטות מתגלגלות, פלוצל מפסיק ואז היטמונטופ מזנק בנקמה ופוגע בפלוצל
מיכה-
"אני צריך ללכת עכשיו" אומר ווטסון "היה נעים להכיר אותך" ואז הוא הולך לו. מה תעשה כעת? [/b][/quote]
אבקוק בפוקפון מתי התפוחיות
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:07 PM
[b]
עומר-
מצווה? איזה רוע לב
------------------
"בעיטה משולשת ובעיטות מסתובבות" אומר ג'דן. פלוצל מזנק בסילון אקווה, היטמונטופ מנסה לעצור אותו בבעיטה משולשת אבל ההדף חזק מדי ואינו מצליח להדוף אותו-היטמונטופ נדבק לריצפה ונפגע. פלוצל ממהר לשלוש בום קולי, אך היטמונטופ הודף בבעיטות מסתובבות, שוב [/b][/quote]
מה רוע בזה?
------------------
"טוב פלוצל אקדח מים על הרצפה ואז תזנק עליו בעזרת סילון אקווה ורדיפה!"
ניב-
"תודה רבה לך" נשמע קול נשי בראשך, "אתה הצלת את היורשת הבאה מבין הלוגיות, יש משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואל הלוגיה הזכר
מיכה-
~פיקאצ'ו לא קרוב להיתפתחות~
~גלייסכור לא יכול להיתפתח~
~גלסיון לא יכול להיתפתח~
~מאנטיק לא קרוב להיתפתחות~
~נידורן קרובה להיתפתחות~
~סבליי לא יכול להיתפתח~
עומר-
>>
------
"רוץ אליו באגרוף ממוקד, ואז נקמה" אומר ג'דן. היטמונטופ רץ אל פלוצל אבל פלוצל מרטיב את הריצפה והוא מחליק, פלוצל מנצל את ההיזדמנות ויוצא בסילון אקווה במטרה לפגוע בהיטמונטופ ואכן מצליח. פלוצל משתמש ברדיפה אבל היטמונטופ לא מסתכל עליו וזה לא עובד
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:29 PM
[b]
עומר-
>>
------
"רוץ אליו באגרוף ממוקד, ואז נקמה" אומר ג'דן. היטמונטופ רץ אל פלוצל אבל פלוצל מרטיב את הריצפה והוא מחליק, פלוצל מנצל את ההיזדמנות ויוצא בסילון אקווה במטרה לפגוע בהיטמונטופ ואכן מצליח. פלוצל משתמש ברדיפה אבל היטמונטופ לא מסתכל עליו וזה לא עובד [/b][/quote]
"יופי פלוצל! תנצל את זה שהריצפה עדיין רטובה בשביל לתפוס תנופה ואז תנסה להיתמקד ולהוציא את כל ההתמקדות והריכז שלך באגרוף חזק!"
[SIZE=3]בקרוב מישהו יקבל מיוטו, אך אם עד הערב לא נגיע ל200 אני לא אגיב עד מחר[/SIZE]
עומר-
אתה מנסה לגרום לו להישתמש באגרוף ממוקד?
------------------------------
פלוצל יוצא באגרוף וממקד בתוכו את כל האנרגיה, "אגרוף ממוקד" אומר מאסטר ג'דן. לפני שפלוצל מגיע להיטמונטופ, היטמונטופ קם על רגליו ומזנק באגרוף ממוקד שמפיל את פלוצל
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:47 PM
[b] [SIZE=3]בקרוב מישהו יקבל מיוטו, אך אם עד הערב לא נגיע ל200 אני לא אגיב עד מחר[/SIZE]
עומר-
אתה מנסה לגרום לו להישתמש באגרוף ממוקד?
------------------------------
פלוצל יוצא באגרוף וממקד בתוכו את כל האנרגיה, "אגרוף ממוקד" אומר מאסטר ג'דן. לפני שפלוצל מגיע להיטמונטופ, היטמונטופ קם על רגליו ומזנק באגרוף ממוקד שמפיל את פלוצל [/b][/quote]
דעעע...
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:29 PM
[b] ניב-
"תודה רבה לך" נשמע קול נשי בראשך, "אתה הצלת את היורשת הבאה מבין הלוגיות, יש משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואל הלוגיה הזכר
מיכה-
~פיקאצ'ו לא קרוב להיתפתחות~
~גלייסכור לא יכול להיתפתח~
~גלסיון לא יכול להיתפתח~
~מאנטיק לא קרוב להיתפתחות~
~נידורן קרובה להיתפתחות~
~סבליי לא יכול להיתפתח~
עומר-
>>
------
"רוץ אליו באגרוף ממוקד, ואז נקמה" אומר ג'דן. היטמונטופ רץ אל פלוצל אבל פלוצל מרטיב את הריצפה והוא מחליק, פלוצל מנצל את ההיזדמנות ויוצא בסילון אקווה במטרה לפגוע בהיטמונטופ ואכן מצליח. פלוצל משתמש ברדיפה אבל היטמונטופ לא מסתכל עליו וזה לא עובד [/b][/quote]
אז נלך לאמן את נידורן
עומר-
"בעיטת קפיצת שלום ואז אס השמיים" אומר ג'דן. היטמונטופ מקפץ א פלוצל בבעיטת קפיצת שלום, פלוצל יורה אקדח מים לפרצופו וגורם לו להיתנגש בקיר. היטמונטופ יוצא באס השמיים ופלוצל בסילון אקווה, השניים מתנגשים זה בזה אבל מההדף מדרדרים לאחור. פלוצל מנסה להיששתמש באגרוף ממוקד אבל נכשל
מיכה-
אתה יכול לפתח את פיקאצ'ו
אתה מסתכל ורואה שלעיר יש שלוש יציאות שונות:דרך 24, דרך 5 ודרך 9. באיזו דרך תבחר כדי לאמן את נידורן?
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 08:22 PM
[b] עומר-
"בעיטת קפיצת שלום ואז אס השמיים" אומר ג'דן. היטמונטופ מקפץ א פלוצל בבעיטת קפיצת שלום, פלוצל יורה אקדח מים לפרצופו וגורם לו להיתנגש בקיר. היטמונטופ יוצא באס השמיים ופלוצל בסילון אקווה, השניים מתנגשים זה בזה אבל מההדף מדרדרים לאחור. פלוצל מנסה להיששתמש באגרוף ממוקד אבל נכשל [/b][/quote]
"אל תוותר פלוצל! סילון אקווה שוב ואז תנסה עוד פעם אגרוף ממוקד!"
עומר-
"מאבק מרוב ואז כדור גירו" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, היטמונטופ יוצא במאבק מקרוב ומנסה להדוף את פלוצל אך נפגע מסילון האקווה-היטמונטופ מתחיל להיסתחרר. היטמונטופ שולח כדור גירו, פלוצל יוצא אל כדור הגירו ומנסה תוך כדי ליצור אגרוף ממוקד, הכדור ופלוצל מתקרבים זה לזה יותר ויותר ועדיין פלוצל לא מצליח ליצור אגרוף ממוקד, בסוף השניים מגיעים זה לזה ופלוצל שולח את אגרופו-הוא מצליח לשלוח אגרוף ממוקד, אמנם לא מלא אבל מספיק חזק כדי להרוס את כדור הגירו
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 08:32 PM
[b] עומר-
"מאבק מרוב ואז כדור גירו" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, היטמונטופ יוצא במאבק מקרוב ומנסה להדוף את פלוצל אך נפגע מסילון האקווה-היטמונטופ מתחיל להיסתחרר. היטמונטופ שולח כדור גירו, פלוצל יוצא אל כדור הגירו ומנסה תוך כדי ליצור אגרוף ממוקד, הכדור ופלוצל מתקרבים זה לזה יותר ויותר ועדיין פלוצל לא מצליח ליצור אגרוף ממוקד, בסוף השניים מגיעים זה לזה ופלוצל שולח את אגרופו-הוא מצליח לשלוח אגרוף ממוקד, אמנם לא מלא אבל מספיק חזק כדי להרוס את כדור הגירו [/b][/quote]
"יופי פלוצל אנחנו עוד נצליח!" אני אומר לו במטרה לעודד "עכשיו סילוןן אקווה ובום קולי ואז שוב תנסה אגרוף ממוקד עם יותר כוח!"
עומר-
פלוצל אכן מתעודד הניסיון שלך לעזור, "בעיטה משולשת, בעיטות מסתובבות ולבסוף נקמה" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, כאשר הוא מגיע אל היטמונטופ היטמונטופ משתמש בבעיטה משולשת, כל אחת משלושת הבעיטות יוצרות כוח שמעיף את פלוצל לצד בסופו של דבר. פלוצל שולח בום קולי אך בעזרת הבעיטות המסתובבות היטמונטופ מפרק את ההתקפה כאילו כלום. לבסוף היטמונטופ יוצא בנקמה, פלוצל מחכה לרגע המתאים וכאשר הרגע המתאים מגיע פלוצל שולח אגרוף ממוקד מושלם להיטמונטופ ומפיל אותו על הריצפה מעולף. "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט. "צא קופיקו" אומר ג'דן ומוציא אינפרייפ-(לצערי הרב טינפיק לא פועל עכשיו)
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 08:41 PM
[b] עומר-
פלוצל אכן מתעודד הניסיון שלך לעזור, "בעיטה משולשת, בעיטות מסתובבות ולבסוף נקמה" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, כאשר הוא מגיע אל היטמונטופ היטמונטופ משתמש בבעיטה משולשת, כל אחת משלושת הבעיטות יוצרות כוח שמעיף את פלוצל לצד בסופו של דבר. פלוצל שולח בום קולי אך בעזרת הבעיטות המסתובבות היטמונטופ מפרק את ההתקפה כאילו כלום. לבסוף היטמונטופ יוצא בנקמה, פלוצל מחכה לרגע המתאים וכאשר הרגע המתאים מגיע פלוצל שולח אגרוף ממוקד מושלם להיטמונטופ ומפיל אותו על הריצפה מעולף. "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט. "צא קופיקו" אומר ג'דן ומוציא אינפרייפ-(לצערי הרב טינפיק לא פועל עכשיו) [/b][/quote]
"טוב פלוצל אני יודע שאתה עייף, אבל אנחנו נצליח!" אני אומר נחוש "סילון אקווה ואז אקדח מים!"