[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:01 PM
[b] דודי
היכן? בתוך העיר? מחוץ לעיר? היכן מחוץ לעיר?ומה זה קרב לשינקס? איך אתה יכול לדעת שהקרב יהיה לשינקס? יש יותר מדי אי וודאות בהודעה שלך. [/b][/quote]
אני מחפש קרב ביער
Printable View
[b] דודי
היכן? בתוך העיר? מחוץ לעיר? היכן מחוץ לעיר?ומה זה קרב לשינקס? איך אתה יכול לדעת שהקרב יהיה לשינקס? יש יותר מדי אי וודאות בהודעה שלך. [/b][/quote]
אני מחפש קרב ביער
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 10:01 PM
[b]
תמיר
א(*ו)קיי
--
פאנפי מהרהר מעט, ולבסוף מחליט שזה יהיה תנאי מספיק לטענה שלך. לאחר מכן הוא נעמד בעמידה קרבית. [/b][/quote]
"אז מי מכם רוצה להלחם נגד הפאנפי הזה ולהוכיח לו כמה חזקים אנחנו?" אני שואל ומסתכל על ארבעת הפוקימונים שלי.
[b] מקס
יריית זרע, שאיבה
--
טריקו פוגע בלרביטר, ולאחר מכן לרביטר מתרחק מעט ומשתמש בזריקת סלע שפוגעת בטריקו.
[/b][/quote]
הסבר לשאיבה?
--
"טריקו, יריית זרע!" אני אומר
דודי
מה גורם לכולכם לחשוב שיש כאן איפהשהו יער? אין יער בסביבה, זה סתם שדה כזה, פה ושם יש עץ, אבל זה לא גורם לזה להיות יער. וגם אם היה יער, אתה צריך לציין היער לאיזה כיוון.
תמיר
כנהוג לאנימה, הפוקימונים משחקים אבן נייר ומספריים עד שאחד מהם מנצח, מה שלוקח זמן רב מאוד. לבסוף הופיפ מנצח. השאר מתאכזבים, והופיפ מתקדם קדימה.
מקס
הפוקימון לוקח מעט מהאנרגיה של היריב ומספח אותה לאנרגיה שלו.
--
לרביטר נפגע מיריעת הזרע, ולאחר מכן משתמש בחבטת גוף ופוגע בטריקו. לרביטר כבר נראה די עייף.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:40 PM
[b] דודי
מה גורם לכולכם לחשוב שיש כאן איפהשהו יער? אין יער בסביבה, זה סתם שדה כזה, פה ושם יש עץ, אבל זה לא גורם לזה להיות יער. וגם אם היה יער, אתה צריך לציין היער לאיזה כיוון. [/b][/quote]
אתה אמרת שיש יער אז אל תאשים אותנו
------------------------------------
אני סתם מחפש בסביבה איזה מאמן או פוקימון לקרב
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 10:40 PM
[b]
תמיר
כנהוג לאנימה, הפוקימונים משחקים אבן נייר ומספריים עד שאחד מהם מנצח, מה שלוקח זמן רב מאוד. לבסוף הופיפ מנצח. השאר מתאכזבים, והופיפ מתקדם קדימה. [/b][/quote]
><" XD
--
"אוקיי,אז בוא נתחיל!כדור אנרגיה הופיפ!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:40 PM
[b] מקס
הפוקימון לוקח מעט מהאנרגיה של היריב ומספח אותה לאנרגיה שלו.
--
לרביטר נפגע מיריעת הזרע, ולאחר מכן משתמש בחבטת גוף ופוגע בטריקו. לרביטר כבר נראה די עייף. [/b][/quote]
"טריקו, שאיבה!"
[b] ניתאי
טוטודייל משתמש באקדח מים, והלהביור גובר באיטיות על אקדח המים ולבסוף פוגע בטוטודייל. טוטודייל מתחיל לרוץ במהירות לעבר הנהר ונוגח במהירות בלאודרד, ונכנס למים. [/b][/quote]
"לא!!! ליקטיטונג תנסה לתפוס אותו בעזרת הלשון שלך!"
דודי
אני כמעט בטוח שלא אמרתי את זה.
--
אבל [b]איפה[/b]?! בעיר בדרך לזרנטל או בדרך לזאוגוויל?!
תמיר
פאנפי מתגלגל ובורח מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא משתמש בדחיפה, אך הופיפ עולה למעלה וגורם לו להחטיא.
מקס
לרביטר נפגע מהשאיבה, והוא כבר נראה די עייף, ובכל זאת הוא משתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
ניתאי
תלמד מתי לעצור.
--
ליקטיטונג מושיט את הלשון ותופס את טוטודייל, טוטודייל מנסה להאבק אבל לא מצליח להתשחרר, אז כרגיל הוא נושך את הלשון.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 09:01 AM
[b]
תמיר
פאנפי מתגלגל ובורח מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא משתמש בדחיפה, אך הופיפ עולה למעלה וגורם לו להחטיא.
[/b][/quote]
"שאיבה הופיפ!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:01 AM
[b] ניתאי
תלמד מתי לעצור.
--
ליקטיטונג מושיט את הלשון ותופס את טוטודייל, טוטודייל מנסה להאבק אבל לא מצליח להתשחרר, אז כרגיל הוא נושך את הלשון. [/b][/quote]
"ליקטיטונג זרוק אותו הרחק מהנהר,מגבי,גלגל להבה!"
----------------
לעצור מה? O:
תמיר
השאיבה של הופיפ פוגעת בפאנפי, ולאחר מכן פאנפי משתמש בגלגול ופוגע בהופיפ.
ניתאי
השאלה היא לא מה, אלא איך. איך אתה רוצה את טוטודייל, חי או מת?
--
טוטודייל נזרק מהנהר, ולאחר מכן נפגע מגלגל הלהבה. כעת הוא שוכב על הרצפה, והוא מנסה לזחול חזרה לנהר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:01 AM
[b] דודי
אני כמעט בטוח שלא אמרתי את זה.
--
אבל [b]איפה[/b]?! בעיר בדרך לזרנטל או בדרך לזאוגוויל?! [/b][/quote]
תיסתקל באחת ההודעותת בעמוד הזה
-------------------------------
זרנטל
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 10:35 AM
[b] ניתאי
השאלה היא לא מה, אלא איך. איך אתה רוצה את טוטודייל, חי או מת?
--
טוטודייל נזרק מהנהר, ולאחר מכן נפגע מגלגל הלהבה. כעת הוא שוכב על הרצפה, והוא מנסה לזחול חזרה לנהר. [/b][/quote]
אני מניח שחי,אבל שיהיה לי אותו O:
---------------------
"ליקטיטונג,תנסה למנוע ממנו לחזור לנהר,אבל אל תפגע בו!" אני אומר לליקטיטונג וזורק פוכדור
דודי
כתבתי 3 פעמים עיר, ואף פעם לא רשמתי יער. ולמה לעזאזל אתה חוזר אחורה?
--
אתה הולך לזרנטל, ואתה מוצא ילד אחד שמחזיק פוכדור ביד שלו, והוא מסתכל לצדדים.
ניתאי
טוטודייל זוחל כל כך לאט שליקטיטונג לא יכול לעשות כלום, ואז הפוכדור פוגע בטוטודייל והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט ונעצר. לכדת טוטודייל, יעודכן מיד.