-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619059][COLOR=gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray] אייס עומד מבולבל בזמן שאתה והיא הולכים במסדרון אחר שמוביל לחדר מלבני וגדול. זה נראה כמו חדר האוכל. היא יושבת בשולחן עגול ליד הכניסה ואתה מתיישב מולה. היא נראית חסרת שקט. "יש לך שאלות?" היא שואלת, כאילו לא ממש איכפת לה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אהממ לא בדיוק "אומר .
"הבנתי הרבה דברים לבד "הוסיף
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אוקי. אני מקווה שלא צריך אז להסביר למה הפכתי אותך לאינפרנל או איך אני יכולה לעזור לך נגד ג'ייקוב כי אתה כבר יודע לבד.."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]קיידן הולך אל הקצה של המגרש ולוחץ על משהו בקיר, אולי כפתור. נשמע רעש חריקה, והגג מתחיל לזוז ונפתח, כך שאפשר לראות את השמיים למעלה. הם כרגע כחולים ושקטים. "עכשיו אנחנו יכולים להתחיל." אומר קיידן. פתאום נשמע רעש אדיר וברק ענקי פוגע כמה מטרים לידך, כשהוא חורך את כל החלק הזה של המגרש. "פעם הבאה זה יפגע!" אומר קיידן. "אז כדאי שתתחיל לברוח!"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;619069][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אוקי. אני מקווה שלא צריך אז להסביר למה הפכתי אותך לאינפרנל או איך אני יכולה לעזור לך נגד ג'ייקוב כי אתה כבר יודע לבד.."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]קיידן הולך אל הקצה של המגרש ולוחץ על משהו בקיר, אולי כפתור. נשמע רעש חריקה, והגג מתחיל לזוז ונפתח, כך שאפשר לראות את השמיים למעלה. הם כרגע כחולים ושקטים. "עכשיו אנחנו יכולים להתחיל." אומר קיידן. פתאום נשמע רעש אדיר וברק ענקי פוגע כמה מטרים לידך, כשהוא חורך את כל החלק הזה של המגרש. "פעם הבאה זה יפגע!" אומר קיידן. "אז כדאי שתתחיל לברוח!"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אנסה לחשוב על בחוזקה המקום שמאחורי קיידן ואנסה להשתגר אליו.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;619069][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אוקי. אני מקווה שלא צריך אז להסביר למה הפכתי אותך לאינפרנל או איך אני יכולה לעזור לך נגד ג'ייקוב כי אתה כבר יודע לבד.."[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"כן אלה חלק מהדברים שהבנתי לבד"אומר.
[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] גם את התגובה שלך תשים בספויילר
-----------------------------------------
"פחדן." מחייך האיש. הוא לוקח את הסיגריות ושם 5 דולר על הדלפק. "תסתפק בזה." והוא מסתובב ומתחיל ללכת.[/COLOR][/spoiler][/quote]
'הוא הגזים' אחשוב לעצמי בזמן שארים את הרובה והוריד לו כדור לגב.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו[/COLOR][/B][COLOR=Purple]-[/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] הברק שוב כמעט פוגע בך. נעשה חור מעלה עשן כמה מטרים ממך. אתה לא מצליח עדיין להשתגר. "קדימה!" אומר קיידן. הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של אקדח. הוא כאילו יורה, וברק נוסף, הפעם מימינך, פוגע ממש ממש קרוב אליך ומעיף אותך הצידה מההדף.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"מה הבנת?" היא שואלת. "למה הערתי אותך אם כך?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] אתה יורה לו לגב, אבל הכדור טס ממנו כאילו הוא פגע בסופרמן. הוא נחבט מאחד מבקבוקי הוודקה היקרים שלך ושובר אותו. הבחור מסתובב. "קיווית שתעשה את זה" הוא אומר, ואתה מרגיש כאב חד בראש.....
אתה מתעורר לאחר כמה דקות. אתה תלוי מהרגליים. הדם מתחיל לעלות לך לראש. אתה רואה שזה הבחור המכונף מקודם, והוא קשר אותך למעין פנס. "מאט, מאט, מאט...." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=SeaGreen][/COLOR]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620143]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"מה הבנת?" היא שואלת. "למה הערתי אותך אם כך?"[/COLOR][/SPOILER]
[/QUOTE]
"הערת אותי בשביל שאני לא אעבוד בשביל סטן לא ?"אומר .[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]היא מתחילה לצחוק. "מה?" היא נרגעת לרגע. "הערתי אותך כי אני צריכה עזרה. אני הולכת להרוג את ג'ייקוב, וזה לא מקרי שאני רואה אינפרנל פוטנציאלי ברחוב רגע אחרי שהשותף שלי נהרג."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620213][COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]היא מתחילה לצחוק. "מה?" היא נרגעת לרגע. "הערתי אותך כי אני צריכה עזרה. אני הולכת להרוג את ג'ייקוב, וזה לא מקרי שאני רואה אינפרנל פוטנציאלי ברחוב רגע אחרי שהשותף שלי נהרג."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"הבנתי, אני במלא הולך להרוג אותו "אומר.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יופי." היא אומרת. "אז אתה תצטרך עזרה. מה, תכננת ללכת לבד עם אייס?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620236][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יופי." היא אומרת. "אז אתה תצטרך עזרה. מה, תכננת ללכת לבד עם אייס?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"תכננו לחפש עזרה בשביל זה באנו לפה "אומר לה.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"בשביל זה חזרתי לפה." היא אומרת. "אבל אף אחד כאן לא יעזור לנו. לא כשפול הבוס. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני חושבת שאני הולכת אל TUT"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620242][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"בשביל זה חזרתי לפה." היא אומרת. "אבל אף אחד כאן לא יעזור לנו. לא כשפול הבוס. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני חושבת שאני הולכת אל TUT"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"כמה נשארו מהאנשים שפול שלח ?"אשאל[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]היא קמה ומשתחווה. "אני עצמי ואנוכי." היא אומרת.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620253][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]היא קמה ומשתחווה. "אני עצמי ואנוכי." היא אומרת.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"הצלחנו לנצח אותו כבר פעם אחת אבל זה היה לפניי שידענו שהוא מתרפא "אומר .
"אני דיי בטוח שנוכל לנצח אותו שוב"הוסיף.[/SPOILER]