[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" טוב אתה בא לעזור לי"[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" טוב אתה בא לעזור לי"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664634][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם עוולים על אחד הסטראפטור וטסים לאחר כמה דקות אתם רואים את עיר גדולה רקס אומר"לוקאסזאת העיר ביג" וסטראפטור מנחית אותכם בבעיר וחוזר לחבריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל ספיל משתמש בחטת גוף שמביסה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/342.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
ספיל חזור מיל בואי נמשיך למכון
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה ומיל ממשיכים ואתם 3 פוקימונים רבים[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664661][B][COLOR="Red"]יגאל אתה ומיל ממשיכים ואתם 3 פוקימונים רבים[/COLOR][/B][/QUOTE]
טרטויג צא מיל כל אחד מחזיק פוקימון בצד כדי שלא יריבו
[QUOTE=Eustass Kid;664653][B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" טוב אתה בא לעזור לי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב מה אתה צריך לעשות?
[COLOR="Red"][B]יגאל כל אחד מחזיק פוקימון אבל הם בורחים מממכם ואתם רואים לפתע עיר[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" אני רוצה להחזיר את החפץ שגנבו ממני"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664683][COLOR="Red"][B]יגאל כל אחד מחזיק פוקימון אבל הם בורחים מממכם ואתם רואים לפתע עיר[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" אני רוצה להחזיר את החפץ שגנבו ממני"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מיל בואי מהר גם אתה טרטויג ואני רץ למרכז הפוקימונים ואני שואל את האחות ג'וי איפה אני יכול לקנות פוכדורים
[QUOTE=Eustass Kid;664683][COLOR="Red"][B]יגאל כל אחד מחזיק פוקימון אבל הם בורחים מממכם ואתם רואים לפתע עיר[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" אני רוצה להחזיר את החפץ שגנבו ממני"[/COLOR][/B][/QUOTE]
בוא מהר!
[B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי אומרת לך" פה ליד המרכז הפוקימונים יש חנות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" תעצור הם נמצאים בבניין גבוה שנמצא בדרום ההעיר[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664708][B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי אומרת לך" פה ליד המרכז הפוקימונים יש חנות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" תעצור הם נמצאים בבניין גבוה שנמצא בדרום ההעיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
בוא לבניין מהר!
[QUOTE=Eustass Kid;664708][B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי אומרת לך" פה ליד המרכז הפוקימונים יש חנות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך" תעצור הם נמצאים בבניין גבוה שנמצא בדרום ההעיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
תודה את יכולה לרפא את הפוקימונים שלי
[B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי אומרת לך" כן ברצון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס מוביל אותך לבניין ואתה רואה ביניין גדול ואומר לך" זה המקום אנחנו צריכים להיכנס"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664720][B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי אומרת לך" כן ברצון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס מוביל אותך לבניין ואתה רואה ביניין גדול ואומר לך" זה המקום אנחנו צריכים להיכנס"[/COLOR][/B][/QUOTE]
תודה אינה הפוקדורים שלהם
[B][COLOR="Red"]יגאל האחו ג'וי לוקחת את הפוכדורים לאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;664738][B][COLOR="Red"]יגאל האחו ג'וי לוקחת את הפוכדורים לאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ביי והולך לחנות שהיא אמרה לי והומר למוחרת שאני רוצה 3 מסטר בול ו5 רגילים