אופיר הוא אחד מהם
Printable View
אופיר הוא אחד מהם
[QUOTE=Barney Stinson;1006018]עומר אתה לא פורש? יאללה, אם אתה כזה קנאי אז אני לא מבין למה אתה לא פורש.[/QUOTE]
צריך להביא איזה ילד ערבי לפורום שיפרסם בפורום אוכל כמה מתכונים של הילדים שהוא אוכל.
אני אחד מהאנשים שאתה רוצה שהם ימותו? אתה בנאדם תת רמה, בדרגה של גועל.
אני הייתי בנאדם שעזר לך באונליין ובgpxplus ואז אתה תקעתי לי סכין בגב, למה שלא אתנהג אליך ככה?
XD נכון נדב
עומר אתה פה מעצבן את כולם תתבגר כבר
חלקיקים אינפורמטיבים ..
בואו נעשה סקר, מי לדעתכם המשתמש/מנהל הכי לא נחוץ בפורום ורק גורע ממנו?
אני דורש שתמחקו אותי מן הרשימה :סנוב:
הגבתי במשחק
טוב אני הולך לישון לילה אוב פוקימונס :) :) :) :) :) :)
[quote=Barney Stinson;1006029]בואו נעשה סקר, מי לדעתכם המשתמש/מנהל הכי לא נחוץ בפורום ורק גורע ממנו?
אני דורש שתמחקו אותי מן הרשימה :סנוב:[/quote]
[SIZE=7]אני! אני! תהרגו אותי! אני הרוצח! אני האשם! בי צריך לטבוח![/SIZE]
[QUOTE=Barney Stinson;1006029]בואו נעשה סקר, מי לדעתכם המשתמש/מנהל הכי לא נחוץ בפורום ורק גורע ממנו?
אני דורש שתמחקו אותי מן הרשימה :סנוב:[/QUOTE]
ב1000% זה אני אני רק גורע כי אני לא שווה כלום :(
אתם שני שחצנים, זאת שיטה שירחמו עליכם יצומי שכמותכם.
לא אופיר אמרתי שאתה לא אחד מאלה.. לא תקעתי לך סכין בגב ואתה זה שמתבכיין ומתנהג מעצבן.. תחזור להיות כמו פעם כבר,שכמעט רק אני הכרתי אותך במסן ולא היית כזה סנוב.
ואילן שתוק למה יש לך מזל רצו לתת לך באן ליום בגלל שהיה איזה יום שממש העלבת אותי ואני אמרתי לו. שתוק כבר
[QUOTE=Ilan;1006034]ב1000% זה אני אני רק גורע כי אני לא שווה כלום :([/QUOTE]
כשאתה צודק אתה צודק D:
אני צריך להשיג אגדיים בgpxplus, חוץ ממספריט אין לי אף אגדי >:
[quote=Barney Stinson;1006035]אתם שני שחצנים, זאת שיטה שירחמו עליכם יצומי שכמותכם.[/quote]
מה פתאום. אם מישהו מספיק משו גע גע גע כדי לרחם עליי, אז אני ארצח אותו, ואמשיך לטבוח בעצמי. זה מה שקורה כשאין שפיות.
אני רוצה לפרוש אבל אילן והיטמן אמרו לי להישאר ואני בוטח בהם,לא כמו כמה אנשים אחרים פה (העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמ אילן העממממממממממממממממממממממממממממ)