-
[quote=Naruto;1123641]בתור מנהל משחק, כשאתה מצפה מעצמך לפחות (לפחות לדעתי) אתה גם תקבל פחות, אתה תקבל שחקנים ברמה של השקעה נמוכה יותר, ואני ממש לא רוצה את זה במשחק שלי, מי שלא מוכן לקחת ברצינות משחק ולהשקיע בכל תגובה ותגובה שלו לא ראוי להראות במשחק שלי, וכן אני עוקב אחר הרמה של השחקנים. זה בדיוק מה ש"רמה" של שחקן אומרת.[/quote]
אוקיי, תחיה לפי השקפת עולמך. אין לי שום בעיה עם זה.
[quote=Alfasi;1123642][SIZE=7][COLOR=red][B]תתפלא [/B][/COLOR][/SIZE]. הנה, דניס יצא עצוב משסגרתי את המשחק בכלל [SIZE=7][COLOR=Red]הרמה [/COLOR][/SIZE]הנמוכה של השחקנים[/quote]
דניס יצא עצוב מזה שסגרת את המשחק.
אתה סגרת את המשחק בגלל איזשהי אשליה שכלאת את עצמך בה.
אתה יכול להאשים רק את עצמך.
-
[QUOTE=PikaRevolution;1123644]חזרתי,ואני הולך להישתלט על הנו"ד הבא.[/QUOTE]
להשתלט במקום השני אחריי
-
[QUOTE=LordAbizi;1123646]
אתה יכול להאשים רק את עצמך.[/QUOTE]
כנראה לא קראת את ההודעה הקודמת טוב
הרמה הייתה נמוכה ולכן המשחק נגמר
זו לא אשלייה ולא נעליים, תסתכל מה שחר כתב ותבין
-
ניר לדעתי היית צריך לפרסם בטיזרים את המשחק ולהוציא את מי שלא היה פעיל
-
[quote=Alfasi;1123649]כנראה לא קראת את ההודעה הקודמת טוב
הרמה הייתה נמוכה ולכן המשחק נגמר
זו לא אשלייה ולא נעליים, תסתכל מה שחר כתב ותבין[/quote]
קראתי היטב הכל.
הרמה היא אשליה, שמישהו בוחר לכלוא את עצמה בה. אם טוב לו לחיות כך, אין לי בעיה עם זה. אבל אם אחר כך פתאום קורה אסון והוא מאשים את ה"רמה", שיזכור שמההתחלה היה זה הוא שקבע את הרמה, והחליט למקד את עולמו סביבה.
-
בלי להתחצף למנהיג אבל,
[size=4]אני ספרטני ואני יהיה מקום ריאשון! אני אלחם על זה והמקצוע שלי הוא אהו אהו אהו![/size]
-
אני גם ספרטני ><''
טוב אולי אני אפרגן לך, אולי
-
[quote=Sin Cara;1123630]אבי פה?[/quote]
כן למה?.
-
-
[quote=LordAbizi;1123646]אוקיי, תחיה לפי השקפת עולמך. אין לי שום בעיה עם זה.
אתה יכול להאשים רק את עצמך.[/quote]
זו ממש לא אשליה, אתה צריך להבין מה ששנינו מנסים להבהיר לך.
"רמה" של שחקן היא אולי דבר משתנה אבל בהחלט קיימת, שחקן יכול להיות משקיען ולהגיב תגובות רציניות ולהחשב לבעל רמה גבוהה במשחק אחד ובמשחק אחר להיות בדיוק ההפך ולהגיב תגובה של חצי שורה שלא נותנת למנהל של המשחק שום פתח להעברת מידע אל השחקן.
אני יכול לקחת את המשחק שלי כדוגמא (ומשחק אחר, של פוקימון אפילו, אם אתה רוצה).. תראה שם את תגובות השחקנים, כולם רציניים ועד עכשיו, בהחלט מוכנים להשקיע את זמנם במשחק הזה, כי הוא [U][B]ברמה[/B][/U] גבוהה גם כן. אם השחקנים שלי פתאום יתחילו לכתוב לי, על תגובה שלקח לי חצי שעה לחשוב עליה ולכתוב אותה, "אני הולך ולוקח וחוזר" זה יהיה פשוט ביזיון ואני אעריך אותם פחות, אני אעריך אותם כשחקנים שלא מוכנים להשקיע במשחק שאני כן השקעתי בו, שחקנים בעלי רמה נמוכה..
-
-
[quote=Real Spartan;1123662]'שנינו' זה אתה וניר?[/quote]
כן, אני וניר מנסים להסביר..
-
-
[quote=Naruto;1123660]זו ממש לא אשליה, אתה צריך להבין מה ששנינו מנסים להבהיר לך.
"רמה" של שחקן היא אולי דבר משתנה אבל בהחלט קיימת, שחקן יכול להיות משקיען ולהגיב תגובות רציניות ולהחשב לבעל רמה גבוהה במשחק אחד ובמשחק אחר להיות בדיוק ההפך ולהגיב תגובה של חצי שורה שלא נותנת למנהל של המשחק שום פתח להעברת מידע אל השחקן.
אני יכול לקחת את המשחק שלי כדוגמא (ומשחק אחר, של פוקימון אפילו, אם אתה רוצה).. תראה שם את תגובות השחקנים, כולם רציניים ועד עכשיו, בהחלט מוכנים להשקיע את זמנם במשחק הזה, כי הוא [U][B]ברמה[/B][/U] גבוהה גם כן. אם השחקנים שלי פתאום יתחילו לכתוב לי, על תגובה שלקח לי חצי שעה לחשוב עליה ולכתוב אותה, "אני הולך ולוקח וחוזר" זה יהיה פשוט ביזיון ואני אעריך אותם פחות, אני אעריך אותם כשחקנים שלא מוכנים להשקיע במשחק שאני כן השקעתי בו, שחקנים בעלי רמה נמוכה..[/quote]
אוקיי, זוהי דעתך, וזוהי השקפת עולמך, והיא מקובלת עליי, ואיני מסכים איתה.
אני אהיה מרוצה מכל תגובה שתכתב לי כל עוד לא תסתור את חוקי העולם שלי. שחקנים שעושים דברים שאני אוהב יתוגמלו, כאלה שלא, לא ייענשו. ככה כולם תמיד יהיו מרוצים, ואני את שלי עשיתי.
אם יש לכם עוד טענות, השאירו אותן, וככל הנראה מחר בנו"ד החדש אתייחס אליהם, עם מוח חדש ב-7 וחצי בבוקר, כמו שצריך להיות.
-