-
[QUOTE=LordAbizi;1186377]אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.[/QUOTE]
אבל רותם כמובן תלוי בנו,כי אנחנו הפורום. ואם לא נאהב את מה שהוא עושה פה,הוא יישאר בלי נתינים.
-
אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אם אתם רוצים לדבר על הנושאים האלה לכו לפורום שמתאים לזה או למסן-לא פה.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1186381]אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אם אתם רוצים לדבר על הנושאים האלה לכו לפורום שמתאים לזה או למסן-לא פה.[/QUOTE]
אי אפשר לדבר על אנימה ומנגות כל היום!! יש לנו חיים!!
-
[QUOTE=LordAbizi;1186377]אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.[/QUOTE]
זה פועל ככה, אבל רותם לעומת המנהלים שלו יודע משהו מהחיים שלו.
עמית נתן לנו אזהרה על משהו שלא קיים.
אני חושב שרותם היה מבין, ולא נותן.
-
[quote=Machine X;1186380]אבל רותם כמובן תלוי בנו,כי אנחנו הפורום. ואם לא נאהב את מה שהוא עושה פה,הוא יישאר בלי נתינים.[/quote]
הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1186381]אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אני מסתכל קצת יותר למטה, "נו"ד" שמשמעותו "נושא דיבורים".
אנחנו מדברים, זה הכל.
-
מה זה קשור?
אז זה פורום פוקימון, אז מה? ביג דיל..
יש נושא דיבורים ואנחנו מדברים, ואתה מביא לנו אזהרות על משהו שלא קיים..
-
[QUOTE=LordAbizi;1186384]הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.[/QUOTE]
ובגלל שבינתיים הוא לא רוצה להרוס את הפורום,הוא תלוי בנו שנמשיך לקיים אותו.
-
מישהו מוכן לתת לי את ההודעות שקיבלתם אזהרה? (כי העמודים שמצאתי זה אחר האזהרות).
-
[QUOTE=LordAbizi;1186384]הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.[/QUOTE]
בסדר, אני מסכים איתך, בצורה מסוימת.
אני רק מוסיף ומדבר על התנהלות השלטון הזה.
-
כפי שאמרתי-הנושא לא מתאים לפורום הזה.
יש לכם מסן שאתם יכולים לדבר שם על זה ויש לכם פורומים אחרים שעוסקים בדברים האלה.
אם אתם באמת חושקים בלדבר על זה-תדברו שם כל היום וכל הלילה, לא פה.סוף פסוק.
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186386]מה זה קשור?
אז זה פורום פוקימון, אז מה? ביג דיל..
יש נושא דיבורים ואנחנו מדברים, ואתה מביא לנו אזהרות על משהו שלא קיים..[/QUOTE]
וחוץ מזה, לא ראיתי שום חוק שאוסר לדבר על משוואות.
או בכלל על דברים כאלו.
אתה לא יכול לתת להם אזהרה.
-
[QUOTE=Imperia;1186389]מישהו מוכן לתת לי את ההודעות שקיבלתם אזהרה? (כי העמודים שמצאתי זה אחר האזהרות).[/QUOTE]
עמוד 87.
מה שאני דיברתי איתו בפרטי..
[QUOTE=SnoopyDisco;1186391]כפי שאמרתי-הנושא לא מתאים לפורום הזה.
יש לכם מסן שאתם יכולים לדבר שם על זה ויש לכם פורומים אחרים שעוסקים בדברים האלה.
אם אתם באמת חושקים בלדבר על זה-תדברו שם כל היום וכל הלילה, לא פה.סוף פסוק.[/QUOTE]
זה מתאים בהחלט, כל מה שהוא דיברים מתאים לפורום "[B][U]דיבורים[/U][/B] ואקטואליה" ואפילו יותר מתאים ל"נושא [B][U]דיבורים[/U][/B]".
אנחנו לא רוצים פורומים אחרים, בא לנו פה, מה אכפת לך?
אני מבין אותך, אתה תינוק? למה אתה לא מקבל את זה שאנחנו בוגרים כבר? אנחנו לא צריכים אותך כגננת!
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186394]עמוד 87.
מה שאני דיברתי איתו בפרטי..
זה מתאים בהחלט, כל מה שהוא דיברים מתאים לפורום "[B][U]דיבורים[/U][/B] ואקטואליה" ואפילו יותר מתאים ל"נושא [B][U]דיבורים[/U][/B]".
אנחנו לא רוצים פורומים אחרים, בא לנו פה, מה אכפת לך?
אני מבין אותך, אתה תינוק? למה אתה לא מקבל את זה שאנחנו בוגרים כבר? אנחנו לא צריכים אותך כגננת![/QUOTE]
יפה אמרת.
ואתם לא שולטים בנו! אתם שוכחים שאם יימאס לנו מפה,נעשה את מה שעשה ליאור,[B]ונלך מפה.[/B]
-
היי שקד חזרת!!
קלוט מה יש לי בספוילר בחתימה...