עולה
החלק השני של ואאן פיס מתחיל בספטמבר או אוקטובר [COLOR="Yellow"]סוף סוף טיימסקייפ[/COLOR]
Printable View
עולה
החלק השני של ואאן פיס מתחיל בספטמבר או אוקטובר [COLOR="Yellow"]סוף סוף טיימסקייפ[/COLOR]
[QUOTE=Druddigon man;1189215]לא נ'...
למה? ואיזה שם יכול להתחיל בנ'..?
נאווה? נורית? לא שם של כוסית.. :sunglasses:
נלחמתי נגד ניאו פעמיים! פעם עם צ'ימצ'אר, היה תיקו :)
ופעם קרב זוגות עם טריקו וצ'ימצ'אר, הופסק באמצע.. אז תכלס קרב הבא יכריע.. O:
רגע! כוסית? מתחילה בנ'..? זה ניאו... XD[/QUOTE]
שכחת עוד שם...
ואני עוד לא נחמתי איתו,אבל אני אכסח לו את הצורה. גם כן,וחושב שצ'ארמיליון שלו שווה הכול...אני אראה לו מה זה עם פרינפלאפ שלי :)
כן.. הוא חש את עצמו, אני עם טריקו כמעט ניצחתי אותו..!
אה... הבנתי, כן היא מממש כוסית!! ממש! הבנתי מי זאת.. :sunglasses:
XDDDD
[QUOTE=Druddigon man;1189221]כן.. הוא חש את עצמו, אני עם טריקו כמעט ניצחתי אותו..!
אה... הבנתי, כן היא מממש כוסית!! ממש! הבנתי מי זאת.. :sunglasses:
XDDDD[/QUOTE]
יא מסטול מאיפה לך לדעת מי זאת XD
ולדעתי פעם אחרונה שפגשתי אותו הוא עוד ראה את פיפלאפ שלי,שונא אותו (את ניאו,לא את פיפלאפ,כן?XD)!
[QUOTE=Machine X;1189223]יא מסטול מאיפה לך לדעת מי זאת XD
ולדעתי פעם אחרונה שפגשתי אותו הוא עוד ראה את פיפלאפ שלי,שונא אותו (את ניאו,לא את פיפלאפ,כן?XD)![/QUOTE]
זאת נל XD
סתם חח... :sunglasses:
וואלה? איך עדיין לא נלחמתם?
נ.ב
הפוקימונים שלו חזקים כי הם עוברים אימון קשה,
הוא בעצם תופס חזקים ועובר אותם אימון קשה במיוחד, מי שנשאר עומד והכל אצלו מי שלא משאיר אותו ביער,
כבר יותר מ3 פוקימונםי לקחו השחקנים מניאו, וזה אלה שלא פרשו, 4 אם קודאק שלקח את המונפרנו המסכן שלו
על מה אתם מדברים?
[QUOTE=Druddigon man;1189225]זאת נל XD
סתם חח... :sunglasses:
וואלה? איך עדיין לא נלחמתם?[/QUOTE]
כי פגשתי אותו ממש בהתחלה. ואני הולך להילחם איתו אחרי ארוחת הבוקר...רוצה את פרינפלאפ ופלאריון של בריאנה המנייק!
[QUOTE=bluemoonight;1189227]נ.ב
הפוקימונים שלו חזקים כי הם עוברים אימון קשה,
הוא בעצם תופס חזקים ועובר אותם אימון קשה במיוחד, מי שנשאר עומד והכל אצלו מי שלא משאיר אותו ביער,
כבר יותר מ3 פוקימונםי לקחו השחקנים מניאו, וזה אלה שלא פרשו, 4 אם קודאק שלקח את המונפרנו המסכן שלו[/QUOTE]
וואלה? מתי שכבר אהיה יותר ותיק במשחק שלך גם אני רוצה להלחם נגדו.. ולקחת לו פוקימון..!
[QUOTE=Machine X;1189229]כי פגשתי אותו ממש בהתחלה. ואני הולך להילחם איתו אחרי ארוחת הבוקר...רוצה את פרינפלאפ ופלאריון של בריאנה המנייק![/QUOTE]
קח לו את צ'ארמיליון! :)
[QUOTE=Druddigon man;1189233]וואלה? מתי שכבר אהיה יותר ותיק במשחק שלך גם אני רוצה להלחם נגדו.. ולקחת לו פוקימון..!
קח לו את צ'ארמיליון! :)[/QUOTE]
אולי...למרות שיש לי כבר פוקימון אש מעולה,את פוניטה. בגלל שיש לי כבר פוקימון רעל טוב,אני אקח לו את השלישי שלו :)
הפוקימונים שלו קשים לניצוח הוא גם דמות יותר מיסתורית ממה שאתם יודעים,
רוב הדמויות שלכם הם דמויות יותר מיסתוריות ממה שאתם יודעים, הרבה יותר..ולא בטוח שתנצחו אותו,
וגם לא שהוא יתן לכם פוקימון, בדרך כלל הוא עוזב את הפוקימון שלו כבר, או שהוא סתם מתעצבן ומוציא אל הפוקימון תעצבים באימונים מפרכים, אם הוא עומד הוא סולח לו - בקושי
[QUOTE=bluemoonight;1189236]הפוקימונים שלו קשים לניצוח הוא גם דמות יותר מיסתורית ממה שאתם יודעים,
רוב הדמויות שלכם הם דמויות יותר מיסתוריות ממה שאתם יודעים, הרבה יותר..ולא בטוח שתנצחו אותו,
וגם לא שהוא יתן לכם פוקימון, בדרך כלל הוא עוזב את הפוקימון שלו כבר, או שהוא סתם מתעצבן ומוציא אל הפוקימון תעצבים באימונים מפרכים, אם הוא עומד הוא סולח לו - בקושי[/QUOTE]
אבל גם פרינפלאפ חזק :)
[QUOTE=Machine X;1189235]אולי...למרות שיש לי כבר פוקימון אש מעולה,את פוניטה. בגלל שיש לי כבר פוקימון רעל טוב,אני אקח לו את השלישי שלו :)[/QUOTE]
לא את אקנס.. הוא עשה תיקו עם צ'ימצ'אר ובא לי לכסח אותו!! אבל שיהיה... P:
[QUOTE=Druddigon man;1189240]לא את אקנס.. הוא עשה תיקו עם צ'ימצ'אר ובא לי לכסח אותו!! אבל שיהיה... P:[/QUOTE]
אני אקח לו את השלישי. יש לי כבר אחד יותר טוב מאקנס, את נידוראן! ובאי אני הולך להתאמן איתו עד שהוא יתפתח לנידורינו!
נכון אבל אני לא ממליצה לך אל פרינפלאפ,
פרינפלאפ טיפה לחוץ, וגם אם הוא יבחר באקנס לא היה טוב, ומכה אחת של פיצ'ו , ביי ביי
ותירשמו לי למ''ת החדש!