עוד המשך אחד..
Printable View
עוד המשך אחד..
[quote=monster;1243028]חח אף פעם לא שמתי לב לזה אחלה צירוף מקרים
אם ראית נארוטו עד הסוף היית מבין
סאסקה עזב את קונוא והלך עם אורצ'ימארו להשיג כוח בשביל שהוא יוכל להביס את איטאצ'י אחיו.
סאסקה כבר לא נחשב כנינג'ה כפר העלה אלה כעריק.[COLOR=yellow]בשיפודן הוא כבר רוצה להרוס את כול כפר העלה הנסתר.אם תראה תסרון במשחק תבין למה[/COLOR][/quote]
הוא עריק?
זאת אומרת כמו האלה עם הקו על הסימן של הכפר שלהם?[כמו אחיו,כמו הבלונדי שאוהב לפוצץ דברים ועוד כמה?]
עומר אבל עברו איזה מיליון פרקים מאז.. עד איזה פרק ראית שאתה לא יודע?
הבלונדיני שאוהב לפוצץ דברים...
אהבתי.
[QUOTE=Sandshrew;1243025]אתם רואים נארוטו?
זה באנגלית?
יש לכם אתר שממנו אתם רואים?
קדימה, אני רוצה לשמוע פרטים עסיסיים.[/QUOTE]
[B]בשום ואופן לא רואים נארוטו מדובב לאנגלית זה סיוט לראות את זה[/B](אף אנימה לא רואים בדיבוב אנגלי גם פוקימון ). הנה צפיה בנארוטו דיבוב יפני+תרגום אנגלי.יש גם תרגום בעברית אוכל לשלוח לך בה.פ קישור [url]http://www.narutoget.com/[/url]
[QUOTE=Astral;1243030]הוא עריק?
זאת אומרת כמו האלה עם הקו על הסימן של הכפר שלהם?[כמו אחיו,כמו הבלונדי שאוהב לפוצץ דברים ועוד כמה?][/QUOTE]
כע
תגיד ליאור בצ'פטר [מה לעשות Ch=צ',Ap=פ,ט=Te,ר=R אז זה בתרגום Chapter=צ'פטר] 2 יש מקום נעול,מה הסיסמא?
הלכתי
ביי דניס.
[QUOTE=Tigraro;1243040]הלכתי[/QUOTE]
רגע מה עם להגיב במ"ת?
[QUOTE=Astral;1243037]תגיד ליאור בצ'פטר [מה לעשות Ch=צ',Ap=פ,ט=Te,ר=R אז זה בתרגום Chapter=צ'פטר] 2 יש מקום נעול,מה הסיסמא?[/QUOTE]
תעלם מזה או שתנסה לנחש תמספרים
בהמשך תשיג את הכוח של שינו.החרקים שלו יראו לך את הקוד לפתיחת המנעול עד שלא תשיג אותו תתעלם
ניסיתי 2314 זה הסיסמא הרגילה שלי [לא בפורום בפורום זה צ'ימיסישינסהוייאכלטיאותה]
[QUOTE=Astral;1243048]ניסיתי 2314 זה הסיסמא הרגילה שלי [לא בפורום בפורום זה צ'ימיסישינסהוייאכלטיאותה][/QUOTE]
XD
כמו שאמרתי תתעלם בלי החרקים יקח לך שעות לפצח תקוד
פרסמתי הצעה לפורום חדש.
[quote=monster;1243050]XD
כמו שאמרתי תתעלם בלי החרקים יקח לך שעות לפצח תקוד[/quote]
הבנת את המסר?
[QUOTE=Astral;1243053]הבנת את המסר?[/QUOTE]
זה הסיסמא לכספת שלך?