-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1302447]הוא אמר שאם נשקיע בתגובות נקבל פרסים, אז אני משקיע, כי אז הוא אלי יענה לבקשה שלי של להשתלב עם שותף :]
מעניין אותי אם זה טוב או רע O.o
עומר, חח, הצעת לאיש קרב כמו שפריזה הציע לנייל :)[/QUOTE]
גם אני מנסה להשקיע. אבל זה לא בגלל הפרסים אלא בגלל שאז אני ידחף להרבה עניינים וטוויסטים
LOL טוב מה, אני חייב להשיג קצת כסף אם אני רוצה להתחיל לשכור בית.. S:
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1302448]בהירואפ איך מרוויחים כסך וזהב?[/QUOTE]
גלגל המזל ומשימות... וגם ארקייד וכסף יומי.
-
-
[quote=ワンピース;1302466]קיבלתי אישור למשחק מאביזי, פותח כשאני אהיה בבית שלי.
רק שתדע אייל קיבלתי אזהרה בע״פ על זה שקיללתי אותך ואני מתכוון לקבל אזהרה אמיתית של אחוזים אם תעצבן אותי עוד פעם.[/quote]
כמו שעשית לי D=
-
-
[QUOTE=Kaiser;1302485]אוקיי,תגידו יש סיבה שלכל מקום שנאמי [ככה קוראים לה לו?] גם לופי מגיע אליו?[/QUOTE]
הפעם היחידה שהוא עקב אחריה היה לאי שהיא חיה בו בסאגת ארלונג פארק.
בהתחלה הם סתם נפגשים על אי לא חשוב והוא ״מצרף״ אותה לצוות שלו.
-
[quote=הנואש לווינר;1302489]כמו שעשית לי D=[/quote]
מה עשיתי לך?
ש״קיללתי״ אותך לא קיבלתי שום אזהרה, אתה נחות, לא נחשב 3:
-
אולי מישהו יפתח משחק של וואן פיס?...
-
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1302494]אולי מישהו יפתח משחק של וואן פיס?...[/QUOTE]
הבטחתי לעבוד על אחד במידה ואיתי יגיע לקראת הסוף, זאת הבטחה שלי אליו ואם הוא יבצע את החלק שלו בערך עד לסוף השבוע הקרוב אני אתחיל לעבוד על זה כמה שיותר מהר.
-
[quote=ワンピース;1302493]מה עשיתי לך?
ש״קיללתי״ אותך לא קיבלתי שום אזהרה, אתה נחות, לא נחשב 3:[/quote]
XD
[quote=♣DarkStyle♣;1302494]אולי מישהו יפתח משחק של וואן פיס?...[/quote]
מישהו פתח פעם
-
[quote=ワンピース;1302493]מה עשיתי לך?
ש״קיללתי״ אותך לא קיבלתי שום אזהרה, אתה נחות, לא נחשב 3:[/quote]
קיבלת באן לשלושה חודשים Lol
בכל אופן, התחלתי שוב לראות וואן פיס, שאלתי את ליאור איזה פרק נגמר הקרב עם ארלונג (שם הפסקתי) וגיליתי שזה בערך פרק 45..
ואני חייתי באשליות שאני בפרק 200-300
-
[QUOTE=Kaiser;1302496]XD
מישהו פתח פעם[/QUOTE]
כן אני שתומר התחיל והעביר אלי...
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=33908[/url]
[QUOTE=ワンピース;1302495]הבטחתי לעבוד על אחד במידה ואיתי יגיע לקראת הסוף, זאת הבטחה שלי אליו ואם הוא יבצע את החלק שלו בערך עד לסוף השבוע הקרוב אני אתחיל לעבוד על זה כמה שיותר מהר.[/QUOTE]
אולי תאמץ את המשחק של תומר שהיה שלי?
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1302497]קיבלת באן לשלושה חודשים Lol
בכל אופן, התחלתי שוב לראות וואן פיס, שאלתי את ליאור איזה פרק נגמר הקרב עם ארלונג (שם הפסקתי) וגיליתי שזה בערך פרק 45..
ואני חייתי באשליות שאני בפרק 200-300[/QUOTE]
קיללתי את כולם באותו זמן לא רק אותך, וגם לא קיבלתי את זה על ההודעה שלי אליך דרך אגב, על משהו אחר, בכל מקרה, זה היה על כולם ולא רק עליך אז אתה עדיין לא נחשב.. 3:
ואתה באמת חי באשליות זה אפילו לא קרוב למה שחשבת חח, זה פחות ממב ששידרו בג׳טיקס בעברית חחחח
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1302497]קיבלת באן לשלושה חודשים Lol
ואני חייתי באשליות שאני בפרק 200-300[/QUOTE]
פעם אמרתי לי שהפסקת בערך בקרב של לופי נגד לוצ'י.אתמול אמרת לי שהפסקת בערך בקרב של לופי נגד ארלונג. באמת מוזר.טוב זה מסביר למה הפסקת.האנימה מתחילה להיות מעניינת אחרי הקרב נגד ארלונג.משהו כזה.
-
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1302498]כן אני שתומר התחיל והעביר אלי...
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=33908[/url]
אולי תאמץ את המשחק של תומר שהיה שלי?[/QUOTE]
איזה שטויות כתובות שם כבר בהתחלה..
לא הייתי אומר שמיהוק הוא הפירטי הכי חזק בעולם ובטח שלא זורו שעדיין לא משתווה אליו בכלל.
ובטח שלא אייס שמת כבר למרות שהייתה לו הזדמנות די הוגנת להיות הכי חזק.
-
[QUOTE=monster;1302500]פעם אמרתי לי שהפסקת בערך בקרב של לופי נגד לוצ'י.אתמול אמרת לי שהפסקת בערך בקרב של לופי נגד ארלונג. באמת מוזר.טוב זה מסביר למה הפסקת.האנימה מתחילה להיות מעניינת אחרי הקרב נגד ארלונג.משהו כזה.[/QUOTE]
סי פי 9 זאת הסאגה המושלמת, הכי טובה בוואן פיס עד כה.