-
[QUOTE=LordAbizi;1324921]התשובה כתובה במפורש במשחק עצמו.
ואסור שכולם יהיו מאותו מקצוע.[/QUOTE]
מדוע? זה נותן לך הרבה יותר כוח (וכמובן, זה נותן יותר הנאה כי יותר קל לשרוף אנשים, כל מכה שלך פי 5.). למשל, אם יש לך 5 קוסמים שהם מרפאים\יורים ברקים על אוייבים זה אכזרי בהרבה מאשר קוסם אחד, לוחם אחד קשת אחד ושודד אחד.
-
[quote=דור רמאי;1324924]מדוע? זה נותן לך הרבה יותר כוח (וכמובן, זה נותן יותר הנאה כי יותר קל לשרוף אנשים, כל מכה שלך פי 5.). למשל, אם יש לך 5 קוסמים שהם מרפאים\יורים ברקים על אוייבים זה אכזרי בהרבה מאשר קוסם אחד, לוחם אחד קשת אחד ושודד אחד.[/quote]
ואם אתה באמצע יער ומעץ קופצות עליכם 4 צ'יטות מקורננות? כולם מופתעים, והצ'יטות מתחילות לנשוך אותך, ככה שאתה לא יכול להתרכז כדי להטיל אף קסם.
-
[quote=LordAbizi;1324926]ואם אתה באמצע יער ומעץ קופצות עליכם 4 צ'יטות מקורננות? כולם מופתעים, והצ'יטות מתחילות לנשוך אותך, ככה שאתה לא יכול להתרכז כדי להטיל אף קסם.[/quote]
בנוסף יכול לבוא אססין לזרוק עליהם שוריקנים בזמן שהם מתרכזים בקסם ולהרוג אותם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1324912]העפתי מבט. זה כנראה כבר תקין.[/QUOTE]
אתה מתכוון לאשר אותי?
-
[quote=The Sir;1324928]בנוסף יכול לבוא אססין לזרוק עליהם שוריקנים בזמן שהם מתרכזים בקסם ולהרוג אותם.[/quote]
גם רעיון. קבוצה יריבה עומדת ומושכת את האש שלהם, בזמן ששודד משתמש בטכניקות צללים כדי להתנגב מהם בלי להיות מורגש, ובזמן שהם עסוקים בלשרוף את האויבים שלהם, הוא משסף את הגרון של כולם. נכון מאוד.
@סת' קינגלר.
נראה לי שכן, אלא אם בדיקה מדוקדקת תוכיח אחרת, וזה לא סביר. לכן תצפה שבתגובה הבאה שלי במשחק תהיה התחלה שלך.
-
החייתי את הסיפור שלי:
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=47097[/url]
-
[QUOTE=LordAbizi;1324926]ואם אתה באמצע יער ומעץ קופצות עליכם 4 צ'יטות מקורננות? כולם מופתעים, והצ'יטות מתחילות לנשוך אותך, ככה שאתה לא יכול להתרכז כדי להטיל אף קסם.[/QUOTE]
ובשביל זה אתה צריך למצוא סיבה למה יקפצו עלינו צ'יטות. ואני כתגובה יכול לעשות שכאשר הצ'יטה קופצת עלי להטיל עלייה ברק.
-
[quote=geostri;1324908]זול? אני בספק גדול שזה יהיה זול[/quote]
אז זהו ש [url]http://www.ideal808.com/catalog/cardfight_vanguard-vanguard_singles_jp-set_6_breaker_of_limits/931?filter%5B500%5D=granblue&filter%5B506%5D=&filter%5B501%5D=&filter%5B507%5D=&filter%5B502%5D=&filter%5B508%5D=&filter%5B503%5D=&filter%5B509%5D=&filter%5B498%5D=&filter%5B504%5D=&filter%5B499%5D=&filter%5B510%5D=&filter%5B505%5D=&sort_by_price=1&filtered=1&filter_by_stock=[/url]
אוי קוקיטוס 10$ :(
אבל רוב האפקטים זה לתת 1 תמורת 1[ריטייר -> לקרוא מהדרופ] וזה ככה ככה, אני מעדיף לשים 4 ג'יגנטיק צ'רג'ר בדק ולקרוא למשהו בלי לשלם כלום...
-
[quote=דור רמאי;1324932]ובשביל זה אתה צריך למצוא סיבה למה יקפצו עלינו צ'יטות. ואני כתגובה יכול לעשות שכאשר הצ'יטה קופצת עלי להטיל עלייה ברק.[/quote]
הסיבה היא מאוד פשוטה:
1. כתוב שאסור שכולם יהיו מאותו מקצוע.
2. אם אתה הצלחת להרשם כשכולם באותו מקצוע, סימן שאתה עצבנת אותי מאוד.
3. אם מעצבנים אותי מאוד, מתים. (זה כתוב בהערות)
זה אמור להספיק.
ואתה גם לא תספיק להטיל את הברק, כי אין לך מספיק זמן להכנס להתרכז בקסם ולהטיל אותו, כי בינתיים קופצות עליכם כמות צ'יטות מקורננות ששווה למספר חברי הצוות. אף אחד לא יוכל לעשות שום דבר, רק להכות עם מטות עץ בצ'יטות, וזה כנראה לא יועיל במיוחד, במיוחד אם אני רוצה להרוג אותך.
-
רומה, ערכתי שוב ועכשיו אני באמת מקווה שזה בסדר חח
-
[QUOTE=~prinny;1324916][spoiler]קאבוטו משקר, בטוח יש איזה סיכון בטכניקה של הזמין מתים.. (שכחתי איך קוראים לזה..)[/spoiler]
מה הפרק הכי עדכני במנגה? אני ב521..[/QUOTE]
יש לך עוד הרבה פרקים לקרוא.
היום יצא פרק מס' 586
-
[QUOTE=~prinny;1324916][spoiler]קאבוטו משקר, בטוח יש איזה סיכון בטכניקה של הזמין מתים.. (שכחתי איך קוראים לזה..)[/spoiler]
מה הפרק הכי עדכני במנגה? אני ב521..[/QUOTE]
585, אבל עכשיו ליאור ענה לך שיצא היום עוד פרק LOL
בכל מקרה, קוראים לזה אדו טנסיי.
-
-
ליאור (ספוילר מנארוטו, לא להיכנס)-
[SPOILER]הם הולכים לשים את התמונה הזאת כל פעם?
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-aniTPFMIg8k/TiegzjTD-HI/AAAAAAAAGtk/vPRooXfP--A/s1600/25.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
-
כשאני חושב על זה, הקיובי מוד זה כמו סופר סאייה..