עומר חלאס להגיב פה תעדכן מהר את המשחק לפני שאני בוכה ):
Printable View
עומר חלאס להגיב פה תעדכן מהר את המשחק לפני שאני בוכה ):
אדםםםםםםםםםםםםם
[quote=הקדוש ברוך הוא;1331906]עומר חלאס להגיב פה תעדכן מהר את המשחק לפני שאני בוכה ):[/quote]
את יודע שהוא אמר לך לערוך והחלטת פשוט להתחיל?
אוף איתך עומר, תגיד שבא לך להתפטר ממני :-)
איך אלחם מול תומר, אם הוא שה שמלמד אותי איך לשחק?
עומר תן מסן' ;-;
אני לא מספיק טוב בשבילך? :(
[quote=Ritsuka Kun;1331903]וואו להגיב לעשרה זה מעייף אש >>[/quote]
זה ממשיך :wink:
[QUOTE=The Charmander;1331913]אוף איתך עומר, תגיד שבא לך להתפטר ממני :-)
איך אלחם מול תומר, אם הוא שה שמלמד אותי איך לשחק?[/QUOTE]
תתחבר למסן 3>
אני בדילמה... לא הסתכלתי על דור 5 בכוונה שכשאשחק בbw אראה כל פוקימון פעם ראשונה בערך וזה חוויה מטורפת שבחיים לא הייתה לי ובטח לרבים מכם(כמה מאיתנו לא חרשו על דור חדש עוד לפני שהמשחק שלו יצא), אבל יש לי דיאס אמיתי ואצטרך לקנות כרטיס ב80 שקל לשחק בזה....80 שקל בשביל זה..... ואימולטור זה חרא כשיש דיאס.... לא יודע מה לעשות
[quote=עולה אושאוט;1331909]את יודע שהוא אמר לך לערוך והחלטת פשוט להתחיל?[/quote]
אוקיי סליחה אדוני לא ידעתי שאתה השה"מ ושאתה מכיר את עומר כבר 3 שנים בפעם הבאה אני אעשה לפי מה שאתה אומר בסדר???????
[QUOTE=Kurohige;1331919]אני בדילמה... לא הסתכלתי על דור 5 בכוונה שכשאשחק בbw אראה כל פוקימון פעם ראשונה בערך וזה חוויה מטורפת שבחיים לא הייתה לי ובטח לרבים מכם(כמה מאיתנו לא חרשו על דור חדש עוד לפני שהמשחק שלו יצא), אבל יש לי דיאס אמיתי ואצטרך לקנות כרטיס ב80 שקל לשחק בזה....80 שקל בשביל זה..... ואימולטור זה חרא כשיש דיאס.... לא יודע מה לעשות[/QUOTE]
תקנה מה אכפת לך... וחשבתי שאתה שונא פוקימון ( או רק את האנימה? ).
[QUOTE=Kurohige;1331919]אני בדילמה... לא הסתכלתי על דור 5 בכוונה שכשאשחק בbw אראה כל פוקימון פעם ראשונה בערך וזה חוויה מטורפת שבחיים לא הייתה לי ובטח לרבים מכם(כמה מאיתנו לא חרשו על דור חדש עוד לפני שהמשחק שלו יצא), אבל יש לי דיאס אמיתי ואצטרך לקנות כרטיס ב80 שקל לשחק בזה....80 שקל בשביל זה..... ואימולטור זה חרא כשיש דיאס.... לא יודע מה לעשות[/QUOTE]
א.. אתה רוצה לשחק בפוקימון?
ואני לא הבנתי ממש מה הדילמה..
להשקיע 80 שקל, דה.
הפוקימונים החדשים הם גועל נפש..
אני בכלל לא אוהב את האנימציות החדשות גם של BW..
הייתי מאוהבי פוקימון הגדולים ואיפשהו תמיד אהיה. זו רק האנימה שכבר לא לגילי זה הכל...
ושמע אלוהים 80 שקל בשביל לשחק פ' זה קצת... למרות שאולי זה יהיה ממש מהנה... \:
אוף מעצבן, אני לא יכול להגיב למשחק דרך הגאלקסי המעפן הזה!