יותר מדי דדמן וונדרלנד
Printable View
יותר מדי דדמן וונדרלנד
Lol יש משחק חדש בפייסבוק שמבוסס על פוקימון אך קצת שונה.היצורים שם יותר מגניבים מהפוקימונים מהשחק.
נראה לי שהתמכרתי.
אתה אולי מדבר על הישנים, החדשים מוצלחים רצח ואת רובהאנשים הם קורעים ם: לא רק שהם מביאים סרטון בשבוע בעוד הוא פעם בשבועיים-חודש, הם גם מנהלים ערוץ שני עם 2 סרטונים שבועיים משלהם ולכן הם הרבה יותר מסורים למותג שלהם ולקהל, אם לראין יש ]רויקטים אחרים הם לא בהכרח קשורים לקהל הזה שלו. ועוד משהו, סמוש כותבים מערכונים, הם מלאים במקוריות אינסופית. ראין עם כלללל הכבוד עושה המון דברים חוזרים על עצמם וחלקם רעיונות של המגיבים שלו וחלקם אפילו באורך 1-2 דקות, ושנה שעברה אפרופו לא עשה כמעט שום דבר חוץ מאוף דה פיל הגרוע וכמה שירים אולי
היי! D:
[QUOTE=X-Drake;1364358]אתה אולי מדבר על הישנים, החדשים מוצלחים רצח ואת רובהאנשים הם קורעים ם: לא רק שהם מביאים סרטון בשבוע בעוד הוא פעם בשבועיים-חודש, הם גם מנהלים ערוץ שני עם 2 סרטונים שבועיים משלהם ולכן הם הרבה יותר מסורים למותג שלהם ולקהל, אם לראין יש ]רויקטים אחרים הם לא בהכרח קשורים לקהל הזה שלו. ועוד משהו, סמוש כותבים מערכונים, הם מלאים במקוריות אינסופית. ראין עם כלללל הכבוד עושה המון דברים חוזרים על עצמם וחלקם רעיונות של המגיבים שלו וחלקם אפילו באורך 1-2 דקות, ושנה שעברה אפרופו לא עשה כמעט שום דבר חוץ מאוף דה פיל הגרוע וכמה שירים אולי[/QUOTE]
הם לא מצחיקים אותי כמעט, נדירות הפעמים שאני באמת צוחק ולא רק מחייך או משהו
אם כמה שהם מסורים וזה וזה ושריאן עושה פחות סרטונים, אני מעדיף אותו כי הוא אשכרה מצחיק, זין אם זה חוזר על עצמו
בנוגע לערוץ השני, הוא נחמד ואני צופה מדי פעם, אבל אלתורים הם לרוב לא הצד החזק שלהם
טוב אז אנחנו נסגור את זה בטעם שונה Xd
אגב בהודעה קודמת הזכרת תביצים שלך והפעם תזין, אם אתה מנסה לרמוז משהו תפנה לעומר לא אליי
[QUOTE=X-Drake;1364352]בתכלס אני מעריץ את ראין אבל אין מה להשוות לסמוש ולו העובדה שהם מוציאים סרטון ברמה A+ כללללל שבוע והוא רחוק מלהוציא סרטון כל שבוע. סמוש הם מספר 1 ביוטיוב בלי וויכוח ם:[/QUOTE]
סמוש נראלי שהם מספר 2 ביוטיוב, הראשון זה RWJ.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/im0tlvhonotz.jpeg[/IMG][/URL]
חחחחח
בהודעה הקודם אלו השיערות על הישבן, ועכשיו זה לא היה הזין עצמו אלא אני עושה זין על הכל )))):
למרות שאתה אתה זה לא ילך, אל תתגרה בי
התעלמות ~_~
מה עם החתונה?
[QUOTE=Ritsuka kun;1364366]התעלמות ~_~[/QUOTE]
כחולים!!
הגבת על הבייקון שהבאתי?
[QUOTE=Panties;1364367]מה עם החתונה?[/QUOTE]
כשגיל יתחבר :(
אתה עדיין מחתן אותנו?
[QUOTE=Reborn;1364368]כחולים!!
הגבת על הבייקון שהבאתי?[/QUOTE]
איפה בייקון?! :love::love::love::love::love::love::love:
בטח, מי עוד מתאים לתפקיד? ):
[QUOTE=Rias Gremory;1364357]Lol יש משחק חדש בפייסבוק שמבוסס על פוקימון אך קצת שונה.היצורים שם יותר מגניבים מהפוקימונים מהשחק.
נראה לי שהתמכרתי.[/QUOTE]
וואלה איך קוראים לו
[QUOTE=Panties;1364373]בטח, מי עוד מתאים לתפקיד? ):[/QUOTE]
אף אחד מלבדך! :(