-
[QUOTE=LordAbizi;1469706]מהלך דומה לזה שואן חאל עשה עם השוער אני עשיתי בפוטבול מנג'ר פעם... רק שאצלי זה היה אחרת, היה לי שוער שהוא בועט פנדלים טוב אבל כשוער ראשון הוא כבר עבר את השיא, אז במחצית השנייה של ההארכה הכנסתי את השוער הזה בתור שחקן שדה, ואז השוער האמיתי יעצור את הפנדלים, והשוער המחליף יבעט פנדל. לא זוכר איך זה נגמר.[/QUOTE]
אתה משחק פוטבול מנג'ר? השנה זאת השנה החמישית שלי מאז 2009.
-
אני משחק לעתים. הייתה לי שמירה ב-fm11 שהתחלתי כמנג'ר ארצות הברית. בשלב מסויים הייתי מאמן ווסט ברום, אבל אז התפנתה משרה ב-mls והלכתי לאמן שם את קנזס. אחר כך פיטרו אותי מקנזס ומתישהו הגעתי לשיקגו. שם הבאתי את מרטון פולופ וגיורגוס סאמרס ב2016 ולקחתי אליפות, ואז עונה אחרי זה פוטרתי, ואז עברתי ליריבים המרים שלהם ניו אינגלנד וגם שם לקחתי אליפות ופוטרתי. בשלב מסויים גם פתחתי עוד משתמש שהיה מאמן סין, ואז הוא ירש את המאמן הראשון שלי באחת הקבוצות בmls ואז גם ירש אותי בארצות הברית, לאחר שהמאמן המקורי שלי הלך לליגה שלישית בגרמניה בטעות, וזה הדרדר.
אחרי זה הייתה לי שמירה ב-fm12, ששם התחלתי כמאמן פילדלפיה. שלוש פעמים פיטרו אותי במהלך שנתיים (כל הזמן פתחתי את המאמן הזה מחדש בפילדלפיה כי חשתי שזה לא היה הוגן), ואז לקחתי איתם פעמיים אליפות. באמצע גם הייתי מאמן פרגוואי אבל פרשתי באמצע כדי להיות מאמן הנבחרת האולימפית של ארצות הברית אבל לא עליתי לטורניר אז עזבתי מרצוני החופשי בכפייה את המשרה הזו. בשלב מסויים בגלל טמטום של המשחק, פוטרתי מפילדלפיה, ולמה הכוונה? הציפיות של ההנהלה היו שאני אעלה לפלייאוף. ואני הגעתי למקום שלא מבטיח עלייה לפלייאוף, אלא עלייה לwild card שזה שלב לפני משחקי הפלייאוף, אבל המשחק לא הבין את זה יותר מדי ולכן פוטרתי. אחרי זה עברתי לאמן את ונקובר וקיבלתי את משרת אימון נבחרת ארצות הברית, אבל אז קצת ירד לי החשק לשחק. אבל בפילדלפיה היו לי אחלה שחקנים. השוער הראשון שהיה לי שם היה פאריד מונדרגון, ובשלב מסויים גם הבאתי את ג'רמיין ג'ונס באיזה 2015-2017 והוא היה ממש טוב עד שהוא פרש. והיה לי גם את השוער בועט הפנדלים ההוא... וגם ינוזאי שיחק אצלי תקופה, אחרי שהוא שוחרר ממנצ'סטר אני לקחתי אותו ואז מכרתי אותו לברוג בבלגיה. משם הוא נמכר למיינץ בגרמניה. שיחק שם משחק אחד בשנתיים ואז הם השאילו אותו לליגה הקפרסיאית... בקיצור שמירה מעניינת ביותר. נראה לי ישראל הגיעה שם לחצי גמר יורו 2020.... והפסידה להולנד בהארכה או משהו כזה...
-
טוב, אני רשמית יכול להכריז שהוטרדתי מפדופיל בסקייפ בת 24 מארצות הברית עם תמונה של איזו כוסית עם מחבט וקצת בגדים שואלת אותי איפה נוכל להפגש :)
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469705]תאמין לי , גם ארגנטינה צריכה לשחק בונקר , כדיי לא להפסיד מהר................. ארגנטינה לא תשרוד את המשחק. הם לא משחקים בונקר אז כנראה לא נגיע לפנדלים , רק להפסד של ארגנטינה.
ממש לא. 15% שהם מנצחים. או ואת השם שלי כותבים צ'רמנדר[/QUOTE]
צ'רמנדר או צ'ארמנדר זה לא משנה.. :tiresome:
-
[QUOTE=ShadowBall;1469710]צ'רמנדר או צ'ארמנדר זה לא משנה.. :tiresome:[/QUOTE]
זה משנה!
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469712]זה משנה![/QUOTE]
זה משנה בשבילך לא בשבילי!
-
[QUOTE=ShadowBall;1469713]זה משנה בשבילך לא בשבילי![/QUOTE]
זה כן משנה.
כי זה צ'ארם מלשון מקסים
לא צ'רם. זה נראה מעפן.
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469715]זה כן משנה.
כי זה צ'ארם מלשון מקסים
לא צ'רם. זה נראה מעפן.[/QUOTE]
I DON'T CARE :tiresome:
-
:o[quote=shadowball;1469716]i don't care :tiresome:[/quote]
:o: O: O: O
באמת לא אכפת לך?!
איך אתה מעז להסתובב כאן כלוי פנים כשלא איכפת לך?
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469717]:o
:o: O: O: O
באמת לא אכפת לך?!
איך אתה מעז להסתובב כאן כלוי פנים כשלא איכפת לך?[/QUOTE]
Ok so it's going like that:
!I DON'T CARE
-
[quote=shadowball;1469725]ok so it's going like that:
!i don't care[/quote]
reported for negative attitude
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469709]טוב, אני רשמית יכול להכריז שהוטרדתי מפדופיל בסקייפ בת 24 מארצות הברית עם תמונה של איזו כוסית עם מחבט וקצת בגדים שואלת אותי איפה נוכל להפגש :)[/QUOTE]
מי זה מי זה שלח לי אותו בסקייפ
-
[quote=fishbones;1469728]מי זה מי זה שלח לי אותו בסקייפ[/quote]
נכון כוסית?
:d
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469729]נכון כוסית?
:d[/QUOTE]
חבל על הזמן
-
[quote=fishbones;1469730]חבל על הזמן[/quote]
גם ויויאן שווה :d