-
[COLOR=#000000][U][B]מליפאן | דרך 117 | 07:27 |[/B][/U]
"טוב, תודה רבה לך על המידע", אתה מודה לבחורה ומביט בשעונך, השעה 6:35, מציין כי תחזור בעוד כשעה.
היא מברכת אותך לשלום, ואתה עושה את דרכך בירידה מגבעת העיר, בחזרה אל העיר. אתה מביט ומוצא שלט המוביל לדרך 117, ובוחר לגשת לשם מיד.
לאחר מספר דקות הליכה, אתה מגיע למקום ומוצא מקום נוח לשבת בו ולהתארגן. מותח את עצמך מעט.
אתה רואה בזווית עינך גבר רץ כשלצידו פוקימון אותו אתה מזהה כדודו, נראה כי גם הם מתאמנים. הדבר ממריץ אותך לגשת לעניינך ולהתחיל את האימונים גם כן- מוציא את ארבעת פוקימוניך מהפוכדורים.
אתה מספר לפוקימונים על מכון ורדנטורף, על הזירה הגדולה והגבוהה, ופוקימוני העשב שכנראה יופיעו בו.
נראה כי רהיהורן מבואס ביותר מעצם כך שהוא לא ישתתף בקרב, אבל אתה מעודד אותו בהבטחה שעוד ייצא לו להילחם היום. לעומתו, סינדקוויל נראה קצת בתדהמה שאתה בונה עליו. מצד אחד הוא הרגיש מוכן עד עכשיו, אבל עכשיו נדמה שהוא קצת לא בפוקוס. אולי אפילו 'משתפן' מעט. אתה מבחין בזה, ומעודד אותו כי הכל טוב והוא הולך להצליח, אתה מציין כי אתה בטוח בזה. נראה כי הוא כבר מתעודד, והפוקימונים שלך מאשרים בחיוכים, במיוחד צ'ינגלינג שמנעימה את האווירה עם פעמוניה וקולה הנעים. אתה מביט בשעון, השעה 6:49, עדיין מוקדם ויש זמן לאימונים.
אתה מורה לסינדקוויל לעבוד על מתקפות האש שלו כנגד רהיהורן, בעוד סרסקיט וצ'ינגלינג ינסו להפתיע אחד את השני.
הפוקימונים שלך מאשרים כי הבינו.
הם מתחילים באימונים - סינדקוויל תוקף בגחלת, ורהיהורן מתחמק מההתקפה במהירות. אתה מורה לו לא להתחמק, ונראה שהוא לא מבין כלכך מדוע, שכן עד עכשיו ההוראה הייתה להתחמק מהמתקפות. אתה מסביר בקצרה, וסינדקוויל יוצא לעוד סבב של גחלת. המתקפה פוגעת הפעם ברהיהורן, אך לא מסבה נזק רב. רהיהורן נושף באפו, מסמן כי מוכן לספוג מתקפה נוספת. סינדקוויל מתכדרר ונעטף בלהבות, פוגע ברהיהורן. רהיהורן מנסה לחסום עם הקרן שלו, ומעיף את סינדקוויל ממנו לאחר כל פגיעה של גלגל הלהבה. לאחר כמה דקות של תרגול, אתה מופתע לגלות אפקט נוסף של גלגל הלהבה.
לאחר אחת מהפגיעות של סינדקוויל ברהיהורן, הוא נשרף, ואף עלה קצת הלהבות. אך הצליח להשתחרר בעזרת רקיעה ויצירת עננת אבק וחול. סינדקוויל מתחיל לתרגל מסך עשן וגחלת, ונראה כי משתפר גם בזה- מצליח להשתמש בשתי המתקפות בתזמון טוב, וללא המתנה רבה בין אחת המתקפות לשנייה. רהיהורן לעומתו לא מצליח לכוון כמו שצריך מבעד לעשן, ולפגוע עם גלישת הסלעים.
סרסקיט וצ'ינגלינג באותו הזמן נלחמים בין אחד לשנייה גם כן. יריית חוט של סרסקיט, שמקונטרת בקלות בעזרת בלבול של צ'ינגלינג. החוט חוזר לכיוון סרסקיט שקופץ ומצליח להתחמק, אך בסופו של דבר החוט מצליח לפגוע באחת מרגליו ולקשור אותה. הוא משתמש במאבק חרק, ומשתחרר מהמתקפה בקלות תוך כדי קפיצה אל עבר צ'ינגלינג, שמתחמקת בעזרת כפיל.
ככה הם ממשיכים, מנסים לתרגל היפנוזה וקרן בועות, או בלבול וניחוח מתוק. קשה לציין ידו של מי על העליונה.
לאחר קרבות רבים, אתה מביט בשעונך. השעה 7:27, ונדמה כי הפוקימונים שלך נלחמו מספיק.
[B][U]דניס |הליגה - נגד סייבולד | 13:16 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
דרקון ואבן.
--
״תחזור פנפי?!?!?!״ אתה צועק בפנאניקה, ומוציא את טיירנטרום.
"ניב רעם!" אתה צועק אל עבר הדיג'ימון, והפוקימון מתחיל לאגור חשמל בשיניו.
הוא פותח את פיו הגדול ומתחיל לרוץ אל עבר בלייסטויז בצעדי ענק, "בלייסטויז משאבת היידרו!" מורה סייבולד, ובלייסטויז משגר מהתותחים שלו מים בעוצמה אדירה אל פיו של טיירנטרום.
טיירנטרום נפגע מהמים, ומחשמל אותם. החשמל משפיע בחזקה עליו, אך החשמל גם עובר בתוך כל משאבת ההיידרו - היישר אל התותחים של בלייסטויז, וגורם לו להתחשמל כהוגן. בלייסטויז עוד עומד, אמנם פצוע קשה.
[I]"טייראאאאאנט!"[/I], שואג טייראנטרום, ומתחיל לשעוט אל עבר בלייסטויז במהלך מאוד ריסקי.
"פעימת דרקון!", מורה סייבולד לבלייסטויז.
---
-ניב רעל - Poison Fang
-ניב רעם - Thunder Fang
-זנב דרקון - Dragon Tail
-אבני תער - Stone Edge
[B][U]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:28 |@alice |[/U][/B]
אתם כולכם משועשעים מהמצב, ומצחקקים מעט.
את מורה לצ'רי להשתמש בעלים הקסומים אל עבר קירליה, ונדמה לך שהיא הבינה.
צ'רי יוצרת סביבה מספר עלים קסומים, והיא מעיפה אותם בקלילות אל עבר קירליה.
העלים פוגעים בקירליה, אך ההתקפה הייתה די חלשה, וקירליה נותרת יציבה. "הממ.. שנייה", אומרת פרל ומביטה בפוקדקס, בודקת את המתקפות של קירליה אשר מחכה לפקודה.
"קירליה, השתמשי בראש צלול", מורה פרל, וקירליה עוצמת את עיניה. מסביבה נוצרת הילה כחולה-בהירה, וההילה מתחילה לדהות לאט לאט- תוך כדי שקירליה פוקחת את עיניה. נראה כי קירליה מפוקסת ובעלת כוח רב יותר ממקודם.
"עכשיו.. קול צורם אל צ'רובי", היא מבקשת, וקירליה מתחילה לקרוא בקול גבוה וחזק ביותר אל עבר צ'רובי, גורמת לה ליפול אחורנית ולחטוף נזק רב.
[B][U]אייס | מכון העיר רסטבורו | 15:39 | @TOTODILE |[/U][/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#000000][FONT=Arial]"טוטודייל הכל בסדר?" אתה שואל, מתנצל בפני המאמנת.
"וואו, זו פיונה!", אומרת אליסון בהתפעלות. "בהחלט פוקימון נדיר" מציין תום, בפליאה גם כן. אתה שולף את הפוקידע במהירות מהכיס, ומכוון אותו אל עבר פיונה. הפוקידע סורק, ואז מזמר:
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][IMG]http://www.greenchu.de/sprites/xy/489.gif[/IMG][IMG]http://www.greenchu.de/sprites/xy/back/489.gif[/IMG]
[COLOR=#000000][FONT=Arial][B]פיונה, פוקימון נווד הים.[/B]
[I]הם נודדים להם באוקיינוסים חמימים, ותמיד חוזרים למקום בו נולדו. לא משנה כמה רחוק נדדו.[/I][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#000000][FONT=Arial]
טוטודייל משפיט מבטו, מבין כי פיונה לא בדיוק מעוניינת בו גם כן. פיונה והמאמנת שלה מושכות בכתפיים שלהן. "אני מצטערת, פיונה מעט ביישנית", אומרת המאמנת. "אני סופי, נעים להכיר", היא מציגה את עצמה, ופיונה מחייכת "[I]פיו פיו"[/I], מציגה את עצמה גם כן.
"אני אייס, המאמן של טוטודייל" אתה מציג את עצמך, "אני תום, שלום לך סופי", מציג את עצמו תום, "ואני אליסון! נעים להכיר" מסכמת אליסון. אתם מדברים מעט, והיא מבינה כי אתה זה שהולך לאתגר את רוקסן.
"שיהיה בהצלחה!", היא מוסרת בחיוך. "בהצלחה גם לך טוטודייל", מוסרת סופי, ושניכם מודים לה בחיבה.
פיונה מביטה בטוטודייל, [I]"נה פיונה!",[/I] היא אומרת, כנראה מוסרת גם בהצלחה. ליבו של טוטודייל נמס שוב, והוא נופל על הרצפה.
"להתראות, מקווה שניפגש!", מוסרת סופי ויוצאת מהמכון, בעודכם מנופפים לה לשלום ונכנסים למכון.
אתם נכנסים לחדר גדול, עם זירה מלאה אבנים בצורת מלבן. בכל אחד מצידי הזירה ממוקמים יציעים, עם הרבה מקומות ישיבה רחוקים, מהם ניתן לצפות בקרב. כמו שזכרת. על שניים מהם יושבים להם רוקסן והשופט ששכחתי את שמו אבל אני איזכר מתישהוא. "הנה הם, סופסוף", מוסרת רוקסן. עכשיו נזכרתי בשם שלו. מרטין השופט שואל אותך, "אתה מוכן?", ואתה מאשר.
חבריך מתיישבים על הכסאות בצד, בעוד מרטין עומד מחוץ לזירה, במרכז. "כל צד ישתמש בשני פוקימונים. רק המאתגר רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב. התחילו!".
"צאאא שאקל!", מורה רוקסן, ומהפוכדור שלה יוצא הפוקימון הקטן והטנקי.
[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.greenchu.de/sprites/xy/213.gif[/IMG][COLOR=#000000][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[quote=נמר הכסף;1500969][color=#000000][u][b]מליפאן | דרך 117 | 07:27 |[/b][/u]
"טוב, תודה רבה לך על המידע", אתה מודה לבחורה ומביט בשעונך, השעה 6:35, מציין כי תחזור בעוד כשעה.
היא מברכת אותך לשלום, ואתה עושה את דרכך בירידה מגבעת העיר, בחזרה אל העיר. אתה מביט ומוצא שלט המוביל לדרך 117, ובוחר לגשת לשם מיד.
לאחר מספר דקות הליכה, אתה מגיע למקום ומוצא מקום נוח לשבת בו ולהתארגן. מותח את עצמך מעט.
אתה רואה בזווית עינך גבר רץ כשלצידו פוקימון אותו אתה מזהה כדודו, נראה כי גם הם מתאמנים. הדבר ממריץ אותך לגשת לעניינך ולהתחיל את האימונים גם כן- מוציא את ארבעת פוקימוניך מהפוכדורים.
אתה מספר לפוקימונים על מכון ורדנטורף, על הזירה הגדולה והגבוהה, ופוקימוני העשב שכנראה יופיעו בו.
נראה כי רהיהורן מבואס ביותר מעצם כך שהוא לא ישתתף בקרב, אבל אתה מעודד אותו בהבטחה שעוד ייצא לו להילחם היום. לעומתו, סינדקוויל נראה קצת בתדהמה שאתה בונה עליו. מצד אחד הוא הרגיש מוכן עד עכשיו, אבל עכשיו נדמה שהוא קצת לא בפוקוס. אולי אפילו 'משתפן' מעט. אתה מבחין בזה, ומעודד אותו כי הכל טוב והוא הולך להצליח, אתה מציין כי אתה בטוח בזה. נראה כי הוא כבר מתעודד, והפוקימונים שלך מאשרים בחיוכים, במיוחד צ'ינגלינג שמנעימה את האווירה עם פעמוניה וקולה הנעים. אתה מביט בשעון, השעה 6:49, עדיין מוקדם ויש זמן לאימונים.
אתה מורה לסינדקוויל לעבוד על מתקפות האש שלו כנגד רהיהורן, בעוד סרסקיט וצ'ינגלינג ינסו להפתיע אחד את השני.
הפוקימונים שלך מאשרים כי הבינו.
הם מתחילים באימונים - סינדקוויל תוקף בגחלת, ורהיהורן מתחמק מההתקפה במהירות. אתה מורה לו לא להתחמק, ונראה שהוא לא מבין כלכך מדוע, שכן עד עכשיו ההוראה הייתה להתחמק מהמתקפות. אתה מסביר בקצרה, וסינדקוויל יוצא לעוד סבב של גחלת. המתקפה פוגעת הפעם ברהיהורן, אך לא מסבה נזק רב. רהיהורן נושף באפו, מסמן כי מוכן לספוג מתקפה נוספת. סינדקוויל מתכדרר ונעטף בלהבות, פוגע ברהיהורן. רהיהורן מנסה לחסום עם הקרן שלו, ומעיף את סינדקוויל ממנו לאחר כל פגיעה של גלגל הלהבה. לאחר כמה דקות של תרגול, אתה מופתע לגלות אפקט נוסף של גלגל הלהבה.
לאחר אחת מהפגיעות של סינדקוויל ברהיהורן, הוא נשרף, ואף עלה קצת הלהבות. אך הצליח להשתחרר בעזרת רקיעה ויצירת עננת אבק וחול. סינדקוויל מתחיל לתרגל מסך עשן וגחלת, ונראה כי משתפר גם בזה- מצליח להשתמש בשתי המתקפות בתזמון טוב, וללא המתנה רבה בין אחת המתקפות לשנייה. רהיהורן לעומתו לא מצליח לכוון כמו שצריך מבעד לעשן, ולפגוע עם גלישת הסלעים.
סרסקיט וצ'ינגלינג באותו הזמן נלחמים בין אחד לשנייה גם כן. יריית חוט של סרסקיט, שמקונטרת בקלות בעזרת בלבול של צ'ינגלינג. החוט חוזר לכיוון סרסקיט שקופץ ומצליח להתחמק, אך בסופו של דבר החוט מצליח לפגוע באחת מרגליו ולקשור אותה. הוא משתמש במאבק חרק, ומשתחרר מהמתקפה בקלות תוך כדי קפיצה אל עבר צ'ינגלינג, שמתחמקת בעזרת כפיל.
ככה הם ממשיכים, מנסים לתרגל היפנוזה וקרן בועות, או בלבול וניחוח מתוק. קשה לציין ידו של מי על העליונה.
לאחר קרבות רבים, אתה מביט בשעונך. השעה 7:27, ונדמה כי הפוקימונים שלך נלחמו מספיק.
[/color][/quote]
התמודדת בכבוד ובאופן סביר למדי עם התגובה הנוראית שלי.
--
"טוב אתם יכולים לעצור. עשיתם את כל מה שביקשתי וזה אמור להספיק. כעת אני אחזיר אתכם, (ארפא אתכם במרכז), ונלך למכון. אז תזכרו טוב את התחושה של מה שעשיתם ותשחזרו אותה בקרב." אומר להם, ואעשה כמו שאמרתי, כשבדרך למרכז הפוקימונים, אשלח הודעה לזואי שאני בדרך למכון ואהיה שם בעוד x כלשהו של דקות (כשאת x אני אמור לדעת כי אני יודע כמה זמן בערך אמור לקחת לי להגיע למרכז, לרפא שם, וללכת למכון וכו')
-
[QUOTE=נמר הכסף;1500969][COLOR=#00
טוטודייל משפיט מבטו, מבין כי פיונה לא בדיוק מעוניינת בו גם כן. פיונה והמאמנת שלה מושכות בכתפיים שלהן. "אני מצטערת, פיונה מעט ביישנית", אומרת המאמנת. "אני סופי, נעים להכיר", היא מציגה את עצמה, ופיונה מחייכת "[I]פיו פיו"[/I], מציגה את עצמה גם כן.
"אני אייס, המאמן של טוטודייל" אתה מציג את עצמך, "אני תום, שלום לך סופי", מציג את עצמו תום, "ואני אליסון! נעים להכיר" מסכמת אליסון. אתם מדברים מעט, והיא מבינה כי אתה זה שהולך לאתגר את רוקסן.
"שיהיה בהצלחה!", היא מוסרת בחיוך. "בהצלחה גם לך טוטודייל", מוסרת סופי, ושניכם מודים לה בחיבה.
פיונה מביטה בטוטודייל, [I]"נה פיונה!",[/I] היא אומרת, כנראה מוסרת גם בהצלחה. ליבו של טוטודייל נמס שוב, והוא נופל על הרצפה.
"להתראות, מקווה שניפגש!", מוסרת סופי ויוצאת מהמכון, בעודכם מנופפים לה לשלום ונכנסים למכון.
אתם נכנסים לחדר גדול, עם זירה מלאה אבנים בצורת מלבן. בכל אחד מצידי הזירה ממוקמים יציעים, עם הרבה מקומות ישיבה רחוקים, מהם ניתן לצפות בקרב. כמו שזכרת. על שניים מהם יושבים להם רוקסן והשופט ששכחתי את שמו אבל אני איזכר מתישהוא. "הנה הם, סופסוף", מוסרת רוקסן. עכשיו נזכרתי בשם שלו. מרטין השופט שואל אותך, "אתה מוכן?", ואתה מאשר.
חבריך מתיישבים על הכסאות בצד, בעוד מרטין עומד מחוץ לזירה, במרכז. "כל צד ישתמש בשני פוקימונים. רק המאתגר רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב. התחילו!".
"צאאא שאקל!", מורה רוקסן, ומהפוכדור שלה יוצא הפוקימון הקטן והטנקי.
[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.greenchu.de/sprites/xy/213.gif[/IMG][COLOR=#000000][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"טוטודייל, אנחנו הולכים לנצח, תחשוב שפיונה צופה בך עכשיו מהיציע ואם תנצח תכבוש את ליבה." אעודד אותו ואורה עליו "שאקל אמור להיות חלש מולך, צא ותתקוף באקדח מים, הוא איטי לכן תנסה לחמוק מההתקפות שלו, אתה אמור להצליח אני סומך עלייך" אפקוד עליו אך גם אצעק לו שאסור לו לזלזל בשאקל הזה ושיתן את כולו למען הניצחון.
-
[QUOTE=נמר הכסף;1500969][COLOR=#000000]
[B][U]דניס |הליגה - נגד סייבולד | 13:16 | @דניס^זה^אני |[/U][/B]
דרקון ואבן.
--
״תחזור פנפי?!?!?!״ אתה צועק בפנאניקה, ומוציא את טיירנטרום.
"ניב רעם!" אתה צועק אל עבר הדיג'ימון, והפוקימון מתחיל לאגור חשמל בשיניו.
הוא פותח את פיו הגדול ומתחיל לרוץ אל עבר בלייסטויז בצעדי ענק, "בלייסטויז משאבת היידרו!" מורה סייבולד, ובלייסטויז משגר מהתותחים שלו מים בעוצמה אדירה אל פיו של טיירנטרום.
טיירנטרום נפגע מהמים, ומחשמל אותם. החשמל משפיע בחזקה עליו, אך החשמל גם עובר בתוך כל משאבת ההיידרו - היישר אל התותחים של בלייסטויז, וגורם לו להתחשמל כהוגן. בלייסטויז עוד עומד, אמנם פצוע קשה.
[I]"טייראאאאאנט!"[/I], שואג טייראנטרום, ומתחיל לשעוט אל עבר בלייסטויז במהלך מאוד ריסקי.
"פעימת דרקון!", מורה סייבולד לבלייסטויז.
---
-ניב רעל - Poison Fang
-ניב רעם - Thunder Fang
-זנב דרקון - Dragon Tail
-אבני תער - Stone Edge
[/COLOR][/QUOTE]
״כולם יודעים שעגבניות מצמיחות שיניים מהר!״ אצחק על מי שאני לא נלחם מולו
״ניב רעל! תשתעל!״ אתחיל לטפוח על גב הד׳יג׳ימון באגרסיביות
-
[u][b]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:38 |[/b][/u]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים, וצועד אל עבר מרכז הפוקימונים.
אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים, שפעיל בהרבה משהיה כשרק קמת. מאמנים מתארגנים לקראת היום החדש, ועוזבים את אכסניית הלילה בזה אחר זה, עדיין מעט עייפים.
אתה ניגש אל האחות ג'ואי, שמרפאת בשמחה את הפוקימונים שלך.
אתה שולח הודעה אל זואי שתגיע בקרוב אל מרכז הפוקימונים, אך לא מקבל הודעה בחזרה.
בדרך למכון אתה מארגן לעצמך מחשבות רבות לגבי הקרב, ובהגיעך לשם - אתה מופתע לראות עוד מאמנים עולים אל הגבעה. אתה מביט על שעונך ורואה שהשעה 7:36.
אתה רץ במדרגות אל ראש הגבעה, ושם אתה נתקל באותה נערה בה נתקלת הבוקר. "שלום מליפאן, שמחה לראות אותך!", היא אומרת.
היא רואה שאתה מעט מוטרד משאר המאמנים שבמקום, "אל תדאג, הגעת ראשון, והקרב שלך הוא אכן הראשון היום. אחיותיי כבר מוכנות להילחם. כשאתה מוכן, תיגש אל מרטין, הוא השופט של מכון העיר ונדרטורף, והוא יידאג ליידע אותך בכל מה שאתה צריך לדעת היום!", אומרת הנערה בחיוך ומצביעה אל בניין קטן, בתוך הבניין עומדים להם עוד שניים שלושה מאמנים ולצידם אדם מבוגר, מזכיר מאוד את מרטין ממכון העיר רסטבורו- השופט. הנערה מנופפת לך לשלום בעודה הולכת לכיוון מספר פוקימונים לצד הזירה.
[b][u]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:00 | @totodile |[/u][/b]
אתה מעודד את טוטודייל, ומורה לו לתקוף באקדח מים.
"קדימה טוטודייל!", מעודד אותו תום, "אתם יכולים לעשות את זה!", מוסיפה אליסון.
טוטודייל מגרגר מעט מים, ואז יורה אקדח מים אימתני אל עבר שאקל. אחלה של התחלה.
"שאקל, תיסוג לתוך השריון!", מורה רוקסן, ושאקל נכנס אל תוך הקונכייה שלו, סופג נזק פחות בהרבה ממה שהיה חוטף אם לא היה נכנס לתוכה.
"עכשיו שאקל, השתמש בסופת חול!", מורה רוקסן, ושאקל מתחיל להסתובב.
סביב שאקל נוצרת סופת חול לאט לאט, שמכסה את הזירה כולה.
[u][b]דניס |צינוק מסתורי | 13:23 |@דניס^זה^אני |[/b][/u]
לא ברור למה, אבל אתה מורה לטייראנטרום להשתמש בניב רעל כנגד פעימת הדרקון.
טייראנטרום מסתכל עליך במבט זעוף של מה לעזאזל, ונושך את פעימת הדרקון. פיצוץ גדול נוצר בתוך פיו של טיירנטרום, ורעל מועף לכל עבר.
טייראנטרום נוחת על הרצפה מעולף, ואתה נפסל בליגה.
מתחתיך נפער חור, ואתה נופל אל תוך צינוק.
-
[QUOTE=נמר הכסף;1501321][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:38 |[/B][/U]
אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים, שפעיל בהרבה משהיה כשרק קמת. מאמנים מתארגנים לקראת היום החדש, ועוזבים את אכסניית הלילה בזה אחר זה, עדיין מעט עייפים.
בדרך למכון אתה מארגן לעצמך מחשבות רבות לגבי הקרב, ובהגיעך לשם - אתה מופתע לראות עוד מאמנים עולים אל הגבעה. אתה מביט על שעונך ורואה שהשעה 7:36.
אתה רץ במדרגות אל ראש הגבעה, ושם אתה נתקל באותה נערה בה נתקלת הבוקר. "שלום מליפאן, שמחה לראות אותך!", היא אומרת.
היא רואה שאתה מעט מוטרד משאר המאמנים שבמקום, "אל תדאג, הגעת ראשון, והקרב שלך הוא אכן הראשון היום. אחיותיי כבר מוכנות להילחם. כשאתה מוכן, תיגש אל מרטין, הוא השופט של מכון העיר ונדרטורף, והוא יידאג ליידע אותך בכל מה שאתה צריך לדעת היום!", אומרת הנערה בחיוך ומצביעה אל בניין קטן, בתוך הבניין עומדים להם עוד שניים שלושה מאמנים ולצידם אדם מבוגר, מזכיר מאוד את מרטין ממכון העיר רסטבורו- השופט. הנערה מנופפת לך לשלום בעודה הולכת לכיוון מספר פוקימונים לצד הזירה.
[/QUOTE]
'טוב, יהיה נחמד אם זואי תגיע, אבל אני לא רוצה לעכב יותר מדי את האנשים., אני אתבונן באילו פוקימונים הנערה הלכה אליהם (אחרי הכל הם מול העיניים שלי אז אני אמור לדעת מי הם), ואחכה עד 0750 שעון טלפון, ואם שום דבר לא יקרה עד אז אני אלך אל מרטין, ואגיד לו שאני מוכן.
--
עם כל זה שאתה מכין לי איזשהי הפתעה בנוגע למכון, אני די מצפה שזואי תהיה קשורה למנהיגות המכון / היא אחת מבין מנהיגות המכון / היא שד שנשלח מהשאול שמטרתו לאכול את הנשמה שלי, ומנהיגות המכון מבצעות את הטקס הפגאני שמאפשר את קיום השד.
-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:40 |
[/B][/U]ההשערות שלך מוצאות חן בעיניי, מוכרח להודות.
---
אתה מביט על הפוקימונים, פוקימוני עשב, חרק ומעופף טיפוסיים: מספר קריקטוט, באדו, קאטרפי וטיילו, וישנם עוד רבים שקשה לך לזהות.
"מליפאן!", אתה שומע קול מוכר, ורואה מאחוריך את טובי. אתה שואל אותו לשלומו, והוא עונה כי הכל מעולה.
"היכן זואי?", הוא שואל אך אתה עונה בשליליות. "אני רואה.. לא חשבתי שתהיה פה כלכך מוקדם, אבל מכיוון שאתה כן- בהצלחה בקרב המכון, אני ונאטו נעודד אתכם!" הוא אומר במעט התרגשות, ואז ממלמל בשקט משהו בסגנון "זה לא שיש לי הרבה מה לעשות כרגע.."
הזמן עובר, ואתה רואה שהשעה 07:50 כבר כאן. אתה מציץ בפלאפון, אך אין משיב ואין עונה. אתה מחליט לגשת אל מרטין.
"שלום לך בחור צעיר! אתה מליפאן, נכון?", שואל מרטין. אתה מאשר.
"ובכן, קרב המכון הבא הוא שלך. היה מוכן. בתור היריב שלך, אלה יהיו שלוש מנהיגות המכון. שלושתן אחיות לבית משפחת ויולה. כל אחת מהן תוכל להשתמש בפוקימון אחד, וברגע שאחד מהפוקימונים יתעלף, המנהיגה האחרת תילחם. לך מותר להשתמש בשלושה פוקימונים גם כן. ברגע שבאחד הצדדים שלושת הפוקימונים לא יוכלו להילחם, הצד השני יוכרז כמנצח. רק לך יהיה מותר להחליף פוקימונים. זירת הקרב הוא העיגול שם", אומר מרטין ומצביע על העיגול אותו ראית הבוקר. "אתה תעמוד בעיגול הצפוני, ומנהיגות המכון בעיגול הדרומי. באמצע ישנו עוד עיגול, שם הקרב יתרחש. במהלך הקרב יש לציית להוראותיי. מותר להשתמש בעצים או בפירות שעל הזירה לטובתך, אך שים לב שאותם פירות יכולים לשמש לרעתך. שים לב שבמהלך הקרב יכולים לעמוד מחוץ לזירת הקרב אנשים או פוקימונים שיתבוננו, חשוב שתהיה ערוך לכך."
מרטין מושך באפו, מנסה להיזכר אם שכח משהו. "הו, כמובן. במידה ותפרוץ שריפה עקב שימוש במתקפות מסוג אש - יש לנו צוות סקווירטלים מומחה ממש בקרבת מקום, אז ללא חשש."
אתה מנסה לעכל את כל המידע, ומרטין מסכם. "הכל מובן?, ניתן לקרוא לאחיות?", ומחכה לתשובתך.
-
[quote=נמר הכסף;1501324][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:40 |
[/B][/U]ההשערות שלך מוצאות חן בעיניי, מוכרח להודות.
---
אתה מביט על הפוקימונים, פוקימוני עשב, חרק ומעופף טיפוסיים: מספר קריקטוט, באדו, קאטרפי וטיילו, וישנם עוד רבים שקשה לך לזהות.
"מליפאן!", אתה שומע קול מוכר, ורואה מאחוריך את טובי. אתה שואל אותו לשלומו, והוא עונה כי הכל מעולה.
"היכן זואי?", הוא שואל אך אתה עונה בשליליות. "אני רואה.. לא חשבתי שתהיה פה כלכך מוקדם, אבל מכיוון שאתה כן- בהצלחה בקרב המכון, אני ונאטו נעודד אתכם!" הוא אומר במעט התרגשות, ואז ממלמל בשקט משהו בסגנון "זה לא שיש לי הרבה מה לעשות כרגע.."
הזמן עובר, ואתה רואה שהשעה 07:50 כבר כאן. אתה מציץ בפלאפון, אך אין משיב ואין עונה. אתה מחליט לגשת אל מרטין.
"שלום לך בחור צעיר! אתה מליפאן, נכון?", שואל מרטין. אתה מאשר.
"ובכן, קרב המכון הבא הוא שלך. היה מוכן. בתור היריב שלך, אלה יהיו שלוש מנהיגות המכון. שלושתן אחיות לבית משפחת ויולה. כל אחת מהן תוכל להשתמש בפוקימון אחד, וברגע שאחד מהפוקימונים יתעלף, המנהיגה האחרת תילחם. לך מותר להשתמש בשלושה פוקימונים גם כן. ברגע שבאחד הצדדים שלושת הפוקימונים לא יוכלו להילחם, הצד השני יוכרז כמנצח. רק לך יהיה מותר להחליף פוקימונים. זירת הקרב הוא העיגול שם", אומר מרטין ומצביע על העיגול אותו ראית הבוקר. "אתה תעמוד בעיגול הצפוני, ומנהיגות המכון בעיגול הדרומי. באמצע ישנו עוד עיגול, שם הקרב יתרחש. במהלך הקרב יש לציית להוראותיי. מותר להשתמש בעצים או בפירות שעל הזירה לטובתך, אך שים לב שאותם פירות יכולים לשמש לרעתך. שים לב שבמהלך הקרב יכולים לעמוד מחוץ לזירת הקרב אנשים או פוקימונים שיתבוננו, חשוב שתהיה ערוך לכך."
מרטין מושך באפו, מנסה להיזכר אם שכח משהו. "הו, כמובן. במידה ותפרוץ שריפה עקב שימוש במתקפות מסוג אש - יש לנו צוות סקווירטלים מומחה ממש בקרבת מקום, אז ללא חשש."
אתה מנסה לעכל את כל המידע, ומרטין מסכם. "הכל מובן?, ניתן לקרוא לאחיות?", ומחכה לתשובתך.[/quote]
כמו שכתבתי בצ'אט, איור paint סכמטי של הזירה יהיה מועיל.
--
"אני מניח שכן. אם כך, גם הפוקימונים שלי יכולים לעמוד מחוץ לזירה ולצפות בזמן הקרב?" תהא תשובתו אשר תהא, אני אגיד לו שאני מוכן ושיקרא לאחיות.
[URL]http://prntscr.com/bjnbk0[/URL]
[url]http://prntscr.com/bjmsur[/url]
-
[QUOTE=ביצי נדב;1501321][u][b]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:38 |[/b][/u]
[b][u]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:00 | @totodile |[/u][/b]
אתה מעודד את טוטודייל, ומורה לו לתקוף באקדח מים.
"קדימה טוטודייל!", מעודד אותו תום, "אתם יכולים לעשות את זה!", מוסיפה אליסון.
טוטודייל מגרגר מעט מים, ואז יורה אקדח מים אימתני אל עבר שאקל. אחלה של התחלה.
"שאקל, תיסוג לתוך השריון!", מורה רוקסן, ושאקל נכנס אל תוך הקונכייה שלו, סופג נזק פחות בהרבה ממה שהיה חוטף אם לא היה נכנס לתוכה.
"עכשיו שאקל, השתמש בסופת חול!", מורה רוקסן, ושאקל מתחיל להסתובב.
סביב שאקל נוצרת סופת חול לאט לאט, שמכסה את הזירה כולה.
[u][b]דניס |צינוק מסתורי | 13:23 | |[/b][/u]
טייראנטרום מסתכל עליך במבט זעוף של מה לעזאזל, ונושך את פעימת הדרקון. פיצוץ גדול נוצר בתוך פיו של טיירנטרום, ורעל מועף לכל עבר.
מתחתיך נפער חור, ואתה נופל אל תוך צינוק.[/QUOTE]
"טוטודייל, בוא ננסה לנצל חושים אחרים כמו השמיעה או הריח" אורה עליו ואנסה למקד אותו. "עכשיו אנחנו רואים טיפה מטושטש אבל זה לא אומר שצריך לוותר אתה מסכים איתי?" אשאל אותו ואחכה שיקפוץ בגאווה לאור ההיכרות איתו. "קדימה, תנסה להתמקד בחוש ריח אחר ותכוון את אקדח המים שלך לאוטו כיוון שאתה מרגיש את שאקל נמצא שם."
-
[QUOTE=ביצי נדב;1501321]
[U][B]דניס |צינוק מסתורי | 13:23 |@דניס^זה^אני |[/B][/U]
מתחתיך נפער חור, ואתה נופל אל תוך צינוק.[/QUOTE]
״אז ניצחתי?״ ארים את גביע הליגה בגאווה אדירה למשמע תשואות הקהל
-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:45 |[/B][/U]
"זה נכון. הפוקימונים שלך יוכלו לצפות בקרב" אומר מרטין, ואתה מאשר לו לקרוא לאחיות.
אתה יוצא לכיוון הזירה, מזג האוויר נעים והרוח קלילה. נראה כי זה יום נהדר לקרב.
אתה רואה מספר מאמנים מביטים בציפייה עליך, בינהם טובי שמנופף לך לשלום. אתה מנופף לו לשלום חזרה, ומתארגן בעמדה שלך. אתה מתבונן על הזירה הגדולה, מלאת הפרחים, הפירות והגרגרים. מספר עצים נטועים להם גם כן.
שלושת המאמנות מופיעות מולך, במרחק של כחמישה עשר מטרים - בעמדה שלהן.
"מקווה שלא חיכית הרבה!", אומרת האמצעית, בעלת שיער אדמדם וחולצה כחולה. לצדה אחיותיה, שמוכרות לך.
אחת מהן זו קאמיל, הבחורה הגבוהה עם המון השיער הלבן. השנייה זו אותה נערה שפגשת הבוקר, בעלת שיער קצר וסרבל. נראה כי המזג שלה הרבה יותר נרגש מקודם, שכן קודם הייתה רגועה.
"אני ליליאן, ואלה אחיותיי - קאמיליה, וצ'רי" מציגה ליליאן את השלושה.
קאמיליה הולכת צעד קדימה, "ומכיוון שאני הראשונה לפגוש אותך, אהיה הראשונה להילחם. אז למה שלא נתחיל?", ואתה מאשר. "קדימה, צאי פלורג'ס!", היא קוראת וזורקת פוכדור ירקרק.
מהפוכדור יוצאת פוקימון עם מראה מרשים, בעלת מבנה פרחי. אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס, שמספר:[CENTER]
[IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/671-white.gif[/IMG]
[I]"פלורג'ס, פוקימון הגן.
בימים עברו היו מזמינים פלורג'ס לטירות על מנת שייצרו גני פרחים וייפו את הטירה.
פלורג'ס מקבלת כוח שנפלט מצמחי פרחים"
[/I][/CENTER]
אתה מביט לצדדים ורואה שלא מעט מאמנים צעירים מביטים בהתפעלות בפוקימון הגן.
"אתה רשאי לבחור את הפוקימון שלך" אומר מרטין.
--
[I]סורי על דור 6. לא יכולתי לפספס הזדמנות שכזו.[/I]
[CENTER][IMG]http://image.prntscr.com/image/7be9ec318b894c4f88205177f18685b3.png[/IMG][/CENTER]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:25 | @TOTODILE |[/B][/U]
ואו אתה באמת טומטומדייל )):
---
"חוש הרי-" אתה מתחיל לומר, אך תום צועק לך "לא!!! חוש הריח שלו לא מפותח!!! לך על משהו אחר!!!!!", ואתה מביט אל אליסון - היא מהנהנת, ואומרת לך לא להיכנס לויכוח הזה.
סופת החול סוערת על המגרש, והרוחות החזקות מכות כל כמה רגעים בטוטודייל.
"זהו זה!", עולה בראשך רעיון. "טוטודייל, אקדח מים על הרצפה!", אתה מורה לו.
טוטודייל משתמש באקדח מים, ומועף למעלה במהרה. דבר שמעניק לו יכולת לראות את הזירה בשלמותה, ובתוכה גם את שאקל - מוקף בסופת החול שיצר. נראה כי רוקסן הבינה את כוונותיך. ""שאקל, רעל!", היא מורה לו, אך זה לא מספיק.
טוטודייל משתמש באקדח מים שפוגע בעוצמתיות בשאקל, ומעיף אותו אחורה. הורס את סופת החול.
"שאקל תשתמש בכדור ג'יירו!" מורה רוקסן בבטחון, ומיד לאחר שנפל - שאקל קם, מתחיל להתגלגל אל עבר טוטודייל.
[B][U]דניס |חוף נטוש | 11:00 |@דניס^זה^אני |
[/U][/B]אתה מנסה להרים את הגביע, אך לא, זה לא הגביע.
זה בעצם ואנילאקס פראי.
הואנליאקס מקפיא אותך בתוך קרחון ועוזב בצחקוק.
100 שנים עברו, ואני ואחי מצאנו את המאמן הנעלם.
חייל דתי בשם דניס.
לא הרבה ידוע על דניס, אך אני מאמינה, שדניס יכול להרוס את העולם.
"שלום", אומרת הילדה, ולצידה אחיה. "את בטוחה שהוא הומו?", שואל אחיה ומביט בך שוב.
-
[QUOTE=Definitely not Seel;1501766][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:45 |[/B][/U]
"זה נכון. הפוקימונים שלך יוכלו לצפות בקרב" אומר מרטין, ואתה מאשר לו לקרוא לאחיות.
אתה יוצא לכיוון הזירה, מזג האוויר נעים והרוח קלילה. נראה כי זה יום נהדר לקרב.
אתה רואה מספר מאמנים מביטים בציפייה עליך, בינהם טובי שמנופף לך לשלום. אתה מנופף לו לשלום חזרה, ומתארגן בעמדה שלך. אתה מתבונן על הזירה הגדולה, מלאת הפרחים, הפירות והגרגרים. מספר עצים נטועים להם גם כן.
שלושת המאמנות מופיעות מולך, במרחק של כחמישה עשר מטרים - בעמדה שלהן.
"מקווה שלא חיכית הרבה!", אומרת האמצעית, בעלת שיער אדמדם וחולצה כחולה. לצדה אחיותיה, שמוכרות לך.
אחת מהן זו קאמיל, הבחורה הגבוהה עם המון השיער הלבן. השנייה זו אותה נערה שפגשת הבוקר, בעלת שיער קצר וסרבל. נראה כי המזג שלה הרבה יותר נרגש מקודם, שכן קודם הייתה רגועה.
"אני ליליאן, ואלה אחיותיי - קאמיליה, וצ'רי" מציגה ליליאן את השלושה.
קאמיליה הולכת צעד קדימה, "ומכיוון שאני הראשונה לפגוש אותך, אהיה הראשונה להילחם. אז למה שלא נתחיל?", ואתה מאשר. "קדימה, צאי פלורג'ס!", היא קוראת וזורקת פוכדור ירקרק.
מהפוכדור יוצאת פוקימון עם מראה מרשים, בעלת מבנה פרחי. אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס, שמספר:[CENTER]
[IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/671-white.gif[/IMG]
[I]"פלורג'ס, פוקימון הגן.
בימים עברו היו מזמינים פלורג'ס לטירות על מנת שייצרו גני פרחים וייפו את הטירה.
פלורג'ס מקבלת כוח שנפלט מצמחי פרחים"
[/I][/CENTER]
אתה מביט לצדדים ורואה שלא מעט מאמנים צעירים מביטים בהתפעלות בפוקימון הגן.
"אתה רשאי לבחור את הפוקימון שלך" אומר מרטין.
--
[I]סורי על דור 6. לא יכולתי לפספס הזדמנות שכזו.[/I]
[CENTER][IMG]http://image.prntscr.com/image/7be9ec318b894c4f88205177f18685b3.png[/IMG][/CENTER]
[/QUOTE]
לפני שהקרב יתחיל אני אוציא את הפוקימונים שלי שיעמדו על שפת הזירה מבחוץ ויצפו, ואני אסביר להם שהם צריכים לצפות בקרב כדי להיות יותר מוכנים אם הם יצטרכו להילחם.. 'נראה שזה פוקימון פיה. זה קצת טיפשי לדעתי שיש סוג כזה, אבל לא נראה שמישהו שואל את דעתי. אז אין טעם להשתמש בסינדקוויל כבר עכשיו.' אהרהר אחרי שאקבל את המידע מהפוקדע. "סרסקיט, בוא!" אומר לו שיבוא מהיציע. "בוא נבחן את הפוקימון הזה סרסקיט. תשתמש בהתקפה מהירה עליו, ותנסה להתרחק ממנו תוך כדי זה שאתה משתמש בקרן בועות."
-
[QUOTE=Definitely not Seel;1501766]
[B][U]דניס |חוף נטוש | 11:00 |@דניס^זה^אני |
[/U][/B]אתה מנסה להרים את הגביע, אך לא, זה לא הגביע.
זה בעצם ואנילאקס פראי.
הואנליאקס מקפיא אותך בתוך קרחון ועוזב בצחקוק.
100 שנים עברו, ואני ואחי מצאנו את המאמן הנעלם.
חייל דתי בשם דניס.
לא הרבה ידוע על דניס, אך אני מאמינה, שדניס יכול להרוס את העולם.
"שלום", אומרת הילדה, ולצידה אחיה. "את בטוחה שהוא הומו?", שואל אחיה ומביט בך שוב.[/QUOTE]
״כן מתוקי״ ארים גבות בצורה מטרידה
״אבל חוקי הדת אוסרים עלינו לממש את אהבתנו! תדולל גורל אכזר!״
-
[B][U]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:28 |@alice |[/U][/B]
אתם כולכם משועשעים מהמצב, ומצחקקים מעט.
את מורה לצ'רי להשתמש בעלים הקסומים אל עבר קירליה, ונדמה לך שהיא הבינה.
צ'רי יוצרת סביבה מספר עלים קסומים, והיא מעיפה אותם בקלילות אל עבר קירליה.
העלים פוגעים בקירליה, אך ההתקפה הייתה די חלשה, וקירליה נותרת יציבה. "הממ.. שנייה", אומרת פרל ומביטה בפוקדקס, בודקת את המתקפות של קירליה אשר מחכה לפקודה.
"קירליה, השתמשי בראש צלול", מורה פרל, וקירליה עוצמת את עיניה. מסביבה נוצרת הילה כחולה-בהירה, וההילה מתחילה לדהות לאט לאט- תוך כדי שקירליה פוקחת את עיניה. נראה כי קירליה מפוקסת ובעלת כוח רב יותר ממקודם.
"עכשיו.. קול צורם אל צ'רובי", היא מבקשת, וקירליה מתחילה לקרוא בקול גבוה וחזק ביותר אל עבר צ'רובי, גורמת לה ליפול אחורנית ולחטוף נזק רב.
"חכו רגע-יש לי רעיון" אומר לפתע. "קירליה-אני מצטערת אבל אני באמת חושבת שצ'רובי לא רוצה להילחם, היא לא אוהבת את זה. מה דעתכם שנלחם-אבל בצורה שונה?" אשאל ואחייך. "בואו נראה מי יוכל להשתמש בהתקפות שלו הכי טוב כדי לגרום לעצמו להראות הכי יפה-כמו בתחרויות סרט האמת" אציע. "אם לא-אני מצטערת, אבל אני באמת לא רוצה להכריח את צ'רובי לעשות משהו שהיא לא רוצה" אוסיף בחיוך מתנצל וארים את צ'רובי לידיי.
-
[COLOR=#000000][B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 07:56 |[/U][/B]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, והם עומדים לצדך. אתה מהרהר מעט, ואז קורא לסרסקיט לזירה.
סרסקיט רץ במהירות, ומצייץ את שמו אל מול הפלורג'ס. מרטין מסמן להתחיל בקרב.
אתה מתחיל בקרב ומורה לסרסקיט לתקוף עם מתקפה מהירה, כהרף עין סרסקיט תוקף במתקפה מהירה ונתקל בחזקה בפלורג'ס. "פלורג'ס, כוח נסתר" מורה קאמיליה, ופלורג'ס יורה מספר כדורים מנצנצים אל סרסקיט, שבינתיים מתרחק תוך כדי שימוש בבועות מרשימות. המתקפות סותרות זו את זו, וסרסקיט יוצא ללא פגע.
"סופת עלי כותרת במהרה!" מורה קאמיליה, ופלורג'ס עוצמת את עיניה, בעוד רוח גדולה הנושאת עלי כותרת נישאת מסביבה במהירות ופוגעת בכל מה שמסביבה. (Petal Blizzard)
[/COLOR][COLOR=#000000][U][B]דניס |בית המקדש של שבט המים הצפוני | 11:20 |@דניס^זה^אני |
[/B][/U][/COLOR]בפרקים הקודמים של דניס, החייל הדתי האחרון:
[I][SIZE=1]סוקה וקטרה פוגשים את דניס, המאמן הנעלם.
חייל דתי בשם דניס.
לא הרבה ידוע על דניס, אך קורה מאמינה, שדניס יכול להרוס את העולם.
דניס מתחיל עם סוקה, אך חוקי הדת אוסרים עליהם לממש את אהבתם.
[/SIZE]
[/I]"מזתומרת אוסרים?!" שואל סוקה, מבטו מדמה את מבטה של אמא דובה כשמגלה שבניה נעלמו.
"עלינו לעשות משהו!" הוא קורא, ואתה מהנהן. "אבל סוק...", ממלמלת קטרה, "שתקי אישה!", קורא סוקה ואוחז בידך.
"דניס, אנחנו נממש את אהבתינו. נילחם בדת יחד", הוא אומר ומוציא פוכדור סגול.
אתם הולכים אל בית המקדש של שבט המים הצפוני, שם אתם פוגשים את הרבי והרבנית. "תביסו אותנו בקרב פוקימונים!", קורא הרבי, "אני נגדך דניס, הרבנית נגד סוקה!", הוא מורה. "קדימה, צא!!!", הוא צועק לאחר שאתה מאשר את השתתפותך בקרב, ומוציא פוקימון מפחיד מאוד.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/458.gif[/IMG]
[B][U]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:41 |@alice |[/U][/B]
פרל חושבת טיפה, ומיד ניצוצות עולים בעיניה. "כןכן!! כמו שראיתי בטלויזיה, קדימה!" היא מחייכת, ואז החיוך שלה טיפה יורד. "רגע... קירליה, מה דעתך?", היא שואלת, וקירליה מושכת בכתפיה ומחייכת.
נראה כי העניין מאושר משני הצדדים, ועל כך את שמחה ביותר. צ'רובי בינתיים רוקדת לה, ואתן מסכימות להתחיל בקרב.
"קירליה, עלים קסומים, תרקדי ואז תשתמשי בהם!" מורה פרל וקירליה רוקדת לה על רגל אחת, כרקדנית בלט, תוך כדי יצירת עלים קסומים מסביבה.
"