הוא אומר את זה מ2010.
Printable View
הוא אומר את זה מ2010.
למה אתה מצפה? שאני אומר את זה מאז 2020?
כמה כיף שחמישי.
אגב ייתכן ועצם הקיום שלי מביא כמה צפיות בפורום על פני פרק זמן ארוך, כי המיילים שסטודנטים בפתוחה שולחים אלי עושה AUTO FORWARD לכתובת הפרטית שלי, שיש בה כמובן lord abizi, אז כשאני עונה הם רואים את המייל הפרטי שלי. אם כמה הם סקרנים בנוגע לדבר הזה - הם יגגלו אותו. אם מגגלים לורד אביזי - מגיעים לMyforum. אז הנה התרומה שלי לפורום.
למרות שהפרופיל שלי ברדיט ובפוקי-קומיניטי מופיעים מעל זה כשחיפשתי עכשיו בגוגל =O.
אמא"י גנבים.
[QUOTE=Hit Man;1511672]אמא"י גנבים.[/QUOTE]
מה קרה?
אני מתכנן להביא מלא אנשים מפעם
ולהרוג את הנו"ד
מי איתי
לוקחים 70-120 ש"ח כרטיס כניסה.
[QUOTE=Hit Man;1511680]לוקחים 70-120 ש"ח כרטיס כניסה.[/QUOTE]
כן הם יקרנים... אבל הם ארגון ללא מטרות רווח אז זה לא בשביל לעשות קופה.
חבל שהם אפילו לא מנצלים את הכסף הזה בצורה טובה.
אני חושב שהתואר "ארגון ללא מטרות רווח" זה רק שלא ישאלו יותר מדי שאלות. קל יותר ככה.
[QUOTE=IHavePipi;1511674]אני מתכנן להביא מלא אנשים מפעם
ולהרוג את הנו"ד
מי איתי[/QUOTE]
פחח
[QUOTE=Hit Man;1511685]אני חושב שהתואר "ארגון ללא מטרות רווח" זה רק שלא ישאלו יותר מדי שאלות. קל יותר ככה.[/QUOTE]
אני מקווה שזה לא נכון ושיש פיקוח בנוגע לזה אבל אני באמת לא יודע.
בכל אופן יש התנהלות לקויה שם בצורה מסוימת וחוסר תקשורת...
ברור שיש. ועכשיו פתחתי סקר בגיקיה והראיתי להם שיש רוב מוחץ לאנשים שלא מגיעים לכנס בגלל המחיר המופקע, ואנשים מתוך הארגון תוקפים אותי. "אחלה" התנהגות ויחצ"נות.
[QUOTE=Hit Man;1511690]ברור שיש. ועכשיו פתחתי סקר בגיקיה והראיתי להם שיש רוב מוחץ לאנשים שלא מגיעים לכנס בגלל המחיר המופקע, ואנשים מתוך הארגון תוקפים אותי. "אחלה" התנהגות ויחצ"נות.[/QUOTE]
אני בטוח שלשכור את בנייני האומה, ועוד ליומיים, זה עולה המון כסף. אבל אני לא מאמין שהם משתמשים ביתר הכסף בצורה שמצדיקה את המחיר... זה נראה שכל כנס הם עושים דברים שונים לחלוטין בלי לשאול את הקהילה מה היא באמת רוצה. אין ספק שהם לא משתמשים בכסף בצורה נכונה, ועם מה שאמרת שהם השיבו לך כנראה שזה לא הולך להשתנות וחבל...
בינינו, אני חושב שהקהילה מדברת בעד עצמה ומספר האנשים שמגיע לכנס יורד משנה לשנה, וזה ממחיש לדעתי את הנקודה בצורה הטובה ביותר.