-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 17 2009, 06:26 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו נעמד, מתיחל להתעצבן, ואז מכפיל את עצמו ותוקף את סנטרט עם מתקפה מהירה. סנטרט מנסה לבלום עם חבטות הזעם, אך הוא סופג מכה ישירה מכל הכיוונים ונופל מעולף על הקרקע "סנטרט לא יכול להילחם יותר, ריאולו מנצח!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את סנטרט לפוכדור שלו ויורד עצוב מהזירה. הקרב הבא שלך יתקיים בעוד שעה בזירה 3. [/b][/quote]
אני הולך לרפות את ראיולו
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 01:40 PM
[b] [b]קיט~[/b]
אתה יוצא מחוץ לזירה, מתיישב על אחד הספסלים מאחורי הקלעים ומוציא את הפוקימונים שלך שמתחרים. אתם נחים מעט, ולפתע ניגש אלייך מאמן גבוה - "ה'צרמיליון שלך היה חזק מאוד, המתקפה האחרונה שלו נראתה חזקה מאוד" הוא אומר לך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img] [/b][/quote]
"תודה" אגיד לו בפשטות,ממשיך בענייני
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"אם ככה, תפוס את מקומך" אומר לך פלקנר ואתה תופס את מקומך בזירה.
"קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר למתמודד ג'ייסון יתחיל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד. הקרב יסתיים שהפוקימון של אחד המתמודדים לא יוכל להמשיך בקרב" אומר השופט "אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא השופט ומוציא את הפידג'יאוטו שלו החוצה, מוכן לקרב.
[b]עומר~[/b]
שניכם צועדים מספר צעדים ימינה ונעמדים מול הקוצים, ושיר מורה לקווילבה להשתמש עליהם בלהביור. הקוצים נשרפים ונעלמים, ויש מעבר מספיק גדול לבן אדם לעבור. "תעבור, אני כבר אצטרף אלייך!" היא אומרת לך, בזמן שהקוצים מתחילים שוב לגדול במהירות.
[b]ג'יי~[/b]
אתה משיב את ריאולו לפוכדור שלו ויוצא אל מחוץ לזירה לרפא אותו. אתה ניגש אל אחד ממכונות הריפוי במקום, מניח את הפוכדור וריאולו מתרפא.
יש לך בערך 45 דקות עד לתחילת הקרב הבא שלך. מה תעשה?
[b]קיט~[/b]
"אבל עדיין, הצ'רמיליון שלך לא ינצח את הפוקימון שלי" הוא אומר לך בחיוך "אגב, אני לוקאס" הוא מציג את עצמו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 02:24 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
שניכם צועדים מספר צעדים ימינה ונעמדים מול הקוצים, ושיר מורה לקווילבה להשתמש עליהם בלהביור. הקוצים נשרפים ונעלמים, ויש מעבר מספיק גדול לבן אדם לעבור. "תעבור, אני כבר אצטרף אלייך!" היא אומרת לך, בזמן שהקוצים מתחילים שוב לגדול במהירות.
[/b][/quote]
"טוב" אני אומר וממישך ללכת ניזהר מהקוצים.
-
[b] [b]קיט~[/b]
"אבל עדיין, הצ'רמיליון שלך לא ינצח את הפוקימון שלי" הוא אומר לך בחיוך "אגב, אני לוקאס" הוא מציג את עצמו. [/b][/quote]
"אני בספק" אגיד ואז אוסיף "אני הוא קיט"
-
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"אם ככה, תפוס את מקומך" אומר לך פלקנר ואתה תופס את מקומך בזירה.
"קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר למתמודד ג'ייסון יתחיל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד. הקרב יסתיים שהפוקימון של אחד המתמודדים לא יוכל להמשיך בקרב" אומר השופט "אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא השופט ומוציא את הפידג'יאוטו שלו החוצה, מוכן לקרב.
[/b][/quote]
"שינקס צא!"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"יהיה לך קשה אבל אתה חייב לנצח ולהתחזק!"אני אומר לשינקס ,"תשתמש בפזילה ואז בטעינה ואז בניצוץ!"אני צועק לו
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה משיב את ריאולו לפוכדור שלו ויוצא אל מחוץ לזירה לרפא אותו. אתה ניגש אל אחד ממכונות הריפוי במקום, מניח את הפוכדור וריאולו מתרפא.
יש לך בערך 45 דקות עד לתחילת הקרב הבא שלך. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מתחיל לשמח את ראיולו כדי שיתפתח לי
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 01:40 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
לפרס מסמנת לך שהיא בסדר, והיא תוקפת עם רסיסי קרח שפוגעים בצוות רוקט ובפוקימונים שלהם, והם נסוגים אחורנית. טיירוג וגרוטל יוצאים החוצה ותוקפים את הפוקימונים שלהם עם שילוב של בעיטה נמוכה ועלי תער. הפוקימונים שלהם נפגעים ולבסוף הם מצליחים לחסל את המכונה!
אולם אז, פתאום מופיעים סמלים משומקום! אתה מזהה שאלה האנון! :o [/b][/quote]
"וואו אנונים פלקנר בוא מהר ותראה אותם" אני צועק לפלקנר הכי חזק שאני יכול ואז אני מתקרב לאחד האנונים להסתכל עליהם יותר מקרוב ומחכה שמשהו יקרה
-
[b]ארתור~[/b]
אתה צועק לפלקנר ותוך שנייה הוא ושאר אנשי צוות רוקט מתפרצים לחדר. אחד מהם מסנה ללכוד מספר אנונים, אולם אז האנונים יוצרים מעגל גדול, וכוח בלית מוסבר תופס את כל אנשי צוות רוקט מהפוקימונים שלהם. הקרקע מתחילה לרעוף ופתח גדול מופיע באמצע החדר, ומתחיל לשאוב לתוכו דברים "בוא נצא מכאן!" צועק לעברך פלקנר, מחזיר את סטראביה ומתחיל לרוץ החוצה, אך כעבור כמה רגעיםהוא מתחיל לעוף באוויר ונאחז בדלת כדי לא להיכנס אל תוך החור, שאליו נשאים בינתיים אחד אחרי השני אנשי צוות רוקט בצרחות אימה.
[b]ג'יי~[/b]
אתה מוציא החוצה את ריאולו ומתחיל לשבח אותו על הקרב שהוא נתן. ריאולו מחייך ומניף את ידיו בשמחה כלפי מעלה, אך שום דבר לא קורה חוץ מזה.
[b]ג'ייסוסייד~[/b]
שינקס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ונעמד מוכן אל מול פידג'יאוטו. פידגי'אוטו צולל לעבר שינקס עם ניקור, ושינקס משתמש בפילה ומצליח להרתיע את פידג'יאוטו שמפספס. לאחר מכן שינקס טוען את עצמו, אולם לא מצליח לשגר את הניצוץ. "מתקפה מהירה!" מצווה כעת פלקנר.
[b]קיט~[/b]
"אני מבין שאתה גר כאן, במחוז ג'וטו? אני בא ממחוז שינו, הוא מחוז עם פוקימונים שעוד לא פגשת. אני מניח שניפגש במהלך אחד הקרבות, ואני בטוח שהפוקימון שלי יביס את הצ'רמיליון שלך, תהיה בטוח בכך" הוא אומר לך בחיוך, ואז צועד משם.
[b]עומר~[/b]
אתה חוצה במהירות את המעבר החופשי, ועובר לצידו השני בדיוק כשהקוצים גדלים שוב וחוסמים את הדרך. אתה רואה שרוב הדרך פנויה, אך יש קוצים רבים יותר סביב נקודה ספציצית לא רחוק ממכם, ליד מקדש גדול.
בינתיים, הקוצים מאחורייך נשרפים שוב ומתפוררים, ושיר עוברת דרכו עם קווילבה במהירות, והקוצים שוב נחסמים "מה זה שם?" שולת אותך שיר, ומצביעה לעבר אותו מקדש.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה מוציא החוצה את ריאולו ומתחיל לשבח אותו על הקרב שהוא נתן. ריאולו מחייך ומניף את ידיו בשמחה כלפי מעלה, אך שום דבר לא קורה חוץ מזה. [/b][/quote]
אז אני ממשיך לשבת על הספסל ומחכה
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b]
[b]ג'ייסוסייד~[/b]
שינקס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ונעמד מוכן אל מול פידג'יאוטו. פידגי'אוטו צולל לעבר שינקס עם ניקור, ושינקס משתמש בפילה ומצליח להרתיע את פידג'יאוטו שמפספס. לאחר מכן שינקס טוען את עצמו, אולם לא מצליח לשגר את הניצוץ. "מתקפה מהירה!" מצווה כעת פלקנר.
[/b][/quote]
B)
-----------
"שינקס תשתמש שוב בטעינה ותחכה שהוא יגיע אליך וכשהוא יגיע תקוף בניצוץ ואז בנשיכה"אני אומר לו
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה יושב ונח על הספסל, וכעבור כ40 דקות מודיעים לך שהקרב הבא שלך הוא עכשיו בזירה 3.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס משתמש בטעינה, ואז שולח ניצוץ שפוגע ישירות בפידג'יאוטו שמגיח מולו! פידג'יאוטו נפצע בינוני, ועף חזרה למעלה, משותק חלקית "אל תוותר, השתמש בצוות כפול!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו מצליח להשתכפל, וכמה כפילים נמצאים כעת באוויר, ופידג'יאוטו צובר את כוחותיו בינתיים בחזרה.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:40 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס משתמש בטעינה, ואז שולח ניצוץ שפוגע ישירות בפידג'יאוטו שמגיח מולו! פידג'יאוטו נפצע בינוני, ועף חזרה למעלה, משותק חלקית "אל תוותר, השתמש בצוות כפול!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו מצליח להשתכפל, וכמה כפילים נמצאים כעת באוויר, ופידג'יאוטו צובר את כוחותיו בינתיים בחזרה. [/b][/quote]
"תשלח ניצונות לכולם!ואחרי שתזהה מי האמיתי תתקוף שוב בניצוץ!"אני צועק לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:40 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה יושב ונח על הספסל, וכעבור כ40 דקות מודיעים לך שהקרב הבא שלך הוא עכשיו בזירה 3. [/b][/quote]
אני ניגש לזירה ואומר ליריב שלי :
" בהצלחה , קדימה תוציא את הפוקימון שלך ! "
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה עולה לזירה, ושם מחכה לך היריבה לך, שנראית יפה מאוד. אתה מרגיש מעט סמוק "קרב הפוקימונים בין ג'יי לבין סול יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד" אומר השופט "צא החוצה, פאנפי!" קוראת סול ומוציא הפאנפי לקרב.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס שולח ניצוצות לעבר כל הכפילים, אולם האמיתי לא נפגע. פידג'יאוטו תוקף אותו עם מתקפת כנף ופוצע אותו בינוני עד קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר.