-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 01:40 PM
[b] [b]רון[/b] - סקווירטל שולח משאבת הידרו לאדמה ומשתחרר מזרע העלוקה, הוא יורה אקדח מים קטלני לאילומיס והיא נפגעת מעט, אך היא לא נשארת חייבת ומחזירה לו על כך בפשטות עם רצף התקלות מהיר.
[/b][/quote]
"התקשחות ואז קרן בועות סקוירטל על אילומיס"
-
[quote][b]מייקל - אתה ממשיך ויוצא מאתר הצילומים, מטייל לך ביער.
לפתע כל המקום מתחיל לרעוד...[/b][/quote]
"אוף,אם זה שוב הבמאי הזה אני לא ירחם עליו הפעם."אני אומר בעצבים ואז עולה על עץ כדי לראות מה גורם לרעידות האלה
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 02:40 PM
[b] [b]יוסי[/b] - אתה זורק על שינקס את הפוכדור .
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת שינקס!
[b]גיל[/b] - סווינב מקפיא חלק עם קרן קרח, אך סובל מכות כנף מרובות מזובאטים שעוברים מאחוריו, באדו מציל את סווינב עם עלה קסום אך נתקף אף הוא עם מכות כנף, מרוואק שולח בומרנג ומחסל את הרב, סוויפר תופס שלושה בפיו, ולפתע ה10 שנשארו משתמשים במתקפת על קולי כולם ביחד, והמקום שאתם נמצאים בו רועד.
[b]בובי[/b] - מנקי פוגע במיינון עם מתקפה מהירה ומנסה שבירת לבנים אך מיינון זז וידו של מנקי נתקעת באדמה. הוא מנסה להשתחרר אך אינו מצליח, ובינתיים מאחורה מיינון תוקף אותו עם מספר מכות זנב, והוא לא מפסיק.
[b]עמרי[/b] - "אני מציע לך לא להשתחצן" הוא אומר וזורק את כובעו על הריצפה, ולאחר מכן גם דורך עליו בזעם. "אני מאמן מסוכן" הוא מוסיף ובינתיים מחזיר את קליידול לפוכדור. "קדימה היפופודאון! צא! סופת חול!" הוא אומר ומוציא היפופודאון, והיפופודאון הופך את הזירה לזירת דיונות חול. "אז את מי תוציא?" הוא שואל במבט מלחיץ מעט.
[b]מייקל[/b] - אתה ממשיך ויוצא מאתר הצילומים, מטייל לך ביער.
לפתע כל המקום מתחיל לרעוד...
[b]רון[/b] - סקווירטל שולח משאבת הידרו לאדמה ומשתחרר מזרע העלוקה, הוא יורה אקדח מים קטלני לאילומיס והיא נפגעת מעט, אך היא לא נשארת חייבת ומחזירה לו על כך בפשטות עם רצף התקלות מהיר.
[b]קורן[/b] - "טורקול!?" היא שואלת בתדהמה. "זה מצוין!" היא אומרת ורצה במורד הצוק אל עבר חוף מאנקרה.
אתה ממהר לעקוב אחריה, ולבסוף אתם מגיעים לים. "אני צריכה שטורקול יכנס למים עמוק, ואז ירה את מתקפת האש החזקה ביותר שלו לכיוון מעלה, ככה שזה יראה כמו פיצוץ באמצע המים!" [/b][/quote]
"תישתמש בשבירת לבנים בשביל להוציא את היד שלך ואז תישתמש בטיפוס בשביל לטפס על הקיר ואז מתקפה מהירה על מיינון" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 03:40 PM
[b] [b]גיל[/b] - סווינב מקפיא חלק עם קרן קרח, אך סובל מכות כנף מרובות מזובאטים שעוברים מאחוריו, באדו מציל את סווינב עם עלה קסום אך נתקף אף הוא עם מכות כנף, מרוואק שולח בומרנג ומחסל את הרב, סוויפר תופס שלושה בפיו, ולפתע ה10 שנשארו משתמשים במתקפת על קולי כולם ביחד, והמקום שאתם נמצאים בו רועד.
[/b][/quote]
"תתעלמו מהרעש!" אני אצעק להם "סווינב קרן קרח שוב! באדו תשתמש בהתקלה! סוויפר ומרוואק נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 03:40 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "טורקול!?" היא שואלת בתדהמה. "זה מצוין!" היא אומרת ורצה במורד הצוק אל עבר חוף מאנקרה.
אתה ממהר לעקוב אחריה, ולבסוף אתם מגיעים לים. "אני צריכה שטורקול יכנס למים עמוק, ואז ירה את מתקפת האש החזקה ביותר שלו לכיוון מעלה, ככה שזה יראה כמו פיצוץ באמצע המים!" [/b][/quote]
"אבל הוא פוקימון אש..." אני משיב לה בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 07:42 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]1 באפריל!!!!![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=3][b]כן זאת הייתה מתיחה, אני לא באמת מתכוון לסגור את המשחק.
הסירו דאגה מלבכם D: אם היה אכפת לכם בכלל.
כל הכבוד לעמרי שעלה על זה![/b][/SIZE]
________
[b]אקסטרה[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
"בטח שאני רוצה" הג'ודואיסט אומר לך ומנפץ סלע עם אגרוף. "אבל אני לא בטוח שאתה ברמה שלי..." הוא אומר בשחצנות.
[b]יוסי[/b] - נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... השתחרר!
שינקס יוצא מהפוכדור בקפיצה ומשתמש בטעינה, ריולו ממקד אנרגיה אך נפגע ממספר ניצוצות.
[b]עמרי[/b] - יפה אחי עלית על זה
----
הרקרוס משתמש בזמזום חרק שמטריף את קליידול ומפיל אותו לאדמה בעינויים. "הפסק את הסבל הזה!" טומפסון אומר בהתגרות. "קליידול מהר! השתמש בסתימה!" ג'ון ממשיך, ולפתע קליידול שולח קרן ורדרדה שמשתיקה את הרקרוס.
מיתרי הקול שלו נפגעו!
[b]מייקל[/b] - מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? תיידע אותי
----
מאסקריין מתקרב אל טראפינץ' עם כנף פלדה אבל זה נתלה לו על הכנף עם נשיכה, מאסקריין הסובל מנסה לנענע את כנפו ולהעיף את טראפינץ' בכל הכוח, אבל הוא פשוט לא מרפה! לבסוף מאסקריין מנסה לחבוט בטראפינץ' עם כנף פלדה עם הכנף השנייה, אבל טראפינץ' עוזב ומאסקריין מחמיץ אותו בכמה סנטימטרים. טראפינץ' חופר באדמה אבל לפני שהוא מספיק להגיע לעומק המתאים, מאסקריין מעיף אותו מהאדמה עם רוח כסופה, ופוצע אותו ברגל. טראפינץ' צולע!
[b]קורן[/b] - "יש לי פוקימונים" היא מחכה אותך בקול צייצני. "כן, ואיך המידע הזה אמור לעזור לי?" היא שואלת אותך בגסות, אך אתה רואה שהיא מתעניינת.
[b]בובי[/b] - טורטרה מצליף בפלאסל מספר פעמים עם צמח משתולל אך מחטיא את רובם, פלאסל משתמש ברעם ואחרי זה בברק, ושני המתקפות האלה מזעזעות את טורטרה לחלוטין. טורטרה פוגע בפלאסל עם עלי טער, אך זה ממהר להחזיר לו עם רעם.
[b]גיל[/b] - אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל איזה משחקים אתה ניהלת פה? לא ראיתי... מצטער
----
"אין גבול... פשוט אין גבול להתעללות" האחות ג'וי אומרת לך שדמעות בעינייה, מחזיקה את מצחה. "זה הפוקימון הראשון שלא הצלחתי להציל" היא אומרת לך ומתיישבת, והדמעות הצלולות שבעינייה מתחילות לנזול. "מישהו צריך לשים קץ לזוועתיות הזאת! האם איבדנו צלם אנוש!?" היא צועקת וקמה באגרסיביות מהספה.
[b]רון[/b] - "קרב? נגדי?" באגלון שואל אותך, ולאחר מכן מתחיל להתפקע מצחוק. "בסדר אבל שאני ינצח אותך אחרי דקה, תבטיח שלא תבכה!" הוא אומר בהתנשאות ומחייך חיוך זדוני. [/b][/quote]
צא קרוגנאק חייבים להיתפתח
-
[b] [b]יוסי[/b] - אתה זורק על שינקס את הפוכדור .
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת שינקס!
[/b][/quote]
''יש !
תפסתי שינקס!''
אני אומר ומוציא את צ'אריזארד , אני עולה עליו ומחפש באוויר את בן .
-
[b]קורן[/b] - "זה נכון" היא אומרת לך בחיוך מתוחכם. "אבל טורקול הוא פוקימון מאוד כבד, ככה שהוא ישקע גם בלי להתאמץ" היא אומרת. "שנתחיל?" היא אומרת, ולפתע ברנדון נוחת לידכם עם הצ'אריזארד שלו.
[b]גיל[/b] - סווינב יורה קרן קרח ומקפיא את כל הזובאט שנשארו, באדו רץ ומתקיל את הזובאט הקפואים ויוצר גשם של גושי קרח. "ילד!" אתה שומע מאחורה, ומסתובב. אתה רואה שם שוטר מכוון אלייך את הפנס שלו. "מה אתה עושה כאן!? השעה היא חצות! אתה משוגע?! זה שטח פרטי!" הוא אומר ומכניס אותך לניידת בכוח. "אתה גר פה בקיבוץ נכון?" הוא אומר ונוסע לקיבוץ קראבטון.
[b]בובי[/b] - מנקי מצליח להשתחרר עם שבירת לבנים אבל כתוצאה מכך פוגע בעצמו קצת. מיינון קופץ על הקיר אבל בדרך מספיק לחטוף חבטה ממיינון. מנקי שולח מתקפה מהירה מהקיר ופוגע במיינון ומגלגל אותו על האדמה, מיינון מחזיר לו על כך עם גל שוק.
[b]מייקל[/b] - אתה חוזר לבדוק מה גורם לרעידות האלה, ולפתע הם ממש מתחזקות! רוב העצים ביער נופלים ואתה בקושי מצליח ללכת בלי ליפול כל 2 צעדים! לבסוף אתה מגיע למושב קטן באמצע היער, אתה הולך בתוכו ולפתע הרעידות מתחזקות עוד יותר! כל הבניינים והבתים שם קורסים ונופלים! לפתע אחד יוצא אלייך מתוך בית הרוס ומפורק לחלקים וצועק לך "ילד תגן על עצמך! יש רעידת אדמה והיא הולכת להתחזק!" האיש אומר, וזה המשפט האחרון שהוא הוציא מפיו בחייו, כי לפתע בית אחר מתמוטט עליו. אתה שומע רעשי נדנודים... אתה מסתכל אחורה ורואה בניין גדול. שנופל עלייך! שראית אותו מתקרב, לא ידעת מה לחשוב.
וכרגע? אתה בבית חולים. הרגע התעוררת. והכי גרוע? אתה לבד!
[b]רון[/b] - סקווירטל מתקשה ולכן לא נפגע מהעלה הקסום שאילומיס שלחה, הוא שולח קרן בועות ומצליח לפגוע קצת באילומיס, ואז אילומיס תוקפת במגה ייבוש ופוגעת בו קשה. "טראביס, טראביס, המכון התפנה, אתה רשאי להיכנס" אתה שומע ברמקולים שמאחורייך, תלויים על קיר.
[b]אקסטרה[/b] - "קרוגאנק? זה יהיה קל משחשבתי" הוא אומר לך בזלזול.
"צא מאצ'וק! גמור אותו!" הוא אומר ומוציא מאצ'וק (לא מצליח להעלות תמונה).
[b]יוסי[/b] - אתה עולה על צ'אריזארד ומחפש נואשות אחר בן, ולבסוף אתה מחליט לחזור לחוף. אתה נוחת בחוף ורואה את בן עם הטורקול שלו, מדבר עם גברת שלידה נמצא סמירגל.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 05:14 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה עולה על צ'אריזארד ומחפש נואשות אחר בן, ולבסוף אתה מחליט לחזור לחוף. אתה נוחת בחוף ורואה את בן עם הטורקול שלו, מדבר עם גברת שלידה נמצא סמירגל. [/b][/quote]
''הי בן , צריך ללכת , אני צריך ללכת למכון החמישי שלי , בעיר מסיגה .
אתה בא?''
אני אומר לו .
''אה ודרך אגב , תפסתי שינקס ^^''
אני אומר לו .
-
[b] [b]עמרי[/b] - "אני מציע לך לא להשתחצן" הוא אומר וזורק את כובעו על הריצפה, ולאחר מכן גם דורך עליו בזעם. "אני מאמן מסוכן" הוא מוסיף ובינתיים מחזיר את קליידול לפוכדור. "קדימה היפופודאון! צא! סופת חול!" הוא אומר ומוציא היפופודאון, והיפופודאון הופך את הזירה לזירת דיונות חול. "אז את מי תוציא?" הוא שואל במבט מלחיץ מעט. [/b][/quote]
"דאסקל צא!" אני צועק ומוציא את דאסקל.
"תקוף בצוות כפול ולאחר מכן בחבטה!" אני צועק לעבר דאסקל לאחר שאוציא אותו.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 04:14 PM
[b] [b]רון[/b] - סקווירטל מתקשה ולכן לא נפגע מהעלה הקסום שאילומיס שלחה, הוא שולח קרן בועות ומצליח לפגוע קצת באילומיס, ואז אילומיס תוקפת במגה ייבוש ופוגעת בו קשה. "טראביס, טראביס, המכון התפנה, אתה רשאי להיכנס" אתה שומע ברמקולים שמאחורייך, תלויים על קיר.
[/b][/quote]
אני מחזיר את סקוירטל קונה מראפים נותן לסקוירטל ורץ למכון
-
[b] [b]קורן[/b] - "זה נכון" היא אומרת לך בחיוך מתוחכם. "אבל טורקול הוא פוקימון מאוד כבד, ככה שהוא ישקע גם בלי להתאמץ" היא אומרת. "שנתחיל?" היא אומרת, ולפתע ברנדון נוחת לידכם עם הצ'אריזארד שלו.
[b]גיל[/b] - סווינב יורה קרן קרח ומקפיא את כל הזובאט שנשארו, באדו רץ ומתקיל את הזובאט הקפואים ויוצר גשם של גושי קרח. "ילד!" אתה שומע מאחורה, ומסתובב. אתה רואה שם שוטר מכוון אלייך את הפנס שלו. "מה אתה עושה כאן!? השעה היא חצות! אתה משוגע?! זה שטח פרטי!" הוא אומר ומכניס אותך לניידת בכוח. "אתה גר פה בקיבוץ נכון?" הוא אומר ונוסע לקיבוץ קראבטון.
[b]בובי[/b] - מנקי מצליח להשתחרר עם שבירת לבנים אבל כתוצאה מכך פוגע בעצמו קצת. מיינון קופץ על הקיר אבל בדרך מספיק לחטוף חבטה ממיינון. מנקי שולח מתקפה מהירה מהקיר ופוגע במיינון ומגלגל אותו על האדמה, מיינון מחזיר לו על כך עם גל שוק.
[b]מייקל[/b] - אתה חוזר לבדוק מה גורם לרעידות האלה, ולפתע הם ממש מתחזקות! רוב העצים ביער נופלים ואתה בקושי מצליח ללכת בלי ליפול כל 2 צעדים! לבסוף אתה מגיע למושב קטן באמצע היער, אתה הולך בתוכו ולפתע הרעידות מתחזקות עוד יותר! כל הבניינים והבתים שם קורסים ונופלים! לפתע אחד יוצא אלייך מתוך בית הרוס ומפורק לחלקים וצועק לך "ילד תגן על עצמך! יש רעידת אדמה והיא הולכת להתחזק!" האיש אומר, וזה המשפט האחרון שהוא הוציא מפיו בחייו, כי לפתע בית אחר מתמוטט עליו. אתה שומע רעשי נדנודים... אתה מסתכל אחורה ורואה בניין גדול. שנופל עלייך! שראית אותו מתקרב, לא ידעת מה לחשוב.
[b]רון[/b] - סקווירטל מתקשה ולכן לא נפגע מהעלה הקסום שאילומיס שלחה, הוא שולח קרן בועות ומצליח לפגוע קצת באילומיס, ואז אילומיס תוקפת במגה ייבוש ופוגעת בו קשה. "טראביס, טראביס, המכון התפנה, אתה רשאי להיכנס" אתה שומע ברמקולים שמאחורייך, תלויים על קיר.
[b]יוסי[/b] - אתה עולה על צ'אריזארד ומחפש נואשות אחר בן, ולבסוף אתה מחליט לחזור לחוף. אתה נוחת בחוף ורואה את בן עם הטורקול שלו, מדבר עם גברת שלידה נמצא סמירגל. [/b][/quote]
"קרוגנאק תיתעלם מימנו אתה תיתפתח ונזיין אותו צא עוקץ רעל אחר כך נסה להיתקרב והישתמש בנעיצת רעל ובסוף שבירת לבנים "
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 06:14 PM
[b] [b]מייקל[/b] - אתה חוזר לבדוק מה גורם לרעידות האלה, ולפתע הם ממש מתחזקות! רוב העצים ביער נופלים ואתה בקושי מצליח ללכת בלי ליפול כל 2 צעדים! לבסוף אתה מגיע למושב קטן באמצע היער, אתה הולך בתוכו ולפתע הרעידות מתחזקות עוד יותר! כל הבניינים והבתים שם קורסים ונופלים! לפתע אחד יוצא אלייך מתוך בית הרוס ומפורק לחלקים וצועק לך "ילד תגן על עצמך! יש רעידת אדמה והיא הולכת להתחזק!" האיש אומר, וזה המשפט האחרון שהוא הוציא מפיו בחייו, כי לפתע בית אחר מתמוטט עליו. אתה שומע רעשי נדנודים... אתה מסתכל אחורה ורואה בניין גדול. שנופל עלייך! שראית אותו מתקרב, לא ידעת מה לחשוב.
[/b][/quote]
אני שמתיע לב שרק אני זה שקרו לו הדברים
------------------
"הלו!!!!"אני צועק לכל עבר ומחפש את היציאה
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 2 2009, 06:14 PM
[b] [b]גיל[/b] - סווינב יורה קרן קרח ומקפיא את כל הזובאט שנשארו, באדו רץ ומתקיל את הזובאט הקפואים ויוצר גשם של גושי קרח. "ילד!" אתה שומע מאחורה, ומסתובב. אתה רואה שם שוטר מכוון אלייך את הפנס שלו. "מה אתה עושה כאן!? השעה היא חצות! אתה משוגע?! זה שטח פרטי!" הוא אומר ומכניס אותך לניידת בכוח. "אתה גר פה בקיבוץ נכון?" הוא אומר ונוסע לקיבוץ קראבטון.
[/b][/quote]
"למען האמת לא אדוני" אני אגיד "אני גר מאוד רחוק מכאן, אני הלכתי בלילה לאיזור שאוכל להקים בו אוהל והזובטים הללו תקפו אותי וניסו לשדוד ממני את התיק שלי" אני אומר לשוטר בסוג של קוצר רוח בעקבות העייפות.
-
[b] [b]קורן[/b] - "זה נכון" היא אומרת לך בחיוך מתוחכם. "אבל טורקול הוא פוקימון מאוד כבד, ככה שהוא ישקע גם בלי להתאמץ" היא אומרת. "שנתחיל?" היא אומרת, ולפתע ברנדון נוחת לידכם עם הצ'אריזארד שלו.
"קדימה עכשיו טיפוס ואז שבירת לבנים"