-
עומר-
"נסה לפרוץ את שני ההתקפות באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל יוצא כמו טיל לעבר אינפרייפ, הוא נדחף בכל הכח, אינפרייפ מכין אגרוף ממוקד לעבר פלוצל, כאשר פלוצל מגיע הוא שולח אותו במטרה לעצור את הסילון והוא לא מצליח-ההדף של הסילון חזק מדי ופלוצל מפיל את אינפרייפ. אינפרייפ יוצא באגרוף ממוקד נוסף, פלוצל שולח אקדח מים הפעם ההקפה לא חזקה מספיק ואינפרייפ מצליח להדוף אותה, הוא עדיין מצליח להיתקדם עם האגרוף ופוגע איתו בפלוצל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 08:51 PM
[b] עומר-
"נסה לפרוץ את שני ההתקפות באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל יוצא כמו טיל לעבר אינפרייפ, הוא נדחף בכל הכח, אינפרייפ מכין אגרוף ממוקד לעבר פלוצל, כאשר פלוצל מגיע הוא שולח אותו במטרה לעצור את הסילון והוא לא מצליח-ההדף של הסילון חזק מדי ופלוצל מפיל את אינפרייפ. אינפרייפ יוצא באגרוף ממוקד נוסף, פלוצל שולח אקדח מים הפעם ההקפה לא חזקה מספיק ואינפרייפ מצליח להדוף אותה, הוא עדיין מצליח להיתקדם עם האגרוף ופוגע איתו בפלוצל [/b][/quote]
"פלוצל תשאושש ואז תישתמש בסילון אקווה שוב ואז אגרוף ממוקד!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 07:29 PM
[b] ניב-
"תודה רבה לך" נשמע קול נשי בראשך, "אתה הצלת את היורשת הבאה מבין הלוגיות, יש משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואל הלוגיה הזכר [/b][/quote]
"להעביר אותי לצד השני של היער למתחם האליפות, אני צריך להביא לשם את כדור הGS. לומר את האמת לא ציפיתי לשום תמורה, זאת החובה שלי כמאמן לעזור לפוקימונים להיגע לשיאם, ואם לוגיה תהייה בשיאה איתכם זה תפקידי לעזור לה להישאר שם. זאת השקפת העולם שלי"
-
עומר-
אינפרייפ חוזר אל מקומו על מנת לא להיות קרוב מדי ולהיפגע אבל פלוצל לא נותן לו מנוחה, הוא מתאושש במהירות ויוצא בסילון אקווה נוסף, סילון אקווה גורר איתו את אינפרייפ ודוחף אותו אל הקיר-השניים נפגעים בסופו של דבר. השניים הקמים במהירות ועושים צעד אחד אחורה, "עכשיו תתפוס את האגרוף הממוקד שלו ותשלח אגרוף ממוקד גם אתה" אומר ג'דן. פלוצל שולח אגרוף ממוקד לעבר אינפרייפ, אינפרייפ תופס את האגרוף של פלוצל ושולח אגרוף ממוקד גם הוא אך גם פלוצל תופס אותו-השניים נדחפים זה לזה במטרקה להפיל את האויב
ניב-
סחתיין על הנאום ;)
-----------------------
"הלוואי וכל העולם היה מלא מאמנים כמוך, הבקשה שלך היא תגמול קטן לעומת מה שעשית לנו" אומר לוגיה. אתה עולה על גבו של לוגיה ואתם עפים במהירות הבזק, אתה מנסה להסתכל על הנוף אבל הכל עובר מהר מדי. אחרי תעופה של 5 דקות כבר אתם מגיעים לליגת תפוז, זה היה כמו קסם:מביא הכדור הקסום מגיע על הפוקימון האגדי לוגיה, אתה ניראת לרגע כמו אגדה. כל האנשים שהסתכלו עליכם מחאו כפיים ושרקו לך על הכניסה המדהימה ועל הבאתו של כדור הGS
-
-
-
כל הכבוד לכולנו! הגענו לעמוד 200!
כעת אני רוצה לתת את דעתי על כל השחקנים
עומר-השחקן הראשון במשחק, אתה ן אדם שכיף איתך במשחק ויודע ליצור עלילה לעצמך
ניב-כמו עומר אתה שחקן מהנה, אבל גם חכם וממש נכנס לתוך התפקיד.
ארתור-הפוזאיסט B) , שחקן ששם לב להכל ובלעדיו המשחק היה שונה
מיכה-גם שחקן מהנה, אמנם קצת עצלן אבל אפשר להיסתדר
ירין-אמנם אתה רק בהתחלה יחסית אבל לבינתיים אתה עושה רושם טוב
לורן-אמנם לא מבין רמזים אבל משתדל ליצור עלילה מהנה. אני מקווה שתגיב בקרוב
[SIZE=4]מה אתם חושבים על המשחק שלי?
נ.ב.-אפשר להגיב, ומי שמגיב ראשון מקבל מיוטו[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:43 PM
[b] ארתור-
, מרושע!
-----------------
"בסדר" אומר ביל "קח" ואז הוא לוקח ממך את הפוק'פון ונותן לך אבן נוצצת. "אתה צריך עוד משהו? או שיש לך להביא לי עוד משהו?" הוא שואל [/SIZE] [/b][/quote]
"תציע מה אתה צריך" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:01 PM
[b]ניב-
סחתיין על הנאום ;)
-----------------------
"הלוואי וכל העולם היה מלא מאמנים כמוך, הבקשה שלך היא תגמול קטן לעומת מה שעשית לנו" אומר לוגיה. אתה עולה על גבו של לוגיה ואתם עפים במהירות הבזק, אתה מנסה להסתכל על הנוף אבל הכל עובר מהר מדי. אחרי תעופה של 5* דקות כבר אתם מגיעים לליגת תפוז, זה היה כמו קסם:מביא הכדור הקסום מגיע על הפוקימון האגדי לוגיה, אתה ניראת לרגע כמו אגדה. כל האנשים שהסתכלו עליכם מחאו כפיים ושרקו לך על הכניסה המדהימה ועל הבאתו של כדור הGS[/b][/quote]
תודה רבה, החלטתי שזה הזמן לחסוף את המוטיב שלי במשחק, והנאום הזה הוא הדרך הטובה ביותר בעיניי
משחק מצוין, אין מה להאיר
-
[SIZE=4]ארתור הולך לקבל מיוטו![/SIZE]
ארתור-
תוכל לתת את דעתך על המשחק שלי?
-------------------------------------
"ל..." מתכוון לומר ביל משהו אבל לפתע נשמע ונראה פיצוץ ענקי מכיוון דרך 24
ניב-
תודה רבה על המילים הטובות! ובהמשך יהיו לך עוד רגעים כאלו
----------------------------------------------
"קול הכבוד על הכניסה המדהימה! לרגע חשבתי שהמאמן האגדי של האיים התעורר לחיים וחזר עם הלוגיה שלו" נשמע קול מבוגר, אתה מסתכל לאחור ורואה בחור בחליפה מוזרה-[img]http://i29.tinypic.com/53r4oz.png[/img]. "נעים מאוד! אני דרייק אלוף ליגת איי תפוז" הוא אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:58 PM
[b] ניב-
תודה רבה על המילים הטובות! ובהמשך יהיו לך עוד רגעים כאלו
----------------------------------------------
"קול הכבוד על הכניסה המדהימה! לרגע חשבתי שהמאמן האגדי של האיים התעורר לחיים וחזר עם הלוגיה שלו" נשמע קול מבוגר, אתה מסתכל לאחור ורואה בחור בחליפה מוזרה-[img]http://i29.tinypic.com/53r4oz.png[/img]. "נעים מאוד! אני דרייק אלוף ליגת איי תפוז" הוא אומר [/b][/quote]
אומר "ונעים מאוד, אני ניב, מאמן שמנסה לזכות בשבעת סמלי הקרב בקנטו ונשלח הנה להביא את כדור הGS ע"י ראש מגדל הקרב אנבל. ולוגיה הביא אותי הנה בתור טובה, זה הכל" ומגיש לו את כדור הGS
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:58 PM
[b] [SIZE=4]ארתור הולך לקבל מיוטו![/SIZE]
ארתור-
תוכל לתת את דעתך על המשחק שלי?
-------------------------------------
"ל..." מתכוון לומר ביל משהו אבל לפתע נשמע ונראה פיצוץ ענקי מכיוון דרך 24 [/b][/quote]
הולך?:o ותגיד זה לא היה אמור להיות מיו?
______
אחלה משחק
בסוף שאני עושה מיוטו, ותודה!
------------------------------
אתה מתקדם לדרך 24, בצד השני של הנהר אתה רואה שנפתח פתח למערה
ניב-
"תודה רבה" אומר דרייק "ביקשנו מאנבל שתבחר מישהו מתאים לשליחות הGS, ובתור דוד שלה אני יודע שאפשר לסמוך עליה, ועובדה שאתה עשית את שליחות הGS בזמן שיא. אז אולי תרצה להילחם נגדי? חד פעמי אני יעשה לך קרב ליגה למרות שאין לך את ארבעת תגי תפוז"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 10:11 PM
[b] ארתור-
בסוף שאני עושה מיוטו, ותודה!
------------------------------
אתה מתקדם לדרך 24, בצד השני של הנהר אתה רואה שנפתח פתח למערה [/b][/quote]
אני רץ לתוך המערה כדי לראות מה יש שם ואני מסתכל חורה כדי לאות אם ביל בא אחרי
-
ארתור-
אתה וביל רצים בסקרנות לראות מה נמצא במערה. אתם נכנסים למערה והכל חשוך, רק הפתח מאיר לכם אותה, עד לטווח האור אתם יכולים לראות בור עצום ושעומקו לא ידוע. לפתע נראה אור בבור, אט אט האור גדל ומתקרב, אתם ממשיכים להיסתכל ולבסוף רואים מקור אנרגיה ענקי שפורץ דרך הגג. הייצור מוציא את עטיפת האור ואתה רואה מיוטו-[img]http://i25.tinypic.com/23jmrsp.png[/img], והוא לא נראה ממש שמח. המיוטו מתחיל להרוס כל דבר שהוא רואה בעזרת קרן על עוצמתית
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:01 PM
[b] עומר-
אינפרייפ חוזר אל מקומו על מנת לא להיות קרוב מדי ולהיפגע אבל פלוצל לא נותן לו מנוחה, הוא מתאושש במהירות ויוצא בסילון אקווה נוסף, סילון אקווה גורר איתו את אינפרייפ ודוחף אותו אל הקיר-השניים נפגעים בסופו של דבר. השניים הקמים במהירות ועושים צעד אחד אחורה, "עכשיו תתפוס את האגרוף הממוקד שלו ותשלח אגרוף ממוקד גם אתה" אומר ג'דן. פלוצל שולח אגרוף ממוקד לעבר אינפרייפ, אינפרייפ תופס את האגרוף של פלוצל ושולח אגרוף ממוקד גם הוא אך גם פלוצל תופס אותו-השניים נדחפים זה לזה במטרקה להפיל את האויב [/b][/quote]
"פלוצל אל תעזוב את האגרוף ותשלח אקדח מים הישר על הפרצוף שלו!" אני אומר.
אני חושב שעשית חכם שבאמת ההתחלות היו מאתגרות ולא קשות מידי ואתה שומר על רמת נורמליות ולא ממציא סיטואציות לא הגיוניות.
אתה לא דוחף פוקימונים ואתה נותן לשחקן כמעט חופש מוחלט לעשות כרצונו.
אני חושב שאתה יכול לעדכן יותר ולתת קרבות עם פוקימונים פראיים יותר מאתגרים.
אולי לתת משימות בתוך המשחק שיזכו בפוקימונים מגניבים.
אממ היתפתחויות יותר מהירות נראה לי גם יכול להיות נחמד.
ותוסיף עוד פרסים!
לא קיבלתי אפילו אחד >:
-
[SIZE=3]בעמוד 250 יהיה האיוונט האחרון. מי שפותח את העמוד מקבל איזה פוקימון שיירצה חוץ מאגדי, אפשר אפילו זוהר ואפילו צורה אחרונה. מי שמגיב שני מקבל ביצת מזל(הזוכה בה ייקבל הסבר)[/SIZE]
עומר-
תודה רבה על המשוב הביקורתי
---------------------------------
"תנסה לברוח" אומר ג'דן. אינפרייפ מנסה להישתחרר ופלוצל תופס חזק מדי ולא נותן לו, פלוצל שולח אקדח מים ומכיוון שהוא תופס אותו הוא לוחץ עליו לסבול אותו, בסופו של דבר אינפרייפ משתחרר, אבל הוא מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 11:46 PM
[b] [SIZE=3]בעמוד 250 יהיה האיוונט האחרון. מי שפותח את העמוד מקבל איזה פוקימון שיירצה חוץ מאגדי, אפשר אפילו זוהר ואפילו צורה אחרונה. מי שמגיב שני מקבל ביצת מזל(הזוכה בה ייקבל הסבר)[/SIZE]
עומר-
תודה רבה על המשוב הביקורתי
---------------------------------
"תנסה לברוח" אומר ג'דן. אינפרייפ מנסה להישתחרר ופלוצל תופס חזק מדי ולא נותן לו, פלוצל שולח אקדח מים ומכיוון שהוא תופס אותו הוא לוחץ עליו לסבול אותו, בסופו של דבר אינפרייפ משתחרר, אבל הוא מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
הוא יהיה בטוח שלי!! @_@
זה מה שאמרת על מיוטו והאנטייXD
------------------------------------
"חפירה, צא ממקום שממנו הוא לא יצפה באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל מזנק בסילון אקווה, הוא מתקרב לאינפרייפ ואז אינפרייפ חופר בור ונכנס לאדמה, בגלל ההיתחמקות הזאת פלוצל מפספס ומתנגש באדמה. פלוצל מחכה לבואו של אינפרייפ, לפתע אינפרייפ מופיע בדיוק מתחת לפניו של פלוצל והוא מרים אותו באוויר עם האגרוף, אחרי שפלוצל נוחת על הריצפה הוא מסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 12:06 AM
[b] עומר-
זה מה שאמרת על מיוטו והאנטייXD
------------------------------------
"חפירה, צא ממקום שממנו הוא לא יצפה באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל מזנק בסילון אקווה, הוא מתקרב לאינפרייפ ואז אינפרייפ חופר בור ונכנס לאדמה, בגלל ההיתחמקות הזאת פלוצל מפספס ומתנגש באדמה. פלוצל מחכה לבואו של אינפרייפ, לפתע אינפרייפ מופיע בדיוק מתחת לפניו של פלוצל והוא מרים אותו באוויר עם האגרוף, אחרי שפלוצל נוחת על הריצפה הוא מסתחרר [/b][/quote]
"פלוצל סילון אקווה ואגרוף ממוקד!" אני אומר בקול ואז לוחש לו "אם הוא חופר תישתמש באקדח מים בשביל למלא את הבור, ככה הוא יטבע" (צחוק מרושע)
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 10:53 PM
[b] ארתור-
אתה וביל רצים בסקרנות לראות מה נמצא במערה. אתם נכנסים למערה והכל חשוך, רק הפתח מאיר לכם אותה, עד לטווח האור אתם יכולים לראות בור עצום ושעומקו לא ידוע. לפתע נראה אור בבור, אט אט האור גדל ומתקרב, אתם ממשיכים להיסתכל ולבסוף רואים מקור אנרגיה ענקי שפורץ דרך הגג. הייצור מוציא את עטיפת האור ואתה רואה מיוטו-[img]http://i25.tinypic.com/23jmrsp.png[/img], והוא לא נראה ממש שמח. המיוטו מתחיל להרוס כל דבר שהוא רואה בעזרת קרן על עוצמתית [/b][/quote]
"ביל מה אתה מציע שנעשה?אשאל אותו" ובינתיים אחזיק את הפוקדור של פיג'יוטו וטורטרה בידיים שלי
-
עומר-
"אגרוף ברק ואגרוף ממוקד" אומרג'דן. פלוצל שוב נוחת כמו תותח בסילון האקווה, אינפרייפ שולח אגרוף חשמל, האגרוף שלו ממלא את כל הסילון בחשמל ומחשמל את פלצל-פלוצל משותק מחשמל סטטי. פלוצל מנסה לשלוח אגרוף ממוקד והחשמל הסטטי מונע ממנו לעשות זאת, אינפרייפ שולח אגרוף ממוקד ופלוצל נופל מעולף על הריצפה
ארתור-
"תוכל לעקב את המיוטו הזה?" שואל ביל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 12:33 AM
[b] ארתור-
"תוכל לעקב את המיוטו הזה?" שואל ביל [/b][/quote]
"כן רק לפני זה מה רציתה שאני יעשה כשהיינו בבית שלך לפני שהמערה נפתחה?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 12:33 AM
[b] עומר-
"אגרוף ברק ואגרוף ממוקד" אומרג'דן. פלוצל שוב נוחת כמו תותח בסילון האקווה, אינפרייפ שולח אגרוף חשמל, האגרוף שלו ממלא את כל הסילון בחשמל ומחשמל את פלצל-פלוצל משותק מחשמל סטטי. פלוצל מנסה לשלוח אגרוף ממוקד והחשמל הסטטי מונע ממנו לעשות זאת, אינפרייפ שולח אגרוף ממוקד ופלוצל נופל מעולף על הריצפה [/b][/quote]
"לא פלוצל" אני אומר בלחץ ורץ אליו "תחזור. זה היה קרב נחמד" אני אומר באדישות לבן אדם.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 08:22 PM
[b] עומר-
"בעיטת קפיצת שלום ואז אס השמיים" אומר ג'דן. היטמונטופ מקפץ א פלוצל בבעיטת קפיצת שלום, פלוצל יורה אקדח מים לפרצופו וגורם לו להיתנגש בקיר. היטמונטופ יוצא באס השמיים ופלוצל בסילון אקווה, השניים מתנגשים זה בזה אבל מההדף מדרדרים לאחור. פלוצל מנסה להיששתמש באגרוף ממוקד אבל נכשל
מיכה-
אתה יכול לפתח את פיקאצ'ו
-------------------------
אתה מסתכל ורואה שלעיר יש שלוש יציאות שונות:דרך 24, דרך 5 ודרך 9. באיזו דרך תבחר כדי לאמן את נידורן? [/b][/quote]
24
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 10:11 PM
[b] ניב-
"תודה רבה" אומר דרייק "ביקשנו מאנבל שתבחר מישהו מתאים לשליחות הGS, ובתור דוד שלה אני יודע שאפשר לסמוך עליה, ועובדה שאתה עשית את שליחות הGS בזמן שיא. אז אולי תרצה להילחם נגדי? חד פעמי אני יעשה לך קרב ליגה למרות שאין לך את ארבעת תגי תפוז" [/b][/quote]
"הפוקימונים שלי צריכים לנוח קצת, הם עבדו קשה מאוד בזמן האחרון, אבל זה גם השיג תוצאות.
אני אשמח להילחם בך אבל אם קודם אוכל לנוח קצ זה יעזור, כשחושבים על זה לא אכלתי כבר הרבה מאוד זמן, וגם לא ישבתי לנוח"
-
ארתור-
"זה לא משנה עכשיו, אני ילך לבית ואביא משהו שיעצור אותו" אומר ביל והולך. המיוטו קולט אותך ומתקדם אליך במהירות שיא
ניב-
בקשר להודעה הפרטית .שלך:אני עידכנתי את קוגה ואז היה הגיבוי, כעת אעדכן אותו מחדש. ואת מיסטר גראונד לא צריך לעדכן
----------------------------
"אז בוא איתי" אומר דרייק. הוא לוקח אותך איתו אבל בלי לוחר לאן. אתם מתקדמים ולבסוף אתה רואה פסטיבל גדול, "זה פסטיבל הGS, יש אוכל בחינם, מופעים בחינם, פעילות עם הפוקימונים ועוד..." אומר דרייק
עומר-
"כדי ליצור פוקימון אולטימטיבי עליך ללמד את הפוקימון מתקפות שיעזרו לו מול כל סוג נגדי, כמו שאינפרייפ ידע אגרוף ברק ואגרוף ממוקד ואז עזר לו נגד פלוצל שלך. ברור?" שואל מאסטר ג'דן
מיכה-
פיקאצ'ו מתפתח עם אבן ברק
-----------------------------
אתה מתקדם לעבר דרך 24, אתה רואה שעדיין כל קהילת הדייגים שם. אתה ממשיך בדרכך ורואה שאקל-[img]http://i31.tinypic.com/2rdg8si.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 01:15 PM
[b] ניב-
בקשר להודעה הפרטית .שלך:אני עידכנתי את קוגה ואז היה הגיבוי, כעת אעדכן אותו מחדש. ואת מיסטר גראונד לא צריך לעדכן
----------------------------
"אז בוא איתי" אומר דרייק. הוא לוקח אותך איתו אבל בלי לוחר לאן. אתם מתקדמים ולבסוף אתה רואה פסטיבל גדול, "זה פסטיבל הGS, יש אוכל בחינם, מופעים בחינם, פעילות עם הפוקימונים ועוד..." אומר דרייק [/b][/quote]
בסדר
ניב-
"אני תפסתי טיילו שהתפתח במהרה לסוולו, וכעת אני עפה לסרולין כי מצאתי מישהו שיחליף איתי על צ'אריזרד שלו" אומרת טורה, "ואיפה אתה בדיוק?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 01:34 PM
[b] ניב-
"אני תפסתי טיילו שהתפתח במהרה לסוולו, וכעת אני עפה לסרולין כי מצאתי מישהו שיחליף איתי על צ'אריזרד שלו" אומרת טורה, "ואיפה אתה בדיוק?" [/b][/quote]
"באיי התפוז, אנבל ביקשה ממני להעביר הנה את כדור הGד ובקרוב אני אלחם בדרייק אלוף ליגת תפוז, אפילו בלי לאסוף את ארבעת הסמלים. אחרי זה אני אחזור לקנטו להמשיך לאסוף סמלים"
-
ניב-
"בסדר, להיתראות" אומרת טורה ומנתקת. "זה נכון שרכבת על לוגיה?" נשמע קול של ילד, אתה מסתכל לצידך ורואה ילדה קטנה, היא כבת 4 לפחות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 02:13 PM
[b] ניב-
"בסדר, להיתראות" אומרת טורה ומנתקת. "זה נכון שרכבת על לוגיה?" נשמע קול של ילד, אתה מסתכל לצידך ורואה ילדה קטנה, היא כבת 4 לפחות [/b][/quote]
"כן זה נכון, אבל היא בס"כ החזירה לי טובה"
-
ניב-
"אבא שלי אומר שאתה גילגול נשמות של הלוחם האגדי של איי תפוז. זה כון?" ממשיכה הילדה לשול
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 02:23 PM
[b] ניב-
"אבא שלי אומר שאתה גילגול נשמות של הלוחם האגדי של איי תפוז. זה כון?" ממשיכה הילדה לשול [/b][/quote]
מגמגם "אי..אין לי מושג"
-
ניב-
"דרייק ניגש אליך ואומר:"הזירה מוכנה לקרב, מתי שתהיה מוכן תגיד לי ונתחיל"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 01:15 PM
[b]
עומר-
"כדי ליצור פוקימון אולטימטיבי עליך ללמד את הפוקימון מתקפות שיעזרו לו מול כל סוג נגדי, כמו שאינפרייפ ידע אגרוף ברק ואגרוף ממוקד ואז עזר לו נגד פלוצל שלך. ברור?" שואל מאסטר ג'דן
[/b][/quote]
"אני חושב שכן" אני אומר ואז הולך משם.
-
עומר-
כעת ראית את כל מה שיש בסלדון, אתה מסתכל ורואה שני יציאות לעיר:לפנות ימינה לדרך 8 ומשם לספרון או לעבור את דרכים 16, 17, 18 ואז להגיע לפיושה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 02:31 PM
[b] ניב-
"דרייק ניגש אליך ואומר:"הזירה מוכנה לקרב, מתי שתהיה מוכן תגיד לי ונתחיל" [/b][/quote]
"נראה לי שעכשיו יהיה זמן טוב, אז 3 על 3?"
-
ניב-
"אני חשבתי יותר בכיוון של 6 על 6, בסדר?" שאל דרייק
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 29 2009, 03:15 PM
[b] ניב-
"אני חשבתי יותר בכיוון של 6 על 6, בסדר?" שאל דרייק [/b][/quote]
"אני חושב שזה עלול להיות בעייתי, יש לי שש פוקימונים אבל אחד מהם התפתח מוקדם מדי, בפעמיים האחרונות שהוצאתי אותו החוצה הוא יצר סופת חול ענקית שהרסה כל דבר שעמד בדרך, הוא לא ממושמע ומסוכן מאוד, ככה שאולי חמש על חמש, אבל לא שש על שש"