-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 11:35 AM
[b] תמיר
השאיבה של הופיפ פוגעת בפאנפי, ולאחר מכן פאנפי משתמש בגלגול ופוגע בהופיפ. [/b][/quote]
דרך אגב,להופיפ יש אצבעות כדי לשחק אבן נייר או מספרים?ומה עם דרטני או פוליאג?
--
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 11:33 AM
[b] דודי
כתבתי 3 פעמים עיר, ואף פעם לא רשמתי יער. ולמה לעזאזל אתה חוזר אחורה?
--
אתה הולך לזרנטל, ואתה מוצא ילד אחד שמחזיק פוכדור ביד שלו, והוא מסתכל לצדדים.
[/b][/quote]
"היי ילד רוצה קרב?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:01 AM
[b] מקס
לרביטר נפגע מהשאיבה, והוא כבר נראה די עייף, ובכל זאת הוא משתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
[/b][/quote]
"טריקו, תשתמש בדחיפה ואז יריית זרע"
-
תמיר
אוקיי ניצחת, אין לי מושג איך הם עשו את זה. אולי הם לא באמת שיחקו אבן נייר ומספרים? נו זה לא עקרוני, זה חלק שמבוסס על אנימה (בניגוד לשאר המשחק שמבוסס על חולי הנפש שלי) ולכן הוא לא הגיוני.
--
כדור האנרגיה פוגע בפאנפי בדיוק כשהוא נוחת על האדמה, ולאחר מכן פאנפי משתמש ביריית בוץ, אבל הופיפ מצליח להתחמק בקלות.
דודי
"קרב? כלומר קרב של פוקימונים? זה עלול לעבוד... אני לא יודע. תגיד לי אתה" הוא אומר בהססנות מוגזמת.
מקס
לרביטר נפגע משתי ההתקפות, והוא כבר נראה מאוד עייף, והוא מתחיל לאכול את האדמה כדי להתחזק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 02:21 PM
[b] דודי
"קרב? כלומר קרב של פוקימונים? זה עלול לעבוד... אני לא יודע. תגיד לי אתה" הוא אומר בהססנות מוגזמת. [/b][/quote]
"כן קרב פוקימונים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 02:21 PM
[b] מקס
לרביטר נפגע משתי ההתקפות, והוא כבר נראה מאוד עייף, והוא מתחיל לאכול את האדמה כדי להתחזק. [/b][/quote]
"טריקו, דחוף אותו מהר" אני אומר ואחרי שטריקו יעשה את זה אזרוק את הפוקדור על לרביטר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 03:21 PM
[b] תמיר
אוקיי ניצחת, אין לי מושג איך הם עשו את זה. אולי הם לא באמת שיחקו אבן נייר ומספרים? נו זה לא עקרוני, זה חלק שמבוסס על אנימה (בניגוד לשאר המשחק שמבוסס על חולי הנפש שלי) ולכן הוא לא הגיוני.
--
כדור האנרגיה פוגע בפאנפי בדיוק כשהוא נוחת על האדמה, ולאחר מכן פאנפי משתמש ביריית בוץ, אבל הופיפ מצליח להתחמק בקלות. [/b][/quote]
יש ניצחתי!
אני רוצה פרס...משהו כמו...דארקאי!!!מואואוהואאהאהאהאהא!!!
><"
--
"כל הכבוד הופיפ!תשתמש בשאיבה,וכשתסיים לשאוב תעיף אותו באוויר ותפגע בו עם כדור אנרגיה!"
-
דודי
"מה... קרב. אז טוב... אם אתה רוצה, צא סורסקיט!" הוא אומר ומוציא סורסקיט.
מקס
טריקו פוגע בלרביטר ומונע ממנו בזלילת האדמה, ולאחר מכן לרביטר נכנס לפוכדור. הפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת לרביטר יעודכן מיד.
תמיר
הזהר עם הבקשות שלך, הן עלולות להתגשם.
--
פאנפי נפגע מהשאיבה, ולאחר מכן אני לא מבין איך הוא מעיף אותו באוויר, אז נניח שהוא לא, ולאחר מכן כשהופיפ משתמש בכדור אנרגיה פאנפי מתשמש ביריית בוץ כדי לעצור אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 04:15 PM
[b]
תמיר
הזהר עם הבקשות שלך, הן עלולות להתגשם.
--
פאנפי נפגע מהשאיבה, ולאחר מכן אני לא מבין איך הוא מעיף אותו באוויר, אז נניח שהוא לא, ולאחר מכן כשהופיפ משתמש בכדור אנרגיה פאנפי מתשמש ביריית בוץ כדי לעצור אותו. [/b][/quote]
עוד פעם!!!
שאיבת גיגה=חוטים ששואבים אנרגיה,איתם הוא מעיף אותו באוויר.
--
"עוד פעם שאיבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 03:15 PM
[b] מקס
טריקו פוגע בלרביטר ומונע ממנו בזלילת האדמה, ולאחר מכן לרביטר נכנס לפוכדור. הפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת לרביטר יעודכן מיד.
[/b][/quote]
"טריקו חזור" אני אומר ומחזיר את טריקו, אני הולך לכיוון הפוקדור של לרביטר ולוקח אותו.
אני מסתכל על הפוקדור ובודק בפוקדע אילו מתקפות יש לו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 03:15 PM
[b] דודי
"מה... קרב. אז טוב... אם אתה רוצה, צא סורסקיט!" הוא אומר ומוציא סורסקיט. [/b][/quote]
"היי ילד למה אתה מהסס כולכך מה קרה מישו תקף אותך ? צא שינקס!"
-
תמיר
קשה לי לחשוב במונחים של שאיבת גיגה == חוטים, כאשר במשחקים זה כדורים. אני אנסה לחשוב במונחים האלה בעתיד.
--
השאיבה פוגעת בפאנפי, ופאנפי משתמש בגלגול והפעם פוגע בהופיפ.
מקס
הפוקדע מתחיל לפתע להבהב באדום ואז כתוב לך על הצג
"Uhandled Exception Caught - pokedex.lang.UnanswerableQuestionExceptio" ועוד מספר כתוביות שמתארות מאיפה השגיאה הגיעה. הפוקדע לא יכול לענות על שאלה כזאת. ראית אותו נלחם, אז זה כנראה מה שהוא יודע
דודי
"אני מהסס, כי להלחם זה רע! צריך שיהיה שלום!!!!!" הוא אומר "סורסקיט, השתמש באקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 05:53 PM
[b] תמיר
קשה לי לחשוב במונחים של שאיבת גיגה == חוטים, כאשר במשחקים זה כדורים. אני אנסה לחשוב במונחים האלה בעתיד.
--
השאיבה פוגעת בפאנפי, ופאנפי משתמש בגלגול והפעם פוגע בהופיפ. [/b][/quote]
"תשתמש בשאיבת גיגה שוב,ותעיף אותו על הרצפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 04:53 PM
[b] מקס
הפוקדע מתחיל לפתע להבהב באדום ואז כתוב לך על הצג
"Uhandled Exception Caught - pokedex.lang.UnanswerableQuestionExceptio" ועוד מספר כתוביות שמתארות מאיפה השגיאה הגיעה. הפוקדע לא יכול לענות על שאלה כזאת. ראית אותו נלחם, אז זה כנראה מה שהוא יודע
[/b][/quote]
תגיד לי אילו מתקפות אני יכול ללמד אותו כי אני לא מכיר את הפוקימון..
--
"אוקיי..." אני אומר וממשיך ללכת בדרך לעיר הבאה
-
תמיר
הופיפ תופס את פאנפי ומצליח לפגוע בו, ולאחר שפאנפי נוחת הוא משתמש בגלגול ופוגע בהופיפ.
מקס
תפתח את הדף בסרבי, תסתכל במתקפות, ותחליט מה אתה רוצה ללמד אותו.
--
אתה מתקדם ואתה רואה איזה שהוא ילד בערך בגילך שנמצא ליד הנהר, לאחר מכן הוא מסתכל עליך.
"משעמם כאן לבד, אין כאן פוקימונים, אולי תלחם איתי?" הוא אומר לך.