-
אני דווקא חושב שהחוק של רותם מוצדק,ככה שאם לא היה החוק שלו כל המשתמשים היו מגיבים אותו נושא וזה היה מביא את האשכול לבאלאגן שמזיז אותם לדברים אחרים שלא היו בתלונה בכלל וזה כולל מריבות וכ"ד...ככה עם החוק של רותם,לא מתנהלים מריבות אלא מתנהל שיחה בין האדם שהתלוננו עליו,בין הפקחים והראשיים לבין המתלונן כמו נושא רציני...
-
אביעד אני לא יכול כרגע להיכנס מיצער.
יש לי מחויבויות לעשות.
-
-
-
-
שיעורים חחח
ההורים שלי אומרים שאם לא אגמור אותם עד הלילה הם לא ירשו לי להיות בלילה הלבן. באסה שונא מדעים.
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 28 2010, 04:34 PM
[b] שיעורים חחח
ההורים שלי אומרים שאם לא אגמור אותם עד הלילה הם לא ירשו לי להיות בלילה הלבן. באסה שונא מדעים. [/b][/quote]
יש לי מלא שיעורים לעזאזל :o
-
אני לפחות הייתי חכם ועשיתי את הרוב בתחילת החופש.
עכשיו אני תקוע עם עבודה במדעים שעשיתי חצי ממנה כבר.
נישארו 25 שאלות ואני גומר אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 28 2010, 04:36 PM
[b] אני לפחות הייתי חכם ועשיתי את הרוב בתחילת החופש.
עכשיו אני תקוע עם עבודה במדעים שעשיתי חצי ממנה כבר.
נישארו 25 שאלות ואני גומר אותה. [/b][/quote]
אני הייתי עסוק בתחילת החופש -טיול.
טוב נו.
אני יכין את זה ביום שלישי.
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 28 2010, 03:31 PM
[b] אני דווקא חושב שהחוק של רותם מוצדק,ככה שאם לא היה החוק שלו כל המשתמשים היו מגיבים אותו נושא וזה היה מביא את האשכול לבאלאגן שמזיז אותם לדברים אחרים שלא היו בתלונה בכלל וזה כולל מריבות וכ"ד...ככה עם החוק של רותם,לא מתנהלים מריבות אלא מתנהל שיחה בין האדם שהתלוננו עליו,בין הפקחים והראשיים לבין המתלונן כמו נושא רציני... [/b][/quote]
החוק הזה נועד להשתיק משתמשים והוא פוגע לנו בחופש הביטוי :o
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 28 2010, 04:37 PM
[b] החוק הזה נועד להשתיק משתמשים והוא פוגע לנו בחופש הביטוי :o [/b][/quote]
+1
-
לך לפחות נותנים מתי שבא לך לעשות את זה,ההורים שלי חושבים שאני "לא מסוגל" ליגמור את זה לבד בלי שהם יתערבו.
-
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 28 2010, 04:39 PM
[b] לך לפחות נותנים מתי שבא לך לעשות את זה,ההורים שלי חושבים שאני "לא מסוגל" ליגמור את זה לבד בלי שהם יתערבו. [/b][/quote]
טוב...
פה אתה צודק.
יש לי אבל 20 מתכונות לפתור :o
-
אז בהצלחה אין לי מה להגיד עוד חחח
נדב זה הוריד לך?