[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה חושב ככה, הא?" היא לא נראית מתרשמת. "גם לנו הוא עשה את זה לפני שהוא הרג את השותף שלי... הוא אוהב לשחק באוכל."[/COLOR][/SPOILER]
Printable View
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה חושב ככה, הא?" היא לא נראית מתרשמת. "גם לנו הוא עשה את זה לפני שהוא הרג את השותף שלי... הוא אוהב לשחק באוכל."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620275][COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה חושב ככה, הא?" היא לא נראית מתרשמת. "גם לנו הוא עשה את זה לפני שהוא הרג את השותף שלי... הוא אוהב לשחק באוכל."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"אחריי הכל הוא לא בלתי מנוצח,אז אני בטוח שנוכל לנצח אותו שוב רק שהפעם נערוף לו את הראש "אומר .
"אבל לפניי זה אני צריך ללמוד איך לשלוט בכוח שלי "הוסיף.[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "אתה הוזה." היא אומרת לך. "הוא הראשון שידוע למאגר שהלך כל כך רחוק. הוא כבר לא עובד לבד, הוא יודע הרבה יותר ממני וממך על אינפרנלים, ולא איכפת לו מכלום, רק להשיג את כל הכוח."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620290][B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "אתה הוזה." היא אומרת לך. "הוא הראשון שידוע למאגר שהלך כל כך רחוק. הוא כבר לא עובד לבד, הוא יודע הרבה יותר ממני וממך על אינפרנלים, ולא איכפת לו מכלום, רק להשיג את כל הכוח."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"אם מי הוא כבר יכול לעבוד ?"אשאל.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יש לו בחור בשם ג'יימס קונור שעובד איתו מאז הרצח שהיה בשדרות מדיסון..." היא אומרת. "שמעת על הרצח הזה?"[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620295][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יש לו בחור בשם ג'יימס קונור שעובד איתו מאז הרצח שהיה בשדרות מדיסון..." היא אומרת. "שמעת על הרצח הזה?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"כן שמעתי, ג'יימס לא אינפרנל ?"אשאל.[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא אינפרנל.." אומרת אשלי. "ולכן אין לי מושג איך הוא עוד חי. אולי יש לו מתנה שהייתה כבר לג'ייקוב, אולי הוא סתם החליט שהוא צריך גיבוי.."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620302][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא אינפרנל.." אומרת אשלי. "ולכן אין לי מושג איך הוא עוד חי. אולי יש לו מתנה שהייתה כבר לג'ייקוב, אולי הוא סתם החליט שהוא צריך גיבוי.."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"טוב אז עכשיו אנחנו יודעים שהוא לא לבד ונצטרך עוד אנשים בשביל להצליח לנצח אותם ."אומר.[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray] "וואו, אתה כל כך חכם..." אומרת אשלי. "זה בערך מה שאני מנסה להסביר לך כבר רבע שעה..."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620310][COLOR=Gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray] "וואו, אתה כל כך חכם..." אומרת אשלי. "זה בערך מה שאני מנסה להסביר לך כבר רבע שעה..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"אז את חושבת שאנחנו צריכים ללכת לTUT ?"אשאל.[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה ראית מה TUT עשו לי.." היא אומרת. "וזה רק חלק ממה שהם עשו. אבל אלא אם אנחנו הולכים לעשות פה איזה מרד נגד פול או משהו כזה, או הולכים עכשיו למצוא את ג'ייקוב, זאת האופציה היחידה שלנו."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;620325][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה ראית מה TUT עשו לי.." היא אומרת. "וזה רק חלק ממה שהם עשו. אבל אלא אם אנחנו הולכים לעשות פה איזה מרד נגד פול או משהו כזה, או הולכים עכשיו למצוא את ג'ייקוב, זאת האופציה היחידה שלנו."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"שמעתי שיש כמה אשר רוצים להעיף את פול אבל זה מיעוט, וללכת עכשיו לחפש את ג'ייקוב זה התאבדות "אומר .
[/SPOILER]
[SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] אתה יורה לו לגב, אבל הכדור טס ממנו כאילו הוא פגע בסופרמן. הוא נחבט מאחד מבקבוקי הוודקה היקרים שלך ושובר אותו. הבחור מסתובב. "קיווית שתעשה את זה" הוא אומר, ואתה מרגיש כאב חד בראש.....
אתה מתעורר לאחר כמה דקות. אתה תלוי מהרגליים. הדם מתחיל לעלות לך לראש. אתה רואה שזה הבחור המכונף מקודם, והוא קשר אותך למעין פנס. "מאט, מאט, מאט...." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler]
"כוס אמא שלך מה אתה עושה יא בן ..." אצעק עליו ,,,,[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;620143][B][COLOR=Purple]אנדרו[/COLOR][/B][COLOR=Purple]-[/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] הברק שוב כמעט פוגע בך. נעשה חור מעלה עשן כמה מטרים ממך. אתה לא מצליח עדיין להשתגר. "קדימה!" אומר קיידן. הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של אקדח. הוא כאילו יורה, וברק נוסף, הפעם מימינך, פוגע ממש ממש קרוב אליך ומעיף אותך הצידה מההדף.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"מה הבנת?" היא שואלת. "למה הערתי אותך אם כך?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] אתה יורה לו לגב, אבל הכדור טס ממנו כאילו הוא פגע בסופרמן. הוא נחבט מאחד מבקבוקי הוודקה היקרים שלך ושובר אותו. הבחור מסתובב. "קיווית שתעשה את זה" הוא אומר, ואתה מרגיש כאב חד בראש.....
אתה מתעורר לאחר כמה דקות. אתה תלוי מהרגליים. הדם מתחיל לעלות לך לראש. אתה רואה שזה הבחור המכונף מקודם, והוא קשר אותך למעין פנס. "מאט, מאט, מאט...." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=SeaGreen][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]'איך עושים את זה?!' אחשוב לעצמי ואתרכז,אנסה להתחמק מהמתקפה הבאה שלו.[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"וגם לTUT יש את החסרונות שלהם.." אומרת אשלי וקמה. "טוב, אם החלטת שהולכים, אני אפגוש אותך שם." היא תופסת ביד שלך ורושמת מספר. "תתקשר אליי." והיא הולכת[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אימא שלי לא הייתה...! טוב האמת שהעבודה שלה הייתה די קרובה." הוא אומר. הוא מחפש משהו בתיק שלו. "אני רציתי להיות נחמד אליך, אבל אתה התחלת עם הרובה..."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]הוא תוקף שוב. הפעם הברק כבר ממש הולך לפגוע בך. אתה כבר חושב שאתה הולך למות, עוצם את העיניים, ו... כלום. אתה שומע את הרעש של הברק פוגע ברצפה, אבל זה רעש עמום, כאילו זה קורה רחוק ממך. אתה פוקח את העיניים, ואתה עומד הרחק מהמקום שעמדת בו קודם, ואתה נמצא מאחורי קיידן.[/COLOR][/SPOILER]