-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800876][
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הלהבה הסגולה לוכדת את הפורוסלס של צ'רלס הוא צועק לעברך:"נו כבר חיה טיפשית תשתחררי מזה אחרת תבלי יום בצינוק העינויים,את רוצה לחזור לשם?".[/FONT][/COLOR]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה ? איך אתה מתייחס עליה?!" אני כועסת .
"אזלף ,על חושי על צ'רלס !תיקח אותו ותתקע את הראש שלו באיזה עץ !" אני רותחת מזעם .
"פורסלס , את לא צריכה להקשיב לו ,אם הוא כזה רע אלייך ,את לא חייבת !תאמיני לי ,את גם חכמה יותר ,
גם טובה יותר ,וגם יפה יותר! אין לו שום זכות להתייחס עלייך רע !" אני אומרת לפורסלס בצעקה.
-
[quote=מאסטר פלריון;799587]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר:"אני תקפתי את הרטטה הפראיים,וסליחה אם פגעתי בטריקו שלך,ספטיי תשתמש בעלה נינג'ה על הרטטה",אתה רואה עלה חד מאוד בכול הקצוות שלו עף ופוגע בחמישה מתוך השישה הרטטה שיש שם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
וואו זה ממש מדהים , היי ריד אתה חשוב שתוכל ללמד אותי בדרך כאילו רק אם תרצה להמשיך איתי במסע , נוכל גם ללכת למכונים יחד נתמוך אחד בשני אתה יודגע כמו שותפים לדרך.
-
[quote=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"פשוט תתאמן עכשיו להתראות",אתה רואה פלאש ואתה רואה את ריילי מדבר עם ליאו ואתה שומע אותם אומרים:"ליאו לפי מה שסיפרת לי הלי הזה הוא דווקא בחור נחמד אז מה פתאום הוא מתחרפן בגלל שלקחו לו את האבן שבכלל לא שלו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*במקור זה היה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] ולא ספקטרה פנטום,ואח שלי ראה את זה ראיתי פרק אחד [ששמרתי על האח שלי] נדלקתי על השם הזה "ספקטרה פנטום" וגם ראשי התיבות שלו באנגלית זה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] אז זה בעצם אותו הדבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"כול הדברים קורים בזמן שלהם ולא בזמן שלא מתאים להם,לדוגמא אתה קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך לפני כמה ימים ולא אחרי זה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"לילי עכשיו עשר בבוקר",אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה סטרלי קטן משחק עם פיג'י,טיילו והוט הוט קטנים גם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד,תגיד זה נכון שלירו נתן לך את ההרקרוס שלו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*לא מגיע לך אתה מדבר על הפרס הסלבי אמור לתת לך והוא נעלם אז...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד מתקרב אליך ואתה רואה שהוא די שרירי והוא אומר לך:"פוקימוני אדמה עלובים פוקימונים מאישו עלובים",אתה מרגיש כאב חזק בבטן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מתקרב לשיחים ואתה רואה שיש שם שלושה פוקימונים שונים,רטטה,לרוויטר ופיג'י שמשחקים להם שמה כאילו שאר העולם לא קיים אתה שומע צליל מרגיע מאוד,אתה רואה את הסקווירטל שלך עצוב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הלהבה הסגולה לוכדת את הפורוסלס של צ'רלס הוא צועק לעברך:"נו כבר חיה טיפשית תשתחררי מזה אחרת תבלי יום בצינוק העינויים,את רוצה לחזור לשם?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו מי שלא מגיב בהשקעה פשוט עף חד וחלק בלי אפשרות לחזור,אין יותר כוכבים בסדר מי שלא מגיב בהשקעה עף לאלתר![/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לו בהיתרגשות:"הצליל הזה ניאה מיוחד בוא נלך ליראות מאיפה הוא מגיע הוא מוזר אבל אולי זה זורא אנחנו חייבים ללכת למקום מישם מגיע הצליל"
-
[quote=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*במקור זה היה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]ולא ספקטרה פנטום,ואח שלי ראה את זה ראיתי פרק אחד [ששמרתי על האח שלי] נדלקתי על השם הזה "ספקטרה פנטום" וגם ראשי התיבות שלו באנגלית זה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] אז זה בעצם אותו הדבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"כול הדברים קורים בזמן שלהם ולא בזמן שלא מתאים להם,לדוגמא אתה קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך לפני כמה ימים ולא אחרי זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
בקשר להודעה שלך אחי
יש תגובות שאי אפשר לפרט עליהם יותר מידי אז אל תעיף ישר
------------------
"אני מבין,אז מה אתה אומר שנחזור לקרב שלנו?" אשאל בחיוך
'אם אני רוצה להצליח את העולם שלנו אני חייב לנצח בקרב הזה ולתפוס את אזלף' אחשוב
'אבל רגע...מה הייתה המתקפה שיוקסי דיבר עליה?!הוא אמר שהוא יכול לסיים את הקרב..אני חייב להזהר' אחשוב בדאגה
-
[quote=מאסטר פלריון;800876]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"לילי עכשיו עשר בבוקר",אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה סטרלי קטן משחק עם פיג'י,טיילו והוט הוט קטנים גם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
"רטטה תתקוף את העץ פה במתקפת זנב ומאדקיפ אתה בחבטה ותנסו להפיל ברים או לימצוא פוקימונים"אני אומר להם ומצפה בקוצר רוח למה שיקרה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"פשוט תתאמן עכשיו להתראות",אתה רואה פלאש ואתה רואה את ריילי מדבר עם ליאו ואתה שומע אותם אומרים:"ליאו לפי מה שסיפרת לי הלי הזה הוא דווקא בחור נחמד אז מה פתאום הוא מתחרפן בגלל שלקחו לו את האבן שבכלל לא שלו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*במקור זה היה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] ולא ספקטרה פנטום,ואח שלי ראה את זה ראיתי פרק אחד [ששמרתי על האח שלי] נדלקתי על השם הזה "ספקטרה פנטום" וגם ראשי התיבות שלו באנגלית זה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] אז זה בעצם אותו הדבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד,תגיד זה נכון שלירו נתן לך את ההרקרוס שלו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*לא מגיע לך אתה מדבר על הפרס הסלבי אמור לתת לך והוא נעלם אז...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד מתקרב אליך ואתה רואה שהוא די שרירי והוא אומר לך:"פוקימוני אדמה עלובים פוקימונים מאישו עלובים",אתה מרגיש כאב חזק בבטן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מתקרב לשיחים ואתה רואה שיש שם שלושה פוקימונים שונים,רטטה,לרוויטר ופיג'י שמשחקים להם שמה כאילו שאר העולם לא קיים אתה שומע צליל מרגיע מאוד,אתה רואה את הסקווירטל שלך עצוב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו מי שלא מגיב בהשקעה פשוט עף חד וחלק בלי אפשרות לחזור,אין יותר כוכבים בסדר מי שלא מגיב בהשקעה עף לאלתר![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'העיר הזו ממש קטנה' אני חושב לעצמי מפודח.
"כן הוא לא התנהג אילו כראוי וזלזל בו, אני אומר לה ומפסיק את עצמי.
"עזבי את כל זה אני חייב שתטפלי בהרקרוס שלי" אני מסיים להגיד לה ומוציא את הפוכדור שלו ומושיט אותו אליה.
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ריילי מסביר לך:"קודם כול רק שתדע אבן האופל שלי אני השארתי אותה שם בגלל שהחום של אבן האופל מגביר את האור במדורה אני לא יודע למה או איך ראית אותה אבל אם היא הייתה מפתחת את מיסדרבוס למיסמגוס האש הייתה מפסיקה לדלוק ואז דברים רעים היו קורים",אתה שומע את קולו של מסכת הקרח מאחוריך:"מילים יפות ריילי וזו המילה האחרונה שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*הם נתנו לך את הפיקאצ'ו אנא תקן את ההודעה ואני אתן לך את ההמשך[צטט שוב את ההודעה הקודמת].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*תראה רגע מה שאני כותב בהודעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את עצמך חוזר ואתה רואה את גיבל ואת קויבה מובסים ומאליהם נמצא אזלף,אזלף אומר לך:"בגלל שלא היית פה הם לא ידעו מה לעשות אז ניצלתי את זה בשביל לנצח,טריק נחמד לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מדקיפ מוצא מתחת לקרקע של העץ חמישה ברי אורן כחולים כמו הים והם נראים די טוב,רטטה ומדקיפ מתחילים לאכול,הרוח הקרירה של פאלט מתחילה לנשב על הדשא הרטוב,אתה רואה שיש עוד ברי אורן אבל שחור כמו זפת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא תמיד משתמש בטריינטר שלו והוא מסמן את שאר הפוקימונים בצלקת הפחד,לרפות את זה",האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של הרקרוס והיא מחזירה אותו בפוכדור שונה במקום פוכדור אדום לבן לפוכדור לבן כמו השלג,האחות ג'וי אומרת לך:"החלפתי לך את הפוכדור בגלל שהצלקת נשארת עם הפוכדור מחליפים את הפוכדור הצלקת נעלמת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך בקול די רגוע:"אני מצטער אני לא מעוניין בשותפות בינתיים,אני פה בשביל לחפש רטטה טוב לאוסף הפוקימונים שלי,לא אוסף כזה אני מתכוון לזה שאני אוסף פוקימונים חלשים מאמן אותם בשביל שישרדו בטבע ואז אני משחרר אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מחפש את הקול ואתה רואה קהילת רטטה קטנים מאוד ומעלם אתה רואה ג'יגליפאף ורוד וחמוד,אתה רואה שיש לידו מיקרופון קטן ושהוא שר לרטטה הקטנים שנרדמים,עד מהרה גם אתה נרדם,ושאתה פותח את עינייך ואתה רואה את עצמך בתוך מיטה קטנה עם שמיכה ירוקה הפוכדור שלך לידך אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אדוני גרי אוק הביא אותך לפה,ריפאתי לך את הסקווירטל שלך,אתה מוזמן לצאת מין המרכז".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בקול אכזרי:"כמו שצריך כמו חיה מטונפת שצריך להתעלל בה בשביל שתעשה מה שצריך,פורוסלס היא סתם עבד בשבילי מצידי שתושמד,אם היא תפסיד בקרב הזה אני אזרוק את הפוכדור שלה שהיא בתוכה ואז לא יהיה לה זכר".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]בלהשקיע אני מדבר על יותר מחצי שורה ואם אני כותב לכם גם קצת אז תנסו להשקיע.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801282][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ריילי מסביר לך:"קודם כול רק שתדע אבן האופל שלי אני השארתי אותה שם בגלל שהחום של אבן האופל מגביר את האור במדורה אני לא יודע למה או איך ראית אותה אבל אם היא הייתה מפתחת את מיסדרבוס למיסמגוס האש הייתה מפסיקה לדלוק ואז דברים רעים היו קורים",אתה שומע את קולו של מסכת הקרח מאחוריך:"מילים יפות ריילי וזו המילה האחרונה שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*הם נתנו לך את הפיקאצ'ו אנא תקן את ההודעה ואני אתן לך את ההמשך[צטט שוב את ההודעה הקודמת].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את עצמך חוזר ואתה רואה את גיבל ואת קויבה מובסים ומאליהם נמצא אזלף,אזלף אומר לך:"בגלל שלא היית פה הם לא ידעו מה לעשות אז ניצלתי את זה בשביל לנצח,טריק נחמד לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מדקיפ מוצא מתחת לקרקע של העץ חמישה ברי אורן כחולים כמו הים והם נראים די טוב,רטטה ומדקיפ מתחילים לאכול,הרוח הקרירה של פאלט מתחילה לנשב על הדשא הרטוב,אתה רואה שיש עוד ברי אורן אבל שחור כמו זפת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא תמיד משתמש בטריינטר שלו והוא מסמן את שאר הפוקימונים בצלקת הפחד,לרפות את זה",האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של הרקרוס והיא מחזירה אותו בפוכדור שונה במקום פוכדור אדום לבן לפוכדור לבן כמו השלג,האחות ג'וי אומרת לך:"החלפתי לך את הפוכדור בגלל שהצלקת נשארת עם הפוכדור מחליפים את הפוכדור הצלקת נעלמת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך בקול די רגוע:"אני מצטער אני לא מעוניין בשותפות בינתיים,אני פה בשביל לחפש רטטה טוב לאוסף הפוקימונים שלי,לא אוסף כזה אני מתכוון לזה שאני אוסף פוקימונים חלשים מאמן אותם בשביל שישרדו בטבע ואז אני משחרר אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מחפש את הקול ואתה רואה קהילת רטטה קטנים מאוד ומעלם אתה רואה ג'יגליפאף ורוד וחמוד,אתה רואה שיש לידו מיקרופון קטן ושהוא שר לרטטה הקטנים שנרדמים,עד מהרה גם אתה נרדם,ושאתה פותח את עינייך ואתה רואה את עצמך בתוך מיטה קטנה עם שמיכה ירוקה הפוכדור שלך לידך אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אדוני גרי אוק הביא אותך לפה,ריפאתי לך את הסקווירטל שלך,אתה מוזמן לצאת מין המרכז".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בקול אכזרי:"כמו שצריך כמו חיה מטונפת שצריך להתעלל בה בשביל שתעשה מה שצריך,פורוסלס היא סתם עבד בשבילי מצידי שתושמד,אם היא תפסיד בקרב הזה אני אזרוק את הפוכדור שלה שהיא בתוכה ואז לא יהיה לה זכר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]בלהשקיע אני מדבר על יותר מחצי שורה ואם אני כותב לכם גם קצת אז תנסו להשקיע.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ואוו אני ממש מודה לך האחות ג'וי" אני אומר לה בשמחה ובתקווה שהרקרוס מרגיש יותר טוב.
אני רץ החוצה מן המרכז בשמחה בכדי לבדוק מה מצבו של הרקרוס.
"הרקרוס צא!".
-
[quote=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.[/FONT][/COLOR][/quote]
*סליחה, לא שמתי לב.
אני אומר לעצמי: "הם נראים לי קצת חשודים אבל אין זמן לזה עכשיו צריך להתאמן", אני לוקח מהכיס את מה שהביא פלינט ויראה מה זה.
-
[quote=מאסטר פלריון;801282][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
ראיתי
---------
"זה לא פייר!" אגיד בחיוך
"קדימה תחזרו!" אגיד בעצב ואחזיר אותם לפוכדור
"אז מה עכשיו? מה קורה? אתם תשארו פה?" אשאל
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801282][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
אני אומר לריילי"אה אז אני שוב מצטער לא ידעת את מה שסיפרת פה לי.ריילי תיזהר מסיכת הקרח רוצה להרוג אותך" אני מסתובב ואומר למסיכת הקרח"כדי להרוג את ריילי עליך לעבור קודם דרכי אני לא איתן לך להרוג אותו מובן לך"
-
[quote=מאסטר פלריון;801282]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
[quote=מאסטר פלריון;798238][B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה שפתאום מופיע ילד צעיר שאומר לך:"נעים מאוד,שמי לריד,אני מאמן די מתקדם יש לי שני תגים ושלושה פוקימונים,רוצה קרב אחד על אחד ואחרי זה אני רוצה להצטרף למסע שלך".[/FONT][/COLOR][/quote]
פה אמרת שהוא מסכים.......
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801282][
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]בלהשקיע אני מדבר על יותר מחצי שורה ואם אני כותב לכם גם קצת אז תנסו להשקיע.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה מפלצת !" אני אומרת לו בקול גבוה .
"איך אתה יכול להתייחס עליהם ככה ?!!!הייתי אומרת לאזלף להשתמש בלהביור עלייך ,אבל אני לא מפלצת כמוך!"
פתאום אני מתחילה להירגע ולומר
"אזלף ,על חושי !תמצא את הפוקדור של פורסלס !אנחנו משחררים אותה !" אני אומרת לו ביגון ומתחילה לחשוב
מה פורסלס המסכנה עברה .
-
[quote=מאסטר פלריון;801282][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]בלהשקיע אני מדבר על יותר מחצי שורה ואם אני כותב לכם גם קצת אז תנסו להשקיע.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי:"אולי אני יחזור יראה עם הלרביטר שראיתי עדיין שם,טם אני ילך לחפש זורא"
אני אומר לאחות ג'וי:"אני יוצא" אני הולך למקום שאיפה היה הלרביטר
ועם לא לחפש עוד פוקימונים לצוות
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את ריילי משגר כדור אנרגיה אל עבר מסכת קרח והוא עף משם אל עבר השמיים השחורים כמו החושך האפל ביותר,אתה רואה את הירח צהוב כמו השמש שבוהקת בשמיי היום,אתה רואה את מייקי מטפל בפיג'יוטו שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]פיקאצ'ו אומר לך:"פיקה פי",אתה מבין שהוא רוצה להתאמן מול טרטוויג בקרב חופשי,פלינט אומר לך:"טוב להתראות ילד",אתה רואה את פלינט לוקח את האבנים שלו וחוזר לביתו,אתה רואה את סטון אומר לך:"תגיד רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי ואזלף נעלמים באור משונה ואתה נשאר לבד ליד האגם היפה של ורידיאן,אתה רואה את השמש במרכז השמיים אתה רואה את קויבה יוצא מין הפוכדור והוא נראה די מאוכזב בגלל ההפסד המביך שקרה לו ולגיבל.[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]הרקרוס יוצא מין הפוכדור הלבן שלו,אתה מסתכל על ידיו אך אין שם את הצלקת שגורמת לפחד,האחות ג'וי אומרת לך:"אתה אותגרת על ידי מנהיג המכון שלנו לואיס לקרב אחד על אחד על התג של ורידיאן אדון שון",אתה רואה את המכון ליד המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*אופס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"טוב אני מסכים אבל קודם תילחם נגדי בקרב אחד על אחד ואם זה יהיה קרב מעניין אני אסכים,אם אני אשתעמם אני הלך ולא תראה אותי יותר,אולי אתה תראה אבל אני לא אותך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה קבוצה קטנה של זורא שנלחמים זה בזה,אתה רואה ילד קטן צופה בהם בשקיקה מדהימה כאילו יש לו את כול הזמן שבעולם,הילד אומר לך:"נכון שזורא,זורוק ודיטו הם פוקימונים מדהימים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אזלף שלך נפגע ממשהו חשמלי כול שהו ואת רואה את צ'רלס מחזיק שלט מוזר והוא אומר לך:"זה מגן פוכדורים מי שמנסה לקחת לי מקבל שוט חשמלי כה עמוק עד שהוא מתעלף,לאגדיים זה רק מהמם אותם".[/FONT][/COLOR]