[quote=skiti;819155]כדאי לי לשנות כינוי?[/quote]
כדאי?
Printable View
[quote=skiti;819155]כדאי לי לשנות כינוי?[/quote]
כדאי?
הממ ליאור אני מזיז את האבים עם Hm04? את האבנים הכחולות?
[quote=מאסטר פלריון;819158]אני מחכה מה-18.8 בערך ואתה?[/quote]
אתה מחכה שיאשרו לך מלפני חודש?, כמה תיקונים הייתה צריך לעשות?,
לי זה משחק ראשון אז אני ממש מחכה.
[QUOTE=guylamed;819161]הממ ליאור אני מזיז את האבים עם Hm04? את האבנים הכחולות?[/QUOTE]
לא
אני לא מצליח
[quote=Avi;819162]אתה מחכה שיאשרו לך מלפני חודש?, כמה תיקונים הייתה צריך לעשות?,
לי זה משחק ראשון אז אני ממש מחכה.[/quote]
איזה תיקונים זה יושב לי במחשב מה-18.8 שלחתי את המשחק לפני יומיים,הטעות היחידה היא שעשיתי צבע ירוק בהיר מדי.
[QUOTE=skiti;819160]כדאי?[/QUOTE]
איך שאת רוצה .
לדעתי סקיטי זה באמת פוקימון חמוד ,ככה שאני לא בטוחה.
[QUOTE=guylamed;819164]אני לא מצליח[/QUOTE]
לא תהכי גדולות תקטנות
[quote=מאסטר פלריון;819165]איזה תיקונים זה יושב לי במחשב מה-18.8 שלחתי את המשחק לפני יומיים,הטעות היחידה היא שעשיתי צבע ירוק בהיר מדי.[/quote]
אהה, חשבתי אתה מחכה לאישור יותר מחודש חחח.
אז אני אשאר סקיטי
הצלחתי להזיז קריסטל מרחף
[QUOTE=guylamed;819170]הצלחתי להזיז קריסטל מרחף[/QUOTE]
יופי תמשיך כך
השני לא זז!
זה מראה לי לשניה כאילו אני לא יכול לזוז עם השחקן שלי ואז כלום לא קורה
הנה הפרומו למי שפספס:
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]"גרי השתנה לגמרי הוא הפך לאויב הציבור מספר אחד,אך עדיין הוא חוקר של האי,בדיוק אז "מסכת הפחד הכחולה" התעוררה לחיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]"בזמן שבני האדם נלחמים זה בזה יש פוקימון אחד שרק רוצה להחזיר את העולם כמו שהוא צריך להיות בני אדם לחוד ופוקימונים לחוד שהפוקימונים יהיו בעולם משל עצמם ובני האדם יהיו בעולם משל עצמם הפוקימון הזה היה...[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]זה היה בנו,האדם הזה הוא היחיד שיוכל למחוק מין העולם את אחד הזנים ולשגר אותם לעולם אחר לעולם ללא קיום לזן השני".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][/COLOR]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=3]"באזור אחר של מחוז האורטלון באזור הצפוני חי לו איש עם מסכה אדומה שיש לו כוחות מסתוריים מאוד יש האומרים שהוא בעצם גרי"[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
גם אתם לא רואים את הלוגו של המשחק של דניס בחתימה שלי פתאום?